Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

farketmiyor işte hazdde ben on gün sonra da gitsem yine bakmayacaktı
3 gün denk geldi sadece
ayrıca 3 gün değil beş gün
yani bir aydan önce bakmak istemiyorlar
bana bi doktor da demişti sürekli bakmak sakıncalı diye
öyle tabi hazadem ama bebeğe olumsuz etkisi varsa bence baktırmamak daha ii
sen bilirsin yine de
ben de teke düşecek diye korkuyorum herkeste var bir takın korkular ama sabretmeyi öğrenmemiz lazım
merak etme bişey olmaz inş. bundan sonra
büyük aşamayı atlattın sen

usg nin bilinen kanıtlanmış bi zararı yok, dr bakmak isterse bakıyo zaten. bakmak istemediklerinde çok sık usg iyi değil deyip kurtuluyolar ama öyle bişey yok.
hazade en azından 2 haftada gitmelisin bence ve dr.un anlayışlı olmalı bu konuda.
benim dr istersen 3 günde gel stres olmandan daha iyi demişti.
benim hep kalp durması olduğundan her sabah kalbi durdu heralde diye uyanıyodum artık genetik sorunu da biliyoduk kalbinin durması çok büyük ihtimaldi.
bana bişey göstermeden 2 saniyede bakıyodu dr kalbi atıyo diyodu.
hazade translokasyonla doğal denedin, seni çok iyi anlıyorum, dr da anlamalı.

kalbi duran bebeklerimde kalbi durduktan 3-4 gün sonra farkedilmişti, 3 hafta sonra farketmek de istemezdim açıkcası kontrolü bekleyip de.
bizim durumumuz farklı yani.

bu arada kan ve idrar testlerimi götürdüm bugün hepsi tertemiz çıktı
sadece hepatit b yaptırmamışsın dedi doktor
onu da bi dahakine yaptırıp götürürüm bari
çok şükür rubella toksoplazma ve cmv den bişey çıkmadı
ben öğlene çıkıyorum pantolonumu alacağım paçasını vermiştim
sonra bi de waffle yerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi cnm bakmıycagını sanmıorum dediğin gibi bizim durumumuz farklı belki önemseyip kabul eder etmezsede farklı bir doktora giderim çünkü beykleyemem o kadar vallahii

Bencede kanıtlanmış bişey deil bu sadece halk arasında bilinen aman gitmeyin işde radyasyondur diolar ...Ewet cnm zaten gidicem 2 haftada bir yoksa rahat etmez içim..
Ahh canım ahhh o kadar zorki acaba iyimi sağlıklımı bi yerinde bişey varmıı sen beni en iyi anlayanlardansındır sende yaşıosun bu zor zamanları bakalım benim testlerim nasıl çıkıcak:18::18::18:

Ohhh ne güzel cnm maşallahhh darısı bizleree inşallahh ...
ikili taraman ne zaman canım?
Pantolonunu güle güle giyin Waffle da afiyet olsunn

Ohhh ne güzel cnm maşallahhh darısı bizleree inşallahh ...
ikili taraman ne zaman canım?
Pantolonunu güle güle giyin Waffle da afiyet olsunn

amin inş.
ikili tarama 3 hafta sonra izinden dönünce inş. ama yaptırmayı düşünmüyorum
aysun hanımı arayıp soracağım gerek yok yaptırma derse yaptırmayacağım
ikizlerde belirleyici değil sonuçta
şimdi tutar ters bişey çıkar durduk yere canımız sıkılır ne gerek var
ben biraz daha ileriki dönemde 4 boyutlu ultrason düşünüyorum
onda zaten çocuğun her birşeyi gözüküyormuş
o şekilde baktırırım diyorum
amniyo zaten yaptırmayacağım
sağolasın gitmişken eşime de 2 tane gömlek aldım yazlık
izinde giysin diye
burnu sarılı dikişleri varya tişörtü kafanda geçirmek zor oluyor
düğmeli gömlek kolay olur rahat eder
2 tane de evde var
yeter ona şimdilik
ay beraber yeseydik waflle ne güzel olurdu hazadem
mide bulantın varmı nasılsın

