Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah hakkımızda hayırlı olan olur cnm ne diyim vallahi çok strese girdim dengem bozuldu acaba kalbi durdumu acaba şöylemi bölemi die (

Artık bu korkuları bir kenara bırak cnm, çünkü neyden korktuysak hep o geldi başımıza,iyi düşün iyi olsun. Allaha emanetsiniz...

Kızlar dünden beri vücudumun değişik yerlerinde karıncalanma ve iğne batma hissi oluyor, neden olabilir bilen var mı?

vitamin eksikligi olabilirmi bende bacagimda vardi sol baldirda b12 eksikligim yani sinira yakindi simdi iciyom cok sükür pek okadar degil kendim vitamin aldim iciyom bide kadin dr u folikle verdi arastimaktan dr olduk nerdeyse

canım ne diyecegimi bilemiyorum ama rabbimden başka kimse bilemez tam olarak nasıl anlaşıldı ne oldu anlamdım ama dilerim ALLAH tan sağlıklı taşıyıp alırsın kucagına.

senin kalbi duranlar ne kadarlıktı canım?
8.haftadaydı canım ikisi de.
İnşallah hakkımızda hayırlı olan olur cnm ne diyim vallahi çok strese girdim dengem bozuldu acaba kalbi durdumu acaba şöylemi bölemi die (
canım hazade çok stres yapıyosun. duramadığında dr.a git kalbinin attığını öğren, bol bol kuran oku, mübarek günlerdeyiz, bol bol dua et.
ama stres yapma artık, stres daha büyük sorunları getirir.

Kızlar dünden beri vücudumun değişik yerlerinde karıncalanma ve iğne batma hissi oluyor, neden olabilir bilen var mı?
sıcaklardan da olabilir canım, susuz kaldıysan fln.

ben burda özel hastanede 250 ye çektirmiştim bi sene önce.
ama ücret almadan çeken de varmış. memorial de pek pahalı yaa..
istanbulda olduğun için biraz fazla olsun diyelim ama 350-450 den fazlası da verilmez yani.

vitamin eksikligi olabilirmi bende bacagimda vardi sol baldirda b12 eksikligim yani sinira yakindi simdi iciyom cok sükür pek okadar degil kendim vitamin aldim iciyom bide kadin dr u folikle verdi arastimaktan dr olduk nerdeyse

Bilmiyorum canım ya. Özellikle el ve ayaklarımda oluyor.

İnş önemli bir şey değildir.
Evet Memorial pahalı canım.

merhaba kızlar

hazadeciğim lütfen fazla kurcalama. inşallah iyi olacak her şey buna inan... fazla kurcalama. bak benim trizomi 21 onda bir çıktı dr nin birine sordum bu ne demek yüzde 90 sağlıklı demek endişe etme fazla dedi. bu istatislik işi tuhaf iş. bak hametin de benim de bilmeden sağlıklı çocuklarımız oldu senin de neden olmasın... dua et çok içten et canım. ben bebeğimin suyu geldiğinde dr pek ümit vermedi. gece nihat hatipoğlu vardı dinledim rahatladım gözyaşları içinde dua ettim ben acizdim Allah her şeye kadir... çok canım yanarak ettim duamı Rabbim duydu ve dr bile ultrasona bakmadan ümitsizce son manevramız keseye su ekleyeceğim dedi. bir baktı su dolmuş bebişim hareket ediyor kocaman olmuş. Arda bet nil hanıma sarıldı eşimle beni öptü sonra... Allah her şeye kadirdir. ben bir de adak yapmıştım...

hamet canım istanbulda sıradan bir özelde bile sperm testi ucuza yapılır ben hatayda özelde 40 tl ye rahim filmini 200 tl gibi çektirdim...

inci geçmiş olsun... nedenini bilmiyorum canım...

herkes iyi değil mi?

benim 4. işde cnm ilk defa kalp atışını duyduk ama % 80 sorunludur diolarr

hazadecim canım biz pgd yaptırdığımızda sağlıklı çıkmıyormu çıkıyor inşaAllah bebeğinde o sağlıklılardandır.sağlıklı olduğu için hala seninle.inşaAllahta 9 ay boyuncada seninle olucaktır.

Kızlar genetix aradım
Hakan bey beni çok korkuttu % 80 sorunlu olur felan dedi çok üzüldüm 11 haftada kesinlikle cvs yapmalısınız dedi

Ayy bu doktorlar deli eder insanı bayılazaamm şimdii
Sen takma boşverr cnaım yaa
Allah'a güven
Bak bende doğal deniyorum şimdi %20 lik hakkımı kullanmak istiyorum
Ama hamile bile kalamadım Allah onu bile nasip etmiyor bana
Sen sağlıksız olsa aldırmayı düşünüyormusunki?

