Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Son düzenleme:

kizlar beni biraz aydinlatin lutfen :)
simdi beni opu dan sonra dun aradilar bilgi vermek icin 10 tane dollenmis. birdaha nezaman arayacaklar hergun bilgi veriyorlarmi yoksa bir degisiklik oldugundami haber veriyorlar? yada benmi arayip sormam gerekiyor?
transfer gunu gidincemi ogrenecegim son durumu. ben cok merak ediyorum yaaa bugune kac tanesi dayandi hepsi bolunmeye devam ediyormu, onumuzde daha iki gun var kactanesi dayana bilir pgt den kactanesi saglam cikar ayy yazarken bile icimi fenaliklar basti.

cokmu abarttim acaba beni biri durdursun lutfen :) :)

sen nerde tedavi oluyordun genarttı dimi
bana sonucu söylemediler
çünkü sonuca yakın çağırıyorlar
sonuç çıkınca doktor konuşuyor seninle durum iise hemen transfere alıyorlar
ben gittiğimde 15 dak. sonra sonuç çıktı doktorla konuştum sonrasında hemen transfere girdim
korkma 10 taneden mutlaka sağlam çıkacaktır buna emnim ..
benim de 10 taneydi 8 i pgtye girdi 4 ü sağlam çıktı
inş. senin de öyle olur
en zor süreç bu süreç biliyorum ama bunu atlattınmı kuş gibi ferahlayacaksın emin ol
kendini transfere gidiyormuş gibi ayarla
çağırdıklarında git

günaydın kızlar nasılsınız? ben de dün akşam duş aldım pencereyi de geri açıp uyudum ondan mı çok ağrım oldu şimdi iyi gibiyim...

şifa, delikız, nazefsa bulantısız maşallah size...

evet üşütmüşsündür
dikkat et duştan sonra pencere açılıp uyunurmu
ben olsam kesin kara hasta olmuştum

ALLAH onları ıslah etsin vicdansızlar
ama merak etme mutlaka bu vicdansızlıkları yanına kalmaz bi şekilde RABBİM onlardan çıkartır
ALLAHın adaleti çok büyüktür bi çarparki cin çarpmışa dönerler valla.
herkese tünaydın bu arada
ben işe yeni geliyorum daha

kızlar nasılsınız canlarımm ayy yarınn randevum var çok heyecanlıyım ilk defa eşim kalp atışlarını duyacakbu arada yarın kpss sınavımda var allah tüm emek verenlerin yardımcısı olsun.. hem eşim hemde ben sınava giricez ben hiç çalışmadım ama eşim çok çalıştı allah emeklerini boşa çıkarmasın..

ay ne güzle nazefsa benim daha randevuma 3 hafta var
hadi bakalım beraber duyun kalp atışlarını inş.
kpss dedin de taa 7 sene öncesi geldi aklıma
yaşlandım mı ne
7 sene önce atanmıştımya sınava ben de çalışmadan girdim üniversite bitirme sınavlarımla çakışmıştı çünkü
senin bölüm ne eşinin bölüm ne
inş. RABBİM sınavda da yardım eder

Anadolu yakasında oturan hatunlar size bir sorum olacak.
Zeynep Kamil'e nasıl gidebilirim? Metrobüsle bir yere kadar gelsem oradan nasıl geçebilirim?
Aydınlatıverin beni

Canım şöyle yap sen avcılardasın değil mi?
tramvayla eminönüye gelip eminönü iskelesinden vapurla üsküdara geç
Orada zaten hemen duraklar var zeynep kamile giden çok otobüs var onlara binip hemen ulaşırsın

Son düzenleme:

Akasya,

Haber geldi mi Amerikadan?

Maalesef canım. Henüz hastaneden bir dönüş olmadı. En son geçen haftalarda Cumhur Bey ile yazışmıştım. Amerikaya mail attım. Dönüş olunca yazarım demişti. Ama demek ki henüz bir bilgi yok. Sen ne yaptın ? Doğal denemeye devam mı ?

Sonuç gelince haberimiz olur muhakkak. Epey bekledin, biraz daha beklersin. İnşallah güzel sonuçlar gelir.
Dostum ben deneyemiyorum. 6 cm büyüklüğünde hiç de küçük olmayan bi kistim var. Doğum kontrol hapına başladık, bitmek üzere. Birkaç güne kist için kontrole gideceğim. Canım sıkılmıyor değil. doğal denemede şansım %20lerde... Ama onu da deneyemiyorum şartlar imkan vermiyor, kah idrar yolu enfeksiyonu-antibiyotik, kah kist. Tabi hayırlısı, ne diyelim. Ben de hiçbir şey yapamadan bekliyorum yani.

Hayırlısı olsun. Vakti zamanı gelmemiş demek ki... Geç olsun da sonumuz iyi olsun Tıp karşısında aciziz. Beklemekten başka birşey yapamıyoruz. İşte aziz tıp böyle bişey

canım benmde eşiminde bölüm iktisat ikimizde sivas cumhuriyet ünv.bitirdik orda tanıştık zaten sevgili kocamlakuzum o zaman senn kazandıgın sene bilgilerin kesin tazedir.benm üstünden 4 sene geçti ve hiç çalışmadım. 2 sene önce girdim 71 aldım ama imkansız o puanla atanmakeşim çok çalıştı bu sene artık rahat bir memur olmak istiyor, bankanın çalışma şartları çok zor.üzülüyorum ona ,ben atanmasamda olur o bi atansın önce..sen ne güzel memursun gerçekten çok güzel bişey cnm rabbim bizlerede nasip etsin. sen daha yeni gittin zaten 3 haftada çarçabuk geçer gider hiiç merak etmeben artık gidyim de göreyim kuzumu çook merak ediyorum iyidir demi delikız 3 haftada bişey olmaz bıdıgıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…