- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.321
YA SPOR YAPARKEN kaza geçirdi dikiş attılar burnuna bi kaç yerine
sağolasın
evet trabzonluyum
yok özel araba ile gideceğim
uçakla indi bindi oluyor ve uçakla da 5-6 saat sürüyor
ama özelaraba ile istediğim zaman durabilir dinlenebilirim o avantajı var
uçakla bi de geç saatte ilçeye araba vs olmuyor
yani çok zor uçakla gitmek
inş. darısı başına turkuaz dualarımdasın
hayırdır ne oldu eşinle aranızda
TURLA UZUN gelir tabi sonuçta özel araba olmuyor istediğin zaman inip binemiyorsundoktoruna sordun mu peki bu uzun yolculuğu?
ilçeye araba olmadan gitmek zor olur ama yinede iyi düşün derim ben,bizde turla gitmiştk,yol çok uzun gelmişti bana...
eşimin tek derdi her zamanki gibi ailesi...oy oy boşver ya,artık eşimde dahil hiçbirşeyi değiştiremiyorsam,aynı hatalar devam ediyorsa ben değişmek zorundayım yoksa olmayacak böyle,sanki tedavi falan umrunda değil,o onların derdinden ölüyor...Allahım bana sabır versin inan...
TURLA UZUN gelir tabi sonuçta özel araba olmuyor istediğin zaman inip binemiyorsun
bi de turda sürekli yürüyorsun yorulursun tabi
doktorum gidebilirsin dedi
bence özel arabayla daha rahat olacak zaten yorulsam çıkar inerim
ama uçakta ya da diğerlerinde öyle imkanın yok
inş. eşin düzelr de rahata erersiniz
gerçekte n anneci eşle zor olur tahmin ediyorum
ALLAH yardımcın olsun
ama inş. önümüzdeki ay hayırlı haberlerini alacağız
ikizlerinle uğraşırsın artık eşini de takmazsın
görürsün inş. merak etmekızlar size bir sorum olacakşimdi benim dr kontrolüm ayın 16 veya 17 si gl dedi drum ozamana kadar kese görünür inş vardır ama içindeki minik kalbi görme ihtimalim varmı? bence varda çünkü 2.kan testimden sonra 15 gün olmuş oluyor:26:
inşallah canım,Allah büyüktür sanki hiç derdimiz yokmuş gibi bir de onlarla uğraşıyoruz ya,en çok canımı sıkan nokta bu...ama dediğin gibi bende hep öyle dua ediyorum,rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin de,onlarla ilgileneyim bunları düşünmeye,üzülmeye fırsatım bile olmasın....
doktorun izin verdiyse zaten sorun yok,ne güzel hava değişimi olur sanada,sağlıkla gidip dönersin inşallah...
canim evet basladim tedaviye yarin insallah opu yapilacak.
bende aslinda memnunum baska yerleride gordum kiyas yapilamayacak kadar kotuyduler. ama dedigin gibi biraz daha ozen ve ilgi bekliyor insan sonucda maddi manevi yipraniyoruz.
rabbim yardimcimiz olsun
allah emeklerinizi boşa çıkarmasın cnmm inşallahhh..yarın senn için zor bi gün olacak bol bol dinlen benm opu çok zor geçmişti 32 tane yumurta topladılar,beni uyandırdıkları zaman aglıyordum çok fazla agrım oldu . sanırım çok yumurta topladılar ondan.inşallah sendende bol bol saglıklı yumurta toplarlartavuk gibi olduk yaa
BENCE de bu testler sinir bozuyor
benim ikizlerde 2li test bir gösterge olmuyormuş yanlış çıkıyormuş
o yüzden ben yaptırmasam diye düşünüyorum
şimdi saçma bişey çıkar aklım takılır diyorum
aysun hanıma da soracağım o yaptırma derse yaptırmayacağım ben
ayy bendemi yaptırmasam yaa hiç içimden gelmiyor yaptırmak vallahizaten pgt ye gitti bebekler demi?
