Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bulantılar 16.haftaya kadar çok normal canım. sıcaklardan da etkileniyosundur.
evet taşıyıcıyı sağlıklı sayıyolar, pgt yapıldığında da yerleştiriliyo taşıyıcı olan. özellikle translokasyon durumlarında ayırt edilemiyo zaten pgt aşamasında sağlıklı ile taşıyıcı.
sadece sağlıksızlar eleniyo.

Ahhh cnm hhh Allahım sağlıkla yawrularımızı nasip etsin bizlere çekeriz elbetteki ama bazen ben son safaya geliorum artık yeter diorum miğdem bulanmasın (
Zofer miğde bulantısı için canım hemen kesiomuş ... canım benim şuan 9+3
13 Haftaya giren sensin nevrin döndü ayol
Canım % 25 benim gibi taşıyıcı % 25 sağlıklı % 50 sağlıksız diolar bakalım amniyoda belli olucak :18:

herkes iyidir inş kızlar..
sıcaktan eriyoruz oğlumla beraber, hazırlıkları hep sona bıraktım ama öyle bi sıcak ki evde duramıyorum, alışveriş hiç yapamam
hareketlerini sayıyorum sürekli, dr azalırsa gel dedi diye. biraz az gibi geldi dr.a gittik sabah, suyu biraz daha iyi dedi. nst de normal çıktı.
öğleden sonra kan akışına bakılcak..

inş sağlıkla kavuşucaz sonunda.

hazade amniyo ya mı karar verdin cvs mi? sonuca göre aldırcak mısın bebeğini yoksa sadece için rahat etsin diye mi yaptırıyosun?
haftası daha geç ama amniyo daha iyi bi yöntem sanki, ben de çok araştırmıştım. daha yaygın.

Ayyy şükürler olsun maşallahh suyu iyiymiş bakk ne güzel allahım sağlıkla kuagına almayı nasip edicek canım ...
Vallahi cnm bilemiorum ne yaparım aldırmam mümkün deil ama kafam çok karışık ..
Cvs biraz riskli diolar o yüzden korktum ama dediğin gibi amniyo daha yaygın ama bilemiorum henüz karar vermedimm

aynen valla cnmm sıcaktan böle oluyor sanırım.bulantım hiç yok ama yemeklerden tiksiniyorum ,o zmanda korkuyorum bebegim gelişemeyecek diye

ayy vallahi nevrim döndüben 13 haftalıktım demi cnm o zaman %50 şansın var hiç ümitsiz olma yaa zaten bu haftlara kadar gelemezdi eger saglıksız olsaydı allahın izni ile hiç birşey olmayacak
amniyo kesin yaptır ama en azından ona göre bi yol izlersin cnmmm

cnmm valla ne güzell bu haftalara kadar saglıkla geldi bebegin inşallah kucagınada alacaksın.bu sene oğlan senesi sanrım kime sorsam erkek diyorbende bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum sen kaçıncı haftandasın cnm?

sıcaktan benim de midem bulanıyo, 8.ayda olmama rağmen
32.haftaya girdik canım, 3 haftaya fln hissedersin hareketlerini ama kişiye göre değişiyo bu.

suyu iyi ama normal değil, çok kötü değil yani.
her haftanın her dönemin ayrı korkusu var. inş hepimiz sağlıkla sonuna geliriz.

Ewet cnm sen 13 haftalıkdın :)))
Ewet cnm oran yarı yarıya bakalım hayırlısı neyse o olsun artık düşün düşün sıyırıcam yemin ederim

ayyy çok az kalmış vallahi ne güzellll inşallah bizlerde saglıkla geliriz o haftalarahamilelik gerçekten çoook uzun bir süreç zaman geçmek bilmiyor..yaa bebegimi hisstsem en azından heyecan olur ne bilim çabuk geçer sabırsızlıkta vardır şimdi son haftaların yaa bzi şimdiden bir an önce dogsada sevsek diyoruz

Ewet cnm sen 13 haftalıkdın :)))
Ewet cnm oran yarı yarıya bakalım hayırlısı neyse o olsun artık düşün düşün sıyırıcam yemin ederim

ayyy boşver hiç düşünmemeye çalış cnmm düşünükçe insan dahada dibe batıyor ne güzel bak %50de saglıklı olma şansı var hiiiç kafanı takma tatlım

sana benimki baya sona yaklaşmış gibi geliyo ama bana öyle gelmiyo.
sağlıklı mı suyu iyi mi şöyle mi böyle mi dedikçe zaman hiç geçmez oluyo.
normal gebeler gibi olsak zaman akar belki de.

sana benimki baya sona yaklaşmış gibi geliyo ama bana öyle gelmiyo.
sağlıklı mı suyu iyi mi şöyle mi böyle mi dedikçe zaman hiç geçmez oluyo.
normal gebeler gibi olsak zaman akar belki de.

Evet.. çok istenilen bebek oldukları için.bu kadar panik ve sabırsızızçok şanslı bizim kuzular..

Ay bugün kalp atışı için gitsemmi acaba yaaa :18::18:

Bence gitme cnmm bu kadar strese girme,kendinide bu kadar yıpratma..çok gidersen alışkanlık yaparbakk ben 2 haftadır hiç göremedim kuzumu

Hazadem senin durumunu yaşasaydım hiçbirini yaptırmazdım.
Sağlıkla gelecek inş. Dualarımız bu yönde.

Mattika az kaldı canım. O kadar heyecanlıyım ki
Uzun bir aradan sonra topiğimizin ilk bebeği geliyor inş sağlıkla...

inş inci.. dualarla inş.
son günlerde iyice korkar oldum, bişey olucak diye, allaha emanet.

Hazadem canım valla çökeceksin kız genç yaşta
Çokta odaklanma canım yazık sana
Ben senin yerinde olsaydım hiçbirini yaptırmazdım şahsen
Ne amniyoyu ne cvs'yi
Kafa kurcalayacak bir ton bişey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…