Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ahhh cnm ay aynıyızz ya dün doktora gittim nasıl ağlıorum ama çocuk gibi ay durmuo başımın ağrısııı ama bir görsen varyaa felakettim yanii ((
minoset parol içebiliorum ama ben ilaçtan tiksindimm içemiorumm hiç bir ilacı vitaminlerimi bile içmiorum arık elime aldıgım an kusuorum :18:

günaydın herkese hayırlı sabahlarrr...
hazade geçen facede bi yazı yazdım sana sende cevap yazmışsın.yakın zamanda düiünmüyorum diye.bişe oldu zannettim deli kız niye öyle
yazdın???????????????
bulantılarda başlamış oh ne güzel.bulantılar herşeyin yolunda olduğunu gösterir inşallah.

herkes iyidir inşallah.
uzun yazamıyorum kızlar parmaklıyor bir taraftan klavyeyi.
inci başladımı tedaviye?
herkesi öpüyorum sevgiler...

Canım benim kimse bilmiyor o yüzden öle yazdım
Kimseye sölemek istemiorum vallahi korkuorum testler bir belli olsunda hayırlısıyla

Canım benim kimse bilmiyor o yüzden öle yazdım
Kimseye sölemek istemiorum vallahi korkuorum testler bir belli olsunda hayırlısıyla

Katılıyorum hazadem. Bir de millete laf anlatmak zorunda kalma. İyice bir netleşsin söylersin Benim olursa ben de sağlıklı olduğunu öğrenene kadar sadece ailemle paylaşacağım.. Bir de sizlerle

Hitucim canım nasılsın ? Kızçelerin maşallahı var Fotolarına bayılıyorum İnci tedaviye başlamadı henüz. 1 ay falan tatile çıktı. Sanırım benim testim gibi bir genetik testi var. 2 ay sürecekmiş. Onu yaptıracak herhalde

Evet canım memorıal'de yaptıracağız inşallah ataşehirde olanında inşallah
Sorma canım sormaaa nasıl sıcak nasıll kavruluyoruz evin her yeri açık banamısın demiyo
Eylülde hepimiz yoğun olacağız galiba ohh ne güzel
Hepimiz aynı anda hamile kalıp aynı anda doğursakkk
Ayyy ne güzel olurrrrrrr

Ahh şifam canım benim kıyamam sanaaa çok üzüldüm şimdi valla
Rabbim yardımcın olsun canım benim doktorun ne d,yor bu duruma pekii
Allah şifa versin tez vakitte bebeğin nasıl iyi yavrucuk büyüyodur şimdi

İnşallah canım inşallah önümüzdeki sene bebeğinle tatile çıkmak nasip olsun sana
Yok be guzelim keske...
Cesmedeyim ben o yuzden cok giremiyorum buradan. Tedavi yazin olmaz sanirim biz de eylul ekim gibi baslariz.
Eylulde sayimiz fazlaolacak sanirim .

Çeşmemiii bu harikaa
Olacak olacak inşallahhh
Eylülde

Son düzenleme:
Mattika nerede:26:

selam mervecim merak etmişsin beni

dün dr.a gittim, özel hastanedeki kadın doğumcuma, bebeğin suyu iyice azalmış sen fakülteye git dedi.
özeline gittiğim prof fakültenin prof.u onu aradım, hastaneye yatış yaptır takip edelim dedi..
dün hastanedeydim, serum, nst fln. yeni geldik, korkulacak kadar az değil bebeğinin suyu ama bikaç gün yat takip edelim dedi.
eve çıkmamda sakınca yoksa gideyim dedim çıktım geldim.
sık sık kontrole gidicez artık. inş sağlıkla gelir bebeğim.

felaket bi sıcak var, nefes almaya çalışıyorum, bende durumlar böyle

topikte de bi durgunluk var, bu mevsimde çok normal tabi. klavye parmaklarıma yapışıyo resmen sıcaktan.
herkesin keyifler iyidir inş.

Canım bende merak ettim bebeğinide senide
Neyseki çok şükür korkulacak bir şey yokmuş
Bu sıcaklarda normaldir galiba
Bol bol su içmeye devam o zaman
Az kaldı inşallah canım Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın
Yanıyoruz valla bu ne sıcak böyle inşallah Ramazanda böyle olmaz

Son düzenleme:

inş canım ya bebeğin suyu 2-3 aydır az böyle.
gece acil bi kadın geldi 27 haftalık hamileymiş, bebeğinin suyu çok azalmış, bebek sıkıntıya girmiş hastane boş küvez yok diye kabul etmedi kadını.
hastaneler iyice korkutuyo insanı, böyle şeyler duymaktansa evimde dinleneyim dedim.
allah hepimize kolaylık versin, hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Aynen yaa bizden nice kötü durumda olanlar var gerçekten zor bu halimize sonsuz şükürler olsun
AMİN Canım amin
İyi yapmışsın eve geçmekle pskolojin bozulurdu valla

Merhaba kızlar...

Topik gerçekten sessiz kalmış...

