Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Benim babam hasta canım. Ben de o hastalığı taşıyorum onun için babamın ve annemin kanı ile benim kanım karşılaştırılacak.
Amin inşaallah hayırlısıyla...

Rabbim şifa versin inci,dua edelim birbirimize,kötü düşünmeyelim canım,nasipte varsa olacak inşallah yoksa hayat bize ne gösterecek bakalım,Allah bilir bizim bilmediğimizi...sabretmekten başka çaremiz yok,bizim de ilk pgt li olacak,

Amin canım inş. Tedavisi olan bir hastalık olsa doğal denerdim ama tedavisi yok maalesef.
Umutluyum hepimiz adına. Bu zor günlerin ardından inş güneş bizler için de doğacak bir gün. Yaşadığımız her şeyde bir hayır var mutlaka.
Allah yardımcınız olsun. İnş sizin de delikız gibi il denemenizde tutar...

maiumut bizim durumumuz seninle aynıydı,inşallah bizimde yüzümüz gülecek,

bu arada şifa da,ranada hamileymiş neler olmuş böyle ben yokken,ne güzel haberler bunlar,rabbim bizede nasip edecek mi acaba?

zaman zaman umudumu yitiriyorum,sonra yine umutlanıyorum,ne bileyim kızlar...

Hepimiz öyleyiz inan. Bazen umut bazen umutsuzluk ama umutlu olmak her zaman daha ağır basıyor.

ayy bende şifayı unuttumkızlar şimdi namaz kıldım hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşaAllah.trkuazcım umut etmek güzeldir.insanı ayakta tutar.inşaAllah yüzümüz güler canım.

simdi gordum hakkinda hayirlisi olurrr...
istersen riskli gebelik takipleri yapa bi merkezde 4 boyutlu baktir
yada bosver hic baktirma gebeligi sonlandirmayi dusunmuyorsan kafani bulandirmaa...

Ultrasonda herşey çok güzel demişsin canım, inşaallah bu risk sadece risk olarak kalacak. Bebeğini aldırmayacaktın ne olursa olsun onun için amniyoya gerek yok zaten durumun için de uygun değilmiş. Dua edelim.

sağ olun kızlar...

inci sayfayı işgal ne demek. neler yazıyoruz burada... boşalttım kutumu...

öpüyorum herkesi...

Canım hakkını helal et seni unutmuşum valla ne olursun kusura bakma ama sanada ediyorum bu top,kteki herkese ediyorum önce size sonra kendime tüm samimiyetimle hemde.Ben çok yaralıyım bu kaygana konusunda yemin ederim yüreğim pare pare kendinden nefret ettirdi kadın
Sana çok dua edeceğim inşallah namazlarımda aklıma gelir gelmez çünkü şuan o durumu bizzat yaşıyorum canım benim imtianımız

Evet şifaydı canım o arkadaş bakalım bekliyoruz gelen yok valla
Sne başla ama muhakkak 15 gün yapmalısın o sayının bile bi hikmeti varmış ona göre

günaydınlar olsun hepinize

mervecim takıldım sana canım sıkma canını.zaten hepimiz dua ederken topikteki herkes ve ne isteyen hasret çeken varsa diye ediyoruz.kaynana hakkında sana yüzde yüz katılıyorum.

Annem geldi canım baya meşgulum bu aralar valla
Nasılsın iyi misin?
hoşgeldin zilli nerdesin sen
ohh annenin gelmesi bambaşka dimi
ne kötü geliniz ayol

turkuaz sana küstüm

bi gittin pir gittin
insan arada bir uğrar dimi aşkolsun
kiste canını sıkma bende de olmuştu öbür aya geçti
doktor doğum kontrol hapı verdi ama ben yarım yamalak kullandım
ben o zaman aslan pençesi çayını duymuştum ve uyguladım
o ay kistim kayboldu
istersen sen de dene kistlere bire birmiş
her işte bir hayır vardır turkuaz
sen şimdi bir dahaki aya sertaçtamısın aysunda mı

