Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Herkese selam

hazadem doktor ne diyecek bakalım. Ama sürekli bir ağrı olmadığı için önemli olduğunu düşünmüyorum.

chnb rüyan hayrolsun canım.

pinpol inş sağlıkla döllenirler ve inş sağlıklı embriyoların olur.

hametcim prob olayını çözmüşsün sevindim canım.

delikız arkadaşına üzüldüm Allah yardımcısı olsun inş.

Maiumut senin tedavini nerede oluyordu?

s.a kandiliniz mübarek olsun dualarimiz kabul olsun

yeminle dün camide aklima geldiniz icimden allahim hepisinin yardimcisi ol dularini kabul et diye icimden böyle gecti icindede benimde allahim amin
sana da hayırlı kandiller
inş. senin de tedavin olumlu başlar ve biter

Herkese selam

delikız arkadaşına üzüldüm Allah yardımcısı olsun inş.
as inci
sağolasın amin inş.

canım randevu alırken sorsan. ben
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi

bunları özelde diğerlerini fakültede yaptırdım ama protrombin faktör V leiden de var pıhtılaşma önemli hem de...

hamet hadi hayırlısıyla başla canım..

delikız bakmadım anlamına canım.

pilpon canım ucuza gelen komşumun emzirmesi mi? yoksa annem bakıyor diye mi?

hamet hadi hayırlısıyla başla canım..

delikız bakmadım anlamına canım.

pilpon canım ucuza gelen komşumun emzirmesi mi? yoksa annem bakıyor diye mi?

ay cok guldum :) :) canim pardon ya benim turkce karakterlerim olmadigi icin sanirim yanlis anlasilma oldu ben 3 uz demek istemistim :)

canım ben tıp fakültesindeki prof.un özeline gitmiştim, testlerin hepsini fakültede istedi.
kromozom analizine ve tromboli paneline genetik bakıyo, çok yoğunuz demişlerdi özele gitmiştik.
senin bu yazdıklarına normal kan verdim kadın doğumcunun istemesi yeterliydi.
B12 fln da vardı bir de, düşük çıkmıştı pıhtılaşmayla ilgiliymiş düşük olması da.

tromboli panelinde de kaç faktöre bakıyosunuz diye sor, en azından belli başlı 5 tanesine baksınlar.

kizlar bildiginiz gibi dun opu oldum ve hala cok fazla sancim oluyor ara ara cok siddetli sanci giriyor kasiklarima ayaga kalktigimda veya yattigim yerde saga sola donerken dahada kotu oluyor ama surekli yatincada kan dolasimi yuzunden biraz dogrulunca basim donuyor . normalmi bu ya?

normal bnce merak etme geçer 1-2 güne kadar
herkesin hassaslığı farklı hassassın demekki ağrı olması normal
senin kaç yumurtan oldu kaçı döllend, vs yazmamışsın

normal bnce merak etme geçer 1-2 güne kadar
herkesin hassaslığı farklı hassassın demekki ağrı olması normal
senin kaç yumurtan oldu kaçı döllend, vs yazmamışsın

canim aslinda benim canim cok tatli degildir aciya dayanikliyimdir. ama bu biraz benim elimi kolumu bagladi surekli yatmam gerekiyor kalkinca sanci giriyor kasiklarima. gecer insallah bugunde bekleyeyim gecmesse yarin arayip doktoruma danisacagim. canim 1 saat kadar once aradi doktorum 15 tane toplanmis 13 tanesi olgunmus 10 tanesi dollenmis. bilmiyorum sayi nasil iyimi daha onumuzde pgt de var

gayet güzel sayın benimkine çok yakın bende de 15 toplandı 12si olgundu 10 tanesi döllendi 8 i pgtye girdi 4 ü sağlam çıktı
inş.darısı başına .
haber alınca bize de yaz
olsun acıya dayanıklı olsan da geçici birşeydir bence bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
belki hassas bölgene biyerine gelmiştir yumurta toplama esnasında ondandır ağrın

Son düzenleyen: Moderatör:

insallah canim. rabbim yardimcimiz olsun.

Kızlar bu gün transferimin 10.günü cumartesi test günüm.Dualarınızda beni de unutmayın lütfen...çok korkuyoruuummm...

Kızlar bu gün transferimin 10.günü cumartesi test günüm.Dualarınızda beni de unutmayın lütfen...çok korkuyoruuummm...

Aaaaa canım benim inşallahhhh hayırlısıyla pozitifi görürüsün rabbim yardımcın olsun sağlıkla ewladını kucagına alırsın inşallahhhh...
Eee yapsan çıkar aslında ama yinede ben susayım:44::44:

ay cok guldum :) :) canim pardon ya benim turkce karakterlerim olmadigi icin sanirim yanlis anlasilma oldu ben 3 uz demek istemistim :)

Allah iyiliğini versin. Çok güldüm ama gülmeye bile korkuyorum yavvvvvvv....

bence normal canım benim senin gibi olmadı ama biraz oldu... bu işlem enfeksiyon yapmaz di mi?

maşallah benim 8 toplandı 7 si dolu çıktı. 6 sı döllendi 5 i pgt ye girdi 4 işlem gördü 2 si sağlam çıktı ama transfer günü gelişimleri durmuş transfer olmadı 2 ay sonra doğal oldu...
inşallah güzel olsun her şey...

Canım ya diğer topikte okudum Memorial ücreti 2100 2200 Euro olacaktı demişsinKim söyledi bunu ? Moralim bozuldu 2000'i veren 100 'ü 200 'ü de verir ama ben sonuçta SET UP'ı bekliyorum. Kendi isteğimle tedaviyi geciktirmedim. Offffffffff.. Bu maddiyat konuları çok kötü... 6.500 test ücreti verince göçmüştüm zaten. Bir de tedavi ücretine zam gelirse yandık ...

nasibinde dogal yolla hamile kalman varmis canim. rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah.
canim insallah enfeksyon filan olmaz yarinda devam ederse arayacagim doktorumu.
tabi dune gore suan gayet iyiyim ama dedigim gibi ani hareket edersem veya otururken ayaga kalkarsam sanki rahimim asagiya dusuyormus gibi sanci giriyor kasiklarima.
dayanilmayacak bir aci degil ama herseyden nem kapar oldugumuz icin insan biraz tedirgin oluyor.

canim benim icin dua et hamilelerin duasi kabul olurmus. insallah pgt den cogu saglam cikar ve hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz.
ben 5 senelik evliyim ama 1.5 senedir korunmuyorum problemimizi ogreneli daha iki ay oldu. herkesin hala cocuk dusunmuyormusun; daha ne kadar bekleyeceksin; yap artik bir tane; gibi sorulari ile karsi karsiya gelmemek icin insan icine cikmak istemiyorum, milletin yuzunden pisikolojim bozuldu. insanlar uzerlerine dusmeyen seyleri konusup sormalarindan nefret ediyorum. bir daha soran olursada icimden geldigi kadar bagirarak SANANE demek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…