Mattika canım şu su işinden ben neler çektim biliyorsun...Allah daha iyi etsin inşallah. 27 haftalık deyince aklıma okuduğum bir yazı geldi. Bir bayanın da suyu azalmış izmirde. Gitmediği dr kalmamış haftası da erkenmiş dr ler bu bebek daha fazla dayanmaz deyip doğurtma yolunu teklif etmişler. prof namık demir kadının kesesine su eklemiş. Ve bebek zamanında doğmuş ailenin 2. bebeğiymiş... Aklıma geldi işte ama fakültelerde radikal karar verecek dr çok az...
rABBİM İYİLERLE KARŞILAŞTIRSIN. Amin... İsimsiz kahramanımız nasıl? Bak ben aceleci çıktım dr mizin ismi Ahmet Arda olacak kısmetse... Artık alışverişe başladın mı? Bazen ben kendimi 35-36 larda çıkmış alışveriş yapıyor hayal ediyorum...

Hazadem kuzum nasılsın? Bulantılar iyeye işaret bak gör... Bebişin de sağlıklı olacak inşallah sen inan ki bebeğin de güç alsın....

Akasya canım senin sonuçlar netleşti mi? Be mi kaçırdım acaba?:44:

Laveque Çeşmedeymişsin. Bol bol dinlen Eylülde bomba haberler bekliyorum. Merkez konusunu ne düşünüyorsun?

İNCİ tatile nereye gittin canım merak ettim.

Merve sen evde misin? Ailenin yanına gidecek misin?

Nazefsada mı tatilde?

dELİKIZ TATİLDE BEBişleri görmüş...

Rana sen ne yapıyorsun?
Gittin mi dr ye?

Şifa geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?

Maiumut canım seni kaçırdım transfer oldu mu?

Hituci canım kızçeler nasıl? Özletme kendini...

Hamet tr ye geldin mi canım...

Unuttuğum var mı? Herkes iyidir inşallah...

çok sağol canım benim hamdolsun bugün daha iyiyim

sende evdesin oh keyifle sağlıkla devam etsin inşallah vaktinde sıkıntısızca kucağına almak nasip olsun inşallah

Selam canım

Sonuçlarım gelmedi maalesef Beklemeye devam. İnci galiba memlekete gitti. Haber alırsan çok çok selamlarımızı ilet. Sen nasılsın ? Ahmet Arda nasıl İstanbulda mısın ?

s.a gercektende topigimiz pek sessizlesmis

SELAM canlarim okuyabildigim kadariyla herkes iyi
CNBHnasilsin ben hala almanyadayim bir ayimiz var yaklasik kan verdik yarin sonuclari
alirsam memoriali arayip randevu aliriz uzun kisa protokolu sorarim
bilmem okudunmu bendende pihtilasma cikti igne vuracakmisim insallah saglikli bulur pozitif alirsak pihtilasmada 4g-5g bide faktörXII homozigot cikti ayrica benim kanamamda pihtilasma gec oluyomus yani zati burnum kanayinca uzun sürerdi durmasi dr a sorunca düsük dozajli igne vurunursun dedi HEP DUA EDERDIMALLAHIM HAYIRLI UYGUN MÜNASIP GÖRDÜGÜN BI ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR VERDIYE BELKI RABBIM DUAMI KABUL ETTI BU YIL NASIP OLCAK INSALLAH ALLAH her isteyenin duasini kabul ettsin emek zayiligi vermesin amin

sen nasilsin biraz daha iyisin insallah
lavek inci tatildelermis sanirim
MATTIKA sende nesrinle igne vuruyosunuz demi bende hayirlisiyla saglikli bulunur pozitif olurda igneli günlerimi görürmüyüm acaba
delikizda tatil
HAZADEM MERVEM AKASYAM VE DIGER DOSTLAR IYI OLDUGUNUZU DUYMAK BENI MUTLU EDIYO

kadın acil gelmişti hastaneye, fakültede doğru düzgün ilgi görebilmek için prof.un özeline gidiyo olmak lazım.
yoksa çekilecek rezillik değil fakülte fln, ama hocanın hastası diye ilgileniyo herkes.
şimdilik sık takip yapıcaz dedi sadece, inş düzelir.

bende su sızması fln yok senin gibi, bebeğin böbrekleri normal çalışıyo ama su az. pıhtılaşmadan olabilir belki bilmiyorum..

evet canım iğne yapıyorum bir de coraspin. hamile kalmadan folbiol ve coraspine başlamak gerekiyo, bi sor dr.una.

iyiyim canım hamdolsun.memleketteyim.ana kucağı gibisi yok.
kızlar hergün bi başka parkta :)
darısınsizlere inşallah.sizlerde park maceralarınızı yazarsınız burdan inşallah.
mattika hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğur inşallah canım.acele etme :))
chnb sen bana herzaman mesaj yazıyorsun burdan bende sana cevap yazmak istiyorum ama hep bir engel çıkıyo.
okumadığımı zannetme hepiniz hep aklımdasınız.yılladır tanışıyormuşum gibi hepinizi merak ediyorum.
lavemlede görüşemiyoruz kaç zamandır. tatilin tadını çıkar canım.hatta adresi verde bende geleyim :))
rabbim herşeyin hayırlısını versin hakkımızda canım dostlarım.insan yaşadıkça gönlümüzdekinin hakkımızda hayırlı olmayabileceğini daha iyi anlıyor.rabbim bizim ihtiyacımızı daha iyi biliyor.yinede gönlümüzdeki hakkımızdaki hayırlı olandır inşallah diyelim.
herkesi öpüyorum Allaha emanet olun sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…