Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ranacığım ;

Sakin ol canım. Hemen telaş yapma. İnşallah birşey olmayacak bebeğine.. Allah yardımcın olsun. Hemen hastaneye gidemiyor musun ?? :26:

Canım dur bir sakin ol hemen en yakınındaki hastaneye git vakit kaybetmeden
Acile git canım yaa bekleme tıp merkezini
En kötüsünü düşünme dur
Bak chnb'nin nasıl kanaması vardı belki hatırlarsın
Doktor hastaneye yatırmıştı o yüzden
Dua et ve sakin ol
İnşallah bebeğin sneinledir

Ranacığım bide daha önceden düşük yaptınmı
O keseye benzettiğin şey nasıldıki
Damarlı damarlı bir şeymiydi anlatsana bi
Ben hatırlıyorum bebeğimi düşürdüğümde

Bak şimdi nasıl üzüldüm nasıl moralim bozuldu
İnşallah bebeğin seninledir hala ve sağlıklıdır

saolun kızlar anlamadımki nasıl bişey pıhtımı etmi gidemiyorum biyere düşük igneleri falan önlem alındı ama ayaga kalkmam kötü olur diye yattıyorum hiç düşügüm yok su meselesinden kaybım var ama düşmemişti alınmıştı su olmayınca oooof

Eşin evde yok o zaman desene tühh aksiliğe bak
Ya bide düşük öyle kolay bir şey değilki canım
O Kadar sancılı ve ağrılı bir şeyki
Doğumdan beter derler ya
Ağrın sızın var mı peki?

Hedefim yüksek aslında da ne bileyim şu enfeksiyondan korkuyorum elimden gelse her gün idrar tahlili yaptıracağım: Kan sulandırıcıların bu yan etkisini bilmiyordum...Hep birlikte her şey güzel olsun...

benim de sulu akıntım oluyo dr.a söyledim turnusollu ped verdi, anladığım kadarıyla amniyon sıvısı değilmiş. akıntıymış.
idrar tahililim temiz çıkıyo ama kanım baya düşmüş.
kalsiyumu da 3.ayda fln dr yazdı, bu iğneyi 9 ay kullanırsan kemiklerin erir diye.
sık sık yaptırmak lazım ama tahlilleri, hastanede sadece idrardaki enfeksiyon yüzünden yatan vardı, tehlikeli bişey.
hepimiz sonuna varıcaz inş. sağlıkla.

dr merkeze gidemediğinden sana yat demiş olmasın? belki yapılacak bişey vardır bence hemen dr.a gitmelisin. düşecekse 2 adım yürümene bakmaz zaten.

Dur canım bir sakin ol önce.
Allah korusun.
Doktorunu bekleme, yakınlarda bir hastaneye git hemen.
Neler oluyorsa erkenden tedbiri alınsın.

Ranacım chnb'nin de öyle olmuştu. Bebeğini düşürdü sanmıştı ama çok şükür bir şey olmadı.
Doktor ne diyor? Yakınlarda bir tıp merkezi falan varsa git hemen.

dr aradı ya iftardan önce ya sonra bakıcakmış ne olduysa oldu ne acıymış buu

Canım lütfen sakin ol bak benim de foşşşşş diye kan geldi hatta 4-5 cm büyüklüğünde pıhtı düştü yıktım hastaneyi bebek sandım. Allah yardımcın olsun inşallah bir şey olmayacak dualarım seninle 3 gün arka arkaya mutlaka proluton depot kullan, coraspini kes mutlaka o da yapar kanama ...

Mattika calsiyumu sorayım gerçi ben çok peynir ve yoğurt tüketiyorum.

Delikız activyayı Arda beye sordum ye dedi sakıncası yokmuş...

benim devlettekidoktor iyi bir doktor öyle kalabalık bir hastane de değil
ilgileniyor yani ben sadece iyi olduklarını görmek için gideceğim çünkü uzun yoldan geldim merak ediyorum
olmazsa kendi doktoruma da giderim çarşambaya randevu almıştım
benm doktor söylemez bence cinsiyeti ama aceleye gerek yok nasıa bir ay sonra kesin belli olacak
şimdi olasılıkla konuşacak ne gerek var bir ay sonra kesin söylesin daha iyi bence
çünkü bişey söylese ona adapte oluyorsun
bende de tiksinme var yaptığımı yeme konusunda sanırım
ve bugün ii değilim sanırım kusacağım ALLAHIM kusamıyorum hiç yardım et boğulacağım diye çok korkuyorum
ben de kilo almayacak gibi duruyorum ama hayırlısı
göbeğim dümdüz eşim sürekli ne zaman çıkack bu dümdüz baksana diyor :))
dedim bebekler iise sorun yok

Mattika calsiyumu sorayım gerçi ben çok peynir ve yoğurt tüketiyorum.

Delikız activyayı Arda beye sordum ye dedi sakıncası yokmuş...

ben de yoğurt çok tüketiyorum ama heparin tedavisinin en meşhur yan etkisi kemik erimesi, zaten hamileyiz, takviye gerekebilir. bebeğe de lazım fazlasıyla.

kızlar activya yerine ev yoğurdu tüketmeye çalışın. hazır yoğurt, süt yiyeceğinize hiç yemeyin diyo uzmanlar.
doğal ev yoğurdu activya nın yaptığı etkiyi yapıyo zaten.

kızlar dr aradı apar topar gittik okadar pıhtı kanama neyseki bebegim benimleymiş neden böyle oldugu belli olmadı içte kanama yok önlem iğne falan vurundum zaten inş kesilir azaldı ama ben hala korkuyorum drum rahim duvarından gelmiştir dedi herşey normal gözükyor dedi anlamadım bende neyse ben kayınvalidemdeyim merkez yakındı oradan girdim gelişmeleri yazarım eve gidince desteklerin için rabbim razı olsun bebeklerimizi bize bagışlasın olmayanlara rabbim nasip etsin.

ayyy canım ya çok geçmiş olsun yine neler kaçırmışım kusuruma bakma ohh güzel haberlerinle buradasın maşallah güçlü savaşçı bebişlerimiz olsun hepimizin 9 ay sonunda sağlıklıca kucaklarımıza almak nasip olsun inşallah tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…