Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet 2 defa küretaj oldum ben
Ama çok korkuyorum Rahim filminden
Ahanda bak adı geçti ya yemin ederim tansiyonum düştü
Başım dönüyo midem bulanıyo çok korkuyorum ben ondan neden acaba
da
Canım ben erken doğumdan sonra çektirdim doğal deneyeceğim diyorsan çektir. Benim bir topikten arkadaşım 8 haftalık ikizleri gelişmedi kürtaj oldu 16 ay doğal denedi olmadı ona da çok dedim çektir. Çünkü görümcemin 2 kürtaj sonrası tıkandı... Sonunda arkadaş çektirdi tıkanmış gerçekten ve hemen beklmeden tüp denedi tuttu şükür.

Canım benim anestezili oldu sonrasında biraz ağrı oldu adet gibi, sık ilişkiye girmiş gibi...
Anestezisiz son teknolojiyle arkadaş çektirdi 400 tl ye... Ben 200 tl civarıydı çektirdim...

Ben zaten çektirmeyi düşünüyorum hani tüp bebek tedavisine başlamadan önce
Bakalım sonuç ne çıkacak Hayırlısı artık tıkanmışsa bile elden ne gelir
Rabbim bilir her şeyin en iyisini

Peki tıkanmasının sebebi ne olabilir
Doktorun kürtaj sırasındaki hatasımı
Yoksa enfeksiyondan felan mı tıkanmıştır:26:

Olsun canım... TATİLE SONRA DA GİDİLİR HEM üSKÜPE GİTTİN YA...

Sağlığımız yerinde olsun da tatile de gidilir dediğin gibi.
Bu arada doğumunda burada olursan ilk ziyaretçilerinden biri ben olacağım inş
Sana gelemedim, içimde kaldı

Evet 2 defa küretaj oldum ben
Ama çok korkuyorum Rahim filminden
Ahanda bak adı geçti ya yemin ederim tansiyonum düştü
Başım dönüyo midem bulanıyo çok korkuyorum ben ondan neden acaba

Mervecim ben de çektireceğim önümüzdeki ay nasip olursa.
İstersen sana özelden bir yer ismi verebilirim, doktorum önerdi.
İnternette de araştırdım yorumlar çok olumlu.

Ya ne bileyim işte korkuyorum internette bir iki yazı okudum
Psikolojim bozuldu valla
Nasıl bir şey anlatsanaa

ben de nette çok okudum kafam bulandı çok korkaarak gittim
resmen titriyordum
acı eşiğim yüksektir ama yine de çok korkarak gitmiştim
kendimi kastım ben bi de adet bittikten 5 gün falan geçmişti rahim tam açık değildi adetten hemen 1-2 gün sonra gidersen çok rahat oluyormuş
ama ben kendimi kasmama rağmen hiçbir acı duymadım
sadece sıvıyı verdiklerinde kabızlık gibi bir basınç oluyor
kabızlık gibi birşey hissediyorsun o da çok kısa sürüyor
tüplerin açksa daha çok basınç hissediyormuşsun sanırım
bende de açık çıkmıştı ama dayanılmayacak işey değil buna emin ol
anestezi almayı gerektirecek bir işlem hele hiç değil
ben özeli düşündüm ama son anda devlete gittm
iyiki de gitmişim devlet olmasına rağmen hem korktuğum gibi olmadı hem param cebime kaldı
hiç korkma
neti de okuma
net bi yandan faydalı bi yandan zararl
hep olumsuz şeylere yönlendiriyor insanı
zamanında gerdek için de ne şehir hikayeleri anlatırlardı kabus gibi anlatılardı
ama ben hiçbişey hisetmedim anlamadım bile
hata bumuymuş bu kadar anlattıkları şey diye hayıflanmıştım
o yüzden insanlar bazı şeyleri abartmayı seviyorlar sen takılma bunlara
ben aşılamadan önce ta yolun başında iken çektirmiştim hem de
inş. sennki de kolay ve ağrısız geçer

Tamam canım bekliyorum o zaman özel mesajını

Hııı bu kadar basit mi yanii
O zaman ben kaç aydır boşuna korkmuşum
Benimde ağrı eşiğim yüksek galiba
Ayy sorma ilk gece fobisini
Millet boşuna vajınusmus olmuyor
Ama anlatılanlarla hiç alakası yokmuş gerçektende
İnsan anlamıyor bile:):)
İnşallah canım inşallah sonucuda iyi çıkar

Kızlarrrrrr hepinize günaydınnnnlarrrr..bugün oglumu görmeye gidicem çok heyecanlıyım..

CHNB çok şükür geçti bulantılarım allaha şükür şimdi daha iyiyim bi geliyor bi gidiyor zaten anlamadımbugün uyuyamadım sabahn köründe kalktım,insanlar hamileyken uykuya düşkü olur güya hortlak gibi kalkıyorum 6 da cnm bu rahim agzı uzunlugu nasıl ölçülüyor? normal her gittigimizde bakılan ultrasonlamı yokssa farklı bi işlemmmi yapılıyor? ben bugün gidicem doktoruma sanırım söylemedn ölçmüyorlar.her gittigim de ultrasonla bakarken rahim agzın kapalı güzel diyor ama ben ne demek istedigini pek anlamıyorum valla korktum ben şimdi ya rahim agzı uzunlugum kısaysa kötü bişey demi düşüge sebebiyet veriyor..

