- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.761
Günaydın arkadaşlar.
Ben de rüyamda kaç kere bardak bardak kola içtim. Normalde de tüketmeyiz ama niye görüyorum böyle...
Her gece olduğu gibi dün gece de doğumla ilgili rüyalar gördüm. Bebeğin gelişimi için bayramda bir bayan dr ye gidiyormuşum. Dr nin eşi de profmuş. Seni artık ben takip edeyim diyor ben de ama beni Arda Bey takip ediyor diyorum:))
Bir de aylar sonra azaıcık balık yedim ve çıkarmadım şok oldum.
Mattika canım az kaldı çoğu gitti şükür ama dediğin gibi her aşaması farklı sıkıntı ve endişe oluyor malesef...
Hazadem canım bugün nasıl bulantılar?
Nazefsa senin düzeldi mi bulantılar?
İnci canım döndün mü eve yoksa başka yere mi gideceksin tatile?
Lave otelin hayırlı olsun canım...
Akasya aradın mı cumhur beyi?
Merve senin kist geçti mi? Korunmuyorsun di mi?
Diğer arkadaşlar nasılsınız?
Evet.. çok istenilen bebek oldukları için.bu kadar panik ve sabırsızızçok şanslı bizim kuzular..
Bence gitme cnmm bu kadar strese girme,kendinide bu kadar yıpratma..çok gidersen alışkanlık yaparbakk ben 2 haftadır hiç göremedim kuzumu
Hazadem senin durumunu yaşasaydım hiçbirini yaptırmazdım.
Sağlıkla gelecek inş. Dualarımız bu yönde.
Mattika az kaldı canım. O kadar heyecanlıyım ki
Uzun bir aradan sonra topiğimizin ilk bebeği geliyor inş sağlıkla...
Hazadem canım valla çökeceksin kız genç yaşta
Çokta odaklanma canım yazık sana
Ben senin yerinde olsaydım hiçbirini yaptırmazdım şahsen
Ne amniyoyu ne cvs'yi
Kafa kurcalayacak bir ton bişey
Günaydın arkadaşlar.
Ben de rüyamda kaç kere bardak bardak kola içtim. Normalde de tüketmeyiz ama niye görüyorum böyle...
Her gece olduğu gibi dün gece de doğumla ilgili rüyalar gördüm. Bebeğin gelişimi için bayramda bir bayan dr ye gidiyormuşum. Dr nin eşi de profmuş. Seni artık ben takip edeyim diyor ben de ama beni Arda Bey takip ediyor diyorum:))
Mattika canım az kaldı çoğu gitti şükür ama dediğin gibi her aşaması farklı sıkıntı ve endişe oluyor malesef...
Kızlar vallahi akşam yine dayanamadım gittim 2 litre serum yedim ama eve girdigim an miğde bulantım başladıı:18:
çorba içtim hemen uyudum kalp aışlarına baktık çok şükür atıodu doktor hareketleri başlamış dedi ama biz göremedik
Akasya olabilir canım geçen devlet hastanesine rutin testleri yaptırmaya gittim dr erkekti vajinal sürüntü de aldı artık Arda Beyi benimsedim de bu böyle biraz huzursuz oldum. Belki ondan görmüşümdür...
İnşallah hepimiz alırız canım kucağımıza... Sen de ara bence...
Hazade nereye gittin serum aldın? Arada git bence hatta elinden çıkartmasaydın bradürü akşama yine taktırırdı serum...
Maşallah kuzuna sapasağlam annesi...
Delikız özlettin kendini...Hoş geldin... Bebeler nasıl?
Maşallah Delikız ne güzel anlattın...
Bu kadar bulantın olması çok normal canım ben ilk kez dün akşam minik bir parça balık yedim:)) İnşallah hep böyle devam eder senin...
Dr de etkilemiş seni epey. İnsanın hoşuna gidiyor ilgi, sevgi...
Bebeler de iyiymiş maşallah...
İki dr ye gitmek en mantıklısı... 2 li teste filan bence de gerek yok senin için... Eşinin de inşallah iyidir durumu...
