- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.281
Benim babam hasta canım. Ben de o hastalığı taşıyorum onun için babamın ve annemin kanı ile benim kanım karşılaştırılacak.
Amin inşaallah hayırlısıyla...
Rabbim şifa versin inci,dua edelim birbirimize,kötü düşünmeyelim canım,nasipte varsa olacak inşallah yoksa hayat bize ne gösterecek bakalım,Allah bilir bizim bilmediğimizi...sabretmekten başka çaremiz yok,bizim de ilk pgt li olacak,
birde bana mervem.herkese dua edin kızlar banada edin yaşım geçiyor.inşaAllah bende bu ay sonunda bir kez daha yumurta toplamyı düşünüyorum.eğer bu ayki folikül sayısı iyi ise.bakalım kısmet.
turkaz canım yeni bir arkadaş geldi rana oda tüp detavisi ile ilk seferde hamile.ne güzel bunlar ümidimizi artırıyor.
hı merve benim kaynana benden gitti ama istanbuldan gitmedi.bekar oğullarında şimdi.korkarım gelip istanbula yerleşir.ne olur bana dua edin onlar gelmeden bebeğimiz gelsin ben onlarla başa çıkamam.birde tedavi ile ilgili detay da verememanlamazlar çünkü.
maiumut bizim durumumuz seninle aynıydı,inşallah bizimde yüzümüz gülecek,
bu arada şifa da,ranada hamileymiş neler olmuş böyle ben yokken,ne güzel haberler bunlar,rabbim bizede nasip edecek mi acaba?
zaman zaman umudumu yitiriyorum,sonra yine umutlanıyorum,ne bileyim kızlar...
simdi gordum hakkinda hayirlisi olurrr...
istersen riskli gebelik takipleri yapa bi merkezde 4 boyutlu baktir
yada bosver hic baktirma gebeligi sonlandirmayi dusunmuyorsan kafani bulandirmaa...
Ultrasonda herşey çok güzel demişsin canım, inşaallah bu risk sadece risk olarak kalacak. Bebeğini aldırmayacaktın ne olursa olsun onun için amniyoya gerek yok zaten durumun için de uygun değilmiş. Dua edelim.
Maşallah 242 gr. olmuş demek Ahmet Ardamız
Bence canını sıkmana bile değmezz inanki
Düşük bir risk çünkü
Baksana mattikanın bebeğine neler dendi
Sen kalbini tam tut Allah'ın izniyle hiçbir şeycik olmayacak bebeğine
sağ olun kızlar...
inci sayfayı işgal ne demek. neler yazıyoruz burada... boşalttım kutumu...
öpüyorum herkesi...
Canım hakkını helal et seni unutmuşum valla ne olursun kusura bakma ama sanada ediyorum bu top,kteki herkese ediyorum önce size sonra kendime tüm samimiyetimle hemde.Ben çok yaralıyım bu kaygana konusunda yemin ederim yüreğim pare pare kendinden nefret ettirdi kadınbirde bana mervem.herkese dua edin kızlar banada edin yaşım geçiyor.inşaAllah bende bu ay sonunda bir kez daha yumurta toplamyı düşünüyorum.eğer bu ayki folikül sayısı iyi ise.bakalım kısmet.
turkaz canım yeni bir arkadaş geldi rana oda tüp detavisi ile ilk seferde hamile.ne güzel bunlar ümidimizi artırıyor.
hı merve benim kaynana benden gitti ama istanbuldan gitmedi.bekar oğullarında şimdi.korkarım gelip istanbula yerleşir.ne olur bana dua edin onlar gelmeden bebeğimiz gelsin ben onlarla başa çıkamam.birde tedavi ile ilgili detay da verememanlamazlar çünkü.
