Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ben de işletme mezunuyum
yokya taze nasıl olsun üniv.deki bilgileri sormuyorlarki
sonuçta öss zamanından kalan tarihle coğrafyayla yaptım ben yoksa üniv.o dersler yokki
ama matematiğim iidi benim ondan yırttım
83 ile atanmıştım
biz 2010 da eşimle girdik tam 6 sene sonra ,ay ne ilginç yıllar sonra sınava girmek hiçbişey bilmiyormuş gibisin
öylesine girmiştik
ama çok heyecanlandım normalde sınavlarda heyecanlanmam hiç yapar çıkarım
gerçi sınavın yarısında çıktım her zamanki gibi o ayrı
sınavda dayanamıyorum ben yapıp çıkıyorum sıkılıyorum

ikimiz de 80 aldık demiştimki eşime bizde hala iş var
inş. ikiniz de yüksek alır atanırsınız
hakkınızda hayırlısı olsun
RABBİM inş. size de memur olmayı nasip etsin
bişey olmaz nazefsa merak etme
RABBİM meleklerimizi korusun
ben de çıkacağım mesai bitti
artık 2 hafta sonra görüşürz inş.
bana dua edin hayırlısıyla gidip geleyim inş.
hepiniz ALLAHA EMANET OLUN
inş. döndüğümde 3er 5 er hamiş haberi alırım

Aman cnm dikkat et ya Allah korusun grip olursak mahfoluruz ...
Vallahi nesrin abla araştırmıyor deilim hee
Vallahi biraz daha bakarsam alıcam
Ne olur sende dikkat et akıntı felan yok dimii
chnb sağol tatlım.

hazadem haftaya aldım randevuyu, gitmeden halledeyim dedim.
Hadi incim hayırlı haberlerle gel bişey çıkmaz sanmıorum Allahın izniyle temiz çıkıcak ...

Ay çok heyecanlı canım yaa ..
Allah yardımcınız olsun cnm inşallah hayırlısıyla iyi geçer ...

Saat 10 gibi kan verdim. Öğlenden sonra 3-4 gibi sonuç çıkarmış.Dualarınızı bekliyorum...

inşallah güzel haberler ver bize...

Araştır araştır:))

Akıntı yok canım ben iç çamaşırı giymiyorum akıntım olmuyor:))

benim dün de sancım oldu akşam korktum 21.00 gibi korka korka endol fitil kullandım geçti biraz gece 3 gibi yine başladı öyle sabah ettim yarı uyur yarı uyanık... rüyamda suyum bile geldi

bebek hareketi olsa bu kadar rahatsız etmez. gaz sancısı mı kasılmamı anlamadım sabah, yakında medipol yakın diye oraya gittik 8 e doğru...

yarım saat ns teye bağlandım çok ilginç orada hiç sancı çıkmadı tesadüf bir dr baktı dikişim çok iyi, kasılma yok, bebek 19 artı 3 gibi 275 gram 21 cm dedi. gayet keyfi yerinde dedi. bu haftalar bebek hızla büyüyor ağrı yapar dedi rahatladım ama hala eve geldik sancım var gazdandır diyorum artık...

pilpon dün seni yazmamışım iyiyim inşallah...

Aman aman çok şükür dikkat et ay nsrn abla agrı deme ben ölüorum yaaa kasıklarım miğdem ..
ay miğdem dönüo sanki yok böle bişey yatamıorum saat 4 de laboya gidiorum bir daha yatmak yok ay herşey yolundadır inşallah
Allah yardımcımız olsun ...

canim problem olmamasina sevindim. gaz yapan seylerden uzak durmaya calis belki biraz faydasi olur sancilarinin gecmesine.

canım canım zofran zydis biraz iyi gelmişti hala bulantım var ama idare ediyorum hala her şey yiyemiyorum...

leken var mı hala?

canim problem olmamasina sevindim. gaz yapan seylerden uzak durmaya calis belki biraz faydasi olur sancilarinin gecmesine.

sağ ol canım. dün kavun yedim bir de pencere açık yattım ondan oldu sanırım....

sen tedaviye başladın mı nerede son durumun ne ben son zamanlarda unutuyorum yazmışsındır aslında:))

Malesef kızlar malesef olmamış.3.denememiz de hüsranla sonuçlandı.Yine tarifi zor acılar ,kaoslar içinde kaldık.Kendimden geçtim Rabbim eşime sabır versin.....

Son düzenleme:
Malesef kızlar malesef olmamış.3.denememiz de hüsranla sonuçlandı.Yine tarifi zor acılar ,kaoslar içinde kaldık.Kendimden geçtim Rabbim eşime sabır versin.....

canim cok cok uzuldum allah sabir versin. soylenecek soz yok bu noktadan sonra. insallah bir dahaki sefere rabbim maddi manevi guc versin. vakti geldiginde mutlaka olacakdir, insallah en kisa zamanda rabbim mucizesini gosterir...

Son düzenleme:
sağ ol canım. dün kavun yedim bir de pencere açık yattım ondan oldu sanırım....

sen tedaviye başladın mı nerede son durumun ne ben son zamanlarda unutuyorum yazmışsındır aslında:))

canim ben insallah pazartesi transfer olacagim. ankaradayim ben genartta tedavi oluyorum. sorunumuz sperm sayimiz az ve maalesef esimde kromozom bozuklugu cikti.
dua edin doktorum aradi bu sabah bugun biyopsi yapilacakmis embriolara.
rabbim dualarimizi hayirlara cevirip kabul eder insallah.

çok geçmiş olsun cnm nedesek boş allah sabrını versin inşallah inacını kaybetme birgun mutlaka allahın izniyle olacak......

Artık inancımı kaybettim, bizim kaderimizde evlat sahibi olmak , o muhteşem duyguyu yaşamak yok sanırım. Rabbim yardımcımız olsun ,en çokta eşimin, can yoldaşımın, hayat arkadaşımın....

meryem çok zor gerçekten ne söylesek seni tatmin etmeyecek ama RABBİM hayırlısını versin
inş. bu acı günlerinz geçecek siz de mutlu haberle uyanacaksınız bir gün
RABBİM yardımcınız olsun

Artık inancımı kaybettim, bizim kaderimizde evlat sahibi olmak , o muhteşem duyguyu yaşamak yok sanırım. Rabbim yardımcımız olsun ,en çokta eşimin, can yoldaşımın, hayat arkadaşımın....

hayır kaybetme inancını hem senin geride 2 embriyon daha yokmuydu onlar ne oldu
onları denersiniz
bak biz inancımızı en kaybettiğimiz anda mutlu sona ulaştık
RABBİM en son noktada en çaresiz anında sevindiriyor insanı
hazadeye bak o da hiç ümitli değilken hamiş kaldı
hiç ümidi yokken maş. ilerliyor bebiş günden güne
sizde de öyle olacak eminim
çok örneklerini gördüm çünkü

Meryemcim Allah sabır versin. Klasik bir söz ama elbet bunda da var bir hayır. Hemen hemen hepimiz negatif aldık bu topikte, kimimiz transfer bile olamadı kimimiz 12 günün sonunda büyük hüsrana uğradı. Allah'ım yardımcın olsun. Vakti gelince öyle ya da böyle olacak Allah'ın izniyle. Sakın böyle düşünme. Allah gönlüne göre versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…