- 1 Mayıs 2011
- 353
- 2
- 68
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.841
Eki Görüntüle 468556
Kızlarrr İncimm , akasyam ,mervemm , laveque, melikeem , meryem00006 , hametimm adını hatırlayamadıgım tüm topikdeki arakadaşlara
Allahım sizlere böle ikizler napipp etsin bu mübarek günde inşallahhhhhhh
Akasyaaaaaaaaaa, ben Ankaradaki profa inanıyorum. Canım sen elinden geleni yaptın Rabbim bu iyi niyetini görüyor amann banane ben doğal deneyeceğim sorunluysa sonlandırırım da demiyorsun Allah yardımcın olacak her şey çok güzel olacak bak gör...
Nazefsa maşallah yavruna
Akasya canım inş o prof.un dediği gibi ihtimal yüzde 0'dır.
Bizler ne yaparsak yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.
Bunların hepsi sadece birer sebep. Elimizden geldiğince tedbirimizi alıyoruz.
Sonrası tevekkül ve dua...
maş. çok sevindim senin adına inş. hep böyle güzel gider .canlarım günaydınnnn 2 gündür giremiyorum kayınbabamdaydıkcuma günü hastaneye gittik oglum çok iyi maşallah büyümüş kocaman olmuş eller ayaklar kafatası kalbi pipisine kadar herşeyini gördüm ense kalınlıgı ölçüldü gayet iyi çıktı dedi doktorum (1.3) kafatasınıda ölçtü oda çok iyi dedi neredeyse 10 dk bebegimin oynayışını izledimeli sürekli yanagında ,agzında ve sürekli parmaklarını yumruk yapıyo olmayan dişlerini kaşıyo sanırım en son kapatırkende 1 işareti yaptı parmagıyla annesine artık ne dediyse doktorum kan ölçümü istedi sanrım ona göre ilaç başlıycak 2li tarama testi istedi ve idrar testi istedi . bunların hepsinin sonucu 10 gün sonra çıkacakmış ama doktorum gayet saglıklı hatta ultrason görüntüsüne göre 4 gün büyük dedi tam 7 cm olmuş bu arada rahim uzunlugumu ölçüp ölçmedigini sordum sen her gelişinde ben rahim uzunluguna bakıyorum sen rahat ol dedi,buda beni sevindirdi gerçekten bu bebegide benide düşünüyor.zaten doktorumda oglumu, kuzum kuzum diye seviyor doktorun yanına girdigimde ,oradaki bi doktorun dogum günü kutlanmış benm doktorumada pasta kesip getirmişler,ayy dokorum onu zorla sen yiyceksin dedi kendi yemedi kadın çok duygulandım öyle yapınca nerdeyse boynuna sarılıp aglycaktım çok seviyorum gerçekten çok iyi bir insan tam hastaneden çktım asansöre bincez ablamla bi anda bi topluluk oluştu asansöre kenan imirzalıoglu bindi annesiyle ayy ben bi şaşırdım tabi bozuntuya vermedim ama gerçekten çooooooook yakışklı bir adam o gözler o boy o gülüş
AYY çok uzun yazmışım vallasizler napıyorsunuz kuzularrr...
DELİKIZ cnmmm ben geldim iyiyim şükür her gittigimde daha çok büyümüş oluyo ve dha çok harektleniyor ayy çok özlemişim ama yaahocam dogsun artık kocaman olmuş bu dedim doktorum da sus kız agzından yel alsın bide parmak çocukla küvezlerle ugraşmayalım ddi çok güldük ayy delikız bu sefer gerçekten hissetim bundan bi kaç ay sonra bebegimi kucagıma alacagımı,anne olacagımı kuzummm bi gazoz alıp içseydin aşermişsinnn resmen kız bende bi kaç hafta önce rüyamda baklava gördüm bi tepsi yiyorum,ayy uyandıgımda cnm nasıl istiyor anlatamam güzel şeyler bunlar doktor bana yeme listesi verdi bu arada bi kilo vermişim ona göre yaptı listeyi bundan sonra ona göre yiycem sende gittigin zaman belirt ona göre besinini al ne zaman gidiceksin hastaneye?
?
Günaydın kızlar
Delikız ben de geçen gece kola içtim bardak bardak...
İnci şu troid için gitmiştim...Çok pahalı buralar ya...
