- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.381
asSelam kızlar ;
Okuyorum ama çok yazamıyorum. Hepinizin kandili mübarek olsun.. Bu mübarek günde Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşş..Hamile olmayanlara tez zamanda sağlıklı bir hamilelik, hamile olanlara da önce sabır sukunet yürek ferahlığı 9 ayın sonunda da bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.. Aminnnnn... Hamile arkadaşlar sizlerin duaları çok makbul.. Biz bekleyenler için de dua etmeyi unutmayın..
İncim senin de en tez zamanda kalbin ferahlasın... Bütün sıkıntıların bitsin... İkizlerini kucağına al da bu günleri düşünmeye bile vaktin kalmasın
as
sana da hayırlı kandiller
ben sürekli dua ediyorum hepiniz için
RABBİM kabul etsin inş.
hepimizin ikiz olsa ne güzel olur dimi
o hiç belli olmaz akasya ALLAH istedikten sonra herşey olur ikiz de doğurursun sağlıklı da olurBence de ikiz çok güzel. tek seferde kurtuluyorsunAma benim kemik rahatsızlığım olduğundan doktor en başta daha tek yerleştirebilirim demişti. Zira tekini bile zor taşıyacağım Tabii Allah'ın hikmeti ile içerde bölünüp iki olurlarsa bilemem. o durumda da Allah korusun birini kaybedebilirim. Neyse şimdiden bunları düşünmeyeyim. tek olsun bizim olsun.. Sağlıklı olsun..
o hiç belli olmaz akasya ALLAH istedikten sonra herşey olur ikiz de doğurursun sağlıklı da olur
bilime çok takılma bilimi tek yanıltan şey ALLAHIN TAKDİRİ dir
RABBİM sana ikiz ,sağlıklı ,hayırlı evlatlar nasip etsin inş .
al sana kandil günü dua
ben çıkıyorum herkese hayırlı kandiller
Ewet cnm süre çok uzun gelio insana hele birde sorunlu gebelik ise daha çok korkuo insan işde :18::18:Kuzular hepinizin kandili mübarek olsunnnn..bugünn çoook dua etmem lazımmm allahın izni ile ..ilk olarak babama gözleme yapıp götürücem gece çalışıyo sonrada kuran başlıycam inşallahhh..
HAZADE zaman banada çok uzun geliyordu doktoruma söyledim o 15 günde 1 çagırıyo artık cumartesi 12 haftallık oluyoruz inşallah o zman daha rahatlıycam.. 2,5 haftadır hiç görmedim kuzumu çok merak ediyorum ve korkuyorum..senn nasıl geçiyor hamilelikk bakım bulantın varmı?
DİGER ARKADAŞLARIM hepiniz iyisinizdir inşallahh bi kaç aya kadar hamile olmayan kimse kalmayacak bak görürsünüz hepinizdenn çoook umutluyum allahıın izni ile hepimiz bi gün meleklerimizi kucagımıza alacagızzz
Allahım hepinize sağlıklı hamilelikler nasip etsin canımm inşallahhhhhKANDILINIZ MÜBAREK olsun kizlar rabbim bu gece yaptiginiz tüm dualari kabul eder insallah. dualariniza bizleride katmayi unutmayin cok ihtiyacimiz var cünki.:2:
bayadir ugramiyordum topige ama masallah bol hamileler var delikiz dedigini yapti sürtünmüs galiba herkese. tüm hamileler saglicakla kucaginiza alirsiniz insallh darisi benim gibi göbegi bos olanlara. allaha emanet olun.....
Selam kızlar ;
Okuyorum ama çok yazamıyorum. Hepinizin kandili mübarek olsun.. Bu mübarek günde Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşş..Hamile olmayanlara tez zamanda sağlıklı bir hamilelik, hamile olanlara da önce sabır sukunet yürek ferahlığı 9 ayın sonunda da bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.. Aminnnnn... Hamile arkadaşlar sizlerin duaları çok makbul.. Biz bekleyenler için de dua etmeyi unutmayın..
İncim senin de en tez zamanda kalbin ferahlasın... Bütün sıkıntıların bitsin... İkizlerini kucağına al da bu günleri düşünmeye bile vaktin kalmasın
Kızlar hepinizden dua istiyorum. Sıkıntılı bir dönemdeyim (sadece bebek meselesi değil) ve bu süreci hayırlısıyla atlatabilmek için dualarınızı bekliyorum.
Bu arada hazadem canım nasılsın
Kaygılarından azda olsa kurtulabildin mi?
hayırlı sabahlar inciHayırlı sabahlar.
Çok sağolun kızlar, Allah hepinizden razı olsun.
Bugün daha iyiyim çok şükür.
Dün bir patlama yaşadım sanırım.
Herkesin kandili mübarek olsun
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Bizleri cennetine kul kabul eylesin inşallah
Nasılsın mervemm görünmüosun vallahiii ..
Kaygılar azalırmı hiç cnm fecii şekilde ağrı girio kasıklarımaa bugün çok feciydi geçmek bilmedi :18:
Ve miğde bulantım var öldüm bugün öldümm
Hayırlı sabahlar.
Çok sağolun kızlar, Allah hepinizden razı olsun.
Bugün daha iyiyim çok şükür.
Dün bir patlama yaşadım sanırım.
günaydın hazade
merak etme o ağrılar normal
yerleşme ağrıları onlar
bende de oldu
çok şiddetli olmadı ama kişiden kişiye değişiyor
korkma
doktora git o zaman hazade belki lça filan verir hem tekrar bakar bir sıkıntı varmı diyeCanım öğle böyle deil yaaa ağladım resmenn sanki sağlı sollu kramp girio damar çekiolar
doktora git o zaman hazade belki lça filan verir hem tekrar bakar bir sıkıntı varmı diye
Dayanamam ztn canım akşam giderim ben ama 3-5 dk oluo sonra bitio ama öldürüo yani
sürekli değilse bence bir sıkıntı yoktur
sürekli ağrırsa sıkıntı olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?