Evet şifaydı canım o arkadaş bakalım bekliyoruz gelen yok vallaben yarın başlayım o zaman inşallah soğan suyunu içmeye,zaten evdeyim artık,yapabildiğim kadar yapayım bari,benim de 25-28arası değişiyor..
ben neden seni kayseride sandım ki acaba?sanırım başka bir arkadaşla karıştırdım,şifa mıydı acaba kayserideki?bende ortaokul liseyi orda okudum,babamın tayini çıkmıştı nerdeyse 10 yıl kaldık orda...bende sakaryadayım,çok yakınız istanbul a...2.denemeyi istanbulda yaptık...
merve hiç belli olmaz eylüle kadar çok şey değişebilir:)
Canım hakkını helal et seni unutmuşum valla ne olursun kusura bakma ama sanada ediyorum bu top,kteki herkese ediyorum önce size sonra kendime tüm samimiyetimle hemde.Ben çok yaralıyım bu kaygana konusunda yemin ederim yüreğim pare pare kendinden nefret ettirdi kadın
Sana çok dua edeceğim inşallah namazlarımda aklıma gelir gelmez çünkü şuan o durumu bizzat yaşıyorum canım benim imtianımız
Evet şifaydı canım o arkadaş bakalım bekliyoruz gelen yok valla
Sne başla ama muhakkak 15 gün yapmalısın o sayının bile bi hikmeti varmış ona göre
hoşgeldin zilli nerdesin senAnnem geldi canım baya meşgulum bu aralar valla
Nasılsın iyi misin?
turkuaz sana küstümmerhaba inci
iyiyim sen nasılsın?hazade hamileymiş ne güzel..
başka hamile var mı?delikızı biliyordum zaten..
bana gelince okul kapandığından beri nete fazla giremedim,semierler yoğun geçti bu yıl,malum 4+4 çıktı ya...
hepsini boşverelim geçen ay çok canım sıkkındı bazı olumsuzluklar oldu,tedavim başlayacaktı ya,bir türlü emin olamadım başlasam mı başlamasam mı diye,adet oldum ankaraya gittim geçen salı,kist oluşmuş bende,tedavim iptal oldu bu ay,her işte bir hayır vardır elbette,nasip değilmiş....inşallah bu ay başlayabilirim,hayırlısıysa tabii....
kist oluştu ama dr bana hiç ilaç falan vermedi,dhea ya devam et dedi o kadar....
sen neler yapıyorsun görüşmeyeli?
geçmiş olsun chnb ama ultrason gayet iimişbiraz canım sıkkın kızlar. 4 lü tarama testimizde trizomi 21 malesef 10 da bir çıktı risk. Arda bey bebeği dakikalarca inceledi. yanında nil hanımla... bebeğin her şeyi ultrasonda çok çok iyi. 242 gram olmuş maşallah bu haftanın en üst sınırıymış. ben halbuki bir şey yiyemiyorum bulantılardan. ölçümlerin iyi olması iyi ama risk beni üzdü. çünkü pgt de 4 embriyomdan biri trizomi 21 di. bu kafama takıldı. volkan baltacı eşimdeki marker kromozoma bağladı, cumhur gökhan ekmekçi sağlıklı insana uygulansa onlarda da olabilir demişti. Arda bey normalde bu değerlerde ben amniyo öneririm ama şu an sen bana yap desen yapmam şu amniyo sıvısı sızması nedeniyle...zaten biz amniyo düşünmüyorduk...
ne zaman dr den mutlu geleceğim ben.(
mesai bitti nazefsa unuttun galibaDELİKIIIIIZZZZZZZZZZZ NERDESİNN şurda iki haayal kurcaktıkk kayıplara karıştın yinee
maş.suphanallahKızlarrrr geldimm ....