kızlar size bir sorum olacakşimdi benim dr kontrolüm ayın 16 veya 17 si gl dedi drum ozamana kadar kese görünür inş vardır ama içindeki minik kalbi görme ihtimalim varmı? bence varda çünkü 2.kan testimden sonra 15 gün olmuş oluyor:26:
canım benmde ilk testimden 3 hafta sonra kalp atışları için çagırdı doktorum görülmeyebilir ama sen telaş yapma daha çok küçük çünkü,kendini şartlandırıp gitme..
canim evet basladim tedaviye yarin insallah opu yapilacak.
bende aslinda memnunum baska yerleride gordum kiyas yapilamayacak kadar kotuyduler. ama dedigin gibi biraz daha ozen ve ilgi bekliyor insan sonucda maddi manevi yipraniyoruz.
rabbim yardimcimiz olsun
inşallah canım,Allah büyüktür sanki hiç derdimiz yokmuş gibi bir de onlarla uğraşıyoruz ya,en çok canımı sıkan nokta bu...ama dediğin gibi bende hep öyle dua ediyorum,rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin de,onlarla ilgileneyim bunları düşünmeye,üzülmeye fırsatım bile olmasın....
doktorun izin verdiyse zaten sorun yok,ne güzel hava değişimi olur sanada,sağlıkla gidip dönersin inşallah...
ayy bendemi yaptırmasam yaa hiç içimden gelmiyor yaptırmak vallahizaten pgt ye gitti bebekler demi?
..
doktorum bana köylü kadınları gibi hiç doktora gitmeden doğurabilirsin demişti
ya benimkilerde ztan bir ölçüt değilmiş
saçma sapan bişey çıkar şimdi canım sıkılır ne gerek var yani
amniyosenteze de gerek yok dedi doktor pgtli olduğu için
zaten amniyo yaptırmayacağım ben
doktorum bana köylü kadınları gibi hiç doktora gitmeden doğurabilirsin demişti
ya benimkilerde ztan bir ölçüt değilmiş
saçma sapan bişey çıkar şimdi canım sıkılır ne gerek var yani
amniyosenteze de gerek yok dedi doktor pgtli olduğu için
zaten amniyo yaptırmayacağım ben
iyiymiş vallabencede hiç gerek yok amniyosenteze bende yaptırmıycam onu. ama yinde 2 li testini yaptırayımda içim rahat etsin. doktorun gayet saglıklı görmüşkü seni öyle demişş ohhh ne güzl bak gönlünü rahat tut artık
iyiymiş vallabencede hiç gerek yok amniyosenteze bende yaptırmıycam onu. ama yinde 2 li testini yaptırayımda içim rahat etsin. doktorun gayet saglıklı görmüşkü seni öyle demişş ohhh ne güzl bak gönlünü rahat tut artık
sen yaptırabilirsin tabi seninki tek gebelik
ama benimkinde işe yaramıyr
yaptırmamayı da düşünüyorum
taş gibiyim taşş
ben iki bebeğimi kaybettim ikiside anamaliliydi.biri 3 ay yasadı biri bir ay.ankara intergende test yaptırdım sonuçlarım cıkmadı bir aydan fazla oldu.ve daha kötüsü benim cocuklarımda görülen rahatsızlık dünyada sadece 6 hastada görülmüş ve hastalığın adı bile yok.doktorlar muhtemelen o hastalıktan şüpheleniyolar bakalım testte belli olcak inş
ilk çocuğum 33 haftalık ikincisi 26 haftalık doğdu ağrı sızım olmadan birden suyum erken geliyo ve doğum başlıyo.çok zor zamanlar geçirdim ama pgt yöntemini duyunca bir ümit dodu içime nebilim belki bigün benimde sağlıklı cocuklarım olur belki..
canım benim halimize mucizelerimize şükretmeliyiz. bunca şeye rağmen bebeğin seninle, unutma bunu.
