- 1 Mayıs 2011
- 353
- 2
- 68
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.601
İnşallah hakkımızda hayırlı olan olur cnm ne diyim vallahi çok strese girdim dengem bozuldu acaba kalbi durdumu acaba şöylemi bölemi die(
Kızlar dünden beri vücudumun değişik yerlerinde karıncalanma ve iğne batma hissi oluyor, neden olabilir bilen var mı?
8.haftadaydı canım ikisi de.senin kalbi duranlar ne kadarlıktı canım?
canım hazade çok stres yapıyosun. duramadığında dr.a git kalbinin attığını öğren, bol bol kuran oku, mübarek günlerdeyiz, bol bol dua et.İnşallah hakkımızda hayırlı olan olur cnm ne diyim vallahi çok strese girdim dengem bozuldu acaba kalbi durdumu acaba şöylemi bölemi die(
sıcaklardan da olabilir canım, susuz kaldıysan fln.Kızlar dünden beri vücudumun değişik yerlerinde karıncalanma ve iğne batma hissi oluyor, neden olabilir bilen var mı?
ben burda özel hastanede 250 ye çektirmiştim bi sene önce.Canım Memorial'de anestezisiz 1200 anestezili 1800 lira
Ben bir yer buldum 350 liraya, burada da okudum gidenler çok memnun. Büyük ihtimalle orada yaptıracağım.
Ben beklemedeyim şu an.
Parayı denkleştirince genetik için kan vereceğiz, sonucu maksimum 2 ayda çıkacak.
Sonuç çıktıktan sonra tedaviye başlayacağız inş.
vitamin eksikligi olabilirmi bende bacagimda vardi sol baldirda b12 eksikligim yani sinira yakindi simdi iciyom cok sükür pek okadar degil kendim vitamin aldim iciyom bide kadin dr u folikle verdi arastimaktan dr olduk nerdeyse
8.haftadaydı canım ikisi de.
canım hazade çok stres yapıyosun. duramadığında dr.a git kalbinin attığını öğren, bol bol kuran oku, mübarek günlerdeyiz, bol bol dua et.
ama stres yapma artık, stres daha büyük sorunları getirir.
sıcaklardan da olabilir canım, susuz kaldıysan fln.
ben burda özel hastanede 250 ye çektirmiştim bi sene önce.
ama ücret almadan çeken de varmış. memorial de pek pahalı yaa..
istanbulda olduğun için biraz fazla olsun diyelim ama 350-450 den fazlası da verilmez yani.
Bilmiyorum canım ya. Özellikle el ve ayaklarımda oluyor.
ellerimde uyusuyoama netin basinda fazla kalinca elime yaslaniyomya
b12 ye baktirdinmi hic
MERYEM SELAM CANIM SENIN TEDAVI DURUMUN NOLDU
ellerimde uyusuyoama netin basinda fazla kalinca elime yaslaniyomya
b12 ye baktirdinmi hic
MERYEM SELAM CANIM SENIN TEDAVI DURUMUN NOLDU
benim 4. işde cnm ilk defa kalp atışını duyduk ama % 80 sorunludur diolarr
Kızlar genetix aradım
Hakan bey beni çok korkuttu % 80 sorunlu olur felan dedi çok üzüldüm 11 haftada kesinlikle cvs yapmalısınız dedi
Allah allah cnm araştırsana neden oluo acaba vardır bir nedeni yani stresdende olabilir incimmKızlar dünden beri vücudumun değişik yerlerinde karıncalanma ve iğne batma hissi oluyor, neden olabilir bilen var mı?
Keşke insanın elinde olsa canım keşkeeeArtık bu korkuları bir kenara bırak cnm, çünkü neyden korktuysak hep o geldi başımıza,iyi düşün iyi olsun. Allaha emanetsiniz...
Anlaşılmadı cnm sadece önceden pgt yaptıgım doktoru aradım o söledi yani bildigimiz bişeydi ama tekrar duymak üzdü benicanım ne diyecegimi bilemiyorum ama rabbimden başka kimse bilemez tam olarak nasıl anlaşıldı ne oldu anlamdım ama dilerim ALLAH tan sağlıklı taşıyıp alırsın kucagına.
Canım vallahi psikolojim bozuldu ya n bilim bende kromozom sorun olması n bilim eşim benim yüzümden sıkıntılar yaşayabilir benim yüzümden sağlıksız çocuk doğabilir inanki dengem psikolojim bozuldu sewineyimmi üzüleyimmi anlamadım rabbim en iyisini bilir elbete Allahım hakkımda hayırlısını versin8.haftadaydı canım ikisi de.
canım hazade çok stres yapıyosun. duramadığında dr.a git kalbinin attığını öğren, bol bol kuran oku, mübarek günlerdeyiz, bol bol dua et.
ama stres yapma artık, stres daha büyük sorunları getirir.
