Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bu 3.yıkılışımız. Herkes çok farklı boyutta yaşıyor bu günleri ama biz ve en çokta eşim en ağır boyuttu yaşıyoruz.Boğazıma düğümleniyor herşey. Yarınımı göremiyorum ki.....Be eşimi nasıl toparlarım bilemiyorum...

öyle düşünmeyin geride daha 2 embriyonuz var onlar bile çok büyük şans
ya geride kalmsaydı
bana dondurduklarımız çok ümit vermişti
hep olmazsa onları deneriz deyip duruyordum
çok umut vermişti
ve olmasaydı beklemeden onları transfer ettirecektim
sana da umut olmalılar
en azından geride kalanlar umudun olmalı
şuan çok sıcak herşey böyle düşünmeniz gayet normal
zamanla düzeleceksiniz inş.
inş. burdaki herkes gibi yeniden doğacak dondurulmuş yavrularınızı elinize alacaksınız
bir de dondurulmuşların tutma ihtimali daha yüksekmiş
çünkü çözüldüklerinde eğer bir sıkıntı olmuyorsa bu o embriyonun daha uzun yaşayıp tutması için büyük şansmış
bunu tedavi zamanında duyunca ve tedavi sürecinde dondurulmuşla hamile haberi alan birilerini görünce daha ii anlamıştım
herşeyde bir hikmet var
RABBİM kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Amin,sağol cnm...

Malesef kızlar malesef olmamış.3.denememiz de hüsranla sonuçlandı.Yine tarifi zor acılar ,kaoslar içinde kaldık.Kendimden geçtim Rabbim eşime sabır versin.....

Artık inancımı kaybettim, bizim kaderimizde evlat sahibi olmak , o muhteşem duyguyu yaşamak yok sanırım. Rabbim yardımcımız olsun ,en çokta eşimin, can yoldaşımın, hayat arkadaşımın....

Canım benimmm Allah yardımcın olsun çok üzüldüm gerçekden ama delikızın dediği gibi ne olur ümidini yitirme yeterki rabbim ol desin bak bana 3 kere tüp bebek denedik 3 kere kürtaj oldum olmadıı neler yaşadık bir bilsennn ama çok şükür Allahım bizi ödüllendirdi sizide ödüllendiricek ben inanıorum ne olur dua et ewet çok zor şimdi ne desek sana boş gelicek ama duadan başka çaremiz yok çok şükür dondurulmuşların varmış bak onları transfer edersiniz inşallah o zaman olur yada korunmayın tüpden sonra genelde oluo Allahın işi belli olmaz canım benim...

Kızlarrr nasılsınızBugün hastaneye gittik eşimle bebegimi gördük içim çok rahatladı 12 hatalık olmuş sıpa ve cinsiyetini ögrendikk ERKEKMİŞbizim hep içimizden kız geçiyordu ama yanılttı bizi bıdık pipisini gösterdi annesineçok tatlı yaa kocaman olmuş artık görüntüde iyice netleşmiş ve çok güzel oynuyordu doktorum 5 dk yakın ultrsonla baktırdı sagolsun hareklerini falan izletti rabbim olmayanlarada nasip etsin çok güzel bir duygu..eşimde kalp atışlarını dinleyince bi kötü oldu gözleri doldu 2 li testi yapmadı 2 hafta sonra yapacakmış %95 bi sorun çıkmayacaktır dedi pgt ye gittigi için.İçimi rahatlattı.

ayyyy kızlar nasıl bir duygu ki tarifi yine yok o pıt-pıtlar kalp atışı duymak ne müthişş bişii halaaaa etkisindeyimmmmm

dilerim tüm dostlarımın en güzel müjdelerini alırız

Ay bende yiyemiorum ölüorum resmen yaaa çok kötüyümm ((

canım benim kısmen azaldı ama az önce yine çıkardım(

Malesef kızlar malesef olmamış.3.denememiz de hüsranla sonuçlandı.Yine tarifi zor acılar ,kaoslar içinde kaldık.Kendimden geçtim Rabbim eşime sabır versin.....

canım şu an sana edeceğim en güzel dua hituci arkadaşımız gibi 4. de tutsun inşallah...

inşallah her şey güzel olsun gerçekten her aşaması zor benim de eşimin hız ve kromozom sorunu vardı. pgt denedik olmadı 2 ay sonra doğal oldu...

maşallak oğluşuna...

ayyyy kızlar nasıl bir duygu ki tarifi yine yok o pıt-pıtlar kalp atışı duymak ne müthişş bişii halaaaa etkisindeyimmmmm

maşallah canım...

