Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

doktoruna sordun mu peki bu uzun yolculuğu?
ilçeye araba olmadan gitmek zor olur ama yinede iyi düşün derim ben,bizde turla gitmiştk,yol çok uzun gelmişti bana...
eşimin tek derdi her zamanki gibi ailesi...oy oy boşver ya,artık eşimde dahil hiçbirşeyi değiştiremiyorsam,aynı hatalar devam ediyorsa ben değişmek zorundayım yoksa olmayacak böyle,sanki tedavi falan umrunda değil,o onların derdinden ölüyor...Allahım bana sabır versin inan...

TURLA UZUN gelir tabi sonuçta özel araba olmuyor istediğin zaman inip binemiyorsun
bi de turda sürekli yürüyorsun yorulursun tabi
doktorum gidebilirsin dedi
bence özel arabayla daha rahat olacak zaten yorulsam çıkar inerim
ama uçakta ya da diğerlerinde öyle imkanın yok
inş. eşin düzelr de rahata erersiniz
gerçekte n anneci eşle zor olur tahmin ediyorum
ALLAH yardımcın olsun
ama inş. önümüzdeki ay hayırlı haberlerini alacağız
ikizlerinle uğraşırsın artık eşini de takmazsın

inşallah canım,Allah büyüktür sanki hiç derdimiz yokmuş gibi bir de onlarla uğraşıyoruz ya,en çok canımı sıkan nokta bu...ama dediğin gibi bende hep öyle dua ediyorum,rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin de,onlarla ilgileneyim bunları düşünmeye,üzülmeye fırsatım bile olmasın....

doktorun izin verdiyse zaten sorun yok,ne güzel hava değişimi olur sanada,sağlıkla gidip dönersin inşallah...

kızlar size bir sorum olacak şimdi benim dr kontrolüm ayın 16 veya 17 si gl dedi drum ozamana kadar kese görünür inş vardır ama içindeki minik kalbi görme ihtimalim varmı? bence varda çünkü 2.kan testimden sonra 15 gün olmuş oluyor:26:

görürsün inş. merak etme
ben de tam ilk kan testinden transferin 11.gününden iki hafta sonra görmüştüm

aynen yaaa ama üzülme sen tedavine konsantre ol
nasılsa minikler gelince tüm dünyan onlar olacak inş.
evet bol oksijen temiz hava deniz vs iyi gelecek inş.

Allah işlerini rast getirsin inş.

trkuazcım her ne kadar takma desek de insan ister istemez takıyor. Allah yardımcın olsun. Şu an çok hassas bir dönemdesin. Tedavi işi insanı gerçekten çok yıpratıyor. İnş bebeklerin hayırlısıyla sağlıkla gelirler en kısa zamanda.

Kızlar bir sürü şey yazdım gitti. Nesrin canım hiç üzme kendini. Eninde sonunda Allah'ın dediği olacak. Benim iş arkadaşımın bebeğinin testleri kötü çıktı. Üstelik ultrasonda da aynı tehşis konmuştu. Genetik testler yapıldı. Genetik kötü bir hastalıktan şüphelenildi. Doktorlar neredeyse emindiler. O da çok kötü günler geçirdi. Ama maşallah sapasağlam bir kızı oldu. O nedenle çok takılma oranlara. Üstelik ultrasonda da bebek sağlıklı görünüyor. Sen dua etmeye devam et. Düşük olasılıkları değil hep iyiyi düşün. Dualarım seninle.. Sağlıkla gelecek inşallah oğluşun..

geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm ben de 25 haftalık bebeğimi kaybettimbenim de ağrısız sancısız suyum geldi ve rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu. şu an 13 artı 4 te serklaj yapıldı yatıyorum hep pgt yaptırınca da bu durum için iyi bir dr ye git riskli gebelik dr si olsun hatta hamile kalmadan git bence...

canım ne güzel yazmışsın seni okudukça teslimiyetçi ruhuna hayran oluyorum. canım 4 lü test nasıl oldu anlamadım bebeğin suyu için kontrol edecekti haftan gelmiş yapalım dedi hemen ölçümleri aldırdı dr.

Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız ben onun canına kıyamam ki... ruhu var atan kalbi var. hep bunun için dua ettim rabbim beni evladımla imtihan etme... amin. 2 li de çok iyi çıktı 20000 de bir... evet ultrasonda belli olmazmış...

canım ne heyecanlı süreç görürsün inşallah...

maşallah. benim de gönlüme ferahlık geldi...
hazade sağ ol canım.

inci kuzum testleri soracaktın mattika da bilir beraber bakalım...

delikız hayırlı tatiller benim de kayınvalide ve görümceler gidiyor sabah trabzona eşim oralı....

mervem canım sağ ol...

kızlar sağ olun.

ya birisi bana yardım edebilrmii tam olarak nereden yazışıyılıor ben hala anlamadım bu siteyii ??? buarada kandiliniz mübarek olsunnn allah dualarımızı kabul etsinn....

ya birisi bana yardım edebilrmii tam olarak nereden yazışıyılıor ben hala anlamadım bu siteyii ??? buarada kandiliniz mübarek olsunnn allah dualarımızı kabul etsinn....

merhaba sayfanın en altında konuya cevapver yazan yere tıklayıp yazıyorsun.zaten ordan yazmışsın.diğer konularada ana sayfadan konu başlığını seçerek istediğin konuyala ilgili fikirlerini yazabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…