- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.841
İncimmmmm hoşgeldin nasılsınnnn
Herkese selam
hazadem hayırlı haberlerle gel inş. chnb ve seni o kadar çok merak ediyorum ki...
hametcim hakkında hayırlısı olsun. İnş çektiğin bu sıkıntılar gelecek güzel günlerin habercisidir.
chnb çıkıyor musun hastaneden canım? Durumun nasıl?
İnşallah canım benimmm vallahi resmini görmene ragmen bende seni çok merak ediyorummmm
Bugün yine nesrin ablaya gidicem keşke sizlerde gelebilseniz yaaa
Bir araya geleceğiz inş bir gün. Bebeklerinizi mıncıklayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
Çok selamımı söyle. O tarafta olsam koşa koşa geleceğim. Ne zaman çıkacak haberin var mı?
Aaaa münasebetsiz şey mıncıklıycakmış bizimkileri, mıncıklarken herhelde biz seni izlemiycez! bizde seninkileri mıncıklıycaz hatta ben bacaklarını ısırıcam
Bugün çıkıcaktı cnm aradım açmadı sanırım müsait deildi
Benimkileri mıncıklayana kadar sizinkiler çoktan büyümüş olur Abi abla olurlar benimkilere
Sen yaparsın anacımFotolarda görüyorum nasıl sevdiğini
Muayenede falandır belki.
hepiniz ilk önce benimkileri mıncıklayacaksınız en erken ben doğuracağım çünkü
artık sırayla veririm elinize ben de bi saat de olsa keyfime bakarım
yaaa ben bu ay hamişleri olarak dedimsenden önce mattika var canım chnb varr önce onunkiler mıncıklanıcak
Hayırlısıyla sonra seninkiler nazefeninki şifanınkii
Hiçde bileee hiç belli olmaz canımmm, hayat süprizlerle dolu biliosun hayatımmm...
Eeee ben sewersem öle sewerim
Ewet ben çıkıyorum canım benim ne olur bana dua edin ben pek umutlu deilim ama bakalım neler olucakkk sizleri çok sewiyorum iyiki varsınız
Hiçde bileee hiç belli olmaz canımmm, hayat süprizlerle dolu biliosun hayatımmm...
Eeee ben sewersem öle sewerim
Ewet ben çıkıyorum canım benim ne olur bana dua edin ben pek umutlu deilim ama bakalım neler olucakkk sizleri çok sewiyorum iyiki varsınız
Canım nasılsın ? Bugün mü çıkıyorsun hastaneden ? :26:
evet cnmm bende erkek doktor istemiyorum ama devlette böyle bi seçim yapamayacagım için mecbur..rabbim hayırlısını versin bugün bulantıyla uyandım ilk defa dünde markette bayılıyordum yaa yanımda eşim olmasa allah korusun yere çakılmıştım.bidaha hiç dışarı çıkmıycamm kendime güvenmiyorum artık yanlızbide vücut sıcaklıgım artmış ateş basıp duruyor
Cnm allah yardımcın olsun çok zor yaşadıkların..çok istenilen bir bebek oldugu için çok zor geçiyor günler benm içinnde ister istemez elde degil..sende saglıcakla kucagına alacaksın bbegini yeterki inan ve iste..allah yar ve yardımcın olsun (amin)
cnmm doktorlara bazı şeyler çook kolay geliyor gerçekten abartmayıda çok seviyorlar anlamıyorlar insanın halinden..ben ikinci beta hcg testimi devlette vereyim dedim kendi doktoruma gitmedim.bu doktor test sonucuma baktı dış gebelik dedii..aglaya aglaya doktorumu aradım öyle bişey yok test sonucun gayet iyi deyince rahatladımm şimdi o adamı gidip bogasım geliyor
çok şükür bebegin sennle keyfini çıkar mutlu ol çıkart kötülükleri aklındannn
kızlar ben çıkıyorum hastaneden. Amniosure testi yaptılar çok az sızıntı var. 10 gün sonraya randevu verdi dr. Rahim ağzı uzunluğum 1.8 hala. Aynen yatacağım evde wc ye bir kere. Bu sızıntı için de her şey yapılmış. Dua edeceğiz bol bol...Herkese selam
hazadem hayırlı haberlerle gel inş. chnb ve seni o kadar çok merak ediyorum ki...
hametcim hakkında hayırlısı olsun. İnş çektiğin bu sıkıntılar gelecek güzel günlerin habercisidir.
chnb çıkıyor musun hastaneden canım? Durumun nasıl?
kızlar ben çıkıyorum hastaneden. Amniosure testi yaptılar çok az sızıntı var. 10 gün sonraya randevu verdi dr. Rahim ağzı uzunluğum 1.8 hala. Aynen yatacağım evde wc ye bir kere. Bu sızıntı için de her şey yapılmış. Dua edeceğiz bol bol...
hadi hayırlısı inş. bir sıkıntı olmaz
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Niye umudun yok bakma sen o doktorlarabakalım cnm hayırlısı yaa yarın belli olur artık ama niyeyse umudum pek yok :18:
Ewet cnm bayıldım ismee bakalım ya hayırlısı ....
Kızlar ben duramadımm randevumu erkene aldımm saat 17:00 de memeorial ataşehirdeyimm dua edin bana ne olurrrr
kızlar ben çıkıyorum hastaneden. Amniosure testi yaptılar çok az sızıntı var. 10 gün sonraya randevu verdi dr. Rahim ağzı uzunluğum 1.8 hala. Aynen yatacağım evde wc ye bir kere. Bu sızıntı için de her şey yapılmış. Dua edeceğiz bol bol...
Canım hastaneden kurtuluyorsun şükürDualarımız seninle.. Çok mücadele ettiniz.. çok emek verdiniz. İnşallah meyvesini alacaksın.. Allah yardımcı olacaktır.. Hep olumlu düşünelim.. Herşey iyi olacak..
canımm allah yardımcın olsun inşallah atlatacaksınnnn bu durumlarııı gönlünü ferah tut..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?