Kalp atışını duydukkk aman Allahım mucize gibiydi yaa nasıl ağladımmm
Allahımmm inşallahhh incimee akasyamaa laveque miamuta mervemee ya adını unuttugum tüm arkadaşlarıma yarrabbim bu duyguyu tattırsın inşallahhhhhhh
ben ağır birşeyler yiyemiyorumCANIM banada öyle geliyordu ama büyüyor yaaaman bulantımızın olmaması çoook iiyi boşver böyle en azındn besinimizi alıyoruz.Ben 2 kilo almışım bilmiyorum nasıl aldım ama senn karın için geniş olursa çook iyi olur çünkü ikiz oldugu için en azından göbeginde orantılı çıkar ayy hayalini kurmak bile güzel düşünsene seneye bu zamanlar 6_7aylık olmuş olacaklar ayy hemen dogsalarda banyolarını yaptırsak kremlesek öpüp koklasak babam beşigini bile begenmiş carreforurdan bakmış 900 tl ye elektronik kendi sallanan beşik bulmuş alcam dedi dur baba daha çok erken dedim bendebi 7 aylık olsunn da inşallah internette bi yer keşfettim çok güzel bebek ürünleride var hemde uygun..ayyy bi cuma gelsede giip kuzumu görsemmmm
RABBİM inş. yüzünü güldürsünSaol cnm benimm Allahımm sizlere çifter çifter versin inşallahhhh
Ayyyyyyy inşalllaahhh ne kadar çok istiyorum bir bilsen.2 tane transfer edildi bu sefer ,inşallah 2 si de annelerini bırakmamıştır.Dualarında beni de an lütfen olur mu?
dualarımız seninle
bu arada herkese günaydın
ben yokken bu topiğin çenesimi açılıyor ne
mrhba arkadaşlar bende pgt yönteminden meded umanlardanım henüz test sonuçlarım açıklanmadı bir ayı geçti acaba nezaman açıklanır bana yol gösterirseniz sevinirim
ben iki bebeğimi kaybettim ikiside anamaliliydi.biri 3 ay yasadı biri bir ay.ankara intergende test yaptırdım sonuçlarım cıkmadı bir aydan fazla oldu.ve daha kötüsü benim cocuklarımda görülen rahatsızlık dünyada sadece 6 hastada görülmüş ve hastalığın adı bile yok.doktorlar muhtemelen o hastalıktan şüpheleniyolar bakalım testte belli olcak inş
ilk çocuğum 33 haftalık ikincisi 26 haftalık doğdu ağrı sızım olmadan birden suyum erken geliyo ve doğum başlıyo.çok zor zamanlar geçirdim ama pgt yöntemini duyunca bir ümit dodu içime nebilim belki bigün benimde sağlıklı cocuklarım olur belki..
evet canım hepsi var benden nediim bilmiyorumki vardır bir hayır.inş buteste olumlu bir sonuç alınır.yoksa tümgen araştırması yapılacakmış oda baya uzun sürüyomuş.pgt yöntemi başarılı oluyomu acaba sağlıklı bebek sahibi olan varmı
Ewet cnm ölede 1 ay sonra gel dedi bakalım dayanabilicekmiyim:18: Ewet dün doktor 5 saniye felan dinlettii... Ewet cnm iatanbuldayım ben sen ankaradaydın deilmiCanım artık içini rahatlat ve daha seyrek git doktora bi alışkanlık yaparsa kötü olurhem kuzunada zararlı ,sen benide geçtin yawwwww hazade ist.yaşıyorsun sen?
Canım benim hepinize ediyorum rabbim en kısa zamanda inşallahhh hepinizi ewlatlarınıza kavuştursunnn...Saol cnm benimm Allahımm sizlere çifter çifter versin inşallahhhh
Ayyyyyyy inşalllaahhh ne kadar çok istiyorum bir bilsen.2 tane transfer edildi bu sefer ,inşallah 2 si de annelerini bırakmamıştır.Dualarında beni de an lütfen olur mu?
senin test n zaman canım?
Allah razı olsun canımm vallahii mucize geröektenn Rabbim hepinize yaşatsın inşallahhhhhazademmm gözün aydın canımmm.Allahın izniyle sağlıkla devam edecek hamileliğin.şükür olsun bu günlere darısı hareketlerinide hisetmene canım.mutluluğunu paylaşıyorumm
gözün aydıııııııııııııııııııııııııııın::::))
Canım benimmm öle deme şükürler olsunki yawrun seninlee ben inanıorumki bişey çıkmıycak Allahın izniyle bak görürsün canımmmbiraz canım sıkkın kızlar. 4 lü tarama testimizde trizomi 21 malesef 10 da bir çıktı risk. Arda bey bebeği dakikalarca inceledi. yanında nil hanımla... bebeğin her şeyi ultrasonda çok çok iyi. 242 gram olmuş maşallah bu haftanın en üst sınırıymış. ben halbuki bir şey yiyemiyorum bulantılardan. ölçümlerin iyi olması iyi ama risk beni üzdü. çünkü pgt de 4 embriyomdan biri trizomi 21 di. bu kafama takıldı. volkan baltacı eşimdeki marker kromozoma bağladı, cumhur gökhan ekmekçi sağlıklı insana uygulansa onlarda da olabilir demişti. Arda bey normalde bu değerlerde ben amniyo öneririm ama şu an sen bana yap desen yapmam şu amniyo sıvısı sızması nedeniyle...zaten biz amniyo düşünmüyorduk...
