- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.581
16.kromozomun dizilişi üçlü demişsin. Bilmiyorum bundan kaynaklı olabilir mi...
Kan testi derken kromozom analizi yaptıracaksınız değil mi?
O testte senin ve eşinin tüm kromozom analizi yapılacak ve bir sorun varsa ortaya çıkacaktır.
Sonuca göre doktor yönlendirecektir canım.
Testi tıp fakültesinde bir yaptır bakalım sonuç ne çıkacak.
Elbetteki cnm ama işde babaannenin dediği gibi ben olmazsam o napar bakıldı ama baban gibi bakılmadı cnm n bilim ya çok zor bir karar ben bakarım ederim ama ya o bana beni bile bile neden doğurdun dersen allahım o zaman ne yaparım ne derim ona rabbim yardım etsin hepimize yaa nasıl bir sınavdır bu allahımmm
Inci tanesi, gen testimde 16.kromozom hatalidr dio zaten .ben yarin gidim, hazade ve hepinize
Allah yavrularinzi kucaginaza almayi nasip etsin insallh
canım yüzde 80 sağlıksız olur demekle yüzde 20 sağlıklı demek aynı şey.Bende sağlıklı hisseidorum aama ne bilim söledikleri aklımdan çıkmıo canım ya Allah razı olsun cnm biliorum yürekden dua ettigini..
Ah cnm bir bilsen halimii her gün ne kabuslar görüorum((
Ewet cnm elbetteki öğle ne olursa olsun o benim yavrum ama ne bilim sakat olur ben belli bir yaşan sonra olmıycam kendini nasıl idare eder nasıl olur off offf
Canım senin kaçıncı ayda durdu bebeklerinin kalbi?
Ah mattika beni en iyi sen anlarsın hep diorum çok zor yaa gerçekdenn biran önce ne olucaksa olsun diorum rabbim hayırlısını versin ..
Ewet % 20 iyi bir oran ama %80 çok daha iti Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım bu soruna göre değişiyo. mozaik olmak başka, translokasyonun da çeşitleri var dengeli dengesiz diye.Cnm pgt yaptırmadıgın için ,%25 saglıklı %25 taşıyıcı %50 de sorunlu bebek sahibi oluyorsun ben bunu muhterem bahçeye sordugumda bu şekilde söyledi.taşıyıcı olursada oda ilerde çocuk sahibi olacagı zaman bu sıkıntıyla karşılaşabiliyor.allah yardımcın olsun cnmmm kendini üzme..
Canım gerçekden farklı duygular içindeyim yıkıldım bir anda nerden aradım nerden aklıma geldi ya morelimi bozdumEvet haklısın, cevabı zor sorular.
İnan bana babama nasıl baktıysak amcama da öyle baktık.
Evladını saygılı, ahlaklı bir biçimde yetiştirirsen sana böyle sorular sormaz. Bilir ki herşey Allah'tan...
Dualarımız her zaman seninle bebeğinin sağlıklı olması ve senin de içinin ferah olması için.
Özel mesaj atıyorum.
canım yüzde 80 sağlıksız olur demekle yüzde 20 sağlıklı demek aynı şey.
sorunlarımız aynı, translokasyon var sizde de bizde de.
eğer içim rahat etmicek diyosan cvs yaptır, kafan rahat etsin. ya da bu saatten sonra oranları pek önemseme, ancak dua paklar bizi.
hangi dr.a sorsan kafan karışcak.
hele 12.haftaya bi gel. bizim durumlarda o haftaya gelebilmek bile sağlıklı olduğunu gösterebiliyo.
