Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya eve götürüyor ya da birisini çağırıyor eve.

Mrs-cicek ben de götürüyor olabileceğini düşünüyorum. İş arkadaşımın bakıcısı (olay 28 yıl önce oluyor) vücuduna kalıp sabun sarıp götürüyormuş, kadın vedalaşmak için sarılınca fark etmiş. (Yaşlı bir teyzeymiş bir şey olmuş sırtını sıvazlayıp sarılmak istemiş)

Yani böylesi de var. Yok değil.

psikolojisi bir kere sağlıklı gelmedi bana.
araştırdınız mi ise almadan?
çocuğunuzu umursamıyordur şimdi.. sadece çocuğa ara bir göz atıyordur oturup konuşma anlatma oynama yapmamıştır.
odanızı merak edip araştırmış da olabilir. iç çamaşırlarınıza bile bakmış olabilir,
belki zarar da vermis olabilir, esyalariniza ozensiz davranmistir siz fark etmemissinizdr.çok rahatsız edici yazarken ben rahatsız oldum. yaşıt olabilirsiniz ama arkadasınız akrabanız ailenizden biri değil bu kadar rahat olmak nedir?

Ya bence açık açık söyleyin kimsenin evimde bu kadar rahat davranmasını istemiyorum dikkat edebilir misin diye yeni bir bakıcı bulana kadar tabi.

Ooohoooo temizliğe gelen kadının terliği ayrıdır bende .
Terlik benim kırmızı çizgim tarak filan kullandıysa cinnetlik
Bu sınırları epey aşmış yaahu.
Birgün yanına birini bırakın ne yapıyor ne ediyor diye.
Eve götürüyor sanırım .
Ayıp yani çalışan kadın yapmış etmiş 3 gün yiyeyim diye ne diye evine götürürsün
Yuhhhh
Gönderin gitsin .

Isin yemek boyutu cok can sIkIci ama diger anlattiklariniz daha da vahim.
Esini ne diyo bu duruma?
Birde cocuklarin soyledigi cok enteresan.siz yokken eve birini alip odanizi mi kullaniyo acaba.ben cok iskillendim bu durumdan.acilen bu kizi evinizden uzaklastirin valla sonu pek hayirli gorunmuyo cunku.

+1 Her cümlenize katılıyorum. Maalesef çok can sıkıcı bir durum.

Bir tanidigin bakicisi buzluktan kiyma et koyden gelen nar eksisi,temizlik malzemeleri,mevsim yazken kislik esyalardan yavas yavas hep tasimis...farkettiklerinde baska bir bahaneyle isten cikarmislar.Korkmuslar dusman kazaniriz diye..Bence siz de yol verin gitsin

O ne öyle Timur'un filleri gibi. Uyaracaksınız, sınır koyacaksınız başka yolu yok. Canı çeker 1 dilim yer ama sizin anlattığınız yüzsüzlük. Açık açık konuşmanız gerekiyor.

Kendi evim dışında hiçbir yerde bu kadar rahat yiyemem. Allak kolaylık versin

Bana bir abla geliyordu haftalik temizlige gelir gelmez double turk kahvesini yapip icer oyoe baslardi temizlige aksamda yorgunluk kahvesi icer cikardi. Her geldiginde gazli mesrubat ne varsa bitirir. Birseyin sonuymus dusunmez bitirirdi. Hatta soyle birsey vardi calisn insaniz bazen yetisemiyoruz buzlukta hazir birseyler olsun basit hemen yapilacak diye esim ile ikimize yetecek 400 grlik manti yaptirirdim buzluga atardim eger o geldiginde kendisi yemek yapmiyorsa bunu tek basina yerdi. ( hanimefendi benim yaptigim yemegi yemez sadece kendi pisirirse yerdi. O mantiyi yaptigi zamanda evde en az 2_3 cesit yemek olurdu) malesef boyle insanlar var. Benimki yine temizlige geliyordu. Sen iki canini emanet ediyorsun. Bu kadin cocuklarina katacak yemekten vakit bulamiyordurki. Bence oncelik heryere kamera taktirin ve kadini degistirin hatta cocuklarin icinde en iyisi sosyallesecekleri ve onlara guzel seyler katabilecek bir kres bulun

ya ben diğer anlattıklarınızdan sonra evde çocuklara bakmak dışında her şeyi yaptığını düşünüyorum artık.yerinizde olsam iş için gider sağlık raporu alırım 1 hafta bir özel hastaneden acilen kovardım.gerekirse akrabama komşuma durum bu diye rica eder adam gibi bir şirketten sağlam referanslı bakıcı bulurdum.yok bu kıza çocuk falan emanet edilmez.

Nasıl sizin odanıza artık çocuklarınız orası ablanın odası diyorlar??? Uyuyor mu yoksa orda ya da çantasını falan mı koyuyor?

iş yerinde yemekhane var, hiçbir yemeği bizim istediğimiz kadar koymuyorlar. herkesin alabileceği belli. elbette yemek yiyecek ama bu bütün gün oturup yemesini gerektirmez.
yemekten çocukla nasıl ilgileniyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…