ne zaman dr den mutlu geleceğim ben.(
Saol cnm benim darısı inşallah sağlıkla sanaa ewet tek aman cnm sağlıklı olsunda tek olsunnnHazadem maşallah bebeğine
AMA ikiz değiller galiba:26:
Olsun tek olsun da sağlıklı olsun inşallah
Bizde seni özledik yavrucum vallahiiKaç gündür giremiyordum herkesi nasıl özlemişim aklım hep sizde valla
Ewet cnm hamileyimm darısı hayırlısıyla sizlere inşallahhhh ...merhaba inci
iyiyim sen nasılsın?hazade hamileymiş ne güzel..
başka hamile var mı?delikızı biliyordum zaten..
bana gelince okul kapandığından beri nete fazla giremedim,semierler olamadım başlasam mı başlamasam mı diye,adet oldum ankaraya gittim geçen salı,kist oluşmuş bende,tedavim iptal oldu bu ay,her işte bir hayır vardır elbette,nasip değilmiş....inşallah bu ay başlayabilirim,hayırlısıysa tabii....
kist oluştu ama dr bana hiç ilaç falan vermedi,dhea ya devam et dedi o kadar....
sen neler yapıyorsun görüşmeyeli?
Sıkma canım benim demekki hayırlısı buymuş inan bakk belki benimde düşücek belki sounlu olucak allah korusun ama gerçekden zamanı gelince oluo artık inanıorummm ...
Bende çok inanıorum canımmm güneş bizler için doğacak en kısa zamanda herşey yoluna giricekkk...Amin canım inş. Tedavisi olan bir hastalık olsa doğal denerdim ama tedavisi yok maalesef.
Umutluyum hepimiz adına. Bu zor günlerin ardından inş güneş bizler için de doğacak bir gün. Yaşadığımız her şeyde bir hayır var mutlaka.
Allah yardımcınız olsun. İnş sizin de delikız gibi il denemenizde tutar...
Edicek tabikkiii Allahın izniyel hepinize edecek dualarım sizinle rabbim yüzünü güldürsün inşallahhhhmaiumut bizim durumumuz seninle aynıydı,inşallah bizimde yüzümüz gülecek,
bu arada şifa da,ranada hamileymiş neler olmuş böyle ben yokken,ne güzel haberler bunlar,rabbim bizede nasip edecek mi acaba?
zaman zaman umudumu yitiriyorum,sonra yine umutlanıyorum,ne bileyim kızlar...
Umutluyuzzz incimm ikiz bebeilerin olucakkkHepimiz öyleyiz inan. Bazen umut bazen umutsuzluk ama umutlu olmak her zaman daha ağır basıyor.
Aminnnn inşallahhhhh Allahımmm çok dua ediyorum sizlereeeayy bende şifayı unuttumkızlar şimdi namaz kıldım hepimize dua ettim rabbim kabul etsin inşaAllah.trkuazcım umut etmek güzeldir.insanı ayakta tutar.inşaAllah yüzümüz güler canım.
maş.suphanallah
gördünmü bak herşy yolunda gidiyor
biz sana demiştik ama inanmadın
artık biraz daha rahatla ve bebeğini üzme
RABBİM bu günleri gösterdi
inş.sağlıklı bir şekilde doğacağı günleri de gösterecek
Maşallah vallahi ay delikız bu bir mucize ya allahım tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallahhhhhh
İnşallah sağlıkla doğar yarrabbimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?