Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar genetix aradım
Hakan bey beni çok korkuttu % 80 sorunlu olur felan dedi çok üzüldüm 11 haftada kesinlikle cvs yapmalısınız dedi

Merhaba hoşgeldin.
Doğal yolla hamile kalamazsan üzülme pgt yöntemimiz var çok şükür.
İnş gerekmez ama çaresi var en azından.
Allah yardımcın olsun.

Canim 29 yasindayim, bir yil olmadi evleneli, iki dusuktede
Bebeklrin kalp atisini dahi duyduk ama 9.haftadan sonra gelisemediler,iki kez
Kurtaj insani gercekten yikio suan bunalimdaym resmen.simdi profa gidecem
Doktorumu degistrmeden once tip fakutesinde kan testimi yaptirip ole yeni
Doktora gidim dioyorum elimde sonuclarla sifirdan, sizce bu yoldami gitmeliym sonucta
Kan testi onemli degilmi bozuklugun kimden oldugunu saptamk icin,adanadan olan varmi
Aranizda,

Hazade peki kan testin nasil cikmisti dogal yollami hamilesin
Doktorda ucuncude bole bise olacak die bise yok dio ama,

benim 4. işde cnm ilk defa kalp atışını duyduk ama % 80 sorunludur diolarr

Hazadem sorunlu olsa düşmez miydi :26: Neye dayanarak bu kadar kesin konuşuyor ki ? Kromozom sorunu olup bebeği normal doğan çok insan var. Bozma moralini. Dur bakalım. Gün doğmadan neler doğar. Bence çok fazla da görüş alma. Tek bir kişiye güven ve onunla devam et. Ben de çok görüş aldım ama mutlu olmadım. Daha da kafam karıştı.

Yok cnm işde düşük olmaması sağlıklı old. anlamına gelmiomuşş
Keşke aramasaydım nerden aradım yaa offff

benim 4. işde cnm ilk defa kalp atışını duyduk ama % 80 sorunludur diolarr

Canım Rabbim büyüktür. Allah yardımcın olsun.Hele bir 11.haftaya gelin ondan sonra testiniz güzel çıkınca rahatlarsınız inşallah. Allahım sen büyüksün, arkadaşımın yavrusunu koru ,sağlıcakla kucağına almasını nasip et.AMİİİNN

Canım benimmm allahım sanada en kısa zamansa nasip etsin inşallahhhhhh...
2li 3lü 4lü tarma tapma dedi canım onlar sadece tarama dedi kesin sonuç vermez dedi 11 haftada Cvs yap dedi

Yok cnm işde düşük olmaması sağlıklı old. anlamına gelmiomuşş
Keşke aramasaydım nerden aradım yaa offff

Boşver ihtimalleri.. İhtimallere kalsak ooooooo... Senin içinden geçen her zaman doğrudur. Allah sana bu bebeği nasip etti. Canını sıkıp bebeğini de stres yapma.. Ben sağlıklı olduğunu hissediyorum.. En kötü ihtimalle test yaptırırsın. İçin rahatlar.. Ama en kötüsünü düşünme hemen.. İnşallah bebeğin sağlıklı ve seninle.. Yürekten dua ediyorum bunun için.. Allah'ım sana bu bebeği sağlıkla nasip etsin inşallah.. Amin...

Canım benimmm allahım sanada en kısa zamansa nasip etsin inşallahhhhhh...
2li 3lü 4lü tarma tapma dedi canım onlar sadece tarama dedi kesin sonuç vermez dedi 11 haftada Cvs yap dedi

İnşallah canım inşallah.Sen de içini rahat tut 11.haftada Rabbimin izniyle güzel sonuçlar alacaksın.Elinde değil biliyorum ama şimdiden sıkma canını bebeğin etkilenmesin annesi.

Kızlar genetix aradım
Hakan bey beni çok korkuttu % 80 sorunlu olur felan dedi çok üzüldüm 11 haftada kesinlikle cvs yapmalısınız dedi

Böyle doktorlara fıtık oluyorum
Ne diye insanın moralini bozarlar anlamıyorum.
Hazadem sen bu varsayımlara takılma lütfen, biliyorum zor ama o senin evladın ne olursa olsun senin canından bir parça.
Dua edeceğiz bol bol. Ne çocuklar var doktorların sorunlu doğacak aldırın deyip de sapasağlam doğanlar.
Yapma kendine bunu.

