Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Güle güle inciciğim
İyi tatiller
İyi yolculuklar tadını çıkar tatilin
Amin...

Kizlar merhaba ,

Hepiniz iyisiniz insallah. Giremedim siteye uzun zamandir . Herkes nasil? Gelismeler var mi? Okumaya calisacagim .

Laveque nerelerdesin
Yoksa Sende Şifaa gibi gizli gizli tedavi görüp
Hamileyim diye müjde mi vereceksin bize
(Ahh inşallah)

Topiğimiz ikinci sayfaya düşmüş
Öyle sahipsiz gibi olmuş sankiiii

Merveciğim nasılsın canım ? Sen tedaviye başlayacak mısın ? Yoksa doğal denemeye devam mı Bu arada kızlar topiği otlar bürümüş İncim tatilde. Delikız tatile çıktı. Hazadeden ses yok. Ben beklemeye devam.. Sanırım topik ancak eylülde hareketlenecek. Eylüle kadar tedavi olacak var mı bilmiyorum. :26:

herkese selam
hepinizi okudum
kötü bir haber yok çok şükür sizlerden yana
çok sevindim
biz de tatildeyiz
çarşamba kuzularımı görmeye gittim
ikisi de 3 cm olmuşlar
biri 2 gün önde
biri ellerini biri ayaklarını harekete ettiriyordu
öyle tatlılardıki
birnirlerne ters yatıyorlardı
birnin baş aşağıda öbürünün popo aşağıda idi
darısı başınıza inş.
bir hafta sonra inş. evime döneceğim
duanızı esirgemeyin
ALLAHA EMANET OLUN

Son düzenleyen: Moderatör:
Laveque nerelerdesin
(Ahh inşallah)
Mervişimm öptüm kocamann

inşallah herkesin bol süprizli müjdesi olsun inşallah aminnn

aaaa herkes tatildemi iyi tatiller kızlarr yerimede gezin eğlenin

akasyamm nasılsın canım

ohh maşallah bebişlerde iyi sende iyisin daim olsun inşallah tatlım iyi tatiller iyi eğlenceler

Çok şükür iyiyim akasyacağım sen nasılsın iyimisin tatlım
Ya herkes tatile gitti bi ben kaldım
Olsun ben İstanbul'un bekçisiyim
Tatil bizim neyimize amaann
Evet canım eylülde başlayacağım inşallah
Doğal denemeye devam ama tutturamıyoruz valla
Hissediyorum bu ay hamile kalacağım inşallah hayırlısıyla

Mervişimm öptüm kocamann

inşallah herkesin bol süprizli müjdesi olsun inşallah aminnn

aaaa herkes tatildemi iyi tatiller kızlarr yerimede gezin eğlenin

akasyamm nasılsın canım

Şifam iyiyim şükür. Sen nasılsın tatlı annecik Kuzucuk nasıl ? Ben bildiğiniz gibi halen beklemedeyim. Bakalım... Sabır sabır.. Eylül gelse de başlasam. Ak kara belli olsa

Şükür iyiyim Merveciğim. Ben de İstanbulun bekçisiyim Köprü trafiği sıcaklar derken günler geçiyor. Ben de ağustosta tatile çıkacağım. Eylülde de nasipse başlarım İnşallah senin doğal yoldan olur. Olmazsa da beraber gideriz. Sen memorialda mı yaptıracaksın :26:

Şifam sen nasılsın iyi misin artık hiç görüşemiyoruz
canım herşey yolundaydı hamdolsun ama fmf atağım başladı şu an sırt bölgemde yakında geze geze göğüs bölgeme de yayılır ilacı günde 1 alıyom ama sayıyı önceden artırırdım atak gelince şu an cesaret edemiyorummm bile :18: mecbur çekeceğim bu ağrıyı kısa sürse çabucak gitse diye dua ediyom işte onun dışında uykucu hamişim diyerek uyuyordum hep

Şifam iyiyim şükür. Sen nasılsın tatlı annecik Kuzucuk nasıl ? Ben bildiğiniz gibi halen beklemedeyim. Bakalım... Sabır sabır.. Eylül gelse de başlasam. Ak kara belli olsa
Rabbim daim etsin tatlım bende Merveye yazdım fmf atağım geldi işte onunla uğraşacağım bakalım evet sabrın sonu selamet olacak inşallah tatlım inanki ramazan dı bayramdı daha seri geçecek zaman gibime geliyo hadi sonra eylül hazırlığı bismillah deyip başlayacaksın inşalah dualarımdasın

mervecim bende bekçiyim şimdilik.bakalım inşaAllah tatil bana kısmet olur.

delikız sevindim canım maşAllah bebeklerine her daim böyle olsunlar.

akasya canım eylüle az kalmış hayırlısıyla başlarsın inşaAllah.

ben hadeyi merak ediyorum.tatile çıkmadan dr a gitmişmiydi?en son çok endişeliydi

Laveque nerelerdesin
(Ahh inşallah)

Yok be guzelim keske...
Cesmedeyim ben o yuzden cok giremiyorum buradan. Tedavi yazin olmaz sanirim biz de eylul ekim gibi baslariz.
Eylulde sayimiz fazlaolacak sanirim .

İncimmm sağlıkl git gel inşallahhhh özletme bendini gir aradaa
Canım benim ben 2 gündür ölüorum desem yeridir başım ağırıoo beynim uyuşuo felaketim ilaçlardanda tiksindim içemiorum napıcam bilmiorum

Ayyy çok sewindim cnm benim ne güzelll darısı tüm kızlarımızın başınaaa..
sende dikkat ett yorma kendinii

Hazadem dün ben de aynıydım. Öyle kötü başım ağrıdı ki... Ben böyle ağrı görmedim. Kafamı duvarlara vurasım geldi Eşim bana üsküdarda kahvaltı ısmarlayacaktı. Onu bile gözüm görmedi Beni hemen eve götür dedim. Gider gitmez de yattım. Bu sene sıcaklardan mı nedir benim de sürekli başım ağrıyor. Allah yardımcın olsun canım. Baş ağrısı çok çok kötü bişey.. Sen ilaç da alamıyorsundur Ben majezikle ayakta duruyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…