- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.361
farketmiyor işte hazdde ben on gün sonra da gitsem yine bakmayacaktıCanım 3 gün önce deil ama 2 haftada bir gitmiş olacagım o yüzden bakıcak vallahi ben korkuorum yani psikolojik olarak kendimi kasıyorum ve bu bebege kötü yansıo kalp atışını duymam lazım dakikalarca deil sadece bir kaç saniye bakmalı çünkü bende translokasyon var ve doğal gebelik belki tüp olsa bukdr endişelenmezdim
Vallahi cnm bakmıycagını sanmıorum dediğin gibi bizim durumumuz farklı belki önemseyip kabul eder etmezsede farklı bir doktora giderim çünkü beykleyemem o kadar vallahiifarketmiyor işte hazdde ben on gün sonra da gitsem yine bakmayacaktı
3 gün denk geldi sadece
ayrıca 3 gün değil beş gün
yani bir aydan önce bakmak istemiyorlar
bana bi doktor da demişti sürekli bakmak sakıncalı diye
öyle tabi hazadem ama bebeğe olumsuz etkisi varsa bence baktırmamak daha ii
sen bilirsin yine de
ben de teke düşecek diye korkuyorum herkeste var bir takın korkular ama sabretmeyi öğrenmemiz lazım
merak etme bişey olmaz inş. bundan sonra
büyük aşamayı atlattın sen
usg nin bilinen kanıtlanmış bi zararı yok, dr bakmak isterse bakıyo zaten. bakmak istemediklerinde çok sık usg iyi değil deyip kurtuluyolar ama öyle bişey yok.
hazade en azından 2 haftada gitmelisin bence ve dr.un anlayışlı olmalı bu konuda.
benim dr istersen 3 günde gel stres olmandan daha iyi demişti.
benim hep kalp durması olduğundan her sabah kalbi durdu heralde diye uyanıyodum artık genetik sorunu da biliyoduk kalbinin durması çok büyük ihtimaldi.
bana bişey göstermeden 2 saniyede bakıyodu dr kalbi atıyo diyodu.
hazade translokasyonla doğal denedin, seni çok iyi anlıyorum, dr da anlamalı.
kalbi duran bebeklerimde kalbi durduktan 3-4 gün sonra farkedilmişti, 3 hafta sonra farketmek de istemezdim açıkcası kontrolü bekleyip de.
bizim durumumuz farklı yani.
bu arada kan ve idrar testlerimi götürdüm bugün hepsi tertemiz çıktı
sadece hepatit b yaptırmamışsın dedi doktor
onu da bi dahakine yaptırıp götürürüm bari
çok şükür rubella toksoplazma ve cmv den bişey çıkmadı
ben öğlene çıkıyorum pantolonumu alacağım paçasını vermiştim
sonra bi de waffle yerim
Ohhh ne güzel cnm maşallahhh darısı bizleree inşallahh ...
ikili taraman ne zaman canım?
Pantolonunu güle güle giyin Waffle da afiyet olsunn
Bencede kanıtlanmış bişey deil bu sadece halk arasında bilinen aman gitmeyin işde radyasyondur diolar ...Ewet cnm zaten gidicem 2 haftada bir yoksa rahat etmez içim..
Ahh canım ahhh o kadar zorki acaba iyimi sağlıklımı bi yerinde bişey varmıı sen beni en iyi anlayanlardansındırsende yaşıosun bu zor zamanları bakalım benim testlerim nasıl çıkıcak:18::18::18:
canım sana tavsiyem 15 günde en geç ayda bir idrar tahlili idrar kültürü, vajinadan sürüntü aldırıp vajinal enfeksiyon tahlili, kanda crp baktır. erken suların gelmesi bu enfeksiyondan olabilir. 12. haftada mutlaka rahim ağzı uzunluğunu ölçtür her gittiğinde geçmişini hatırlat ölçtür. ben yerinde olsam riskli gebelik dr sine giderim hem de. normal dr ye gideceksen de tecrübeli olsun ölçümü ihmal etmesin... yaşadığını rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı topiğine yaz ama tüm ayrıntılarıyla sancın oldu mu kolay mı oldu doğum öncesi belirtin var mı vs. orada çok bilgili arkadaşlar yardımcı olur...canım bencede çok iyi bir karar ne amniyosentezi ultrasyonda zaten burun kemiğinden ve enseden sağlıklı gerek yok demişlerdi bana iyiki amniyoyu yaptırmadım yoksa ondan kese patladı vs diye yerdim kendimi riskide var çünkü.
