Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim cevabin icin cok sagol 3 tame gitti 1 tane Iyi geldi sence down sendromu yada sakatmi yasamla bagdasmaz bunu borax acarmisin bunu pek anlayadim bu ayrilmayan kromozonlarin kadindami erkektemi faktor tasir

Canim cevabin icin cok sagol 3 tame gitti 1 tane Iyi geldi sence down sendromu yada sakatmi yasamla bagdasmaz bunu borax acarmisin bunu pek anlayadim bu ayrilmayan kromozonlarin kadindami erkektemi faktor tasir

Sen genetikçinle görüştün mü? Bu 2 nolu embriyo sana transfer edilmedi mi? Bence 2 noluda sorun olsa transfer edilmesi uygundur yazmazdı yaptırdığın yere de sorsan ne diyecekler?:26:

inş güzel haberlerle dönersin testlerin hepside temiz çıksın amin delikız sanada çok sevindim bebeklerin iyiymiş maşallah burada o gittigi dra olmazsa grup oluşturup gidelim 15de kontrole anlatırken randevu alasaım geldiii
hazade sen nasılsın canım? diger inci merve akasya hamet sizlerde iyisinizdir inş burada lavague seni nerden hatırlıyorum bilmiyorum benim tüp bebek zamanında geçen yıl sende yaptırmamşımıydın ? öyle aklımda kalmış
kızlar oruç tutmadım iyiki utmamışım midem çok kötü ağzımın içi zehir sanki afedersiniz ögürme var ama çıkmıyor sanki çıksa rahatlıycam başımda ağrıyor sanırım hamilelikten bunlar

Down sendromu 21.kromozomda sorun olursa oluyor.
2 nolu embriyon her yönden sağlammış. Transferin gerçekleşti mi peki?
Yaşamla bağdaşmayan demek transfer edilse bile tutmayacak, tutarsa düşecek ya da çocuk doğsa dahi yaşamasını imkansız kılacak anomalilerin olması demek canım.
3 tane pgt'ye gitti demişsin. Biri sağlam, birinde 13 kromozom sorunlu. Diğeri için ne yazıyor?
Kadın veya erkek faktörlü mü bilmiyorum. Sizde sorun neydi doktor pgt önerdi?

Son düzenleme:
Bu arada trkuaz nerelerde bilen var mı kızlar?
Bu ay başlayabilirim demişti en son. Merak ettim ne durumda acaba?

Nazefse nerdesinn canım hayırlı haberlerle gel inşallahhhhh ....

Günaydın cnm bende nasılım bilemiorum vallahi bekliorum sadece tuhaf bir duygu beklemek sonucu bilmemek :18:
Bulantın başlamış cnm seninde doktor iyiye işaet dior ama ben tabiri caize hakikaten ölüorum

Bu arada trkuaz nerelerde bilen var mı kızlar?
Bu ay başlayabilirim demişti en son. Merak ettim ne durumda acaba?
ben de çok merak ediyorum
msnden yazıyorum cevap vermiyor
inş. ters bişey yoktur güzel haberlerle gelir buraya

sağolasın rana şimdilik iiler çok şük r
pazartesi devlete gideceğim
sen nereye gidiyorsun rana doktora
ben de tutmuyorum oruç

hadi bakalım nazefsa gör de gel paşayı hayırlısı ile inş.
sen takılma hemen düşük meselesine
baktır sadecestres yapma
herkesinki kısa olacak diye birşey yok
hoşbulduk
evet kuzular içerde büyüyorlar inş.
bende iştahsızlık var yalnız
tatilde gayet güzel yedim ama ankaraya geldiğimden beri hiçbirşey yiyemiyorum desem yeridir
dün mesela bi tabak çorba içtim bir iki kaşık salata yedim arada da meyve
öyle adam akıllı birşey yiyemiyorum
bu sabah da sadece bir domates bir salatalık bir biber az ekmek yedim bir bardak süt içtim hepsi o
en güzel yediğim şey meyve her meyveden var evde ve meyveyi çk rahat yiyorum
ama yemeklere karşı öyle değilim hiç yemek yiyesim gelmiyor
neden bilmiyorum
inş. uzun sürmez bu durum
ben organlarını görmemiştim gittiğimde o kadar aytıntı belli değildi
sadece kollar bacaklar kafa vs genel bir görüntü vardı
sen de durumunu yaz buraya mutlaka bizi merakta bırakma

Kızlar ben de sabah endokrine gittim bir doçente... Önce düşük ve erken doğumumu not etti.Kullandığım ilaçları ve nedenlerini... Bulantın oldu mu dedi. Evet çok oldu dedim. Bulantısı olanlarda troidlerde böyle olurmuş ilaç vermedi bir ay sonra gel dedi üsküdar devlet hastanesindeki dr den farklı değildi yani bu açıdan... Bende romatizma olma ihtimali çok yüksekmiş ramotoloğa git dedi. (ANA değerimden dolayı) Medipolde var ama 155 tl yuh dedim içimden alt tarafı bir değeri yorumlayacak. Eşim randevu aldı ama gitmeyeceğim... Endokrin tsh, ts3, 4 vb bir iki test istedi 222 tl tutuyormuş ne bu ya çok sinirlendim onları da devlette yaptıracağım ve daha da endokrine gitmem...

