- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.261
Kaç gündür giremiyordum herkesi nasıl özlemişim aklım hep sizde valla
Nerelerdesin
Annem geldi canım baya meşgulum bu aralar valla
Nasılsın iyi misin?
Annem geldi canım baya meşgulum bu aralar valla
Nasılsın iyi misin?
Oh oh sefanız olsun
Çok şükür bıraktığın gibi yuvarlanıp gidiyoruz
beni unuttun tabe.................
trkuaz aşağıda gördüm seni, nerelerdesin merak ettik :26:
merhaba inci
iyiyim sen nasılsın?hazade hamileymiş ne güzel..
başka hamile var mı?delikızı biliyordum zaten..
bana gelince okul kapandığından beri nete fazla giremedim,semierler yoğun geçti bu yıl,malum 4+4 çıktı ya...
hepsini boşverelim geçen ay çok canım sıkkındı bazı olumsuzluklar oldu,tedavim başlayacaktı ya,bir türlü emin olamadım başlasam mı başlamasam mı diye,adet oldum ankaraya gittim geçen salı,kist oluşmuş bende,tedavim iptal oldu bu ay,her işte bir hayır vardır elbette,nasip değilmiş....inşallah bu ay başlayabilirim,hayırlısıysa tabii....
kist oluştu ama dr bana hiç ilaç falan vermedi,dhea ya devam et dedi o kadar....
sen neler yapıyorsun görüşmeyeli?
merhaba inci
iyiyim sen nasılsın?hazade hamileymiş ne güzel..
başka hamile var mı?delikızı biliyordum zaten..
bana gelince okul kapandığından beri nete fazla giremedim,semierler yoğun geçti bu yıl,malum 4+4 çıktı ya...
hepsini boşverelim geçen ay çok canım sıkkındı bazı olumsuzluklar oldu,tedavim başlayacaktı ya,bir türlü emin olamadım başlasam mı başlamasam mı diye,adet oldum ankaraya gittim geçen salı,kist oluşmuş bende,tedavim iptal oldu bu ay,her işte bir hayır vardır elbette,nasip değilmiş....inşallah bu ay başlayabilirim,hayırlısıysa tabii....
kist oluştu ama dr bana hiç ilaç falan vermedi,dhea ya devam et dedi o kadar....
sen neler yapıyorsun görüşmeyeli?
Sağolasın iyiyim ben de şükür. Yeni olarak bir hazade var. Doğal yoldan hamile kaldı.
mattika'nın doğumu yaklaşıyor yavaş yavaş.
chnb zor zamanlar geçiriyor, hastanede yattı uzun süre amniyo sıvısı geldiği için.
Evet dediğin gibi her şeyde bir hayır var mutlaka. Bazı kistler adetle birlikte atılıyor, ilaç vermediyse ondan olabilir diye düşündüm. Hakkında hayırlısı olsun, geç olsun güç olmasın.
Bende bir değişiklik yok. Doktorumla görüştüm sadece, bazı tetkikler ve rahim filmi istedi. Genetik doktorumuz set up yapacak onun için hazırlanmaya başladık. Sonuç 2 ay gibi bir sürede çıkacağı için tedaviden önce onu yaptıracağız ama zamanı belli değil biraz maliyetli olduğundan. Haberler böyle. Arada gel, boşlama burayı :)
Canım benim sıkma cANINI Bizde korunmayı bıraktık 4 ay oldu her ay bir şey çıktı işte
Bende 2 ay kistle uğraştım
İlk ay soğan suyu içtim küçüldü
Sonrada doktorum yasmin verdi
İnşallah tamamen erimiştir daha kontorle gidemedim valla
inci sende doğal yoldan denemeyi hiç düşünmüyor musun?set up ne oluyor inci?
akasya da set up sonucu bekliyordu sanırım geldi mi sonucu?
artık evdeyim herkes gitti daha çok bakarım nete...
Maşallah topiğimizde herkes hamile bi seviniyorumki valla
Darısı incimle akasyama bide bana inşallah ha bide Fatocuğuma
merve bende içeyim diye düşündüm soğan suyunu,bugün adetimin 9.günü,geç mi kaldım başlamak için?başka hiçbirşey yapmadın değil mi?merve sen çalışmıyordun değil mi?ben okulun kapanmasını bekledim ya tedavi için inşallah önümüzdeki ay geçer de başlarız,tam da ramazan a geliyor ama ne yapayım artık hayırlısı....sen neler yapıyorsun merve nasılsın?sen kayseri de miydin?yanlış mı hatırlıyorum yoksa
Set up'ta ailelerimizin kanları ile bizim kanlarımız üzerinde çalışılıyor hastalığımızla ilgili. Çıkan sonuç da embriyolarla karşılaştırılıyor. Akasya'nın sonucu gelmedi henüz.
Doğal hiç denemedim ve denemeye de cesaretim yok açıkçası. Yarı yarıya şansım, risk daha az olsaydı belki göze alabilirdim ama yüzde 50'yi göze alamıyorum maalesef.
senin rahatsızlığını bilmiyorum ben ama ailede başka birinde var mı ki bakılıyor diğer kişilere?çok karışık işler bunlar,Allah yardımcımız olsun,hepimizin sıkıntısı farklı,sırayla bizde hamiş haberlerimizi paylaşalım burdan inşallah inci...
Canım bende tam o gün başlamıştım valla adetimin 9. günü
15 gün içtim tarifini istersen veririm
Ama benim adet döngüm 23 güne bir olduğu için
Seninkisi kaç 28 mi?
Yok canım ben çalışmıyorum eylülde pgt deneyeceğiz inşallah bizde
Allah kısmet ederse dedik bi doğal yoldan deneyelim olursa olur diye
Ama kısmetimizde yokmuş demekki
Beklemedeyiz şuan
Yok canım ben İstanbuldayım ama Kayseridede okudum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?