Bir paşa daha geliyor
Hadi hayırlı olsun canım.
Mattika ve chnb'den sonra senin de paşanın haberini aldık çok şükür.
Bakalım hazade'min nesi olacak

Canım şifam Allah tamamına erdirsin inş.
Sizlerin böyle güzel haberlerinizi aldıkça nasıl mutlu oluyorum anlatamam

sağolasın canım benim sen nasılsın artık evdesin demi bebişinle keyifle vakit geçiriyorsundur kusura bakma geçmişi okuyamıyorum ne zamandır dualarımdasın öptümm göbişteki bebişi ve seni

aaa hazadenin bebişler tek mi şimdi şu an :26: olsun bir olsun bizlerin olsun ennnn önemlisi sağlıklı-hayırlı evlatlarımızın kucaklarımızda olması inşalllah

çok sağoll incimmm amin ALLAh razı olsun evet evet umut dolu olalım ki bebişlerimizin bol bol müjdeleri olsunn çok duam var güzel yürekli arkadaşımm

Evet canım tek ama olsun yeter ki sağlıklı olsun yavrumuz.
Allah razı olsun, dualarla hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşacağız inş.

Evet canım tek ama olsun yeter ki sağlıklı olsun yavrumuz.
Allah razı olsun, dualarla hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşacağız inş.
aynen sağlıklı-hayırlı evlatlar nasip olsun hepimize inşallah tatlım çok istiyorum tanıyım tanımayım kk da bol bol müjdeler görmek için dualarım var tüm özleyen herkese tabi sizlere torpilli özel dualarım var

meryem canım arkadaşım ne olur üzülme...bak tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların etkisi 1 yıl devam ediyormuş belkide onların etkisi ile kendiliğinden hamile kalacaksın ne olur üzülme...
allah sabır versin canım ...

Hiç üzülmeyin kendinizi bu kadar yıpratmayın eşin ve sen
Çünkü biz o kadar acizizki hiçbir şey bizim elimizde değil
Allah'ım ol derse olur ancak
Eğer kaderinde evlat sahibi olmak varsa
Bu birgün mutlaka gerçekleşecek
Allah'a sığın canım
Rabbim bu imtihanda herkese kolaylık versin

Annem ve kardeşim gitti
Onları uğurladıktan sonra eve geldim
Baktım ev bomboş
Biraz hüzünlendim ama geçti çok şükür

İnci canım ne zaman gideceksin Zeynep Kamil'e
Bende her şeyimi orada yaptırmıştım bütün testlerimi tahlillerimi
Genetik danışman Ceyhan Hanım var ona gitmeni tavsiye ederim
Aman öbürüne gideyim deme ha bitane daha bayan var
Kafa kırıkmıdır nedir bür sürü olumsuz şey söylemişti ben ve eşime
Tabi biz umursamamıştık

Teşekkür ederim cnmm darısı tüm isteyenlerin başına..

Sağolasınn cnm bnmmm ,hep kız çocuguna alıştırmışız kendimizi biraz şaşırdık tabi saglıklı olsunn da hiiçç önemli...rabbim tüm isteyenlere nasip etsin (amin)...

evet canım evdeyim... inşallah daha güzel haberler verelim hep...

Annem ve kardeşim gitti
Baktım ev bomboş

allah kavuştursun...

Günaydın kızlar:)) iki gecedir uykusuzluktan sonra dün gece bebiş rüyaları görmeden güzelce uyumuşum şükür...

allah kavuştursun canım...

Hepinize çok tşk.ederim arkadaşlar. Elbette ki sizler de aynı zorlu yollardan geçtiniz. Şu an acımız öyle taze ki ne bir söz ne de başka bir şey teselli etmiyor insanı.Eşimin çırpınışları ağlayışları beni kahrediyor.Onun yanında belli etmemeye çalışıyorum ama o da ben de mahvolduk. Eşim evde olmayınca artık göz pınarlarım coşuyor dayanamıyorum.Tabi ki Rabbim beterinden saklasın, bundan daha beterini yaşayanlar var ama bunlar bile yeri geliyor teselli olmuyor işte.Hem maddi hem manevi çok yıprandık. Akşam saat 8 gibi hafif bir kanamayla kocaman bir et parçası düştü. Bebeğim bıraktı gitti çok kötü oldum görünce ama elden birşey gelmiyor.Rabbim isyankar kullarından eylemesin bizleri...Rabbim evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın bizleri....

Annem ve kardeşim gitti
Baktım ev bomboş

Allah kavuştursun canım.

Nasipse çarşamba günü tatlım. Eylem Hanım var ona aldık, bir arkadaş daha ona gitmiş, çok ilgili olduğunu söyledi.
Senin dediğin o değildir umarım :)

Meryemcim evet şu an çok taze, üzülmekte haklısın. Üzülme diyemeyiz, hepimiz yaşadık bunu. Ağladık, yıkıldık, zaman zaman ümidimizi yitirdik ama toparlandık çok şükür. Sen de toparlanacaksın. Umudunu kaybetme. Zaman gerek acının dinmesi için. Herşey bizler için. Allah yar ve yardımcınız olsun senin de eşinin de... Dualarımızdasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…