Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Şifacığım çok sevindim daha iyi olmana... Bulantın yoktur inşallah bu sıcaklarda zor olur...

Akasya epey oldu inşallah çabuk ve güzel sonuçlar alırsın ben İstanbuldayım canım hiç dönmedim Hataya. İnciye söylerim selamını...

Mattika canım su örneğini o bayan için demiştim... Valla bu dr lerde meslek ahlakı kalmamış çok şükür imkanımız var olmayan ve hasta olanlar ne yapsın... dAHA SIKI TAKİPLE sorun olmayacak inşallah. Ben de suyu sevmiyorum zorla içiyorum enfeksiyon olmaması için içmem lazım...

Hamet canım 10 düşüğünün ben hepsinin genetik olduğunu hiç düşünmedim kızın gibi vardı bence sağlıklı. Demek pıhtılaşma da varmış. Ben coraspin hamilelik öncesi kullandım ve folbiol ayrıca apicobal kullandım. Şimdi elevit, cleksan 0.6 kullanıyorum coraspin ben de 9 artı 3 te kanama yolunca kestirdi dr...

Hituci ne güzel ailenin yanındaymışsın... Benim de park arkadaşlarım çok ailece bile görüşüyoruz bazılarıyla keyifli oluyor...

Hepinizi öpüyorum...

canım daha gitmedim dra artık saatleri sayabilirim yarın 2de kontrolüm çook korkuyorum inş kese ve bebeğimin kalp atışlarını duyabilirim tam 1ay oldu merkeze gitmeyeli ay nevarsa sormak istiyorum druma su meselesi sonra rahim ağzı yetmezligi kontrolü nezaman ölçülür idrar kan testleri. ayrı bir dra daha gidecem o su meselesi hakkında prfsör diger hamileliğimde ona yönlendirmişlerdi asıl drum ama önlem yok bişey yok küçük olunca koparmışlardı benden en azından içim rahat etsin rabbim bize bagışlasın bunu işte böyle iyik isormuşun canım anlatmaya hazırmışım ben yarın ayrıntılı anlatırım

inş sen ve bebeğinde iyidir ALLAH a emanet olun canım

ranacım yarın inşaAllah hayırlı haberle geleceksin.güzel düşün güzel olsun.birde sen testten bu yana ilk kez mi gidecen merak ettim.bir ay oldu dedinde.

ranacım yarın inşaAllah hayırlı haberle geleceksin.güzel düşün güzel olsun.birde sen testten bu yana ilk kez mi gidecen merak ettim.bir ay oldu dedinde.

slm canım sabah okursun artık cevabımı:) uyuyamadıııım evet canım ilkkez gidicem haırlısıyla kendi drum tatildeydi başkasınada gitmedim büyüsün istedim ne çıkacak bakalım sonuç:26: buarada sen tedavi falan görüyormusun?

Katılıyorum hazadem. Bir de millete laf anlatmak zorunda kalma. İyice bir netleşsin söylersin Benim olursa ben de sağlıklı olduğunu öğrenene kadar sadece ailemle paylaşacağım.. Bir de sizlerle
Ahhh cnm ahh o millet varyaa sağlıklı olsun sormazlar sağlıksız olsa aaa yinemi düşük yaptın yazık derler ..Vallahi cnm öle bir durumki insan yıllardır bekediği mutlulugu paylaşamaıo gizlio Allah hepimizin yardımcısı olsun canım inşallah sende önce hayırlı haberler alıcaksın sonrada küçük avukatımız gelicek hayata
Canım Allahın izniyle hiçbişey olmuycak ben inanıorum sağlıkla bebeişin gelicek dünyaya ..
Peki su içmeyle doluomu? yada ne kadar etkili cnm
Merhaba kızlar...