Nazefsa canım maşallah sana ve dr ne... Ben hissediyorum oğlumu...16-17 gibi başladım hissetmeye... Canım idrar testi sonucu için 3 gün sonra ara sorun varsa da ilaç verirler...
Herkes iyidir inşallah...
Herkese selam arkadaşlar ;
Amerika'dan küçük de olsa bir bilgi geldi. Ancak belirsizlik devam ediyor. Üstelik ne yazık ki en korktuğumuz sonuca doğru gidiyoruz.Bendeki diğer mutasyonun iki gen parçasında da olduğunu düşünüyorlar. Diğer mutasyonun neye sebep olacağını bilemiyorlar. Senin gibi hasta olabilir, sağlıklı olabilir bir ihtimalle de senden çok daha hafif hasta doğabilir diyorlar. Ama yüksek ihtimal olarak sağlıklı olacağını söylüyorlar. Ankaradan başka bir prof ise kesinlikle senin gibi hasta olmaz diyor. %0 ihtimal diyor. Artık ne düşüneceğimi neye inanacağımı şaşırdım. Tıp benim sorularıma cevap veremiyor. Belki de ilk defa PGT yaptırıp bu kadar risk alacak olan benim. Talihsizlik.. Ama Allah büyük. Eşimle uzun uzun konuştuk. Ağladık, zırladık En sonunda risk almaya karar verdik. PGT yaptıracağız. Neye sebep olduklarını bilemedikleri mutasyonu bırakmak zorundalar. Hamilelik oluşursa tevekkül edeceğiz.. Benim gibi hasta olursa da yapacak bişey yok. Allah'ın yazgısı diyeceğiz.. Öyle işte kızlar.. Önümde çok zor bir süreç var. Dualarınızı esirgemeyin.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
chnb canım ticker yolun yarısını geçtiğini gösteriyor
İnş en az 36'yı göreceğiz.
Çok sağolun kızlar. Ben gerçekten de elimden geleni yaptım. Herşeyin en iyisi olması için çabaladım. Ama geldiğimiz nokta bu. PGT yaptıracağım çünkü PGT ile ana mutasyonu eleyecekler. PGT yaptırmazsam hasta olma riski kat be kat artıyor. İşte kızlar tıp ne kadar ileri olursa olsun, Amerika gibi gelişmiş bir ülkede test yapılırsa yapılsın herşeye çözüm bulunamıyor. Cevap da veremiyorlar.. Allah ne yazdıysa o. Her zaman söylediğim gibi Tıp aciz kalıyor... İnşallah bu mutasyon bebeğimi etkilemeyecek.. Sağlıklı doğacak.. Allah'tan dileğim bu... Gerisi tevekkül , dua...
Çok şükür benim ilk hedefim 28, sonra 32. 36 veeeeeee 38. Allahın izniyle... 25 e yaklaşıyorum ya biraz tırsıyorum...:18: Ama tedbirlerimi alıyorum ...
Haklısın canım ama iyi düşün iyi olacak...
Delikız ben su, ayran, komposto dışında sıvı hiç tüketmedim kolayı da niye gördüm bilmem:))
Haplar can sıkıcı ben de sevmem... Hele iğne her gün... Ağrı eşiğim düşük acıyor epey...
maş. çok sevindim senin adına inş. hep böyle güzel gider .
ben de yarın devlete gideceğim devlette bu kadar ayrıntılı olmaz eminim ama haftaya kendi doktorumda neler olacak görüp bakacağız
normal ultrasonda bakıyor değilmi senin doktorun
bu kadar ayrıntılı görünmesi beni şaşırttı da ondan sordu
ben daha bu kadar ayrıntılı göremedim belki küçük olduğundandır
bakalım bu gidişimde inş. ben de o kadar ayrıntılı görürüm herşeyini
ama benim doktor cinsiyet için erken demişti bu vakitleiçin bakalım gidince ne diyecek
ben sadece rüyada aşerdim uyanınca canım istemedi :)
ama mesela şu ara acayip güllaça aşeriyorum eşim alacak akşama inş.
ben de vermişim bi kilo :)
ama bende iştahsızlık var sende de varmı ?
sabah bi dilim üçgen peynir bi tane papatya ekmek dilimi yedim hepsi o ve şuan hiç canım bişey çekmiyor
yalnız şu activia bana çok ii geliyor
midemde dalgalanma olunca yiyorum bi tane ii oluyor
zararı yoktur inş.
