- 1 Mayıs 2011
- 353
- 2
- 68
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.481
günaydın kızlar nasılsınız? ben de dün akşam duş aldım pencereyi de geri açıp uyudum ondan mı çok ağrım oldu şimdi iyi gibiyim...
meryem canım hayırlısıyla olmuştur inşallah.
Geçmiş olsun cnm, İnşallah olmuştur diye umud ediyoruz....
Günaydın cnm, evet bu gün çıkar ama kendimizi c.tesi gününe kanalize ettik, klinikten de c.tesi yaptırın dediler. Genartta tedavi gördüm 2 tane transfer edildi.Artık yarın ak mı kara mı öğreneceğiz. İnşallah pozitif olur.......
Hayırlısı neyse o olsun canım benim inşallah Allahım emeklerin mükafatını versin hayırlı ewlatlar sanaa
Neyse cnm şunun şurasında yarına ne kaldıı Allahın izniyle pozitifi görüceksinnn
İnşallah cnm dileyen herkes içinde de ben pozitifi görür evladımıza kavuşmak nasip olur...
Kızlar bu arada birşey soracağım, bu gün 11.günüm ve sabah dikkat ettim kullandığım jelin kalıntıları artık kirli beyaz gibi geliyor çok açık kahveye yakın renkte. Bu normal midir acaba, bu durumu yaşayan oldum mu?
canim merhaba nasilsin?
progestan danmi bahsediyorsun?
bende opu dan sonra kullanmaya basladim benim jel camasirima aktiginda pembe kahve renkte akiyor. sanirim normal benim henuz icerisi yeni islemden gectigi icindir sanirim normalde akintim yok. doktorumu aradim ama islemdeymis daha sonra tekrar arayacagim.
canim merhaba nasilsin?
bende opu dan sonra kullanmaya basladim benim jel camasirima aktiginda pembe kahve renkte akiyor. sanirim normal benim henuz icerisi yeni islemden gectigi icindir sanirim normalde akintim yok. doktorumu aradim ama islemdeymis daha sonra tekrar arayacagim.
Mrb.cnm, heyecanlı ve stresliyim yarın test günüm. Sen nasılsın?Crinone jel ilk başlarda beyaz sıvımsı olarak geliyordu şimdi ise rengi çoook açık kahve renginde onu merak ettim.Daha önce böyle olmamıştı. Senin normal daha içerisi tam iyileşmemiştir.
Mrb.cnm, heyecanlı ve stresliyim yarın test günüm. Sen nasılsın?Crinone jel ilk başlarda beyaz sıvımsı olarak geliyordu şimdi ise rengi çoook açık kahve renginde onu merak ettim.Daha önce böyle olmamıştı. Senin normal daha içerisi tam iyileşmemiştir.
canim rabbim yardimcin olsun. bak sen yuzdun yuzdun kuyruguna geldin hayirlisiyla insallah guzel haberler alacaksin merak etme. yerlesme kanamasi diye birsey var acaba seninki o olabilirmi?
neyse canim takma kafana ara doktoru sor icin rahat etsin bende oyle yapacagim birazdan.
merkezemi gidip test yaptiracaksin?
sen nerde tedavi oluyordun genarttı dimikizlar beni biraz aydinlatin lutfen :)
simdi beni opu dan sonra dun aradilar bilgi vermek icin 10 tane dollenmis. birdaha nezaman arayacaklar hergun bilgi veriyorlarmi yoksa bir degisiklik oldugundami haber veriyorlar? yada benmi arayip sormam gerekiyor?
transfer gunu gidincemi ogrenecegim son durumu. ben cok merak ediyorum yaaa bugune kac tanesi dayandi hepsi bolunmeye devam ediyormu, onumuzde daha iki gun var kactanesi dayana bilir pgt den kactanesi saglam cikar ayy yazarken bile icimi fenaliklar basti.
cokmu abarttim acaba beni biri durdursun lutfen :) :)
evet üşütmüşsündürgünaydın kızlar nasılsınız? ben de dün akşam duş aldım pencereyi de geri açıp uyudum ondan mı çok ağrım oldu şimdi iyi gibiyim...
şifa, delikız, nazefsa bulantısız maşallah size...
ALLAH onları ıslah etsin vicdansızlar[QUOTEsi =pinpol;25384694]
şoktayım ALLAH korumuş beniya kaç sene oldu bilmiyorum broşür dagıttılar ilk muayeneniz sorunuzu çözmek bilmem ne diye telefondan aradıgımda gittik neyse bi ümit belki anne olurum diye öyle birsürü kan testi vs onlara para aldılar neyse sonuç
benim bağışıklık sistemim çok güçlüymüş çocugum olmazmış bunun için kilom kadar kortizon vercekler vücuduma kortizonunda okadar yaz etkisi varkikilo başına 1milyarmı yoksa 500tl okadar yüklü bişey 3 yada 2ayda onların misafir hanesinde kalıcam şaşkınlıgımda 4 5kilo versem bari diyorum eşimde sinirlendi araştırınca yok felç yok boyunda egrilik kamburluk ay günlerce kendime gelmemiştim lanet olsun bu gibilere çocuklardıdamı yok kızlarıdamı yok gerçi onların günahı ne kendi başlarını yesinler inş
canim merhaba nasilsin?
