- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.501
canım benmde eşiminde bölüm iktisat ikimizde sivas cumhuriyet ünv.bitirdik orda tanıştık zaten sevgili kocamlakuzum o zaman senn kazandıgın sene bilgilerin kesin tazedir.benm üstünden 4 sene geçti ve hiç çalışmadım. 2 sene önce girdim 71 aldım ama imkansız o puanla atanmak eşim çok çalıştı bu sene artık rahat bir memur olmak istiyor, bankanın çalışma şartları çok zor.üzülüyorum ona ,ben atanmasamda olur o bi atansın önce..sen ne güzel memursun gerçekten çok güzel bişey cnm rabbim bizlerede nasip etsin. sen daha yeni gittin zaten 3 haftada çarçabuk geçer gider hiiç merak etme ben artık gidyim de göreyim kuzumu çook merak ediyorum iyidir demi delikız 3 haftada bişey olmaz bıdıgıma
meryem ne yaptin canim? sabirsizlikla guzel haberlerini bekliyorum....
Saat 10 gibi kan verdim. Öğlenden sonra 3-4 gibi sonuç çıkarmış.Dualarınızı bekliyorum...
Aman cnm dikkat et ya Allah korusun grip olursak mahfoluruz ...günaydın kızlar nasılsınız? ben de dün akşam duş aldım pencereyi de geri açıp uyudum ondan mı çok ağrım oldu şimdi iyi gibiyim...
hazadem kuzum aslında bize eve ultrason cihazı almak lazım.bana kalsa ben de her gün gidesim var. ama kalp atışı için basit aletler var alan var ama kaça? :26:
Hadi incim hayırlı haberlerle gel bişey çıkmaz sanmıorum Allahın izniyle temiz çıkıcak ...chnb sağol tatlım.
hazadem haftaya aldım randevuyu, gitmeden halledeyim dedim.
kızlar nasılsınız canlarımm ayy yarınn randevum var çok heyecanlıyım ilk defa eşim kalp atışlarını duyacakbu arada yarın kpss sınavımda var allah tüm emek verenlerin yardımcısı olsun.. hem eşim hemde ben sınava giricez ben hiç çalışmadım ama eşim çok çalıştı allah emeklerini boşa çıkarmasın..
Saat 10 gibi kan verdim. Öğlenden sonra 3-4 gibi sonuç çıkarmış.Dualarınızı bekliyorum...
Aman cnm dikkat et ya Allah korusun grip olursak mahfoluruz ...
Vallahi nesrin abla araştırmıyor deilim hee
Vallahi biraz daha bakarsam alıcam
Ne olur sende dikkat et akıntı felan yok dimii
Hadi incim hayırlı haberlerle gel bişey çıkmaz sanmıorum Allahın izniyle temiz çıkıcak ...
Ay çok heyecanlı canım yaa ..
Allah yardımcınız olsun cnm inşallah hayırlısıyla iyi geçer ...
inşallah güzel haberler ver bize...
Araştır araştır:))
Akıntı yok canım ben iç çamaşırı giymiyorum akıntım olmuyor:))
benim dün de sancım oldu akşam korktum 21.00 gibi korka korka endol fitil kullandım geçti biraz gece 3 gibi yine başladı öyle sabah ettim yarı uyur yarı uyanık... rüyamda suyum bile geldi
bebek hareketi olsa bu kadar rahatsız etmez. gaz sancısı mı kasılmamı anlamadım sabah, yakında medipol yakın diye oraya gittik 8 e doğru...
yarım saat ns teye bağlandım çok ilginç orada hiç sancı çıkmadı tesadüf bir dr baktı dikişim çok iyi, kasılma yok, bebek 19 artı 3 gibi 275 gram 21 cm dedi. gayet keyfi yerinde dedi. bu haftalar bebek hızla büyüyor ağrı yapar dedi rahatladım ama hala eve geldik sancım var gazdandır diyorum artık...
inşallah güzel haberler ver bize...
Araştır araştır:))
Akıntı yok canım ben iç çamaşırı giymiyorum akıntım olmuyor:))
benim dün de sancım oldu akşam korktum 21.00 gibi korka korka endol fitil kullandım geçti biraz gece 3 gibi yine başladı öyle sabah ettim yarı uyur yarı uyanık... rüyamda suyum bile geldi
bebek hareketi olsa bu kadar rahatsız etmez. gaz sancısı mı kasılmamı anlamadım sabah, yakında medipol yakın diye oraya gittik 8 e doğru...
yarım saat ns teye bağlandım çok ilginç orada hiç sancı çıkmadı tesadüf bir dr baktı dikişim çok iyi, kasılma yok, bebek 19 artı 3 gibi 275 gram 21 cm dedi. gayet keyfi yerinde dedi. bu haftalar bebek hızla büyüyor ağrı yapar dedi rahatladım ama hala eve geldik sancım var gazdandır diyorum artık...
pilpon dün seni yazmamışım iyiyim inşallah...
Aman aman çok şükür dikkat et ay nsrn abla agrı deme ben ölüorum yaaa kasıklarım miğdem ..
ay miğdem dönüo sanki yok böle bişey yatamıorum saat 4 de laboya gidiorum bir daha yatmak yok ay herşey yolundadır inşallah
Allah yardımcımız olsun ...
canim problem olmamasina sevindim. gaz yapan seylerden uzak durmaya calis belki biraz faydasi olur sancilarinin gecmesine.
canım canım zofran zydis biraz iyi gelmişti hala bulantım var ama idare ediyorum hala her şey yiyemiyorum...
leken var mı hala?
Malesef kızlar malesef olmamış.3.denememiz de hüsranla sonuçlandı.Yine tarifi zor acılar ,kaoslar içinde kaldık.Kendimden geçtim Rabbim eşime sabır versin.....
sağ ol canım. dün kavun yedim bir de pencere açık yattım ondan oldu sanırım....
sen tedaviye başladın mı nerede son durumun ne ben son zamanlarda unutuyorum yazmışsındır aslında:))
çok geçmiş olsun cnm nedesek boş allah sabrını versin inşallah inacını kaybetme birgun mutlaka allahın izniyle olacak......Malesef kızlar malesef olmamış.3.denememiz de hüsranla sonuçlandı.Yine tarifi zor acılar ,kaoslar içinde kaldık.Kendimden geçtim Rabbim eşime sabır versin.....
meryem çok zor gerçekten ne söylesek seni tatmin etmeyecek ama RABBİM hayırlısını versinMalesef kızlar malesef olmamış.3.denememiz de hüsranla sonuçlandı.Yine tarifi zor acılar ,kaoslar içinde kaldık.Kendimden geçtim Rabbim eşime sabır versin.....
Artık inancımı kaybettim, bizim kaderimizde evlat sahibi olmak , o muhteşem duyguyu yaşamak yok sanırım. Rabbim yardımcımız olsun ,en çokta eşimin, can yoldaşımın, hayat arkadaşımın....
Artık inancımı kaybettim, bizim kaderimizde evlat sahibi olmak , o muhteşem duyguyu yaşamak yok sanırım. Rabbim yardımcımız olsun ,en çokta eşimin, can yoldaşımın, hayat arkadaşımın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?