Topik gerçekten sessiz kalmış...
Hazadem kuzum nasılsın? Bulantılar iyeye işaret bak gör... Bebişin de sağlıklı olacak inşallah sen inan ki bebeğin de güç alsın....
İnşallah cnm inşallahhhh seninde benimde mattikanında dilerim sağlıklıdır ...
Bulantılar dewam edio artık ağlamaa noktasına geliorum ama bir yandanda sewiniorum ...
İnşallah cnm hayırlı haberlerle gelirsinn cnm hepiniz dualarımdasınız ...
benimde miğdem feci ilaç içemiorum özellikle o folbiol aklıma geldikçe ölüorum :18:

İnşallahhh pıt pıtları sende duyucaksın ranacım bak gör bebişin sağlıkla sana gelicek Allahın izniyle ben inanıorum ...

KUZUCUKLARIM hepinize günaydın ..Dün benim ve eşim içinde çok zor bi gündü. 40 gün önce burdurda üniversite ögrencisi 23 yaşındaki yegenim DAVUT ÖZSOY kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.hiç bir suçu yoktu kuzumun sadece gece temkinsizce yatagında son nefesine uyumasıydı.melek yüzlüm benim bi pislik uyuşturucunun kurbanına gitti.hepimizi geride eksik bıraktı.halamın tek ogluydu.yıkıldı halam..tam 40 gün geçti dün mevlütünü yaptık. mezarının başında tam 4 saat durduk çok acıydı rabbim bizlere yardım etsin çok zor..halamın oglum deyişi hala kulaklarımda..dualarınıza ihtiyacım var canlarım. bu arada internetten DAVUT ÖZSOY diye girerseniz görebilirsiniz haberlerini..Ben 3 aylık bebegime birşey olsa dayanamam ya halam,23 yıl dile kolay ne emeklerle büyüttü elin oglu geldi 5 dkkada acımadan kıydı canına. son nefesinde iki kere kelime-i şehadet getirmiş bizi rahatlatan bu oldu bir tek.şimdi bu cana kıyanların müebbet le cezalandırılmasını istiyoruz tek acımızı bu hafifletebilir..neyse başınızı agrıttım içimi dökmek istedim.

Herkes iyidir inşallah hepiniz iyi olun..tatilde degildim mevlüt işleriyle ugraşıyorduk.13. haftama girdim çok şükür oglumda iyi..cuma günü kontrolüm var birde ikili testim yapılacak inşallah oda temiz çıkar da içimiz rahatlar

Son düzenleme:

Canım inşallah güzel haberler verirsin tüm sorularını sor canım gelince de yaz hemen...

Amin canım. Rabbim bize pgt ile nasip etmedi böyle uygun gördü Rabbim neylerse güzel eyler demekten başka çaremiz yok...

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Alllah mekanını cennet etsin Allah annesine sabır versin benim de 6 aylık doğan oğlmun minicik mermerden bir mezarı var ben de çok ağlıyorum üzülüyorum gidince ki 4 gün yaşadı ve ortak anımız ne kadar az... Allah o anneye sabırlar versin. Katiller de inşallah zaten diğer dünyada ceza alacak bu dünyada en ağır şekilde cezalandırılsın...

Canım benim Allah rahmet eylesin başınız saolsun çok üzücü hakikaten Allahım halana sabır versin dilerim kısa zamanda katiller bulunur ve cezalarını çekerler

Rabbim sizlere sabır versin, kardeşimizin de mekanı cennet olsun...Ben her zaman diyorum, Rabbim evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın bizleri.Çok zor, varken bir anda yok olması dayanılmaz bir acı olsa gerek.....

Herkese selam
Az önce telefondan yazdım uzun uzun, zaman aşımına uğradı hepsi gitti sinir oldum
Hepiniz iyisiniz inş.

hazadem nasıl oldun? Bebeğimiz nasıl?

chnb memleketteyiz canım. Nasılsın? Ahmet Arda'mız nasıl?

Akasyam tez zamanda güzel haber gelir inş.

hitucim kolay gelsin

laveque senin şehrindeyim canım :) Nasılsın?

mattikam aman dikkat et kendine. Allah'ım seni de meleğini de korusun inş.

Merve kuzum sen nasılsın?

şifam dikkat et kendine.

hametcim az kaldı inş.

