Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tabikki yazarım canım ben öğrendim ne kadar oldugunuz ;
sezeryan özel sigortalı :6,360
sigortasız :8,900

normal dogum sigortalı : 4,925
sigortasız : 7,700

Yorum sizin :)

Off yandık desene Memorial Tüp yaptıranlara indirim yok mu ya Bize bir güzellik yapmazlar mı Valla kızlar eğer Allah'ın izniyle hamile kalırsam benim çok seçeneğim yok. Riskli gebelik uzmanına gitmeye mecburum. Acıbadem sigortam olduğu için Acıbademdeki riskli gebelik uzmanı ya da Memorial Acıbadem sigorta için daha uygun fiyat verirse orayı tercih edeceğim. Sağlık işini riske atamam. Sağ salim doğsunlar da katlanacağız. Her zaman dediğim gibi para insanın elinin kiri. Bir şekilde kazanırız

Hiç sorma canımm çok fazla aama ewet dediğimiz gibi bizimki sorunlu gebelik bilir kişi işinin ehli olması lazım bende borç harç edip orda yaparım ...
Ya hiçbiyeriin garantisi yok elbetteki fakat tebride elden bırakmamak lazım ...Aman Allah ne verirse hayırlısını versin napalım yaaa

Vallahi cnm sağlıkla gelsinde vallahi kredi çeker gene giderim yeterki kucagıma alayım yawrumuuu
öyle tabi ama ben şuanda bu parayı veremem doğrusu
yani ödeme imkanım yok
zaten tüp bebek için d e kredi çektim
şuan ev kredisi ile birlikte ayda 3250 tl kredi ödüyorum
ve de kiradayım düşün halimi

Son düzenleyen: Moderatör:

s.a canlarim

nasilsiniz
okudugum kadariyla yaramazlik yok delikiz iyi gidiyo simdilik sanirim

akasyam seni gördügüme sevindim
hazade dr a gidiyosun sanirim insallah rahatlatici haberle dönersin
cnbh mattika merve inci nasefse ve digel kizlar selamlar cancagizlarim

İnşallah canım benim sen naaptın abinle görüştünmü hiç cnm ?

İnşallah canım benim sen naaptın abinle görüştünmü hiç cnm ?

yok canim abimolsa demekki yüzüme tükürürler utanmiyonmu abinden istemeye derler demekki ben ablalariyim

sonra yine anamla 1-2 saat konustum derlerya gözden irak olan gönüldede uzak olzrmus ayni laflari esimde ailesinden duydu o da erkekdi
almanyada isi ekmegi vardi esimin. yanindaki oglanlari düsündü hele yanindakinidüsünmekten bi hal oluyodu k.validem onunsA BI KIZI VARDI BIDE OGLU OLDU SIMDI ARATAMADI ALLAH

BIZE BAK ARAYISLAR ICINDEYIZ ENZORUMA GIDENDE BU SORUN AILEMDEN GELEN SORUN BELKIDE AMA NE ANAM ANLIYO NEDE BELKI KARDESIM

aman aman cok zoruma gidiyo anam dün aradi bende tekrar armadim aramiycamda arasamda gec ve tüpden vazgectigimizi söyleycem ALLAHa siginip ALLAHtan yardim diliyom anamlada konusup duyduklarima inanamadim 3 gün kendime gelemedim bana derse bagenirsin anam bana kiz babanin kkefen suyu kurumadi sey derdine düstün dedi ben fittirdim bende kiz adamain canini sikmam oglun derdine düsdü ölü yerinde kim aklina girdiyse dedim düsün yani

Canım durumun zor Allah yardımcın olsun ne diyim bu zamanda bunlarla hiç uğraşmaman lazım ama işde kader napalım Allah bizi sınıo hep

Herkese selam

hazadem hayırlı haberlerle gel inş. chnb ve seni o kadar çok merak ediyorum ki...

hametcim hakkında hayırlısı olsun. İnş çektiğin bu sıkıntılar gelecek güzel günlerin habercisidir.

chnb çıkıyor musun hastaneden canım? Durumun nasıl?

Herkese selam

hazadem hayırlı haberlerle gel inş. chnb ve seni o kadar çok merak ediyorum ki...

hametcim hakkında hayırlısı olsun. İnş çektiğin bu sıkıntılar gelecek güzel günlerin habercisidir.

chnb çıkıyor musun hastaneden canım? Durumun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…