85 tl de endokrine verdik...

canım herşey güzel olucak inş şimdi neyin sonucunu bekliyordun sen? aşermen kötü demekki benim nasıl bilemiyorum bende enterasanım oof

delikız ben tüp bebek druma gidiyorum 15gün sonra gel demişti onu bekliyorum kan testlerim falanda çıktı ama ben görürüm bilisayarda ararım dedi aradıgımda hala aramadı 3gün geçti aradan neyse bu su meselesinde prof dr var salı ondan randevü aldım sonuçları ona göstercem artık bide takipe gelmek istiyorum diycem oda özel malesef devletten bir dr bulsamda çok iyi olur aslında :26:testlerdede bazı sonuçlar yüksek bazıları düşük inş önemli bişey yoktur

benim kalp atışından sonra tüp bebek merkeziyle işim bitmişti
devlette kendine yakın neresi varsa git oraya ne olacakki
proflar çok pahalı yaa daha doğum var önümzde çok masraflı bir iş
yaptıkları da 5 dakika ultrasona bkmak hepsi o
riskli olsa hadi neyse ama bi ultrason için bu kadar para almalarına sinir oluyorum ben de
ben akay hastahanesine gidiyorum şimdilik ama bi yandan da devlete de görüneceğim
inş. bir sıkıntı yoktur

Fiyatlara bak hele Memorial gibi
Endokrin ne demek bilmiyorum ben :26:

canım iyi yapmışın inş sonuna kadar sorunsuz geçirirsin tüp drum herşeye şahit diger hamileligimde olan bitene biliyor su meselesi vrya bende o yüzden bırakamam sanırım prfsrede suyum eksildiginde tüp drum göndermişti 1hafta durdum nerdeyse bebek hala yaşıyor sizin yapabileceginiz bişey varmı diye çok güzel dogurttu bu arada küçük olunca bişey yapılamıyormuş adamın suçu degil tabiki.
gidiyim birkez bide onun haftası var ozaman gidiyim varsa önlemi falan yapsın :26:baglantılıyım yani ikisinede başkada öyle ünlü dr duymadım sen akay hastanesi derken özel hastanede belli miktar alınan muayene oluyorsun öylemi? bende şu kritiklerimi hallediyim çünkü çok zolanırız senin gibi saglık güvencesiyle özel hastane ve devlet hastanesine gitmek istiyorum

millet eşim rüyasında iki erkek görmüş kuzuları biri esmer biri de sarışın mavi gözlüydü diyor
dedim benden önce başlamışsın doğum rüyaları görmeye hayırdır
baba tarafım hep sarışın mavi-yeşil göz ,oğlan dayıya derlerya dayıya çekerse yaşadık abim de çok yakışıklıdır söylemesi ayıp :))
gerçi eşim benim göz rengimden bal rengi olsun gözleri sana benzesin diyor ama
ay geçen gece bi de aşerdim rüyamda iimi:))
rüyamda bi gazoz içiyorum sormayın ama ne içme
sanki çölde kalmışım susamışım da içiyorum o derece
bi uayndım rüyaymış:))
ama uyanınca canım istemedi öyle nedense
benim herşey ters o da ters :))

anladım tabiki öncesini bilen doktora gitmen iyi birşey
inş. bir sıkıntı yaşamazsın
evet özel hastane muayene ücreti 100 tl ben devlet memuruyum
işyerimin karşısında da devlet var bi ona bi ona gitmeyi düşünüyorum
mesela pazartesi inş. devlete gideceğim
haftaya da kendi doktoruma giderim diyorum

özellerdeki bazı doktorlar zaten öyle oluyor
amanın ne çok tutuyormuş YARABBİM resmen sömürmek istiyorlar bizi
ALLAH yardımcımız olsun inş.

canım özel hastaneye 35 veriyoruz biz saglık güvencesiyle tabi kan testleri vs hepsini yapıyorlar ben tedavi amaçlı çok gittim nasıl 100 anlamadım :26: özel muayeneler 160 civarıydı daha henüz kimseye para vermedim kalp atışışını duydu alırlar tüp merkezinden bu gidişimde artık kaç olduysa

hangi özel hsatane bu ?
hastaneden hastanee fiyatlar değişiyor
hrs ya da medicana 200 tl lerde muayene ücretleri hem de sgk lı olduğun halde
yani sen 35 e bedava gidiyorsun
özel hastanaleri bi araştır istersen fiyatlar çok uçuk

özel muayenelere gelince de sen ucuzları görmüşsün hep ben bi tanesini aradım da 350 tl dedi
iyi doktorların muayenesi 200 den aşağı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…