chnb evet canım heyecanlıda bir okadarda korkulu su amniyos sıvısı inş bukez gelmez rahim agzı ölçtürmenin gebelikt ayı varmı gidince hemen sorcam zaten ve enfeksiyon içinde test istiycem heleki yazan arkadaşları görünce
ellerimbomboşkald: arkadaşım ben pgt yaptırdım yinede suyum geldi pgtyle alakalı bişey degil sanırım rabbim yardımcımız olsun çok üzüldüm yaşadıklarına
delikız iyi tatiller canım aman dikkat et kendine
Kızlar hepinizden dua istiyorum. Sıkıntılı bir dönemdeyim (sadece bebek meselesi değil) ve bu süreci hayırlısıyla atlatabilmek için dualarınızı bekliyorum.
Allahım bu gecenin hürmetine gönlünde ne varsa kabul etsin amin...
Ya benim doktorum ayda bir gel dedi çok uzun bir süre deilmi???
canım 12. haftaya kadar herkese 1 ay diyor sonra 15 e düşüyor. bu sefer ben de 1 ay sonraya gideceğim. dr izne çıkıyor ama o arada 15 gün sonra bir yere giderim sanırım:))
usg nin bilinen kanıtlanmış bi zararı yok, dr bakmak isterse bakıyo zaten. bakmak istemediklerinde çok sık usg iyi değil deyip kurtuluyolar ama öyle bişey yok.
hazade en azından 2 haftada gitmelisin bence ve dr.un anlayışlı olmalı bu konuda.
benim dr istersen 3 günde gel stres olmandan daha iyi demişti.
benim hep kalp durması olduğundan her sabah kalbi durdu heralde diye uyanıyodum artık genetik sorunu da biliyoduk kalbinin durması çok büyük ihtimaldi.
bana bişey göstermeden 2 saniyede bakıyodu dr kalbi atıyo diyodu.
hazade translokasyonla doğal denedin, seni çok iyi anlıyorum, dr da anlamalı.
kalbi duran bebeklerimde kalbi durduktan 3-4 gün sonra farkedilmişti, 3 hafta sonra farketmek de istemezdim açıkcası kontrolü bekleyip de.
bizim durumumuz farklı yani.
bana da hatayda 20 gün her gün ilk bir hafta günde 2 kere bakıldı.
gerçekten zor süreçler bunlar...
delikız demek hemşeri sayılırız...
berat kandilimiz mübarek olsun...
Bende girmemeye çalışıorum vallahi bebiş nasıl diolar ya öle demeyin diorum daha belli bişey yok diorum kalbi atıoya işde bebek var diolar ama öle deil işdeyani sonuçta doğal hamile kaldık, genetik tanı yapılmadı, ben 13.haftaya gelene kadar fln hamilelik havasına kapılmamaya çalışmıştım.
sonuçta sağlıksız bi bebekse ilk aylarda kalbi duruyo vs.
dr da buna göre yaklaşmalı, bana sıradan hasta muamelesi yapan dr.a gitmem bi daha yani.
ben muayene oluyodum sonra 10 gün içinde ücretsizdi, ilk başlarda 1 hafta bile bekleyemeden gidiyodum
dr 2 dk araya sokup kalbi atıyo diye bakıyodu hemen. sonuçta o da kalbinin durma ihtimalinin farkındaydı kendisi de merak ediyodu.
hareketlerini hissetmeye başlayınca bitiyo bu korkular, sen de görceksin o günleri inş.
amin inş.
