Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım Allah yardımcın olsun dilerim en kısa zamanda yavruna kavuşursun içini ferah tut inciminde dediği gibi PGT yöntemi bizim için mucizevi bir yöntemm dilerim emeklerinin mükafatını alırsın ...

bu mesajını okuyunca kendi hamileliğim geldi aklıma. kaygını çok iyi anlıyorum.
2009 mayıs annesiyim.geçen yıl bu zamanlar sizinle aynı heyecanları yaşıyordum.
ikili test sonucum mükemmel çıktı, üçlü teste gerek yok dedi doktorum. rutin kontrollerde herşey çok normal gidiyordu. renkli doplerde de kızımın herşeyi normal çıktı. tabi ben mutluluktan uçuyordum bu sonuçları aldıkça.
ta ki son aya kadar.8. ay kontrolümüzde ultrasona bakarken doktorumun suratı düştü ve heyecanla ekrana odaklandı. ne oldu bi terslik mi var dedim.evet dedi. bebek tavşan dudaklı ve damağında açıklık var. tabi ben ve eşim yıkıldık.ben ağlamaya orada başladım.nasıl olur herşey yolunda gidiyordu dedik.
neyse daha sonra iki ayrı doktora daha gittik renkli ultrasonlar çekildi. onlarda dudağında bişey yok ama damağında açıklık olabilir dediler.
netten çok araştırdık bu çocuklar meme ememiyor özel biberonları var onlarla besleniyor, ilk ameliyat 1.5 aylıkken yapılıyor vs. birsürü olumsuz şey okudum ve son ayım ağlayarak geçti. o mutlu gebeliğim bir anda zehir oldu.
günün her saati her dakikası dualar ettim rabbime. gerçek olmasın diye.ben bu kadar stresli ve üzgünken normal doğum yapamayacağıma karar verdik doktorumla.ama beni bayıltmayın doğar doğmaz bebeğimi görmek istiyorum dedim.
spinal anesteziyle 5 mayısta sezaryanla ama ağlaya ağlaya girdiğim ameliyathanede kızım ceylini doğurdum. vee sürpriiizzz kızım turp gibi dünyaya geldi :lepi:hihoyyyt. doktor um beni dikerken ben de yan tarafta çocuk dotorunun yaptığı kızımın ilk muayenesini izledim. çocuk doktoru artık ağlama ne dudağında ne de damağında hiçbir anomali yok dedi. bu defa mutluluktan ağlamaya başladım eşimde yanımdaydı onunda gözleri doldu sevinçten. dualarım kabul olmuştu:teytey:
muayenesi bitince kuzumu yanıma getirdiler o daha yıkanmamış yüzüne bir öpücük attım.en güzel yerin de ağzınmış güzel kızım dedim.
çok uzattım kusura bakmayın.
şimdi kızımı her emzirdiğimde allaha şükrediyorum sağlıklı diye.
o yüzden doktorların her dediğine her test sonucuna inanıp çok yıpratmayın kendinizi güzel hamişler. bu da benim hikayem işte paylaşmak istedim.
inşallah hepinizin hamileliği sorunsuz geçer ve sağlıklı kuzular doğurursunuz.
beraycım dualarım seninle inşallah amniyosentezde bişey çıkmaz. bol bol dua et canım a.s.a.s.a.s.

Nesrin ablacım bak neler neler dert etme Allahın izniyle hiçbişey olmıycak, dua edelim ben inanıorum oğluşumuz sağlıkla gelicekk

hoşgeldin
ben de pgt ile ikizlerime gebeyim
Darısı başınıza inş.

canım benim halimize mucizelerimize şükretmeliyiz. bunca şeye rağmen bebeğin seninle, unutma bunu.
2 li 3 lü 4 lü hiçbişey yaptırmadım ben, hepsi tanı testi, amniyo yapılması gerekli mi diye tanı koyuyo. amniyo yaptırmayacağımdan eminken hiçbirini istemedim.
bizde sağlıklı ihtimali yüzde 20 zaten, iyi çıksa da içim rahatlamazdı, bu testlerin hepsi normal çıkıp downlu bebeği olan çok, downlu bebeklerin anneleri topiği var hepsinin testleri normal çıkmış.
test kötü çıksa da bi anlamı yoktu, amniyo yaptırmayacağım için..
bizim embriyolarda da trizomi 21 vardı..
trizomi 21 in usg de kesin tanısı da yok, dr incelicektir ama bişey bulması, bulsa da bundandır demesi zor.

hiç yaptırmasaydın testleri dicem ama yaptırdın artık, şimdi hiç umursama bunları..

kalbinde sorun var dendi, üzülmedim kalbi atıyo ya benim için önemli olan bu.
ne usg ne testler sorunları tam bilemiyo, doğana kadar beklicem ne söylense üzülmicem dedim..
nitekim şimdi kalbi normal dedi dr.
yine çok çok sevinemedim, insan gözü bu yanılır, allah sağ salim kucağıma almamı nasip etsin diye dua ediyorum.
biraz teslimiyetçi ol nesrincim.
pgt de olmadı, amh değerine rağmen doğal oldu, büyük bi ameliyat geçirdin, sızma oldu vs. ama seninle bebeğin.
demekki allah bu defa nasip edicek hayırlısıyla. allah ol dedikten sonra diğer herşey anlamsız..