2 li 3 lü 4 lü hiçbişey yaptırmadım ben, hepsi tanı testi, amniyo yapılması gerekli mi diye tanı koyuyo. amniyo yaptırmayacağımdan eminken hiçbirini istemedim.
bizde sağlıklı ihtimali yüzde 20 zaten, iyi çıksa da içim rahatlamazdı, bu testlerin hepsi normal çıkıp downlu bebeği olan çok, downlu bebeklerin anneleri topiği var hepsinin testleri normal çıkmış.
test kötü çıksa da bi anlamı yoktu, amniyo yaptırmayacağım için..
bizim embriyolarda da trizomi 21 vardı..
trizomi 21 in usg de kesin tanısı da yok, dr incelicektir ama bişey bulması, bulsa da bundandır demesi zor.
hiç yaptırmasaydın testleri dicem ama yaptırdın artık, şimdi hiç umursama bunları..
kalbinde sorun var dendi, üzülmedim kalbi atıyo ya benim için önemli olan bu.
ne usg ne testler sorunları tam bilemiyo, doğana kadar beklicem ne söylense üzülmicem dedim..
nitekim şimdi kalbi normal dedi dr.
yine çok çok sevinemedim, insan gözü bu yanılır, allah sağ salim kucağıma almamı nasip etsin diye dua ediyorum.
biraz teslimiyetçi ol nesrincim.
pgt de olmadı, amh değerine rağmen doğal oldu, büyük bi ameliyat geçirdin, sızma oldu vs. ama seninle bebeğin.
demekki allah bu defa nasip edicek hayırlısıyla. allah ol dedikten sonra diğer herşey anlamsız..
kızlar size bir sorum olacakşimdi benim dr kontrolüm ayın 16 veya 17 si gl dedi drum ozamana kadar kese görünür inş vardır ama içindeki minik kalbi görme ihtimalim varmı? bence varda çünkü 2.kan testimden sonra 15 gün olmuş oluyor:26:
Kızlar bir sürü şey yazdım gitti.Nesrin canım hiç üzme kendini. Eninde sonunda Allah'ın dediği olacak. Benim iş arkadaşımın bebeğinin testleri kötü çıktı. Üstelik ultrasonda da aynı tehşis konmuştu. Genetik testler yapıldı. Genetik kötü bir hastalıktan şüphelenildi. Doktorlar neredeyse emindiler. O da çok kötü günler geçirdi. Ama maşallah sapasağlam bir kızı oldu. O nedenle çok takılma oranlara. Üstelik ultrasonda da bebek sağlıklı görünüyor. Sen dua etmeye devam et. Düşük olasılıkları değil hep iyiyi düşün. Dualarım seninle.. Sağlıkla gelecek inşallah oğluşun..
delikız hayırlı tatiller benim de kayınvalide ve görümceler gidiyor sabah trabzona eşim oralı....
.
canım bencede çok iyi bir karar ne amniyosentezi ultrasyonda zaten burun kemiğinden ve enseden sağlıklı gerek yok demişlerdi bana iyiki amniyoyu yaptırmadım yoksa ondan kese patladı vs diye yerdim kendimi riskide var çünkü.
chnb evet canım heyecanlıda bir okadarda korkulu su amniyos sıvısı inş bukez gelmez rahim agzı ölçtürmenin gebelikt ayı varmı gidince hemen sorcam zaten ve enfeksiyon içinde test istiycem heleki yazan arkadaşları görünce
ellerimbomboşkald: arkadaşım ben pgt yaptırdım yinede suyum geldi pgtyle alakalı bişey degil sanırım rabbim yardımcımız olsun çok üzüldüm yaşadıklarına
delikız iyi tatiller canım aman dikkat et kendine
ya birisi bana yardım edebilrmii tam olarak nereden yazışıyılıor ben hala anlamadım bu siteyii ??? buarada kandiliniz mübarek olsunnn allah dualarımızı kabul etsinn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?