yani sonuçta doğal hamile kaldık, genetik tanı yapılmadı, ben 13.haftaya gelene kadar fln hamilelik havasına kapılmamaya çalışmıştım.
sonuçta sağlıksız bi bebekse ilk aylarda kalbi duruyo vs.
dr da buna göre yaklaşmalı, bana sıradan hasta muamelesi yapan dr.a gitmem bi daha yani.
ben muayene oluyodum sonra 10 gün içinde ücretsizdi, ilk başlarda 1 hafta bile bekleyemeden gidiyodum
dr 2 dk araya sokup kalbi atıyo diye bakıyodu hemen. sonuçta o da kalbinin durma ihtimalinin farkındaydı kendisi de merak ediyodu.
hareketlerini hissetmeye başlayınca bitiyo bu korkular, sen de görceksin o günleri inş.

Bende girmemeye çalışıorum vallahi bebiş nasıl diolar ya öle demeyin diorum daha belli bişey yok diorum kalbi atıoya işde bebek var diolar ama öle deil işde
Bende cnm bende duramıorum bekleyemiorum .birde cnm sizin hangi kromozomlardı

Canım Allahın izniyle ğgt yapıldı senin korkma ...
Wallahi felna olmazdi yeseydik :)
Canım miğde bulantım sabah kalkarken oluo ama öle çok kötü deil birde 3-4 defa oldu ama farfüm kokusu beni mahfedioo

Canım Allahın izniyle ğgt yapıldı senin korkma ...
Wallahi felna olmazdi yeseydik :)
Canım miğde bulantım sabah kalkarken oluo ama öle çok kötü deil birde 3-4 defa oldu ama farfüm kokusu beni mahfedioo

korkmuyorum zaten içimi ferah tutuyorum
RABBİM sağlıkla nasip eder inş. hepimize
ay o kadar yedim şimdi birinin bebeği olmuş tatlı getirdi
daire başkanımız kandil simiti dağıttırdı
nereme yiyeceğim bilmiyorum

Kuzular hepinizin kandili mübarek olsunnnn..bugünn çoook dua etmem lazımmm allahın izni ile ..ilk olarak babama gözleme yapıp götürücem gece çalışıyo sonrada kuran başlıycam inşallahhh..

HAZADE zaman banada çok uzun geliyordu doktoruma söyledim o 15 günde 1 çagırıyo artık cumartesi 12 haftallık oluyoruz inşallah o zman daha rahatlıycam.. 2,5 haftadır hiç görmedim kuzumu çok merak ediyorum ve korkuyorum..senn nasıl geçiyor hamilelikk bakım bulantın varmı?

DELİKIZ artık yemeye çalış iştahsız olma sakıntabiki ne buluyorsan yemek iyi degil ama ,hiç yememekten daha iyidir..benmde cnm yayla çorbası istedi onu yaptım yiyorumakşam elini karnına koy bol bol dua et tamammı cnmm bende öle yapcam rabbim dualarımızı geri çevirmesinn..

DİGER ARKADAŞLARIM hepiniz iyisinizdir inşallahh bi kaç aya kadar hamile olmayan kimse kalmayacak bak görürsünüz hepinizdenn çoook umutluyum allahıın izni ile hepimiz bi gün meleklerimizi kucagımıza alacagızzz

sana da ii kandiller
ben de akşam duş alıp KURAN okumayı düşünüyorum inş.

yok iyiyim çok şükür iştahsızlık yok da pek yemeğe iştahım yok yoksa tatlı ve meyve full:))
hatta akşam eve gittim hiç yemek canım çekmiyor
eşim çiğ köfte almış çok yedim sanırım midem tuhaflaştı bıraktım peşini:))
afiyet olsun çorba en iyisi bence de hem sulu hem de mideye ii geliyor

KANDILINIZ MÜBAREK olsun kizlar rabbim bu gece yaptiginiz tüm dualari kabul eder insallah. dualariniza bizleride katmayi unutmayin cok ihtiyacimiz var cünki.:2:
bayadir ugramiyordum topige ama masallah bol hamileler var delikiz dedigini yapti sürtünmüs galiba herkese. tüm hamileler saglicakla kucaginiza alirsiniz insallh darisi benim gibi göbegi bos olanlara. allaha emanet olun.....

hoşgeldin hayırlı kandiller
inş. sürtünmediğim kalmayacak
sürtünecek adam ararız inşşşşşşşşşşşşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…