- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.301
ilk çocuğum 33 haftalık ikincisi 26 haftalık doğdu ağrı sızım olmadan birden suyum erken geliyo ve doğum başlıyo.çok zor zamanlar geçirdim ama pgt yöntemini duyunca bir ümit dodu içime nebilim belki bigün benimde sağlıklı cocuklarım olur belki..
ilgi alaka çook önemlii bende medicana tülin dabakoğlunun hastasıyım mükemmel bir doktor.. 1 ay önceki anlattıgım birşeyi hatırlıyor ve sanırım oda beni çook seviyorrr..ve gerçekten zor süreçten geçiyoruzz destek istiyoruz kendimize..tedavine başladın mı ?
canim evet basladim tedaviye yarin insallah opu yapilacak.
bende aslinda memnunum baska yerleride gordum kiyas yapilamayacak kadar kotuyduler. ama dedigin gibi biraz daha ozen ve ilgi bekliyor insan sonucda maddi manevi yipraniyoruz.
rabbim yardimcimiz olsun
arkadaslar pgt nin embriyoya zarari varmi...
canim bildigim kadariyla cok cok dusuk olmakla birlikde evet riski var. isinin ehli olmayan embriolog embriodan parca alirken zarar vere biliyor. ama merkezine ve labaratuarina guveniyorsan korkulacak bir sey yok. sonucda yeni bir uygulama degil kim bilir gunde kac kere bu islemi yapiyorlardir. allaha emanetler rabbim korusun. elimizden gelen tek sey dua etmek.
inş canım Allahtan ümit kesilmez.inş sende sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın.hamilelik nasıl gidiyor aşermeler filan
ben iki bebeğimi kaybettim ikiside anamaliliydi.biri 3 ay yasadı biri bir ay.ankara intergende test yaptırdım sonuçlarım cıkmadı bir aydan fazla oldu.ve daha kötüsü benim cocuklarımda görülen rahatsızlık dünyada sadece 6 hastada görülmüş ve hastalığın adı bile yok.doktorlar muhtemelen o hastalıktan şüpheleniyolar bakalım testte belli olcak inş
ilk çocuğum 33 haftalık ikincisi 26 haftalık doğdu ağrı sızım olmadan birden suyum erken geliyo ve doğum başlıyo.çok zor zamanlar geçirdim ama pgt yöntemini duyunca bir ümit dodu içime nebilim belki bigün benimde sağlıklı cocuklarım olur belki..
hoşgeldinevet canım hepsi var benden nediim bilmiyorumki vardır bir hayır.inş buteste olumlu bir sonuç alınır.yoksa tümgen araştırması yapılacakmış oda baya uzun sürüyomuş.pgt yöntemi başarılı oluyomu acaba sağlıklı bebek sahibi olan varmı
biraz canım sıkkın kızlar. 4 lü tarama testimizde trizomi 21 malesef 10 da bir çıktı risk. Arda bey bebeği dakikalarca inceledi. yanında nil hanımla... bebeğin her şeyi ultrasonda çok çok iyi. 242 gram olmuş maşallah bu haftanın en üst sınırıymış. ben halbuki bir şey yiyemiyorum bulantılardan. ölçümlerin iyi olması iyi ama risk beni üzdü. çünkü pgt de 4 embriyomdan biri trizomi 21 di. bu kafama takıldı. volkan baltacı eşimdeki marker kromozoma bağladı, cumhur gökhan ekmekçi sağlıklı insana uygulansa onlarda da olabilir demişti. Arda bey normalde bu değerlerde ben amniyo öneririm ama şu an sen bana yap desen yapmam şu amniyo sıvısı sızması nedeniyle...zaten biz amniyo düşünmüyorduk...
ne zaman dr den mutlu geleceğim ben.(
hoşgeldin
ben de pgt ile ikizlerime gebeyim
Darısı başınıza inş.
yok yok küsermiyim hiç o lafın gelişidemek ki gerçekten küsmüşsün bana,
seni bekliyorum msn de,ama burdaymışsın
bu arada hazade tebrik ederim gözün aydın çok sevindim inan
yok yok küsermiyim hiç o lafın gelişi
msn yok işyerinde bi süredir neden bilmiyorum
naber nasılsın
iyi diyelim iyi olsun,okul kapanıp seminerler başlayınca nete giremedim,birazda canım sıkkındı falan,dün okumuşsun sanırım geçen salı ankaraya geldim,sertaç bey kist var iptal dedi,annemi,anneannem ve dedemi alıp bize getirdik,geçen haftada onlarla geçti nete giremedim,her işte bir hayır vardır elbette...