geçmiş olsun chnb ama ultrason gayet iimiş
zaten aldırmayacaktın bebeğini
RABBİM inş. bebeğine sağlık sıhhat versin testleri yanıltsın
amniyo bence de riskli senin için şuan durumun belli
üzülmemek elde değil biz ne desek boş tabiki ama dualarımızla yanındayız
DELİKIIIIIZZZZZZZZZZZ NERDESİNN şurda iki haayal kurcaktıkk kayıplara karıştın yinee
mesai bitti nazefsa unuttun galiba
ben sabah 830 akşam 1730 burdayım
maş.suphanallah
gördünmü bak herşy yolunda gidiyor
biz sana demiştik ama inanmadın
artık biraz daha rahatla ve bebeğini üzme
RABBİM bu günleri gösterdi
inş.sağlıklı bir şekilde doğacağı günleri de gösterecek

ben ağır birşeyler yiyemiyorum
dün akşam tavuk yedim
yemekten sonra sızdım kalkamadım bi türlü
en iisi sebze yemeği ve bol meyve
işim gücüm vardı yapamadım valla iptal oldum
eşim de sürekli seneye bu zamanlara gezmeye başlarız inş. diyor
o da aynı hayaller ikuruyor
ben 6 aydan sonra bakarım herşeye
acele etmeyeceğim
erken almanın bir mantığı yok
sürekli yeni şeyler çıkıyor
ben zaten ilk etapta gerekli şeyleri alırım
evi öyle doldurmam
ihtiyaç oldukça alacağım ben
baştan evi doldurup bi çok şeyi kullanmayan insan çok

mrhba arkadaşlar bende pgt yönteminden meded umanlardanım henüz test sonuçlarım açıklanmadı bir ayı geçti acaba nezaman açıklanır bana yol gösterirseniz sevinirim

mrhba arkadaşlar bende pgt yönteminden meded umanlardanım henüz test sonuçlarım açıklanmadı bir ayı geçti acaba nezaman açıklanır bana yol gösterirseniz sevinirim

Merhaba hoşgeldin. Sorununuz nedir? Daha önce tedavi oldunuz mu ya da kaybınız var mı? Hangi testleri yaptırdınız? Devlette yaptırdıysan sonucun çıkması uzun sürebilir özelde biraz daha kısa zamanda çıkıyor.

ben iki bebeğimi kaybettim ikiside anamaliliydi.biri 3 ay yasadı biri bir ay.ankara intergende test yaptırdım sonuçlarım cıkmadı bir aydan fazla oldu.ve daha kötüsü benim cocuklarımda görülen rahatsızlık dünyada sadece 6 hastada görülmüş ve hastalığın adı bile yok.doktorlar muhtemelen o hastalıktan şüpheleniyolar bakalım testte belli olcak inş

Başın sağolsun çok üzüldüm
Allah yardımcın olsun.
Test sonuçları bir çıksın da doktor ona göre yol gösterecektir.
Genetik bir şeyse ve bundan sonraki hamileliklerinde çıkma ihtimali varsa pgt'ye yönlendirirler.
Peki çocukların zamanında mı doğdu erken mi doğdu?

ilk çocuğum 33 haftalık ikincisi 26 haftalık doğdu ağrı sızım olmadan birden suyum erken geliyo ve doğum başlıyo.çok zor zamanlar geçirdim ama pgt yöntemini duyunca bir ümit dodu içime nebilim belki bigün benimde sağlıklı cocuklarım olur belki..

Erken doğum olduğu için rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenildi mi?
Pgt bizler için gerçekten büyük bir umut. İnş senin de bir gün sağlıklı evlatların olacak.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

evet canım hepsi var benden nediim bilmiyorumki vardır bir hayır.inş buteste olumlu bir sonuç alınır.yoksa tümgen araştırması yapılacakmış oda baya uzun sürüyomuş.pgt yöntemi başarılı oluyomu acaba sağlıklı bebek sahibi olan varmı

Rahim ağzı yetmezliği de büyük bir sorun. Burada bir arkadaşımız haftalardır yatıyor bu nedenle.
Pgt ile sağlıklı çocuk sahibi olan arkadaşlarımız var. İçini ferah tut. Her şeyde vardır bir hayır.

Canım artık içini rahatlat ve daha seyrek git doktora bi alışkanlık yaparsa kötü olurhem kuzunada zararlı ,sen benide geçtin yawwwwwhazade ist.yaşıyorsun sen?
Ewet cnm ölede 1 ay sonra gel dedi bakalım dayanabilicekmiyim:18: Ewet dün doktor 5 saniye felan dinlettii... Ewet cnm iatanbuldayım ben sen ankaradaydın deilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…