Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah canım benimmm vallahi resmini görmene ragmen bende seni çok merak ediyorummmm
Bugün yine nesrin ablaya gidicem keşke sizlerde gelebilseniz yaaa

İnşallah canım benimmm vallahi resmini görmene ragmen bende seni çok merak ediyorummmm
Bugün yine nesrin ablaya gidicem keşke sizlerde gelebilseniz yaaa

Bir araya geleceğiz inş bir gün. Bebeklerinizi mıncıklayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Çok selamımı söyle. O tarafta olsam koşa koşa geleceğim. Ne zaman çıkacak haberin var mı?

Bir araya geleceğiz inş bir gün. Bebeklerinizi mıncıklayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Çok selamımı söyle. O tarafta olsam koşa koşa geleceğim. Ne zaman çıkacak haberin var mı?

Aaaa münasebetsiz şey mıncıklıycakmış bizimkileri, mıncıklarken herhelde biz seni izlemiycez! bizde seninkileri mıncıklıycaz hatta ben bacaklarını ısırıcam
Bugün çıkıcaktı cnm aradım açmadı sanırım müsait deildi

Benimkileri mıncıklayana kadar sizinkiler çoktan büyümüş olur Abi abla olurlar benimkilere
Sen yaparsın anacım Fotolarda görüyorum nasıl sevdiğini
Muayenede falandır belki.

hepiniz ilk önce benimkileri mıncıklayacaksınız en erken ben doğuracağım çünkü
artık sırayla veririm elinize ben de bi saat de olsa keyfime bakarım

Benimkileri mıncıklayana kadar sizinkiler çoktan büyümüş olur Abi abla olurlar benimkilere
Sen yaparsın anacım Fotolarda görüyorum nasıl sevdiğini
Muayenede falandır belki.

Hiçde bileee hiç belli olmaz canımmm, hayat süprizlerle dolu biliosun hayatımmm...
Eeee ben sewersem öle sewerim
Ewet ben çıkıyorum canım benim ne olur bana dua edin ben pek umutlu deilim ama bakalım neler olucakkk sizleri çok sewiyorum iyiki varsınız

Hadi güzel haberler ver bize. Çıkar çıkmaz yaz. Aklım sende...

Hazadem çıkınca haber ver. Aklım sende.. İnşallah güzel haberlerle geleceksin

Canım nasılsın ? Bugün mü çıkıyorsun hastaneden ? :26:

bakalım cnm hayırlısı yaa yarın belli olur artık ama niyeyse umudum pek yok :18:
Niye umudun yok bakma sen o doktorlara
Allah'ın izniyle bebeğin snei bırakmayacak kucağına alacaksın sağlıcakla gelecek inşallah
Hep dualarımdasın canım Seni çok iyi anlıyorum
Allah yardımcın olsun

Ewet cnm bayıldım ismee bakalım ya hayırlısı ....
Kızlar ben duramadımm randevumu erkene aldımm saat 17:00 de memeorial ataşehirdeyimm dua edin bana ne olurrrr

Şuan Ezan-ı Muhammed okunuyor ve tüm içtenliğimle sana dua ediyorum
İnşallah doktorun sana güzel şeyler söyler kalbin biraz ferahlar
Kese var ve içinde nokta kadar bişey var muhtemelen bebektir bana öyle geldi

ayyy bulantıdan zor ayakta duruyorum yetmezmiş gibi bide şimdi misafir geliyorrr ne yapsam şaşırdımm allahım güç kuvvet ver bana yarabbimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…