Ablacım vallahi ne bilim dediğim gbi iyi deilim düşün düşün artık kafayı yiğcem hep dua ediyorum sabah ezananı kadar uyuyamıorum Allah herşeye kadir inşallah bu defa benimde yüzüme bakıcakmerhaba kızlar
hazadeciğim lütfen fazla kurcalama. inşallah iyi olacak her şey buna inan... fazla kurcalama. bak benim trizomi 21 onda bir çıktı dr nin birine sordum bu ne demek yüzde 90 sağlıklı demek endişe etme fazla dedi. bu istatislik işi tuhaf iş. bak hametin de benim de bilmeden sağlıklı çocuklarımız oldu senin de neden olmasın... dua et çok içten et canım. ben bebeğimin suyu geldiğinde dr pek ümit vermedi. gece nihat hatipoğlu vardı dinledim rahatladım gözyaşları içinde dua ettim ben acizdim Allah her şeye kadir... çok canım yanarak ettim duamı Rabbim duydu ve dr bile ultrasona bakmadan ümitsizce son manevramız keseye su ekleyeceğim dedi. bir baktı su dolmuş bebişim hareket ediyor kocaman olmuş. Arda bet nil hanıma sarıldı eşimle beni öptü sonra... Allah her şeye kadirdir. ben bir de adak yapmıştım...
İnşallah canım inşallahh Rabbim yardımcımız olsunnhazadecim canım biz pgd yaptırdığımızda sağlıklı çıkmıyormu çıkıyor inşaAllah bebeğinde o sağlıklılardandır.sağlıklı olduğu için hala seninle.inşaAllahta 9 ay boyuncada seninle olucaktır.
Ayy bu doktorlar deli eder insanı bayılazaamm şimdii
Sen takma boşverr cnaım yaa
Allah'a güven
Bak bende doğal deniyorum şimdi %20 lik hakkımı kullanmak istiyorum
Ama hamile bile kalamadım Allah onu bile nasip etmiyor bana
Sen sağlıksız olsa aldırmayı düşünüyormusunki?
Ve dün doktora gittim akşam duramadım kalp atışı vardı çok şükür ama Arda beyin dediği gibi bu doktorda 7 haftalık görünüo dedi bir postada fırça attı sık sık geliosun diedüşünme die
Ewet ya bu kadar rahat olamazlar yaa ..Hazadem söylemesi dile kolay.. İnsan düşünmeden edemez.. Acaba o doktor ne yaşadığımızı biliyor mu ? Böyle doktorlara da sinir oluyorum. Empati yapamıyorlar maalesef.. Evet fazla düşünmemelisin.. Aklını başka şeylerle oyala.. Kitap oku.. Sana iyi gelecek motive edici kitaplar.. Güzel filmler izle.. Önümüz yaz. Eşinle bol bol gez.. Ama bence aklına takıldığı anda da doktora gitmekten çekinme. Seni bu rahatlatıyorsa en doğal hakkın bence. Hiçbir doktorun da bunu kınamaya hakkı yok. Biz özel hastalarız. Normal bir hamilelik gibi değerlendiremez bunu.
Kizlarr bise soracamm simdi genetik bolumunden randevu
Aldik en erken agustosun 15inevverdiler bukadar uzunmu suruo
Cikmasi nekadar suruo, benim bebekte cikmisti 16.kromozda bozuklu
Doktor esimden ve benden test icin tip fakultrsine yonlendirdi.
Genetik profosorlerine, peki bu test nekadar zamanda belli oluo,
Birde dielim bende yada esimde sorun cikarsa ne oluuor yada ikimizde
Bise cikmayip bebekte sadece cikmissa ne oluo, cok soru sordum galiba
Ewet ya bu kadar rahat olamazlar yaa ..
işde gidin dinlenin 11 haftaya kadar bekleyin bişey olursa istemezseniz sonlandırırız istersen dewam eder bu kadar dio ya al vur öldür yaa bu kadar kolay olamaz yaa ..
İnanki doktora gitmeye çekiniorum yaa paramla gidiorum ama tersleniorum yanii
Canım dewlette ne kdar sürede çıkıo bilemiorum ben özelde yapmıştım.Eger sende yada eşinde çıkarsa pgt yaptırmanız gerekicek,bebekde çıkarsa ne oluo bilemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?