- 1 Mayıs 2011
- 353
- 2
- 68
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.461
kizlar birsey okudum bugun isterseniz sizde bir bakin
Tüp bebek soygunu, Star Gazetesi
vallaha ne diyeyim allah islah etsin. baskada soyleyecek birsey bulamiyorum.
canım inş tedavin hayırlı olur bende senin gibi belirti aradım durdum olmuyor degil belirti ama sonra anlıyorsun nedense testten sonraherkezin farklı oluyor ve her hamilelikte bende gün sayıyorum kesemi görebilmek için
kızlar siz nasılsınız pgt diye bir başladım bu topige sonu gelmedi normal olduçok merak ediyorum sizi okumadan bakmadan geçemiyorum rahatsız ediyorsam kusura bakmayın:44:
bugün evimi süpürüp sildim dinlenerek çok toz olmuş ooh içim rahat etti
aynıyız Ranacığımcanım inş tedavin hayırlı olur bende senin gibi belirti aradım durdum olmuyor degil belirti ama sonra anlıyorsun nedense testten sonraherkezin farklı oluyor ve her hamilelikte bende gün sayıyorum kesemi görebilmek için
kızlar siz nasılsınız pgt diye bir başladım bu topige sonu gelmedi normal olduçok merak ediyorum sizi okumadan bakmadan geçemiyorum rahatsız ediyorsam kusura bakmayın:44:
aynen yaaa yazıklar olsun diyorum artık şaşırmıyorumm nelerle uğraşıyolarkizlar birsey okudum bugun isterseniz sizde bir bakin
yazık yaa çok yazıkBen bu haberi aylar öncesinde duymuştum.İsmi geçen merkez farklı şehirlerden yönlendirilen hastalar için yönlendiren doktorlara ücret veriyormuş haberlerde çıkmıştı...
inşallah tüm isteyen bekleeyn özleyen dostlarıma hepinize sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah çok duam var inşallah tez zamanda müjdeler patlarİnşallah keseni de görür kalp atışlarını da duyarsın. Çok sağol cnm benim. Darısı başımıza inş.
canım inş tedavin hayırlı olur bende senin gibi belirti aradım durdum olmuyor degil belirti ama sonra anlıyorsun nedense testten sonraherkezin farklı oluyor ve her hamilelikte bende gün sayıyorum kesemi görebilmek için
kizlar birsey okudum bugun isterseniz sizde bir bakin
Anadolu yakasında oturan hatunlar size bir sorum olacak.
Zeynep Kamil'e nasıl gidebilirim? Metrobüsle bir yere kadar gelsem oradan nasıl geçebilirim?
Aydınlatıverin beni
aynen yaaa yazıklar olsun diyorum artık şaşırmıyorumm nelerle uğraşıyolar
yazık yaa çok yazık
inşallah tüm isteyen bekleeyn özleyen dostlarıma hepinize sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah çok duam var inşallah tez zamanda müjdeler patlar
amin canım benim amin ALLAH razı olsun hepimiz için bu dualar da dileklerde bulunacağız inşallah tez zamanda sıkıntısızca inşallahİnşallah canım.Allah razı olsun.Sen de sağlıcakla yavruna kavuşman dileğiyle...
Neyse cnm şunun şurasında yarına ne kaldıı Allahın izniyle pozitifi görüceksinnnCanım hiç cesaretim yok yapmaya. Dün 9.gündü ve idrarda negatif çıktı.Sağlık ocağına gittim ilaçlarımı yazdırdım bir de kan vereyim dedim ama geç kalmışım kan veremedim , bunda da bir hayır vardır dedim döndüm. Şimdi cesaret edemiyorum 5.gün embriyosu belli olmuştur aslında ....
Canım benim dün gittim doktora bizim bıdık pıt pıt die atıoduHazadem iyi haberlerini bekliyoruz.
Anadolu yakasında oturan hatunlar size bir sorum olacak.
Zeynep Kamil'e nasıl gidebilirim? Metrobüsle bir yere kadar gelsem oradan nasıl geçebilirim?
Aydınlatıverin beni
Neyse cnm şunun şurasında yarına ne kaldıı Allahın izniyle pozitifi görüceksinnn
Canım benim dün gittim doktora bizim bıdık pıt pıt die atıodu
doktor ayın 20 gel bebegi ölçelim dedi tamam dedim
Allahım hayırlısıyla darısı sizleree, ben dün öldüm kızlar ya feci miğdem bulandıı:18:
Canım benim vallahi benim pek bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim seni
İncim napıcaksın zeynep kamilde testmi yoksa rahim filmi içinmi ?
Neyse cnm şunun şurasında yarına ne kaldıı Allahın izniyle pozitifi görüceksinnn
Canım benim dün gittim doktora bizim bıdık pıt pıt die atıodu
doktor ayın 20 gel bebegi ölçelim dedi tamam dedim
Allahım hayırlısıyla darısı sizleree, ben dün öldüm kızlar ya feci miğdem bulandıı:18:
Canım benim vallahi benim pek bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim seni
İnşallah cnm dileyen herkes içinde de ben pozitifi görür evladımıza kavuşmak nasip olur...
Kızlar bu arada birşey soracağım, bu gün 11.günüm ve sabah dikkat ettim kullandığım jelin kalıntıları artık kirli beyaz gibi geliyor çok açık kahveye yakın renkte. Bu normal midir acaba, bu durumu yaşayan oldum mu?
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canımm ... hangi gün geliceksinnTestleri yaptıracağım canım.
aaaa dün doktora mı gittin :26: Süpersin sen yaaArda Bey bizim gibi hasta bulamaz. Ben de eminim senin gibi olurum. Hehheee... Pıt pıtları duymayı o kadar çok bekledik ki doktorun muayanesinde yatsak hakkımızdır Hadi gözün aydın canım.. Herşey güzel olacak inş
İnşallah cnm dileyen herkes içinde de ben pozitifi görür evladımıza kavuşmak nasip olur...
Kızlar bu arada birşey soracağım, bu gün 11.günüm ve sabah dikkat ettim kullandığım jelin kalıntıları artık kirli beyaz gibi geliyor çok açık kahveye yakın renkte. Bu normal midir acaba, bu durumu yaşayan oldum mu?
Canım günaydın vallahi kötü bir belirti deil die düşünüorum benimde ilk zamanlarda oldu ama seni umutlandırmaya korkuorum olmazsa seni üzerim die ya sen versene kan canım ya bugün kesin çıkar artık sen nerde yaptırmıştım tüp bebegi kaç tane transfer ettiler
Canım günaydın vallahi kötü bir belirti deil die düşünüorum benimde ilk zamanlarda oldu ama seni umutlandırmaya korkuorum olmazsa seni üzerim die ya sen versene kan canım ya bugün kesin çıkar artık sen nerde yaptırmıştım tüp bebegi kaç tane transfer ettiler
Günaydın cnm, evet bu gün çıkar ama kendimizi c.tesi gününe kanalize ettik, klinikten de c.tesi yaptırın dediler. Genartta tedavi gördüm 2 tane transfer edildi.Artık yarın ak mı kara mı öğreneceğiz. İnşallah pozitif olur.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?