ikili tarama 3 hafta sonra izinden dönünce inş. ama yaptırmayı düşünmüyorum
aysun hanımı arayıp soracağım gerek yok yaptırma derse yaptırmayacağım
ikizlerde belirleyici değil sonuçta
şimdi tutar ters bişey çıkar durduk yere canımız sıkılır ne gerek var
ben biraz daha ileriki dönemde 4 boyutlu ultrason düşünüyorum
onda zaten çocuğun her birşeyi gözüküyormuş
o şekilde baktırırım diyorum
amniyo zaten yaptırmayacağım
sağolasın gitmişken eşime de 2 tane gömlek aldım yazlık
izinde giysin diye
burnu sarılı dikişleri varya tişörtü kafanda geçirmek zor oluyor
düğmeli gömlek kolay olur rahat eder
2 tane de evde var
yeter ona şimdilik
ay beraber yeseydik waflle ne güzel olurdu hazadem
mide bulantın varmı nasılsın
Kızlar hepinizden dua istiyorum. Sıkıntılı bir dönemdeyim (sadece bebek meselesi değil) ve bu süreci hayırlısıyla atlatabilmek için dualarınızı bekliyorum.
canım 12. haftaya kadar herkese 1 ay diyor sonra 15 e düşüyor. bu sefer ben de 1 ay sonraya gideceğim. dr izne çıkıyor ama o arada 15 gün sonra bir yere giderim sanırım:))
berat kandilimiz mübarek olsun...
Ewet ama 1 ay çok be ablacımmm
Ewet arda bey izne çıkıomuş ama ben randevu aldım ayın 30 a ve 14n e kontrol
Hepimizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallahhh
merhaba sayfanın en altında konuya cevapver yazan yere tıklayıp yazıyorsun.zaten ordan yazmışsın.diğer konularada ana sayfadan konu başlığını seçerek istediğin konuyala ilgili fikirlerini yazabilirsin.
Canım Allahın izniyle ğgt yapıldı senin korkma ...
Wallahi felna olmazdi yeseydik :)
Canım miğde bulantım sabah kalkarken oluo ama öle çok kötü deil birde 3-4 defa oldu ama farfüm kokusu beni mahfedioo
Ewet ama 1 ay çok be ablacımmm
Ewet arda bey izne çıkıomuş ama ben randevu aldım ayın 30 a ve 14n e kontrol
Hepimizin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallahhh
sağ ol canım. ben almadım inşallah sorun olmaz o arada ama giderim normal bir dr ya arada olmazsa:))
sağ ol canım. ben almadım inşallah sorun olmaz o arada ama giderim normal bir dr ya arada olmazsa:))
Vallahi bende duramam herhalde giderim
İnşallah sorun olmuycak
sana da ii kandillerKuzular hepinizin kandili mübarek olsunnnn..bugünn çoook dua etmem lazımmm allahın izni ile ..ilk olarak babama gözleme yapıp götürücem gece çalışıyo sonrada kuran başlıycam inşallahhh..
HAZADE zaman banada çok uzun geliyordu doktoruma söyledim o 15 günde 1 çagırıyo artık cumartesi 12 haftallık oluyoruz inşallah o zman daha rahatlıycam.. 2,5 haftadır hiç görmedim kuzumu çok merak ediyorum ve korkuyorum..senn nasıl geçiyor hamilelikk bakım bulantın varmı?
DELİKIZ artık yemeye çalış iştahsız olma sakıntabiki ne buluyorsan yemek iyi degil ama ,hiç yememekten daha iyidir.. benmde cnm yayla çorbası istedi onu yaptım yiyorum akşam elini karnına koy bol bol dua et tamammı cnmm bende öle yapcam rabbim dualarımızı geri çevirmesinn..
DİGER ARKADAŞLARIM hepiniz iyisinizdir inşallahh bi kaç aya kadar hamile olmayan kimse kalmayacak bak görürsünüz hepinizdenn çoook umutluyum allahıın izni ile hepimiz bi gün meleklerimizi kucagımıza alacagızzz
KANDILINIZ MÜBAREK olsun kizlar rabbim bu gece yaptiginiz tüm dualari kabul eder insallah. dualariniza bizleride katmayi unutmayin cok ihtiyacimiz var cünki.:2:
bayadir ugramiyordum topige ama masallah bol hamileler var delikiz dedigini yapti sürtünmüs galiba herkese. tüm hamileler saglicakla kucaginiza alirsiniz insallh darisi benim gibi göbegi bos olanlara. allaha emanet olun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?