Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

slm
hazade bebeğin büyümüş maşallah size
akasya canım dogum günün kutlu olsun sanırım bebek istiyorsun rabbim en kısa zamanda sanada tattırsın.
delikız iznine sevindim dinlenmiş olursun hiç olmazsa
chnb canım sen nasılsın?
şöyle geçmişe az bakabildim dün attıgım msjlar yok dün prf drda randevüm vardı yazmıştım ama yok olmuş içerde kanaman az var dedi biraz dikkat et bu haftayı atlatısan düzelir inş dedi aklım çıktı hala kahverengi lekelerim var inş düzelir:26: folbiol yerine b12 vitaminide kapsayan bir vitamin ilacı verdi muhtelemen bu eksiktir diye idrarda yanma var dedim onun içinde fitil verdi 7günlük 1ay sonraya gün verdi takip için bişey olursa haber et dedi bende ALLAH korusun dedimdünün sabahıda devlette idrar vs tekrar istemişti tüp drum enfeksiyon için bugün çıktı sonuçları eşim götürdü enfeksiyon ve diger tahliller temiz çıktı eşimde devllette dra idrarda yanma var dedmiş eşim oda fitil vermiş yani sakıncalımı olur demiş dün kullandım çünkü yok bir zararı kullansın başlamış artık demiş ohh dedimya diger dra gittigimiz belli olmadı ve fitilde zararlı degil olunca içim rahatladı bide şu haftayı atlatırsam çok mutlu olucam

bence de en sağlıklısı normal doğum ben de tek olsa normal doğum istiyordum çok fazla ama mecbur sezeryan olacak
ben de sezeryandan sonraki toparlanma sürecinden korkuyorum normal doğumda bi kere bağırıyorsun ama sonrası çok rahat oluyor
sezeryan ameliyat sonuçta
Ama ne yapalım bebeklerimizin sağlığı için katlanacağız artık
ALLAH hayırlısı ile doğurmak nasip etsin inş.

slm rana
sağolasın inş. dinlenirim
sen de dikkatli ol bol bol yat
hayırlısı ile inş. sıkıntıların geçecek
ben çıkıyorum mesai bitti
herkese ii akşamlar

Vallahi cnm senin adına çok sewindim çok iyi olduu ...
Oy Allahım kusmakk felaket bişey Allahım şikayet etmiorum razıyım ama kızlar bildiginiz gibi deil :18:
Ay bilmezmiyim defalarca izledim 8 kat kesiolar:18::18::18::18:
Ama napalım 40 katta kesse razıyız yawrularımız için.Ama benim normale cesaretim yok çünkü canlı canlı gördüm ay bebek çıkamadı bir makas attı kesti bebek hemen çıktı ağlamaya başladı

Saol Ranacım büyüyo sanırımm
Sende çok dikkat et ve akıntıya takılma bilmem hatırlarmısın benimde günlerce geldi kahvrengi akıntım İnşallah sağlıkla yavrunu alıcaksın cnm kucagına

Ranacığım ;

Teşekkür ederim canım. Bebeğinin iyi olmasına çoookk sevindim. Geçen akşam kanamam başladı deyince epey korkmuştuk.. ŞÜkür bebeğin seninle.. İnşallah da 9 ay seninle olup , sağlıkla doğacak..

hoşgeldin turkuaz.. tedavin hayırlı olsun, bu mübarek günlerde güzel hayırlı haberler gelir inş senden.
herkes eylülü bekliyo, eylülden önce sen ver müjdeyi

kızlar burdayım ama yoksunuz
delikız format atmışlar pc ye,msn yi yüklemedim henüz
mattika,akasya,hazade teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

mattika az zamanın kaldı,Allahım kolaylıklar versin inşallah

hazade bulantıların başlamış,ne güzel:)

akasya eylülde mi başlayacaksın tedaviye?

tabii delikız gitmiş gelmiş trabzonlara,ah ah kızlar

sabah doktordan geldim,maalesef sayı 8 değil şimdiilik 5 dedi,2 tanesi büyümedi sanırım,1 i de kayıp galiba
delikız sana göre benim durumum 2 kat daha zormuş dr öyle dedi,amh yüzünden böyleymiş,zaman kaybetmemeliymişim yani...cumartesi yine kontrol,pazartesi yumurta toplama yapılacak inşallah....

umudumu yitirmek istemiyorum ama eğer yumurta durumuna göre belki bunları dondurup,bir kez daha yumurta toplanabilirmiş,volkan hocayla görüşecekler...bana lazım olan 1 ya da 2 taneyi Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla....
kızlar ne olur dua edin bana,bende evladıma kavuşayım sağlıkla inşallah....