Allah allah cnm araştırsana neden oluo acaba vardır bir nedeni yani stresdende olabilir incimm
Artık bu korkuları bir kenara bırak cnm, çünkü neyden korktuysak hep o geldi başımıza,iyi düşün iyi olsun. Allaha emanetsiniz...
Keşke insanın elinde olsa canım keşkeee
canım ne diyecegimi bilemiyorum ama rabbimden başka kimse bilemez tam olarak nasıl anlaşıldı ne oldu anlamdım ama dilerim ALLAH tan sağlıklı taşıyıp alırsın kucagına.
Anlaşılmadı cnm sadece önceden pgt yaptıgım doktoru aradım o söledi yani bildigimiz bişeydi ama tekrar duymak üzdü beni
Canım vallahi psikolojim bozuldu ya n bilim bende kromozom sorun olması n bilim eşim benim yüzümden sıkıntılar yaşayabilir benim yüzümden sağlıksız çocuk doğabilir inanki dengem psikolojim bozuldu sewineyimmi üzüleyimmi anlamadım rabbim en iyisini bilir elbete Allahım hakkımda hayırlısını versin
Ablacım vallahi ne bilim dediğim gbi iyi deilim düşün düşün artık kafayı yiğcem hep dua ediyorum sabah ezananı kadar uyuyamıorum Allah herşeye kadir inşallah bu defa benimde yüzüme bakıcak
İnşallah canım inşallahh Rabbim yardımcımız olsunn

Canım benim ben düşünmüorum elbetteki ama ne bilim kafamda soru işaretleri var sonra ona haksızlık etmiş olurmuyum doğurarak sadece anne olabilmek için onu özürlü dünyaya getirmke ne bilim canım yaa vallahi zor durum

Ve dün doktora gittim akşam duramadım kalp atışı vardı çok şükür ama Arda beyin dediği gibi bu doktorda 7 haftalık görünüo dedi bir postada fırça attı sık sık geliosun diedüşünme die

Hazadem söylemesi dile kolay.. İnsan düşünmeden edemez.. Acaba o doktor ne yaşadığımızı biliyor mu ? Böyle doktorlara da sinir oluyorum. Empati yapamıyorlar maalesef.. Evet fazla düşünmemelisin.. Aklını başka şeylerle oyala.. Kitap oku.. Sana iyi gelecek motive edici kitaplar.. Güzel filmler izle.. Önümüz yaz. Eşinle bol bol gez.. Ama bence aklına takıldığı anda da doktora gitmekten çekinme. Seni bu rahatlatıyorsa en doğal hakkın bence. Hiçbir doktorun da bunu kınamaya hakkı yok. Biz özel hastalarız. Normal bir hamilelik gibi değerlendiremez bunu.

Kizlarr bise soracamm simdi genetik bolumunden randevu
Aldik en erken agustosun 15inevverdiler bukadar uzunmu suruo
Cikmasi nekadar suruo, benim bebekte cikmisti 16.kromozda bozuklu
Doktor esimden ve benden test icin tip fakultrsine yonlendirdi.
Genetik profosorlerine, peki bu test nekadar zamanda belli oluo,

Birde dielim bende yada esimde sorun cikarsa ne oluuor yada ikimizde
Bise cikmayip bebekte sadece cikmissa ne oluo, cok soru sordum galiba

Ewet ya bu kadar rahat olamazlar yaa ..
işde gidin dinlenin 11 haftaya kadar bekleyin bişey olursa istemezseniz sonlandırırız istersen dewam eder bu kadar dio ya al vur öldür yaa bu kadar kolay olamaz yaa ..
İnanki doktora gitmeye çekiniorum yaa paramla gidiorum ama tersleniorum yanii

Canım dewlette ne kdar sürede çıkıo bilemiorum ben özelde yapmıştım.Eger sende yada eşinde çıkarsa pgt yaptırmanız gerekicek,bebekde çıkarsa ne oluo bilemiorum

Nasrettin Hoca ne demiş " Bana damdan düşeni getirin" Doktorlarınki de o hesap. Onlar için sen tıbbi bir vakasın. Normal yani. Onları da anlıyorum aslında. Sürekli bu işi yapa yapa duyguları köreliyor. İşin gerçeği duyguları körelmese bu işi yapamaz. Aksi takdirde sürekli empati yapa yapa kendisi hasta olur. Psikolojisi bozulur. Tıp eğitiminde kendini hastadan soyutlamayı da öğretiyor olabilirler. Bizim meslekte de aynısı. Ama ben bir türlü bunu öğrenemedim. Her boşananla ben de ağladım. O yüzden serbest avukatlığı yapamadım. Kuruma geçtim

Sen bence biraz daha relax ol. Çok düşünmemeye çalış. Elbette kaderde ne varsa göreceğiz. Kaderi değiştirmeye muktedir değiliz. Sen de kaderini yaşayacaksın. Hepimiz gibi.. Ama dua çok şeyi değiştirir. Rabbim istesin yeter ki.. Sen her zaman hayırlısını dile.. Allah yardım edecektir. Bak Nesrin'in bebeği ölümlerden döndü.. Sımsıkı tutundu annesine.. Onun da ihtimalleri düşüktü. Ama bebeği onu bırakmadı. Bir de istersen Melih'e de bir görün. Ben onun sitesinde down sendromlu tehşisi konan bir bebeği muayene ettiğinde sağlıklı olduğunu tespit ettiğini okudum. Sağlıklı tehşisi koyunca aile aldırmaktan vazgeçmiş. Nedense bende o adama karşı bir sempati ve güven var. Babacan sevimli bir tipi olduğu için belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…