Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kizlar birsey okudum bugun isterseniz sizde bir bakin
Tüp bebek soygunu, Star Gazetesi

vallaha ne diyeyim allah islah etsin. baskada soyleyecek birsey bulamiyorum.

Ben bu haberi aylar öncesinde duymuştum.İsmi geçen merkez farklı şehirlerden yönlendirilen hastalar için yönlendiren doktorlara ücret veriyormuş haberlerde çıkmıştı...

İnşallah keseni de görür kalp atışlarını da duyarsın. Çok sağol cnm benim. Darısı başımıza inş.

aynıyız Ranacığım bende pgt ile yaptırıcağım diye katıldım bu topiğe nasip olmadı işte sağlık olsun sağlıklı evlatlarımız olsun ama bizde yaptırmasak ta pgt kızlarıyız

aynen yaaa yazıklar olsun diyorum artık şaşırmıyorumm nelerle uğraşıyolar

Ben bu haberi aylar öncesinde duymuştum.İsmi geçen merkez farklı şehirlerden yönlendirilen hastalar için yönlendiren doktorlara ücret veriyormuş haberlerde çıkmıştı...
yazık yaa çok yazık

İnşallah keseni de görür kalp atışlarını da duyarsın. Çok sağol cnm benim. Darısı başımıza inş.
inşallah tüm isteyen bekleeyn özleyen dostlarıma hepinize sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah çok duam var inşallah tez zamanda müjdeler patlar

Son düzenleme:

Canım ne demek rahatsızlık olur mu öyle şey
Biz burada bir aile gibi olduk. Birbirimizi merak ediyoruz, tedavilerimizi ve hamilelik süreçlerimizi izliyoruz. Bu topikteki herkes hayırlısıyla bebeğine kavuşsun o zaman pgtci anneler diye bir topik açarız
Kendini yorma fazla

Biri dün bunun konusunu açmış. Orada görmüştüm. İnsanların resmen haklarına girmişler. Allah korkusu yok bunlarda. Yazık gerçekten

Anadolu yakasında oturan hatunlar size bir sorum olacak.
Zeynep Kamil'e nasıl gidebilirim? Metrobüsle bir yere kadar gelsem oradan nasıl geçebilirim?
Aydınlatıverin beni

Zeynep Kamil'e nasıl gidebilirim? Metrobüsle bir yere kadar gelsem oradan nasıl geçebilirim?
Aydınlatıverin beni

Canım metrobüsle gelirsen uzunçayırda inmen lazım. Oradan yakın diye biliyorum. Ama Zeynepkamil üsküdara yakın olduğu için kabataş-üsküdar vapur da yapabilirsin. Ben Çapa'ya giderken hep Üsküdar- Kabataş vapur hattını kullanmıştım. Oradan da tramvay..

İnşallah canım.Allah razı olsun.Sen de sağlıcakla yavruna kavuşman dileğiyle...

[QUOTEsi =pinpol;25384694]kizlar birsey okudum bugun isterseniz sizde bir bakin

vallaha ne diyeyim allah islah etsin. baskada soyleyecek birsey bulamiyorum.[/QUOTE]

şoktayım ALLAH korumuş beniya kaç sene oldu bilmiyorum broşür dagıttılar ilk muayeneniz sorunuzu çözmek bilmem ne diye telefondan aradıgımda gittik neyse bi ümit belki anne olurum diye öyle birsürü kan testi vs onlara para aldılar neyse sonuç

benim bağışıklık sistemim çok güçlüymüş çocugum olmazmış bunun için kilom kadar kortizon vercekler vücuduma kortizonunda okadar yaz etkisi varkikilo başına 1milyarmı yoksa 500tl okadar yüklü bişey 3 yada 2ayda onların misafir hanesinde kalıcam şaşkınlıgımda 4 5kilo versem bari diyorum eşimde sinirlendi araştırınca yok felç yok boyunda egrilik kamburluk ay günlerce kendime gelmemiştim lanet olsun bu gibilere çocuklardıdamı yok kızlarıdamı yok gerçi onların günahı ne kendi başlarını yesinler inş

Neyse cnm şunun şurasında yarına ne kaldıı Allahın izniyle pozitifi görüceksinnn
Hazadem iyi haberlerini bekliyoruz.
Canım benim dün gittim doktora bizim bıdık pıt pıt die atıodu
doktor ayın 20 gel bebegi ölçelim dedi tamam dedim
Allahım hayırlısıyla darısı sizleree, ben dün öldüm kızlar ya feci miğdem bulandıı:18:
Aydınlatıverin beni

Canım benim vallahi benim pek bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim seni

Maşallah maşallah
Yesinler onun pıt pıtlarını
Bulantın da kısa zamanda geçer inş.

aaaa dün doktora mı gittin :26: Süpersin sen yaa Arda Bey bizim gibi hasta bulamaz. Ben de eminim senin gibi olurum. Hehheee... Pıt pıtları duymayı o kadar çok bekledik ki doktorun muayanesinde yatsak hakkımızdır Hadi gözün aydın canım.. Herşey güzel olacak inş

Testleri yaptıracağım canım.
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canımm ... hangi gün geliceksinn

Arda beye gitmedim cnm bizim ordakine gittim
Ya benim kasık agrım fecii aslında sürekli deil canımm günde 1 yada bazen 2 kere oluo ama nefesim gidio işde normal ded bebek büyüyor ve gazda yapar dedii..
Ya bakarsan varya rahat varım 5 aylık yani ...İnşallah hayırlısıyla darısı sana canımmm

günaydın kızlar nasılsınız? ben de dün akşam duş aldım pencereyi de geri açıp uyudum ondan mı çok ağrım oldu şimdi iyi gibiyim...

hazadem kuzum aslında bize eve ultrason cihazı almak lazım. bana kalsa ben de her gün gidesim var. ama kalp atışı için basit aletler var alan var ama kaça?:26:

meryem canım hayırlısıyla olmuştur inşallah.

inci canım bence eminönünden vapurla üsküdara gel orada inince hemen orda minibüsler var....

şifa, rana ben de pgt li değilim olsun kuzum dostluk önemli...

akasya canım biraz daha azaldı sanırım işler...

merve canım nasıl kistte değişiklik var mı?

lave tedavi haberi bekliyorum senden...

delikız, nazefsa bulantısız maşallah size...

maiumut bu son toplamaydı pgt ne zaman?

hamet canım sen ne zaman geleceksin tr ye?

hituci sınav bu hafta mıydı?

unuttuğum var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…