Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Inci tanesi, gen testimde 16.kromozom hatalidr dio zaten .ben yarin gidim, hazade ve hepinize
Allah yavrularinzi kucaginaza almayi nasip etsin insallh

Evet haklısın, cevabı zor sorular.
İnan bana babama nasıl baktıysak amcama da öyle baktık.
Evladını saygılı, ahlaklı bir biçimde yetiştirirsen sana böyle sorular sormaz. Bilir ki herşey Allah'tan...
Dualarımız her zaman seninle bebeğinin sağlıklı olması ve senin de içinin ferah olması için.
Özel mesaj atıyorum.

Inci tanesi, gen testimde 16.kromozom hatalidr dio zaten .ben yarin gidim, hazade ve hepinize
Allah yavrularinzi kucaginaza almayi nasip etsin insallh

İşte ben de bundan kaynaklanabilir diyorum sorun canım. Kromozom testi yaptırdıysanız başka ne testi yaptıracaksınız?

canım yüzde 80 sağlıksız olur demekle yüzde 20 sağlıklı demek aynı şey.
sorunlarımız aynı, translokasyon var sizde de bizde de.

eğer içim rahat etmicek diyosan cvs yaptır, kafan rahat etsin. ya da bu saatten sonra oranları pek önemseme, ancak dua paklar bizi.
hangi dr.a sorsan kafan karışcak.
hele 12.haftaya bi gel. bizim durumlarda o haftaya gelebilmek bile sağlıklı olduğunu gösterebiliyo.

canım bu soruna göre değişiyo. mozaik olmak başka, translokasyonun da çeşitleri var dengeli dengesiz diye.
pgt yaptırınca da taşıyıcı olabiliyo ayrıca. sağlıksız olma ihtimali olmuyo test yapılıp seçildiği için.

Canım gerçekden farklı duygular içindeyim yıkıldım bir anda nerden aradım nerden aklıma geldi ya morelimi bozdum (
allah razı olsun cnm benimm

senin kalbi duranlar ne kadarlıktı canım?

selam canlarim

sizi gördüm atladim nasilsiniz

benmi cok iyiyimkadin dr giciklik yapti tr de tedavi olmak istiyoz diye o zaman hepsini tahlil v.s kendiniz ödersiniz dedi memorialin gönderdigi testleriönüne koyunca bende ev dr una direk gittim zaten biliyodu tüpe gitcemizi oda esimin kan grubu bikac tahlilin disinda öbürlerini sigorta öder dedi cok mutlu oldum yarin esim carsAMBADA BEN KAN VERCEM

YALNIZ ESIM SPERM (TÖVBE TÖVBE ) TESTI YAPTIRMALIMI BIDE BEN RAHIMLE ILGILI FILMDI SUYDU BUYDU BISEY YAPTIRMAM LAZIMMI MUHTEMELEN PRIVAT ORAYA GÖREDE COK PAHALIYA GELIR memorialade soramiyomtahlil sonuclarini bekliyo

A.s. hametcim.
Spermiyogram ve rahim filmini kesin isterler. Memorial'de spermiyogram 120 lira gibi bir şey (zam gelmediyse) ama rahim filmi çok pahalı. İstanbul'da en düşük 250 liraya yaptırabilirsin. Gelmeden orada imkanın varsa yaptırın derim.

inaniyomki sagliklidir gibi cünki kendimi örnek vereyim kizmi hic bilmiyodum sorunumu dogurdum ve bütün hamileliklerimide allaha güvenip siginarak yani hamis kaldim . genetikcide bana yüzde 23 sansimin oldugunu söyledi eger öyleyse10 düsügümün belki ikisi saglikliydi onuda muhtemelen pihti yüzünden kaybettim bu tüpü hakkimizda hayirli kil allahim elimizi bos dönderme diyom belki kaderde ikiz var ki baba tarafimizda varmis soyisimde ikizlermis dedemmi amcalarimmi ikizmis ALLAHA SIGIN BENHAMISLIGIMDE ALLAHIOMSAGLIKSIZSA HAYIRSIZSA DÜSSÜN YOKSA SEN BAGISLA DERDIM INSALLAH KORKKTUGUN GIBI DEGILDIR

yapma yaa

o fıyat buraya göre ıyı sperm testıne burda 200-400 yuro bıseyler söyledı ya rahım fılmını düsünemıyom bıle benım bütün düsüklerım kendı oldu bıtanesını güya kürtas oldu ofda gelıyodu zaten sanmam rahıme müdahale ettıklerını ayrıca o bebısıde tahlıle göndermek ıcın müdahale ettıler o yavrumun kalbı atıyodu elı kolu olusmustu
o yavrumu genetıkemı gönderdınız dedımde hayır genetık pahalı 3000yuro dedı yanı belkı fılm ve fıyat konusunu degınmek ıstedım

yapma yaa

o fıyat buraya göre ıyı sperm testıne burda 200-400 yuro bıseyler söyledı ya rahım fılmını düsünemıyom bıle benım bütün düsüklerım kendı oldu bıtanesını güya kürtas oldu ofda gelıyodu zaten sanmam rahıme müdahale ettıklerını ayrıca o bebısıde tahlıle göndermek ıcın müdahale ettıler o yavrumun kalbı atıyodu elı kolu olusmustu
o yavrumu genetıkemı gönderdınız dedımde hayır genetık pahalı 3000yuro dedı yanı belkı fılm ve fıyat konusunu degınmek ıstedım

yapma yaa

Spermiyogram pahalıymış. Burada yaptırabilirsiniz.
Rahim filmi büyük ihtimalle istenir.

İnşallah hakkımızda hayırlı olan olur cnm ne diyim vallahi çok strese girdim dengem bozuldu acaba kalbi durdumu acaba şöylemi bölemi die (

Kızlar dünden beri vücudumun değişik yerlerinde karıncalanma ve iğne batma hissi oluyor, neden olabilir bilen var mı?

insallah istemezler yada baygi ucuzdur yad insalla belki ev dr bunuda halleder

yarin olmazsa memorile sorarim

bu arada özürdilerim seni sormuyom hic sen naptim ne asamadasin

Canım Memorial'de anestezisiz 1200 anestezili 1800 lira
Ben bir yer buldum 350 liraya, burada da okudum gidenler çok memnun. Büyük ihtimalle orada yaptıracağım.

Ben beklemedeyim şu an.
Parayı denkleştirince genetik için kan vereceğiz, sonucu maksimum 2 ayda çıkacak.
Sonuç çıktıktan sonra tedaviye başlayacağız inş.

aboooooooooo burdada 1200 yada 1800 yuro oldugunu düsünsene iscilik zadet pahali bend e cektirmem dr herhabgi bisesy dememisti rahimle ilgili miyomdu kistti v.s zaten muayene olcam yine adeti bugün yarin bekliyom adetten sonra insaallah

amaaaan bu para isi adami öldürüyo zati allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…