- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.401
inş. bir sıkıntı yoktur hazade akşam bi git bakalım ne diyecek doktorunGenelde cnm sabah uyandıgımda oluo,ama 1 günde 1 defa kesinlikle oluo birde crino jel kullanıorum böle jelle birlikde siyahımsı kçük parça gibi şey gelio tani bir mercimek tanesi gibi
inş. bir sıkıntı yoktur hazade akşam bi git bakalım ne diyecek doktorun
ben de bugün üzgünüm aslında
bi arkadaşım vardı rahmi perdeli
tüp bebek yaptırmışlardı
tutmuştu çok sevinmiştik
ama düşürmüş
çok üzülmüşler tabi biz de çok üzüldük çok yakın bir arkadaşımız
kızcağız kaç kere ameliyat oldu bi türlü düzelmedi
vucut tekrar o perdeli halini alıyormuş amelyatı kabul etmiyormuş bi türlü
şimdi doğal deneyeceklermiş
RABBİM inş. onların da yüzünü güldürür
onlar da çok sıkıntı çektiler
inş. sıkıntıların ardı güzel olur herkes için
Ay çok üzüldüm cnm Allahım yardımcısı olsunnn pozitif alıpda sonradan düşmesi kötü yaa Allahım sabrını versin inşallahhh
aynen hazade yaaa sorma rahminde sorun olmsa devam edecekti gebeliği
bin türlü derdi olan var işte
Biz yine de şükredelim
RABBİM hepimizin meleklerini korusun inş.
benim de sağ kasıkta batma var
akasya canım benim Allah hepimizze sağlıkla evlatlar nasip etsin hayırlı evlatlar...
arkadasin icin cok uzuldum canim. rabbim sabir versin en kisa zamanda saglikli evlatlar nasip etsin.
dun opu'm vardi allaha sukur cok sayida yumurtalarim toplanmis simdi dort gozle haber bekliyorum. dun ayni odada opu icin beklerken bir bayanla tanistim once onu sonrada beni aldilar opu ya uyandigimda kadin kendine gelmis yatiyordu bende biraz sarhosluk vardi kendime gelmeye calisiyordum doktor once onun yanina gitti hic bulamadik ama onceden catlayan bir yumurtan var ona asilama yapcam dedi sonra bana geldi cok sayida yumurtani topladik dedi. kiza uzulmekden sevinemedim bile. keske onun yaninda soylemeseydi diye cok uzuldum kizin yasida daha genc ama yumurtalarinda tembellik varmis ve kalitesizmis bu ikinci denemeleriymis ilkinde yumurtasi olmus ama tutmamis.narkozun etkisiyle tam hatirlamiyorum mardin'den tup bebek icin geldik buraya dedi sanirim. kimi cocuk aldirmak icin ugrasir kimi evlat sahibi olmak icin kimide evladi vardir ama onun ne buyuk bir nigmet oldugunu anlayamaz. halimize binlerce kez sukurler olsun beterin beteri var rabbim isteyen herkese en kisa zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin.
arkadasin icin cok uzuldum canim. rabbim sabir versin en kisa zamanda saglikli evlatlar nasip etsin.
dun opu'm vardi allaha sukur cok sayida yumurtalarim toplanmis simdi dort gozle haber bekliyorum. dun ayni odada opu icin beklerken bir bayanla tanistim once onu sonrada beni aldilar opu ya uyandigimda kadin kendine gelmis yatiyordu bende biraz sarhosluk vardi kendime gelmeye calisiyordum doktor once onun yanina gitti hic bulamadik ama onceden catlayan bir yumurtan var ona asilama yapcam dedi sonra bana geldi cok sayida yumurtani topladik dedi. kiza uzulmekden sevinemedim bile. keske onun yaninda soylemeseydi diye cok uzuldum kizin yasida daha genc ama yumurtalarinda tembellik varmis ve kalitesizmis bu ikinci denemeleriymis ilkinde yumurtasi olmus ama tutmamis.narkozun etkisiyle tam hatirlamiyorum mardin'den tup bebek icin geldik buraya dedi sanirim. kimi cocuk aldirmak icin ugrasir kimi evlat sahibi olmak icin kimide evladi vardir ama onun ne buyuk bir nigmet oldugunu anlayamaz. halimize binlerce kez sukurler olsun beterin beteri var rabbim isteyen herkese en kisa zamanda saglikli hayirli evlat nasip etsin.
Gözün aydın canım.. İnşallah iyi haberler gelecek.. Allah yardımcın olsun..
Allah yardımcısı olsun cnm çok zor vallahii ..
İnşallah senin yumoşlar sağlıkla döllenicek ve ikiz bebişlerin olucak canım bak gör sağlıklaa
Rüyamda doğum yapmışım siyah saçlı toplu bir bebek. İşin ilginci doğum yapmışım ama hala ikiz hamileymişim. Ve doğumun ertesi günü işe gitmişim hatta diyorlar ki sabah 7 de gel. ben de diyorum dün doğum yaptım olmaz o saatte gelemem. ben işteyken annem bakıyormuş. hatta yokken alt komşum emzirmiş bebeği. gelince ben emziriyorum...
Ablacım kanama deil ama jellen birlikde böle kahverengi bişey gelio ay n bilim korkuorum bişey olucak die :18::18:Günaydın kızlar... Nasılsınız?
hazadem canım arada olur kanaman yoksa çok sıkıntı etme dinlen. benim de oluyor arada sancı ama sürekli değilse sorun yokmuş. kendini ferah tut.
herkes aynı sanırım. hepimiz için dua ettim dün gece. 1 yıllık doğum ölüm kararları vs bu kandilde yazılırmış. bizlere sevdiklerimize hayırlı ömürler sağlıklı bebeler diledim hepimize...
melis arkadaşımız vardı yasin okutuyordu. bu sabah ona da okudum Allah kabul etsin...
Oh maşallahhh Allahım inşallahhh sağlıklı bir oğlumuz olurr ...Ya işde bilinç altımızda kalıo durmadan düşünüoruz o yüzden rüyalarımıza giriooRüyamda doğum yapmışım siyah saçlı toplu bir bebek. İşin ilginci doğum yapmışım ama hala ikiz hamileymişim. Ve doğumun ertesi günü işe gitmişim hatta diyorlar ki sabah 7 de gel. ben de diyorum dün doğum yaptım olmaz o saatte gelemem. ben işteyken annem bakıyormuş. hatta yokken alt komşum emzirmiş bebeği. gelince ben emziriyorum...
insallah canim. rabbim hayirlara cevisrin bu mubarek gunlerde herkesin muradini versin insallah. canim sende cok takma kafana insallah saglikli bir sekilde buyuyecek bebegin karninda ve tam zamaninda saglikli bir sekilde dunyaya gelecek. rabbime emanet sen ona guven gerisini bosver.
Günaydın kızlar... Nasılsınız?
delikız çok üzüldüm arkadaşına gerçekten... bahsetmiştin burada sevinmiştik...
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?