dua et bana da inş. herşey yolundadır kuzularımın
hap verdimi sana peki
ay ben hap içemiyorum ne yapacağım bilmiyorum
3 .aydan sonra yeni haplar veriyorlar sanırım
nasıl içeceğim bakalım
resmen öğüre öğüreiçiyorum
eskiden beri hap içemem
çok zorlanıyorum valla benim zorum da o
ALLAH yardım etsin hepimize
günaydınnn
ben de fanta içiyorum kola yerine çok istersem ya da gazoz
ama ben özelikle kola içmemeye çok özen gösteriyorum
diğerleri yine az çok belli de kolanın ne olduğu belli değil
3 aydır bir iki yudum kola ancak içmişimdir
gazlı birşey canım isterse fanta içiyorum genelde
tıp kesinlikle bir yere kadar herşey ilahi takdir..
Çok zor bir kararama dualarımız seninle
RABBİM yüzünü güldürsün
Günaydın kızlar
Delikız ben de geçen gece kola içtim bardak bardak...
İnci şu troid için gitmiştim...Çok pahalı buralar ya...
Nazefsa canım maşallah sana ve dr ne... Ben hissediyorum oğlumu...16-17 gibi başladım hissetmeye... Canım idrar testi sonucu için 3 gün sonra ara sorun varsa da ilaç verirler...
Herkes iyidir inşallah...
Nazefsa maşallah yavruna
Akasya canım inş o prof.un dediği gibi ihtimal yüzde 0'dır.
Bizler ne yaparsak yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.
Bunların hepsi sadece birer sebep. Elimizden geldiğince tedbirimizi alıyoruz.
Sonrası tevekkül ve dua...
ben de su ,ayran bazen meyve suyu ..
arada o kadar olur canım
sürekli içmedikten sonra sorun yok
ben bu ara su da içemiyorumya orası ayrı
ay yok bn her gün iğneye razıyım yeterki hap olmasın
ağrı eşiğim yüksek acımaz bende iğne ah keşke iğne olsa
herkesin derdi başka işte :)))
chnb canım inş en az 36 yı görceksiniz bu defa, hedefini yüksek tut
kansızlık varmış kan ilaçları içiyorum bi sürü, içmeye katlanırım da kabız yapıyo, onun da şurubunu içiyorum.
magnezyum içiyorum kramplar için.
kalsiyum içiyorum kan sulandırıcı kullanmanın yan etkisi kemik erimesiymiş, onun için.
iğne zaten sabit.
eskiden nasıl doğururmuş kadınlar anlamıyorum, hiç de sevmem ilaç içmeyi.
CNMMM etmemmi hep dualarımdasınız hiç merak etmeAYY bak ben ne kadar stres yapıyordum şimdi hiç yapmıyorrum kafama dahi takmıyorum allaha şükür bi sürü insan saglıklı bebek dünyaya getiyor hemde ne zor şartlar altında biz neden getirmeyelim sendeee hiiiç kafana takma kuzucummm düşünmemeye çalış hatta bence hiiiç devlete gitme tek kendi doktoruna git hem o zaman kafana çok takmamış olursun hemde zaman daha çabuk geçer cnmm bana kan ölçümü yaptı doktorum ona göre ilaç başlayacakmış. 14.haftada ilaçlarını degiştiriyo bende pazartesi gidicem o zaman yeni ilaç yazacak.büyük bi ihtimal sanada banada elevit vitamin yazar bide kan hapı yazar folik aciti kesiyor zaten. benm gittigim hastanenin ultrasonu çok fazla iyi ya inan parmaklarına kadar sayarak gösterdi minnacık olmasına ragmen
Devlete gittigin zaman göreceksin ultrasonu sana çevirmiyorlar bile kendi bakıyo iki dk kapatıyorlar sinir oluyorum bnde o zaman
Cinsiyeti benm doktorum bacak arasında çıkıntı olarak gördü sonrada zaten bu hafta gittigimde dahada erkek organına benzemiş dedi.ama %100 konuşamıyor tabi 1 aya kesin belli olur.sennde bu gidişine tahmini olarak söyler doktorunnn inşallah biri kız biri erkektir ve ikiside dogana kadar hep saglıklı olurlar cnm bnmmm