Son düzenleme:
BENCE de bu testler sinir bozuyor
benim ikizlerde 2li test bir gösterge olmuyormuş yanlış çıkıyormuş
o yüzden ben yaptırmasam diye düşünüyorum
şimdi saçma bişey çıkar aklım takılır diyorum
aysun hanıma da soracağım o yaptırma derse yaptırmayacağım ben

yok yok küsermiyim hiç o lafın gelişi
msn yok işyerinde bi süredir neden bilmiyorum
naber nasılsın

iyi diyelim iyi olsun,okul kapanıp seminerler başlayınca nete giremedim,birazda canım sıkkındı falan,dün okumuşsun sanırım geçen salı ankaraya geldim,sertaç bey kist var iptal dedi,annemi,anneannem ve dedemi alıp bize getirdik,geçen haftada onlarla geçti nete giremedim,her işte bir hayır vardır elbette...
sen nasılsın?kuzucuklar nasıl?iyisin değil mi?

peki bi dahaki ayda sertaçtamısın aysunda mı
cevap yazdım ama okumamışsın sanırım
ailenle olman güzel olmuş iyi gelmiştir sana
kuzucukları en son cuma günü görmüştüm teyzesi
biri 1,64 cm diğeri 1,66 cm idi
doktor gayet iyi gözüküyorlar dedi
kalp atışını dinledim 1-2 saniye filan
ben de iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok
hamsilerim de iyidir içerde inş.
haftaya 2 haftalık tatile çıkıyorum inş.
benden de haberler böyle

ailemle olmak iyi geldi tabii,ev kalabalık olunca zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor bile..
güzelim sertaç beni hatırlamadı bile zaten,inşallah aysunla devam etmeyi düşünüyorum...
peki cuma günü hangi doktora gittin?dr araştırıyordun en son,kime karar verdin?
belirtin var mı?
tatile bir yerlere mi gideceksin yoksa ankarada mı olacaksın?
eşimde bu hafta ortası izne çıkacak,bizde e hiç plan falan yok,bakalım haıyırlısı artık,

aysuna geçmekle ii yapmışsın
memnun kalacaksın emin ol buna
en son görüştüğümzde bana ne zaman istersen aklına bişey takılırsa ara mutlaka beni dedi
arada hemşireler arayıp durumunu soracaklar dedi
bu da hoşuma gitti
mesela 2 li test olayını arayıp soracağım
ha eşim dediki doktor hanım inş. bebekler doğduğunda da getiririz sevdirmeye
nasıl acılarımızı paylaştıysanız sevincimizi de paylaşmak isteriz dedi
aysun hanım da tabiki ne demek her zaman beklerim dedi
sertaçı ben arada görüyordum oralarda zaten hoşlaşmamıştım
kadın doktor anne olduğu için bizleri daha ii anlıyor aslında bakma sen
ben şuanda akay hastahanesine gidiyorum
ilk kez gittim yani
belirtim yok çok şükür
ne bulantı ne başka bişey
rahat geçiyor çok şükür inş. böyle devam eder
yok biz trabzona benim memlekete gideceğiz inş.
ya denize girmeyeceğim için eşim de ufak kaza geçirdi burnunda dikişleri var o ada giremeyecek
trabzonda bol oksijenli kafa dinlemeli bir tatil yapalım dedik
siz gidin bence bi yerlere
deniz güneş iyi gelecektir sana da

demek ki gerçekten küsmüşsün bana,
seni bekliyorum msn de,ama burdaymışsın

bu arada hazade tebrik ederim gözün aydın çok sevindim inan

Saol cnm benim inşallah senin ikiz olur sağlıkla inanın sewincim burukkk yemin ederimmm keşke sizlere hamile olabilseniz o kadar çok dua ediyorumki Rabbim gönlümüze göre vericek ben inanıorum

çok geçmiş olsun,ne kazası geçirdi eşin?sen trabzonlu muydun?
4 yıl önce gitmiştim çok güzel bir yer,peki uçakla gideceksin değil mi?yoksa yol çok uzun,sakın riske atma..
ne güzel bak 4 kişi gidiyorsunuz bu yıl memlekete,ah ah banada nasip olacak mı bu günleri görmek?
ben henüz karar vermedim ne yapacağıma,eşimle biraz aramız kötü,o yüzden hiç sormuyorum bile,zaten rezervasyonda yaptırmamıştık,çok önemsemiyorum bu yıl açıkçası....

Saol cnm benim inşallah senin ikiz olur sağlıkla inanın sewincim burukkk yemin ederimmm keşke sizlere hamile olabilseniz o kadar çok dua ediyorumki Rabbim gönlümüze göre vericek ben inanıorum

inşallah hazadecim,güzel duan için sağol,nerdeyse topiğin yarısı hamile,diğer yarısı olan bizlerde size yetişiriz inşallah....negatif haberini alınca çok üzülmüştüm senin için,ama fazla nete giremedim bir ara ama okuyunca çok sevinmiştim inan...dikkat ediyorsun di mi kendine...aman ihmal etme..bize de hep dua et ne olur,bak bende kist olmuş,tedavi bu ay iptal oldu...

Canım inanki herzaman dualarımdasınızz ... Topikde çok hamile var inşallah herkes sağlıkla kucagına alır ben çok umutluyum hakikaten hepimizin Allah gönlüne göre vericek

YA SPOR YAPARKEN kaza geçirdi dikiş attılar burnuna bi kaç yerine
sağolasın
evet trabzonluyum
yok özel araba ile gideceğim
uçakla indi bindi oluyor ve uçakla da 5-6 saat sürüyor
ama özelaraba ile istediğim zaman durabilir dinlenebilirim o avantajı var
uçakla bi de geç saatte ilçeye araba vs olmuyor
yani çok zor uçakla gitmek
inş. darısı başına turkuaz dualarımdasın
hayırdır ne oldu eşinle aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…