sen nasılsın?kuzucuklar nasıl?iyisin değil mi?
peki bi dahaki ayda sertaçtamısın aysunda mı
cevap yazdım ama okumamışsın sanırım
ailenle olman güzel olmuş iyi gelmiştir sana
kuzucukları en son cuma günü görmüştüm teyzesi
biri 1,64 cm diğeri 1,66 cm idi
doktor gayet iyi gözüküyorlar dedi
kalp atışını dinledim 1-2 saniye filan
ben de iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok
hamsilerim de iyidir içerde inş.
haftaya 2 haftalık tatile çıkıyorum inş.
benden de haberler böyle
ailemle olmak iyi geldi tabii,ev kalabalık olunca zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor bile..
güzelim sertaç beni hatırlamadı bile zaten,inşallah aysunla devam etmeyi düşünüyorum...
peki cuma günü hangi doktora gittin?dr araştırıyordun en son,kime karar verdin?
belirtin var mı?
tatile bir yerlere mi gideceksin yoksa ankarada mı olacaksın?
eşimde bu hafta ortası izne çıkacak,bizde e hiç plan falan yok,bakalım haıyırlısı artık,
demek ki gerçekten küsmüşsün bana,
seni bekliyorum msn de,ama burdaymışsın
bu arada hazade tebrik ederim gözün aydın çok sevindim inan
aysuna geçmekle ii yapmışsın
memnun kalacaksın emin ol buna
en son görüştüğümzde bana ne zaman istersen aklına bişey takılırsa ara mutlaka beni dedi
arada hemşireler arayıp durumunu soracaklar dedi
bu da hoşuma gitti
mesela 2 li test olayını arayıp soracağım
ha eşim dediki doktor hanım inş. bebekler doğduğunda da getiririz sevdirmeye
nasıl acılarımızı paylaştıysanız sevincimizi de paylaşmak isteriz dedi
aysun hanım da tabiki ne demek her zaman beklerim dedi
sertaçı ben arada görüyordum oralarda zaten hoşlaşmamıştım
kadın doktor anne olduğu için bizleri daha ii anlıyor aslında bakma sen
ben şuanda akay hastahanesine gidiyorum
ilk kez gittim yani
belirtim yok çok şükür
ne bulantı ne başka bişey
rahat geçiyor çok şükür inş. böyle devam eder
yok biz trabzona benim memlekete gideceğiz inş.
ya denize girmeyeceğim için eşim de ufak kaza geçirdi burnunda dikişleri var o ada giremeyecek
trabzonda bol oksijenli kafa dinlemeli bir tatil yapalım dedik
siz gidin bence bi yerlere
deniz güneş iyi gelecektir sana da
Saol cnm benim inşallah senin ikiz olur sağlıkla inanın sewincim burukkk yemin ederimmm keşke sizlere hamile olabilseniz o kadar çok dua ediyorumki Rabbim gönlümüze göre vericek ben inanıorum
inşallah hazadecim,güzel duan için sağol,nerdeyse topiğin yarısı hamile,diğer yarısı olan bizlerde size yetişiriz inşallah....negatif haberini alınca çok üzülmüştüm senin için,ama fazla nete giremedim bir ara ama okuyunca çok sevinmiştim inan...dikkat ediyorsun di mi kendine...aman ihmal etme..bize de hep dua et ne olur,bak bende kist olmuş,tedavi bu ay iptal oldu...
çok geçmiş olsun,ne kazası geçirdi eşin?sen trabzonlu muydun?
4 yıl önce gitmiştim çok güzel bir yer,peki uçakla gideceksin değil mi?yoksa yol çok uzun,sakın riske atma..
ne güzel bak 4 kişi gidiyorsunuz bu yıl memlekete,ah ah banada nasip olacak mı bu günleri görmek?
ben henüz karar vermedim ne yapacağıma,eşimle biraz aramız kötü,o yüzden hiç sormuyorum bile,zaten rezervasyonda yaptırmamıştık,çok önemsemiyorum bu yıl açıkçası....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?