Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl sizin odanıza artık çocuklarınız orası ablanın odası diyorlar??? Uyuyor mu yoksa orda ya da çantasını falan mı koyuyor?
Aklıma ne geldi.Olur ya içeri girip,karıştırıyor falan olmasın.Cekmeceleri,giysileri,özel eşyaları.Cocuklarda yabancılık cekmeyip onunda girdiğini görünce öyle diyorlardir.Birde bura benim odam falan diyormus çocuklara, tovbeeee .

Valla benim aklima cok daha baska seyler de geliyo da neyse.konu sahibinin yerinde olsam bu kizi evime asla sokmazdim.kiz niyeti bozmus belli

Valla bu kadar düşüncesiz bir insan nasıl çocuk bakıyor bilemedim .Ben çok çekinirim başkasının evinde yemek yemeye ...Böyle düşüncesiz biriyse çocuk bakımında da düşüncesizlijleri olabilir dikkat edin

İnsan günde 1 tane sigara içmez, ben yerinizde olsam sigara içen birine çocuğumu emanet etmem. Babası da içiyor diyorsunuz ama baba dikkat eder, bakalım bakıcı dikkat ediyor mu. Benim bir akrabamın bakıcısı sigara içiyor balkonda karda kışta balkonda içiyormuş ama çocuk da yanında. Çocuk sürekli hasta olunca, komşular söylüyor.
Bence büyüklerden birini çağırın onu çıkartın, o ara başka bakıcı bulun.

Yediğine emin misiniz? Bizim bi arkadaşa gelen bayan çantaya zulalayıp eve götürüyormuş. Bi yoklayın etrafı derim.

Yakında bakması gereken bi çocuk kalmayacak. Eleman onu da yiyecek...

Bu anlattıklarınızı ben yaşasaydım inanin 1 saniye bile evimde tutmazdım.Bence alın karşınıza ben işten ayrılıyorum çocuklarıma ben bakacağım sana ihtiyacımız kalmadi deyip postalayın.

Ya öyle tipler var evet arkadaşımada böyle bir kız geliyordu.çocuk icin alınan herşeyi,daha bizim tadına bakmadığınız şeyleri yeyip bitiriyor diyordu hayret ediyordum ayni donemde benimde bir bakicim vardi 2 yıl baktı çocuğuma evde zerre birşey yediğini gormedim ben israr ediyordum lütfen aç bekleme ye diye ama kızcağız hiç yemezdi.Pis bogazliktan baska birşey değil o yedigini ictigini kar sayiyor.Cocugunuza bakımından memnunsaniz uygun bir dille uyarin lakin çocuk konusundada tereddütteyseniz değiştirin.

Durum baya abartı haklısınız. Minikler ikizmiş, onlar birbiriyle zaman geçirirken kafasına göre takılıyor olabilir. Çalışan anne olmak zor iş, bu ve bunun gibi bir sürü şey kadınları çalışma hayatından koparıyor işte, annelik ve kişisel ferah,gelişim, kendini gerçekleştirme arasında kalıyoruz.
Şuan alternatifiniz olmadığı için katlanıyorsunuz ama konuşacaksınız açıl açık. O yapmaktan imtina etmiyorsa siz de söylemekten gocunmayın.

Bunu dert etmeniz garipsenecek şey değil. Ama kesinlikle söylemelisiniz yoksa sonu gelmez okurken bile irrite oldum. Abur cuburlara dadanmak nedir yaa. Ben olsam utanır haya ederim yaa. Açıpta yemek aklımdan geçse dahi dakikasında kendimi ayıplar düşüncemden sebep çok utanırım. Sinir oldum gerçekten. Ama sizden de yüz buluyor olabilir. Bu sebeple kesinlikle uyarmalısınız.

Bayan kac kilo merak ettim cok yiyor insan kendi evinde bile o kadar yemez sabah ve ogle yemegini hazirlayip gidin bunlar senin yemeğin diye

Çocuklar bu yaşta yalan söylemez düne kadar odama girmez anne ile babanın odası derlerdi şimdi ablanın odası diyorlar neden anlamıyorum
Bu yazdığınız çok Hassas ve önemli bir konu her türlü kötülük de gelebilir kendide bir genç kız sonuçta kıskançlıkta var diyorsunuz .bence bu değiştirme işini ertelemeyin hatta yrn araştırın derim .

Diyecek kelime bulamadım.Senin yiceklerını buraya bırakıyorum deyin.Çocukların yumurtası fln yemesi gerçi her şey çok saçma.Bazı insanlar çok çok saçma .

„ canim yemek düzenim yada mutfak düzenim bozuluyor, eve gelince ne var ne eksik bilmiyorum. Biz en iyiisi bäyle anlasalim; sen yemegini evden getir ben sana ona göre ücret vereyim“ deyin. Bence böyle daha karli cikarsiniz

2.5 yaşında ikizler
Evde kamera yok mu.belki misafirleri falan geliyordur. Belki eve goturuyordur. Kamera koyun bence. Surekli yemek yiyip çocukları ihmal ediyor mu bakin. Findik fistik bunlari cocuklairn yabinda yiyor mu. Bu da tehlikeli cocuklar agzina atar falan. Bana guven vermedi yemesi hadi neyse de.

Kizimin bakıcısı bir sene evime geldi. Ben kadına yalvarıyordum. Nolur birşeyler ye. Bak bugün şunu yaptim bir tadına bak diye ısrar ederdim. Ama yine de yemezdi. Sizin bakiciniz iyi hoş ama çok rahat. Siz ona iki maaş vermiş oluyorsunuz zaten böyle yaparak.

Yakında bakması gereken bi çocuk kalmayacak. Eleman onu da yiyecek...
Valla ben konu sahibi gibi insanlari gorunce cok sasiriyorum
Evime giren bakicinin hirsiz oldugundan suphe etsem 2 saniye evde tutmam ve cocuklarimi emanet etmem , bu kadar rahat insanlarin var olmasi cidden sasirtiyor beni , turkiyede cocuklar gercekten allaha emanet yasiyorlar yoksa bu sekilde zor yani

Sizin olay yemekten çok daha ciddi bence. Evdeki ziynetlerini falan kontrol edin. Tam evden çıkacağı esnada bir bahane uydurun. Ya şunu üst komşuya bırakıp gelebilir misin falan gibi ya da onun wc ye girdiği bir anı kollayın ve çantasını yoklayın. Daha da garantisi nette satılan basit gizli kameralardan eve alın. Bence işin sonunda hiç iyi şeyler çıkmayacak.

Kaç kilo bu kadın merak ettim
Ben günde yarım ekmek yersem kilo alıyorum
İki ekmek nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…