eşinin ve senin kromozom analizini yaptırın, sorunun ne olduğu tam anlaşılsın.
senin pıhtılaşma testlerin fln da yapılmalı.
benim de 2 bebeğimin kalbi durdu, sonra pgt denedik sağlıklı çıkmadı ama şimdi doğal yolla hamileyim.

mattikaaa üzgünümmm
benim de oranım aynı, yüzde 20 sağlıklı şansın dediler bana da.
böyle her duyduğuna her söylenene kulak asma, sonuçta sorunumuzu bile bile normal deniyoruz allahtan gelen kabulümüz.
eğer aldırmayı düşünüceksen, erkenden öğrenmen en iyisi, 12.haftada cvs yaptırırsın, yapan iyi dr.lar var.
ama aldırmıcaksan, benim gibi düşünüyosan ya nasip de allaha güven, onu bunu arama hiç.
hiç ihtimal olmasa bile allah istedikten sonra olur, yüzde 20 hiç de düşük bi oran değil ayrıca

Son düzenleme:

16.kromozomun dizilişi üçlü demişsin. Bilmiyorum bundan kaynaklı olabilir mi...
Kan testi derken kromozom analizi yaptıracaksınız değil mi?
O testte senin ve eşinin tüm kromozom analizi yapılacak ve bir sorun varsa ortaya çıkacaktır.
Sonuca göre doktor yönlendirecektir canım.
Testi tıp fakültesinde bir yaptır bakalım sonuç ne çıkacak.

Mattikacığım ;

Mantıklı ve isabetli yorumlarına bayılıyorum. Ne eksik ne fazla.. Nokta atışı.. Süpersin

Bende sağlıklı hisseidorum aama ne bilim söledikleri aklımdan çıkmıo canım ya Allah razı olsun cnm biliorum yürekden dua ettigini..
İnşallah canım inşallah.Sen de içini rahat tut 11.haftada Rabbimin izniyle güzel sonuçlar alacaksın.Elinde değil biliyorum ama şimdiden sıkma canını bebeğin etkilenmesin annesi.
Ah cnm bir bilsen halimii her gün ne kabuslar görüorum ((
Ewet cnm elbetteki öğle ne olursa olsun o benim yavrum ama ne bilim sakat olur ben belli bir yaşan sonra olmıycam kendini nasıl idare eder nasıl olur off offf

Canım senin kaçıncı ayda durdu bebeklerinin kalbi?
Ah mattika beni en iyi sen anlarsın hep diorum çok zor yaa gerçekdenn biran önce ne olucaksa olsun diorum rabbim hayırlısını versin ..
Ewet % 20 iyi bir oran ama %80 çok daha iti Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar genetix aradım

Cnm pgt yaptırmadıgın için ,%25 saglıklı %25 taşıyıcı %50 de sorunlu bebek sahibi oluyorsun ben bunu muhterem bahçeye sordugumda bu şekilde söyledi.taşıyıcı olursada oda ilerde çocuk sahibi olacagı zaman bu sıkıntıyla karşılaşabiliyor.allah yardımcın olsun cnmmm kendini üzme..

Ewet cnm malesef öğle düşün düşün beynim uyuştu ne yaparım bilmiorum allah yardımcım olsunn

Canım benim seni belki anlayamam ama aynı durumu yaşadığım için doğal deneyemiyorum. Sorular beynimi kemiriyor sürekli.
Allah korusun sorunlu olsa dahi o bir can, senin canın. Bunları düşünmen çok normal. Babaannem hep derdi ben göçüp gittim mi bu çocuğa (amcama) kim bakacak diye, hep onu düşünürdü.
Babam da hasta ama onun ailesi var amcama daha çok üzülürdü. Babaannem rahmetli oldu, amcam geride kaldı, bakılmadı mı tabi ki bakıldı. Hepimiz elimizden geleni yaptık.
Ben hastalığımı bilmeden hamile kalsaydım ya da bilip de risk alarak hamile kalsaydım aldırmayı asla düşünmezdim inan bana. Allah'ın bir emaneti o sana.
Hepimiz duacınızız. Kaderimizde engelli bir evlat sahibi olmak varsa ne tüp bebek ne pgt ne yaptırırsak yaptıralım öyle bir evlada sahip olacağız.

Elbetteki cnm ama işde babaannenin dediği gibi ben olmazsam o napar bakıldı ama baban gibi bakılmadı cnm n bilim ya çok zor bir karar ben bakarım ederim ama ya o bana beni bile bile neden doğurdun dersen allahım o zaman ne yaparım ne derim ona rabbim yardım etsin hepimize yaa nasıl bir sınavdır bu allahımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…