kizlar beni biraz aydinlatin lutfen :)
simdi beni opu dan sonra dun aradilar bilgi vermek icin 10 tane dollenmis. birdaha nezaman arayacaklar hergun bilgi veriyorlarmi yoksa bir degisiklik oldugundami haber veriyorlar? yada benmi arayip sormam gerekiyor?
transfer gunu gidincemi ogrenecegim son durumu. ben cok merak ediyorum yaaa bugune kac tanesi dayandi hepsi bolunmeye devam ediyormu, onumuzde daha iki gun var kactanesi dayana bilir pgt den kactanesi saglam cikar ayy yazarken bile icimi fenaliklar basti.
cokmu abarttim acaba beni biri durdursun lutfen :) :)
cnmm seni pgt ye gittikten sonra arayabilirler bu kadar takma kafana embriyoların inşallah kaliteliyse hiiiiç bişey olmayacaktır.sanırım sennkide 5. gün transferi olacak.inşallah blastokist embriyosu olurlarda o zamana kadar kolay tutunurlar allah yardımcın olsun cnm. bu arada cirinone jeli ben 2 aydır kullanıyorum kahverengi akıntım olmadı.doktoruna gittigin zaman danış. bazı durumlarda kılcal damarları zadeleyebiliyormuş aklında bulunsun..
ay ne güzle nazefsa benim daha randevuma 3 hafta varkızlar nasılsınız canlarımm ayy yarınn randevum var çok heyecanlıyım ilk defa eşim kalp atışlarını duyacakbu arada yarın kpss sınavımda var allah tüm emek verenlerin yardımcısı olsun.. hem eşim hemde ben sınava giricez ben hiç çalışmadım ama eşim çok çalıştı allah emeklerini boşa çıkarmasın..
Anadolu yakasında oturan hatunlar size bir sorum olacak.
Zeynep Kamil'e nasıl gidebilirim? Metrobüsle bir yere kadar gelsem oradan nasıl geçebilirim?
Aydınlatıverin beni
canim rabbim yardimcin olsun. bak sen yuzdun yuzdun kuyruguna geldin hayirlisiyla insallah guzel haberler alacaksin merak etme. yerlesme kanamasi diye birsey var acaba seninki o olabilirmi?
neyse canim takma kafana ara doktoru sor icin rahat etsin bende oyle yapacagim birazdan.
merkezemi gidip test yaptiracaksin?
Amin cnm inşallah.Evet merkezde yaptıracağız, inşallah pozitif haberlerle sana da moral olurum. Sen de içini ferah tut, yumurta sayında çok iyi maşallahBen de çok tedirgindim pgt den çıkacak mı çıkmayacak mı diye , dayanamayıp Aysun Hocayı aradığımda o insana huzur veren pozitif sesiyle ''çok iyi 4 tane embriyonuz var'' demişti ve o an dünyalar benim olmuştu sanki.İnşallah bu sefer de gebelik haberinde yine aynı mutluluğu yaşarım...
Akasya,
Haber geldi mi Amerikadan?
Maalesef canım.Henüz hastaneden bir dönüş olmadı. En son geçen haftalarda Cumhur Bey ile yazışmıştım. Amerikaya mail attım. Dönüş olunca yazarım demişti. Ama demek ki henüz bir bilgi yok. Sen ne yaptın ? Doğal denemeye devam mı ?
Sonuç gelince haberimiz olur muhakkak. Epey bekledin, biraz daha beklersin. İnşallah güzel sonuçlar gelir.
Dostum ben deneyemiyorum. 6 cm büyüklüğünde hiç de küçük olmayan bi kistim var. Doğum kontrol hapına başladık, bitmek üzere. Birkaç güne kist için kontrole gideceğim. Canım sıkılmıyor değil. doğal denemede şansım %20lerde... Ama onu da deneyemiyorum şartlar imkan vermiyor, kah idrar yolu enfeksiyonu-antibiyotik, kah kist. Tabi hayırlısı, ne diyelim. Ben de hiçbir şey yapamadan bekliyorum yani.
Hayırlısı olsun. Vakti zamanı gelmemiş demek ki... Geç olsun da sonumuz iyi olsunTıp karşısında aciziz. Beklemekten başka birşey yapamıyoruz. İşte aziz tıp böyle bişey
ay ne güzle nazefsa benim daha randevuma 3 hafta var
hadi bakalım beraber duyun kalp atışlarını inş.
kpss dedin de taa 7 sene öncesi geldi aklıma
yaşlandım mı ne
7 sene önce atanmıştımya sınava ben de çalışmadan girdim üniversite bitirme sınavlarımla çakışmıştı çünkü
senin bölüm ne eşinin bölüm ne
inş. RABBİM sınavda da yardım eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?