Bnm iştahsızlıgım oldu bir hafta ,ama nasıl iştahsızlık herşeyden tiksiniyorum falan ama şimdi geçti düzeldi 1 haftada 1 kilo vermişim zaten.ama doktorum gayet iyi dedi bundan sonra besinini iyi alıcaksın dedi bende yiyorum artık yavaş yavaş başlarım şişmeye ama büyük bi ihtimal ben çok kilo almıycam bebegim alacak gibi inşallahhhhYaa ben o hapları içerken ölüp ölüp diriliyorum sanki,şimdi günde bir tane içiyorum ama artık haftaya başlıycak diger haplarda zor günler beni bekliyor.crinone jel kullanıyordum doktor onuda son bir hafta kullan dedi ondanda kurtuldum bu durumda bende activya çok yiyorum eşimde çok sever zaten bana da çok iyi geliyor sende yee hiç bi zararı yok cnm ben doktoruma sormadan doktorum bana activya ye dedi. hiçç birşeyii kötü düşünme cnmmm herşey çok güzel bakkk bebişlerimiz çook saglıklı alaha şükür 3. ayınıda tamamladın riskin yok şuanda.düşünsene seneye bu zamanlar 6 aylık olmuş olcaklar ne güzelll bide zaman gerçekten çok çabuk geçiyor ramazandı bayramdı derken artık alışverişe başlarızzzz
Dogru söylüyorsun cnmm ben arayıpta sorayım doktorum 1 hafta sonra gel tarama sonucun çıkmış olur dedi ama idrar sonucu daha erken çıkar arayıpta sorayımm.ama intihap olsa idrarda yanma gibi bi belirti olurdu demii? cnmm maşallah bakk ne güzel gidiyorrr hiiiç kafanı tkma 25 haftalık olcak paşa.en güzelini düşün tam zamanında gelecek bebegin dünyaya maşallah sizeee
sagolll incim teşekkür ederimmmm rabbim sanada nasip edecek inşallahhh güzel yürekli arkadaşımm benm
evet karar verdik kasım ayında tüp denicez inş pgt yöntemi ile.anakarada hangi merkeze gitmeliyim tecrübe ilgi alaka ...
Eee canım bu iyi bir haber baksana Ankaradaki Prof'aHerkese selam arkadaşlar ;
Amerika'dan küçük de olsa bir bilgi geldi. Ancak belirsizlik devam ediyor. Üstelik ne yazık ki en korktuğumuz sonuca doğru gidiyoruz.Bendeki diğer mutasyonun iki gen parçasında da olduğunu düşünüyorlar. Diğer mutasyonun neye sebep olacağını bilemiyorlar. Senin gibi hasta olabilir, sağlıklı olabilir bir ihtimalle de senden çok daha hafif hasta doğabilir diyorlar. Ama yüksek ihtimal olarak sağlıklı olacağını söylüyorlar. Ankaradan başka bir prof ise kesinlikle senin gibi hasta olmaz diyor. %0 ihtimal diyor. Artık ne düşüneceğimi neye inanacağımı şaşırdım. Tıp benim sorularıma cevap veremiyor. Belki de ilk defa PGT yaptırıp bu kadar risk alacak olan benim. Talihsizlik.. Ama Allah büyük. Eşimle uzun uzun konuştuk. Ağladık, zırladık En sonunda risk almaya karar verdik. PGT yaptıracağız. Neye sebep olduklarını bilemedikleri mutasyonu bırakmak zorundalar. Hamilelik oluşursa tevekkül edeceğiz.. Benim gibi hasta olursa da yapacak bişey yok. Allah'ın yazgısı diyeceğiz.. Öyle işte kızlar.. Önümde çok zor bir süreç var. Dualarınızı esirgemeyin.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
chnb canım inş en az 36 yı görceksiniz bu defa, hedefini yüksek tut
kansızlık varmış kan ilaçları içiyorum bi sürü, içmeye katlanırım da kabız yapıyo, onun da şurubunu içiyorum.
magnezyum içiyorum kramplar için.
kalsiyum içiyorum kan sulandırıcı kullanmanın yan etkisi kemik erimesiymiş, onun için.
iğne zaten sabit.
eskiden nasıl doğururmuş kadınlar anlamıyorum, hiç de sevmem ilaç içmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?