Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar yemesi abes cidden bence götürüyor ya 13 tane şekerpare yemek çok abartı etler azalmış diyorsunuz eve götürüyor büyük ihtimal .bence konuşamam derseniz yeni bakıcı arayın bu da fazla artık yuh çünkü

ya kendi evinizde yemek mi saklıycaksınız yani nereye kadar.siz yeni bir bakıcı bakmaya derhal başlayın , buzluktan et çalan yemekleri bitiren bu yüzsüzlükteki bir insan yarın öbür gün evden deterjanlarınızı evine taşır, kıyafetlerinize dadanır.çocuklarınıza da hiç bir şey katmaz.ona kadar biraz bir şey ayırın tezgaha koyun giderken de "senin için tezgaha yemek bıraktım , buzdolabı açılmasın istemiyorum lütfen" de.ayrıca bir de not bırak onun yemeklerine "x hanım için" yaz koy.

Kızarsa bebeğe zarar verir belki

Boylede olmaz ama. Ya benin evime temizlige gelen kisi ben isteyken aticagi seylerin fotosunu cekip yolluyodu kadincagiz bak bozulmuslar atiyim mi ne yapiyim diye. Deterjan bitse soyluyodu. Bisey yiyip icmiyodu neolur ye olmaz boyle ac acina diyodum

22 yaşında

Boylede olmaz ama. Ya benin evime temizlige gelen kisi ben isteyken aticagi seylerin fotosunu cekip yolluyodu kadincagiz bak bozulmuslar atiyim mi ne yapiyim diye. Deterjan bitse soyluyodu. Bisey yiyip icmiyodu neolur ye olmaz boyle ac acina diyodum
Kesinlikle haklisin ama bunu yapandan ben herseyi beklerim

Kesinlikle haklisin ama bunu yapandan ben herseyi beklerim

O zaman yeni biri bulunasak isten cikarilacak cikarilirkende sebepleri soylenicek baska yerde yaparsan yine issiz kalirsin denilecek. Yeni gelene de bi oncekini bundan yolladik diye en bastan soylenicek.

Ama zor isler bende yeni gelen temizlikciyle konusma yapicam yarin bakalim. Bi oncekinin evi artik cok uzak gelemiyor aylardir birini ariyorum birini yolladilar ama yok yani ilk gun olmadi bakalim simdi ne olucak

Hadi hayırlısı gerçekten çok zor. Evine elinle yabanci birisini sokuyorsun

Dikkat edin başka şeyler başınıza gelmesin altın da başka şeyler çıkabilir

Allah kurtarsın
Ne gibi kıskanç birine de benziyor açıkçası...ona özellikle terlik koymama göstermeme rağmen odama girip odamdan terliğimi alıp giyiyor..Bunun gibi küçük birkaç şey fark ettim de genç kız deyip çok da takılmıyorum..aramızda çok yaş farkı da yok sanırım ondan.

Ya işte bu yüzden eve bakıcı alacağıma ücretsiz izine ayrılırım diyorum ne yazık ki başkasının evi olduğunu düşünerek çalışan çok az kişi var. Bence 1-2 hafta eve bi şey almayın. Standart yiyeceği kadar şey olsun yeter. Siz işten gelince size yetecek kadar alışveriş yapın. Böyle olursa anlar bence. -_- şahsen ben de suratına söyleyemezdim. Ama söylemek ve mesafeyi korumak gerekli. Ne münasebet odanıza giriyor?.. Bunu söyleyebilirsiniz mesela hatta yatak odanızı kitleyin. Baya iğrendim bu durumdan.

Bu kadar yiyen insan ayakta nasıl duruyor çocuğa nasıl bakıyor? Beni asıl bunlar düşündürdü

Masallah sübhanallah ne diyecegimi sasirdim. Bence bir sekilde uyarin. Cocuktan yola cikabilirsiniz. Onlar cocuk icin canim bizde tuketmiyoruz diyebilirsin kizim sana söylüyorum gelinim sen anla olsun. Ben olsam baska bakici bakardim cnku bu asiri ve pek duzelicek bisey degil. Ocagina incir agaci dikilmesin. Herşeyin bi dozu var

Konu sahibi yazdikca saskinligim artiyor.Daha fazla somurmeden sizi bi hal caresini bulun.Ben okurken fena oldum.İyi niyetli ,kibar biri oldugunuz anlasiliyor yazdiklarinizdan ama bu kadin haketmiyor bence.Farkli secenekleri dusunun gec olmadan ...

Yokk artık. Resmen hırsızlık bu. Ne insanlar var ya cidden hemen o bakıcıya yol verin eğer şüphelendiğiniz gibiyse

Keşke ücretsiz izin hakkım olsa alırdım ben de ama yok aileler uzakta hala şimdiye kadar baktı o da evlendi,kreş deseniz bir tane yakınımızda var o da hijyenik değil çocuklar enfeksiyondan hastanede yatar ilk günden..

Mutfak dısında dikkatinizi çeken birşey oldu mu? Bir insanin çalıştığı yerde bu kadar rahat olması normal değil. Kolayı sevebilir isterse 5 litre içsin ya da 10 ekmek yesin ama madem o kadar kapasitesi var yaninda getirsin kendi yiyeceğini, ev halkının yemeğini bitirmesi tuhaf. Bence evine taşıyor. Deterjanlarınıza, yağlarınıza,şampuanlarınıza falan da bi baksanıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…