selam canlarim
sizi gördüm atladim nasilsiniz
benmi cok iyiyimkadin dr giciklik yapti tr de tedavi olmak istiyoz diye o zaman hepsini tahlil v.s kendiniz ödersiniz dedi memorialin gönderdigi testleriönüne koyunca bende ev dr una direk gittim zaten biliyodu tüpe gitcemizi oda esimin kan grubu bikac tahlilin disinda öbürlerini sigorta öder dedi cok mutlu oldum yarin esim carsAMBADA BEN KAN VERCEM
YALNIZ ESIM SPERM (TÖVBE TÖVBE ) TESTI YAPTIRMALIMI BIDE BEN RAHIMLE ILGILI FILMDI SUYDU BUYDU BISEY YAPTIRMAM LAZIMMI MUHTEMELEN PRIVAT ORAYA GÖREDE COK PAHALIYA GELIR memorialade soramiyomtahlil sonuclarini bekliyo
a.s. Hametcim.
Spermiyogram ve rahim filmini kesin isterler. Memorial'de spermiyogram 120 lira gibi bir şey (zam gelmediyse) ama rahim filmi çok pahalı. Istanbul'da en düşük 250 liraya yaptırabilirsin. Gelmeden orada imkanın varsa yaptırın derim.
a.s. Hametcim.
Spermiyogram ve rahim filmini kesin isterler. Memorial'de spermiyogram 120 lira gibi bir şey (zam gelmediyse) ama rahim filmi çok pahalı. Istanbul'da en düşük 250 liraya yaptırabilirsin. Gelmeden orada imkanın varsa yaptırın derim.
a.s. Hametcim.
dıyelımkı ıstedıler nasıl ve nezaman adetın günü olarakspermiyogram pahalıymış. Burada yaptırabilirsiniz.
Rahim filmi büyük ihtimalle istenir.
yapma yaa
o fıyat buraya göre ıyı sperm testıne burda 200-400 yuro bıseyler söyledı ya rahım fılmını düsünemıyom bıle benım bütün düsüklerım kendı oldu bıtanesını güya kürtas oldu ofda gelıyodu zaten sanmam rahıme müdahale ettıklerını ayrıca o bebısıde tahlıle göndermek ıcın müdahale ettıler o yavrumun kalbı atıyodu elı kolu olusmustu
o yavrumu genetıkemı gönderdınız dedımde hayır genetık pahalı 3000yuro dedı yanı belkı fılm ve fıyat konusunu degınmek ıstedım
inaniyomki sagliklidir gibi cünki kendimi örnek vereyim kizmi hic bilmiyodum sorunumu dogurdum ve bütün hamileliklerimide allaha güvenip siginarak yani hamis kaldim . genetikcide bana yüzde 23 sansimin oldugunu söyledi eger öyleyse10 düsügümün belki ikisi saglikliydi onuda muhtemelen pihti yüzünden kaybettim bu tüpü hakkimizda hayirli kil allahim elimizi bos dönderme diyom belki kaderde ikiz var ki baba tarafimizda varmis soyisimde ikizlermis dedemmi amcalarimmi ikizmis ALLAHA SIGIN BENHAMISLIGIMDE ALLAHIOMSAGLIKSIZSA HAYIRSIZSA DÜSSÜN YOKSA SEN BAGISLA DERDIM INSALLAH KORKKTUGUN GIBI DEGILDIR
dıyelımkı ıstedıler nasıl ve nezaman adetın günü olarak
insallah istemezler yada baygi ucuzdur yad insalla belki ev dr bunuda hallederAdetin 8., 9. veya 10. günü canım. Yani hemen bitiminde.
insallah istemezler yada baygi ucuzdur yad insalla belki ev dr bunuda halleder
yarin olmazsa memorile sorarim
bu arada özürdilerim seni sormuyom hic sen naptim ne asamadasin
Canım Memorial'de anestezisiz 1200 anestezili 1800 lira
Ben bir yer buldum 350 liraya, burada da okudum gidenler çok memnun. Büyük ihtimalle orada yaptıracağım.
Ben beklemedeyim şu an.
Parayı denkleştirince genetik için kan vereceğiz, sonucu maksimum 2 ayda çıkacak.
Sonuç çıktıktan sonra tedaviye başlayacağız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?