Maiumut ne aşamadasın canım?

nazefsa başınız sağolsun. Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun inş.

ranacım hayırlı haberlerle gel inş.

meryem sen nasılsın canım?

delikız maşallah kuzularına

Kimseyi unutmadım inş :26:

Hepinizi çok çok öpüyorum

Son düzenleme:

Amin cnmmm sanırım allah sabrını veriyo ki ayakta durabiliyor ,çok zor bir durum son günüydü okulda biletini almıştı sabaha,diplomasını almaya gitmişti burdura.alamadan geldi..allah kimsenin başına vermesin bu acıyı..

Canım benim Allah rahmet eylesin başınız saolsun çok üzücü hakikaten Allahım halana sabır versin dilerim kısa zamanda katiller bulunur ve cezalarını çekerler

Saol kuzum..katilleri aynı gün yakalandı cezaevindeler şu anda bakalım kaç yıl alacaklar.Gerçi ne yapsak boş geri gelmeyecek sonuçta 20 yılda alsalar 30 yılda alsalar ama en azından acımız hafifleyecek azda olsa..

AMİN canım evlat acısı çok zor rabbim kimseye yaşatmasın yere göge sıgamıyor insan..inşallah cennetttedir kuzum allah mekanını cennet eylesin..

sagol cnmm bennimmrabbim tekrarını yaşatmasın..

Herkese selam
Az önce telefondan yazdım uzun uzun, zaman aşımına uğradı hepsi gitti sinir oldum
Hepiniz iyisiniz inş.

hazadem nasıl oldun? Bebeğimiz nasıl?

Hepinizi çok çok öpüyorum

İncim nasılım bilmiorum vallahi bebege alışmak istemiorum çünkü onu kaybedebilirim hakkımda neyse allah hayırlısını versin ya ne diyim ...
Sen nasılsın cnm nasıl gidiooo özledik vallahiii

İncim nasılım bilmiorum vallahi bebege alışmak istemiorum çünkü onu kaybedebilirim hakkımda neyse allah hayırlısını versin ya ne diyim ...
Sen nasılsın cnm nasıl gidiooo özledik vallahiii

Öyle deme hazadem ne olur. Bir şey mi oldu? Gittin mi doktora?
Ben çok şükür iyiyim. Ben de hepinizi çok özledim.
Yarın kayınvalide topraklarına gidiyorum

Öyle deme hazadem ne olur. Bir şey mi oldu? Gittin mi doktora?
Ben çok şükür iyiyim. Ben de hepinizi çok özledim.
Yarın kayınvalide topraklarına gidiyorum

Canım benim bilmiorumki bişey olmadı ama n bilim yaa çok korkuorumm, içim buruk sewinemiorumm sewinsem hep diorum kendini kaptırmaa die tuhaf bir duygu anlatamıorum ...
Bismillah de git canım sakın kimseye kulak asma ne olur canını sıkmlarına müsade etmee

İnciiiiii değişiklik iyi gelecek canım benim...Bol bol gez.....

Hazadem canım seni çok iyi anlıyorum bu sorunu bilip de hamile kalıp doğal, güle oynaya hamilelik geçiren ya da bebeğine hemen bağlanan azdır sanırım... Allah gölümüze ferahlık versin...

Aklına kötü şeyler getirme lütfen.
Allah'ın izniyle herşey güzel olacak, sağlıkla yavruna kavuşacaksın inş.

Ewet gerçekden güle oynaya geçiren az deil yoktur bence zor bir dönem vallahi 30 da gidicem 2 li tarama yapsammı yapmasammı kararsızım ((
Aklına kötü şeyler getirme lütfen.
Allah'ın izniyle herşey güzel olacak, sağlıkla yavruna kavuşacaksın inş.

İnşallah cnm benim sizlerde eylülde başlıycaksınız hayırlı haberlerle gelliceksiniz Allahın izniyle ben çok umutluyummm

Evet uzaklaşmak iyi geldi canım.
Hava çok sıcak, oturduğum yerde su gibi oluyorum
Allah sizlere kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…