DELİKIZ cnmm benmmm hoşgeldiiiiinnnnn hep topige hemde ankaraya özlettin kendini bebişler nasıl bakalımmmm annellerini hiç üzmüyorlar maşalllahhhbenmm kuzumun varlıgı yoklugu belli olmuyor zaten bugün 2 li testim var inşallah temiz çıkar ense kalınlıgı falanda düzgündürbu gidişinde dahada çok göreceksin hareketlerini bizimki geçen gittigimizde çırpınıp duruyodu elleriyle oynuyormuş zaten bütün organlarını anlayabiliyorum artık eli ayagı parmagı burnu ..ayy kurban olurummbende şu rahim agzı uzunlugunu bi ölçtüreyim diyorum. normal girdigim ultrasonlarla ölçülüyormu acabaa?

Son düzenleme:
İnş inş. Evet az kaldı.
İlk önce set up işlemini halletmem lazım sonra tedavi ışık hızıyla geçer inş.
İnşallahhhhhh Allaım ben nasıl bekliycem o zamanı test gününü Allahım herşeyin hayılısını versin inşallahhh
Eylülde baya bereketli olacak inşallah topiğimiz bol bol bebek gelecek inşallahhhhhhh

Kızlar ramazanımız mübarek olsun...
Çok şükür sağ salim erdik, hakkıyla geçirmek nasip olsun inş.
Bol bol dua edelim birbirimize...
Herzaman hepiniz dualarımdasınız cnm Rabbim hayırlı sağlıklı ewlatlar versin hepimize
Seni şişko göbüşünle gidiceksin tatile canım Allahın izniyleee
Aynen öle cnm varsın geç olsu güç olmasınn

Günaydın canımmm inşallah hayırlı haberlerle geliceksinn dualarımız seninleee

Kızlarrr İncimm , akasyam ,mervemm , laveque, melikeem , meryem00006 , hametimm adını hatırlayamadıgım tüm topikdeki arakadaşlara
Allahım sizlere böle ikizler napipp etsin bu mübarek günde inşallahhhhhhh

Hayirli ramazanlar kizlar bende pgt yapildi sonucta 13 16 17 18 21 22 x y ve kromozom problari lie analiz edilen ve normal bulunan 2 nolu emriyonun transferi uygundur bide monozomi 13 Kompleks anoplodi yaziyodu cevaplaya bilirseniz sevinirim internette arastirdim cok acayip ve cok farkli boyutlar cikti karsima

AAMIIINN ALLAHIIM AMIN
o güzelduana dileklere kocaman bi amin
senin yavrunuda sagliklA saglikli olarak kucagina alirsin INSALLAH

HAYIRLI RAMAZANLAR MÜBAREK OLSUN KABUL OLSAUN INSALLAH BU VESILEYLE DUALARIMIZ KABUL OLSUN INALLAH

BEN OKUYUP CIKIYOM cevap yazaca zaman yok hele dün evi otel gibi kullandim adeta

simdide izin telasi aldi evi temizlemeye calisiyom cam cecrceve iste bide insallah tedavi olumlu olup pozitif alirsam bi zaman yapamam belki
memorial mail bekliyo nur dr konustuk rahim filmi olmalimi diye oda olursa iyi olur dedi ama zaman yok yarin kadin dr unda muayene var insallah temiz cikar RAMAZANDA DA MUAYENE OLUYOM AMA ALLAHIMAFFETSIN BOZULMUYO DIYENDE VAR
olmazsa tutarim yerine
CNBH LAVEK NAZEFSE INCIMDE GELMIS TATILDEDE OLSA BIZI BIRAKMAMIS DELIKIZ HAZADEM MERVEM AKASYA VE DIGER CANLARIM SIZDEDE BI YARAMAZLIK OLMADIGINI OKUYOM ALLAHIM IYILIK VERSIN SIZE

Yerimm yaa şunlara bak maşallah
Rabbim bizede nasip etsin
Hatta üçüz

Kızlarrrrrr hepinize günaydınnnnlarrrr..bugün oglumu görmeye gidicem çok heyecanlıyım..

Canım hayırlı haberlerle gel inşaallah

Amin kuzum amin hayırlısıyla sağlıkla inş.

Hayırlı ramazanlar kabakiz.
İnternette baktığımda şöyle bir şey buldum.
Normalde iki tane olması gereken kromozomun ayrılamama gibi sebeplerden dolayı tek sayıda olması durumudur. Cinsiyet kromozomları haricindeki monozomiler yaşamla bağdaşmaz.
2 tane mi embriyo pgt'ye gitti?

Hayırlı ramazanlar canım. Tedavine az kaldı inş. Rabbim yardımcın olsun...

Kabakız kaç tane gitti pgt ye? Ben şunu düşündüm birden fazla pgt ye giden embriyoarında sorun varmış, 2 nolu embriyoda sorun yokmuş o transfer edilebilir diyor sandım:))

Hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar...

Nazefsa umarım iyi geçmiştir kontrol... Canım karından da bakılır ama en doğru sonuç vajinal olandır. Rahim kapalı diyorsa sorun yok demek bakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…