- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.421
sana da hayırlı kandillers.a kandiliniz mübarek olsun dualarimiz kabul olsun
yeminle dün camide aklima geldiniz icimden allahim hepisinin yardimcisi ol dularini kabul et diye icimden böyle gecti icindede benimde allahim amin
as inciHerkese selam
delikız arkadaşına üzüldümAllah yardımcısı olsun inş.
Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi
Antitrombin III aktivitesi
Kızlar şimdi ben kromozom ve trombofili paneli için genetikten randevu alacağım. Yukarıdaki testler için başka birimden randevu almam gerekir mi yoksa genetikte hallolur mu işim?
hamet hadi hayırlısıyla başla canım..
delikız bakmadım anlamına canım.
pilpon canım ucuza gelen komşumun emzirmesi mi? yoksa annem bakıyor diye mi?
Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi
Antitrombin III aktivitesi
Kızlar şimdi ben kromozom ve trombofili paneli için genetikten randevu alacağım. Yukarıdaki testler için başka birimden randevu almam gerekir mi yoksa genetikte hallolur mu işim?
kizlar bildiginiz gibi dun opu oldum ve hala cok fazla sancim oluyor ara ara cok siddetli sanci giriyor kasiklarima ayaga kalktigimda veya yattigim yerde saga sola donerken dahada kotu oluyor ama surekli yatincada kan dolasimi yuzunden biraz dogrulunca basim donuyor . normalmi bu ya?
normal bnce merak etme geçer 1-2 güne kadar
herkesin hassaslığı farklı hassassın demekki ağrı olması normal
senin kaç yumurtan oldu kaçı döllend, vs yazmamışsın
gayet güzel sayın benimkine çok yakın bende de 15 toplandı 12si olgundu 10 tanesi döllendi 8 i pgtye girdi 4 ü sağlam çıktıcanim aslinda benim canim cok tatli degildir aciya dayanikliyimdir. ama bu biraz benim elimi kolumu bagladi surekli yatmam gerekiyor kalkinca sanci giriyor kasiklarima. gecer insallah bugunde bekleyeyim gecmesse yarin arayip doktoruma danisacagim. canim 1 saat kadar once aradi doktorum 15 tane toplanmis 13 tanesi olgunmus 10 tanesi dollenmis. bilmiyorum sayi nasil iyimi daha onumuzde pgt de var
gayet güzel sayın benimkine çok yakın bende de 15 toplandı 12si olgundu 10 tanesi döllendi 8 i pgtye girdi 4 ü sağlam çıktı
inş.darısı başına .
haber alınca bize de yaz
olsun acıya dayanıklı olsan da geçici birşeydir bence bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
belki hassas bölgene biyerine gelmiştir yumurta toplama esnasında ondandır ağrın
Herkese selam
hazadem doktor ne diyecek bakalım. Ama sürekli bir ağrı olmadığı için önemli olduğunu düşünmüyorum.
Kızlar bu gün transferimin 10.günü cumartesi test günüm.Dualarınızda beni de unutmayın lütfen...çok korkuyoruuummm...
ay cok guldum :) :) canim pardon ya benim turkce karakterlerim olmadigi icin sanirim yanlis anlasilma oldu ben 3 uz demek istemistim :)
kizlar bildiginiz gibi dun opu oldum ve hala cok fazla sancim oluyor ara ara cok siddetli sanci giriyor kasiklarima ayaga kalktigimda veya yattigim yerde saga sola donerken dahada kotu oluyor ama surekli yatincada kan dolasimi yuzunden biraz dogrulunca basim donuyor . normalmi bu ya?
canim aslinda benim canim cok tatli degildir aciya dayanikliyimdir. ama bu biraz benim elimi kolumu bagladi surekli yatmam gerekiyor kalkinca sanci giriyor kasiklarima. gecer insallah bugunde bekleyeyim gecmesse yarin arayip doktoruma danisacagim. canim 1 saat kadar once aradi doktorum 15 tane toplanmis 13 tanesi olgunmus 10 tanesi dollenmis. bilmiyorum sayi nasil iyimi daha onumuzde pgt de var
Kızlar bu gün transferimin 10.günü cumartesi test günüm.Dualarınızda beni de unutmayın lütfen...çok korkuyoruuummm...
Allah iyiliğini versin.Çok güldüm ama gülmeye bile korkuyorum yavvvvvvv....
bence normal canım benim senin gibi olmadı ama biraz oldu... bu işlem enfeksiyon yapmaz di mi?
maşallah benim 8 toplandı 7 si dolu çıktı. 6 sı döllendi 5 i pgt ye girdi 4 işlem gördü 2 si sağlam çıktı ama transfer günü gelişimleri durmuş transfer olmadı 2 ay sonra doğal oldu...
inşallah güzel olsun her şey...
hadi bakalım RABBİM yardımcın olsuın
hakkında hayırlısını versin
hayırlı haberlerle gel inş.
bize de yaz mutlaka çatlarız yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?