Ranacım evet teknik bir aksaklıktan dolayı mesajlar silinmiş.
Bebeğin seninle inş.
İçini ferah tut.
Dualarımızdasın.

Merhaba canım hoşgeldin.
Sayı için bozulmasın moralin.
Bana en fazla 4 demişlerdi opu'dan 2 gün önce ama 7 toplanmıştı.
İnş güzel olacak inanıyorum.
Dualarımızdasın.

Merhaba canım hoşgeldin.
Dualarımızdasın.

hoşbulduk inci bana lazım olan 1 ya da 2 tabii pgt den sonra,bugün dr dedi dün 15 yumurta pgt ye gitti 1 tane bile çıkmadı dedi
inci bir de rahim kalınlığı kaç olacak biliyor musun?benim şu anda 6 imiş düşük dedi dr,senin kaçtı hatırlıyor musun?
bir yerde en az 7 olması lazım diye yazıyor,kalınlaşmaz mı acaba?

Merhaba canım hoşgeldin.
Dualarımızdasın.

hoşbulduk inci bana lazım olan 1 ya da 2 tabii pgt den sonra,bugün dr dedi dün 15 yumurta pgt ye gitti 1 tane bile çıkmadı dedi
inci bir de rahim kalınlığı kaç olacak biliyor musun?benim şu anda 6 imiş düşük dedi dr,senin kaçtı hatırlıyor musun?
bir yerde en az 7 olması lazım diye yazıyor,kalınlaşmaz mı acaba?

Evet o kadar sayıdan sağlıklı çıkmayabiliyor.
Biz sayı meselesini ister istemez kafamıza çok takıyoruz.
Kendiminkini hatırlamıyorum ama bildiğim 8-10 mm olması gerektiği.
Transfere kadar kalınlaşır mı inan bilmiyorum. Bir sonraki gidişinde sor bence.

Canım hepimiz sayıya takılıyoruz ama 1 tane yumurtada bile sağlıklı bulunabilir. 15 yumurtadan hiç de çıkmayabilir. Bu işler gerçekten nasip işi. Rahim kalınlığı konusunda bilgim yok ama belki ilaç ya da iğnelerle kalınlaştırılıyor olabilir :26: Sen moralini bozma. Duaya ve pozitif düşünmeye devam. Allah nasip ettiyse olacaktır inşallah..

doğru söylüyorsun akasya,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,seneye bu zamanlar bebeklerimize kavuşmuş oluruz inşallah, bana dua edin ne olur,moralimi bozmamaya çalışıyorum,haftaya bugün herşey belli olacak,inşallah güzel şeyler olur...sen nasılsın?neler yapıyorsun?

daha vakit var turkuaz arkadan büyüyerek gelebilirler diğerleri de
hem ellimi olur 5 inin 5 ide sağlam çıkar
bu işler nasip işi nasibinde varsa 1 yumurta da yeter
moral bozmak yok gayet sakin olacksın
ben tedavi sürecinde gayet iidim onun faydasını gördüm sen de öyle ol ki işe yarasın
iki kere yumurta toplamaları da mantıklı
daha çok sayı daha çok sağlıklı demek
her halukarda rahat olmaya çalış ve doktorlara güven
herşeyi takınca çok zor oluyor geriliyorsun
ben ne zaman relax olduysam o zaman güzel haberler aldım
sen de alacaksın inş.
dualarım sennle RABBİM bu müarek ayda yüzünü güldürsün inş.
hem belki bu ay mutlu haberi alırsın adını da RAMAZAN koyarsın paşamızın bellimi olur
RABBİM yardımcın olsun inş.

kızlar nasılsınızzz hepiniz çook iyi olunBende çok iyiyim marmarise gitmye karar vermiştik ama son dkkada bi degişiklik oldu ve izmir çeşmeye geldik denize giriyorum burada havalar çoook sıcakk yanıyor.zaten esmerdim daha fazla yandım kollarım acıyofazla denizde durmamaya çalışıyorum korkuyorum çünkü rabbim esirgesin bebegimi korusunnnpazar günü inşaallah dönücez pazarteside 2 li tarama test sonuçlarım çıkacak aklım orada umarım hiiç bi sıkıntı yoktur yavrum iyidir.hepiniziii çok öpüyorummmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…