- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.861
öyle kötü haldeyimki ani kanamayla bişeyler düşürdü drum biraz yat şimdi daha kötü olur dedi birazdan merkez açılabilerse bakacak netten sürekli araştırma yapıyorum kafayı yedim dua edin olurmu hala kanama var rabbim ne olurr
öyle kötü haldeyimki ani kanamayla bişeyler düşürdü drum biraz yat şimdi daha kötü olur dedi birazdan merkez açılabilerse bakacak netten sürekli araştırma yapıyorum kafayı yedim dua edin olurmu hala kanama var rabbim ne olurr
saolun kızlar anlamadımki nasıl bişey pıhtımı etmi gidemiyorum biyere düşük igneleri falan önlem alındı ama ayaga kalkmam kötü olur diye yattıyorum hiç düşügüm yok su meselesinden kaybım var ama düşmemişti alınmıştı su olmayınca oooof
Hedefim yüksek aslında da ne bileyim şu enfeksiyondan korkuyorum elimden gelse her gün idrar tahlili yaptıracağım: Kan sulandırıcıların bu yan etkisini bilmiyordum...Hep birlikte her şey güzel olsun...
saolun kızlar anlamadımki nasıl bişey pıhtımı etmi gidemiyorum biyere düşük igneleri falan önlem alındı ama ayaga kalkmam kötü olur diye yattıyorum hiç düşügüm yok su meselesinden kaybım var ama düşmemişti alınmıştı su olmayınca oooof
dr aradı ya iftardan önce ya sonra bakıcakmış ne olduysa oldu ne acıymış buu
dr aradı ya iftardan önce ya sonra bakıcakmış ne olduysa oldu ne acıymış buu
CNMMM etmemmi hep dualarımdasınız hiç merak etmeAYY bak ben ne kadar stres yapıyordum şimdi hiç yapmıyorrum kafama dahi takmıyorum allaha şükür bi sürü insan saglıklı bebek dünyaya getiyor hemde ne zor şartlar altında biz neden getirmeyelim sendeee hiiiç kafana takma kuzucummm düşünmemeye çalış hatta bence hiiiç devlete gitme tek kendi doktoruna git hem o zaman kafana çok takmamış olursun hemde zaman daha çabuk geçer cnmm bana kan ölçümü yaptı doktorum ona göre ilaç başlayacakmış. 14.haftada ilaçlarını degiştiriyo bende pazartesi gidicem o zaman yeni ilaç yazacak.büyük bi ihtimal sanada banada elevit vitamin yazar bide kan hapı yazar folik aciti kesiyor zaten. benm gittigim hastanenin ultrasonu çok fazla iyi ya inan parmaklarına kadar sayarak gösterdi minnacık olmasına ragmen
Devlete gittigin zaman göreceksin ultrasonu sana çevirmiyorlar bile kendi bakıyo iki dk kapatıyorlar sinir oluyorum bnde o zaman
Cinsiyeti benm doktorum bacak arasında çıkıntı olarak gördü sonrada zaten bu hafta gittigimde dahada erkek organına benzemiş dedi.ama %100 konuşamıyor tabi 1 aya kesin belli olur.sennde bu gidişine tahmini olarak söyler doktorunnn inşallah biri kız biri erkektir ve ikiside dogana kadar hep saglıklı olurlar cnm bnmmm
Bnm iştahsızlıgım oldu bir hafta ,ama nasıl iştahsızlık herşeyden tiksiniyorum falan ama şimdi geçti düzeldi 1 haftada 1 kilo vermişim zaten.ama doktorum gayet iyi dedi bundan sonra besinini iyi alıcaksın dedi bende yiyorum artık yavaş yavaş başlarım şişmeye ama büyük bi ihtimal ben çok kilo almıycam bebegim alacak gibi inşallahhhhYaa ben o hapları içerken ölüp ölüp diriliyorum sanki,şimdi günde bir tane içiyorum ama artık haftaya başlıycak diger haplarda zor günler beni bekliyor.crinone jel kullanıyordum doktor onuda son bir hafta kullan dedi ondanda kurtuldum bu durumda bende activya çok yiyorum eşimde çok sever zaten bana da çok iyi geliyor sende yee hiç bi zararı yok cnm ben doktoruma sormadan doktorum bana activya ye dedi. hiçç birşeyii kötü düşünme cnmmm herşey çok güzel bakkk bebişlerimiz çook saglıklı alaha şükür 3. ayınıda tamamladın riskin yok şuanda.düşünsene seneye bu zamanlar 6 aylık olmuş olcaklar ne güzelll bide zaman gerçekten çok çabuk geçiyor ramazandı bayramdı derken artık alışverişe başlarızzzz
Dogru söylüyorsun cnmm ben arayıpta sorayım doktorum 1 hafta sonra gel tarama sonucun çıkmış olur dedi ama idrar sonucu daha erken çıkar arayıpta sorayımm.ama intihap olsa idrarda yanma gibi bi belirti olurdu demii? cnmm maşallah bakk ne güzel gidiyorrr hiiiç kafanı tkma 25 haftalık olcak paşa.en güzelini düşün tam zamanında gelecek bebegin dünyaya maşallah sizeee
sagolll incim teşekkür ederimmmm rabbim sanada nasip edecek inşallahhh güzel yürekli arkadaşımm benm
Mattika calsiyumu sorayım gerçi ben çok peynir ve yoğurt tüketiyorum.
Delikız activyayı Arda beye sordum ye dedi sakıncası yokmuş...
Rana'yı merak ettim. Allah yardımcısı olsun. İnşallah bebeği onunladır. Amin
ayyy canım ya çok geçmiş olsunkızlar dr aradı apar topar gittik okadar pıhtı kanama neyseki bebegim benimleymiş neden böyle oldugu belli olmadı içte kanama yok önlem iğne falan vurundum zaten inş kesilir azaldı ama ben hala korkuyorum drum rahim duvarından gelmiştir dedi herşey normal gözükyor dedianlamadım bende neyse ben kayınvalidemdeyim merkez yakındı oradan girdim gelişmeleri yazarım eve gidince desteklerin için rabbim razı olsun bebeklerimizi bize bagışlasın olmayanlara rabbim nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?