Rahim ağzı uzunluğunu ölçtür unutma canım herkese diyorum ben...
kısa özet geçtm dimi
bu arada bişeyi unuttum
kilo verdim sanırım
o kadar pisboğaz olmama ,tatilde giyeceğim diye bol pantolon almama rağmen pantolon popomdan düşmek üzere
bu kadar çok yiyip naısl kilo verdim anlamıyorum ama oldu bişeyler galiba
ben sonradan bi açlıp pir açılacağım bi 30 kilo alacağımya hadi hayırlısı
bol pantolonumla çok rahat gezdim ama iiki almışım üzerimde yok gibiydi
evet bu kadar da olsun dimi
ama ramazanda misafr ağırlayabilecekmiyim onu bilmiyorum çünkü yemeklerin bazılarını pişiremeyebilirim kokusundan
e ramazanda da etsiz tavuksuz olmuyor
deneyip göreceğim artık
biraz da sıcakların etkisi var sanırım hamile olmasam da belki yine de yiyemezdim herhalde ünkü trabzonda aşırı bir nem ve sıcak var ankaraya indim şükür dedim
insanın halinden anlayan biri olması çok önemli
yani sen ona anlattığında boş boş bakması değil de gerçekten yaşadığımız zorlukları bi parça hissttiğini görmen güzel bişey
ya bana zaten aysun hanım köydeki kadınlar gibi hiç doktora gitmeden doğurabilirsin testlere hiç gerek yok demişti
zaten ikizlerde belirleyici de değil durduk yere kafamı bulandırmayayım diyorum
ama ayrıntılı ultrason yaptıracağım inş. o aklımda ama sanırım o ileriki haftalarda oluyor
bir de 2 hafta sonra gittiğimde rahim ağzını ölçtüreceğim o da aklımda
ikizlerde daha da önemli sanırım iki tane taşıyor olacağım çünkü
bi de taşıyıcılktan bahsedlmiş
benim fishte hangi 9 kromozom hepsi kağıtta yazıyor karşılarında da 2 ve 3 yazıyordu
3 olanlar fazladan olanlar demek ben o zaman çözmüştüm ama taşıyıcılık da sağlam kabul ediliyor kısmı nasıl oluyor
bizde de oluyormu o taşıyıcılık ve taşıyıcı olan kişi ne oluyor yani o kısmını anlamadım
Canım bizde taşıyıcılık olmuyormuş. Cem bey demişti. Çünkü bizde sayı sorunu var. Mesela eşimde 47 xyy ve 48 xyy var.
46 XY yi buldu mu tamamdır onun sorunu çözülmüş olur.
Canım ben de tutmayacağım sıvı tüketimi az olursa enfeksiyon riski yükselir ve enfeksiyona neden olur seneye kaza ederiz inşallah... Ben de üzülüyorum...Benim 4. sınıftan beri tutmadığım ilk ramazanım olacak.Oğlumda da ramazanın 8. günü doğum yaptım 6 günü tutmuştum:))
Sende de 21 de 3 yazıyormuydu hiçbirinde?
iyi bari çünkü hiç bahsedilmedi bize taşıyıcılıktan da ilk defa duyunca şok oldum
ya evet sıvı kaybı çok önemli
iki tane de olunca tutmayayım diyorum zaten havalar da sıcak
ne yapalım RABBİM affetsin inş.
bi de benim tam dönemine denk geliyor 3.ve 4.aylar arası yani riskli sayılan bir dönem
evet bir tanesinde 21 de 3 yazıyor karşısında da triploidi diyor
13 ve 18 lerde 1 yazıyor karşısında da birden fazla kromozom çiftinde anormal sonuç diyor
bir tanesinde de 21 de 1 yazıyor onun karşısında da monozomi 21 -turner diyor
zaten toplamda 4 tanesi sağlıksızdı onlar da bunlar
iyi bari çünkü hiç bahsedilmedi bize taşıyıcılıktan da ilk defa duyunca şok oldum
ya evet sıvı kaybı çok önemli
iki tane de olunca tutmayayım diyorum zaten havalar da sıcak
ne yapalım RABBİM affetsin inş.
bi de benim tam dönemine denk geliyor 3.ve 4.aylar arası yani riskli sayılan bir dönem
evet bir tanesinde 21 de 3 yazıyor karşısında da triploidi diyor
13 ve 18 lerde 1 yazıyor karşısında da birden fazla kromozom çiftinde anormal sonuç diyor
bir tanesinde de 21 de 1 yazıyor onun karşısında da monozomi 21 -turner diyor
zaten toplamda 4 tanesi sağlıksızdı onlar da bunlar
Hamilelere öyle olurmuş ya abla ayy sanada olmuş bakGünaydın arkadaşlar.
Nazefsa senin düzeldi mi bulantılar?
İnci canım döndün mü eve yoksa başka yere mi gideceksin tatile?
Lave otelin hayırlı olsun canım...
Akasya aradın mı cumhur beyi?
Merve senin kist geçti mi? Korunmuyorsun di mi?
Diğer arkadaşlar nasılsınız?
Kızlar vallahi akşam yine dayanamadım gittim 2 litre serum yedim ama eve girdigim an miğde bulantım başladıı:18:
çorba içtim hemen uyudum kalp aışlarına baktık çok şükür atıodu doktor hareketleri başlamış dedi ama biz göremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?