Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Temizliğe gelen abla var ki abla diyorum ama aramızda 2 yaş var. Haftada bir gün gelir biz evden çıkarken o girer işi bitince de kapıyı çeker çıkar. Bak lütfen karnını doyur dolapta şu şu var evde gördüğün herşeyi alıp yiyebilirsin. Eğer acıkır ya da canın ister de yemezsen vebali bana ne olur beni bu vebale koyma derim. Sonuç sabah 8 de gelip öğlen 3 te giden kadın 2 sokum ekmek yer gider. Bakarım hiçbirşey eksilmemiş koyduklarımı dahi yememiş. Birinde arayıp kızdım böyle yapacaksan gelme bana dedim.

Yiyeceklerinizi silip süpürmesi bile belki tolere edilebilir ama yatak odanıza girmesi ve ısrarla sizin terliğinizi giymesi karşında nasıl bu kadar rahat olabildiniz? Ben aklı başında bir bakıcı olduğunu düşünmüyorum.

En kısa surede değistirin, onun yerine kanatları olan bi bakıcı bulsanız bile eve kamera koyun, en azından bir süre.

E bu bildigin nerde beleş oraya yerleş düsuncesi??
Her seyin bir sınırı var . Bu insanlar maasini veriyoe olabilirler ama maasin iki katı yeme6k masrafi abarti . Ben de gunde 2 yumurta yerim ama kola buldu mu icmek geride sizi düsünmemek,yumurtayi 3er 4er yemek 2 ekmek . Kendi evinde yesin de insan el evinde utanir.

Anlattığınız davranışları sergileyen birine çocuklarınızı nasıl emanet edebiliyorsunuz???
Kreş uzak, erken uyandırmaya kıyamıyoruz demişsiniz ama daha güvenli olur diye düşünüyorum en azından.
Ben kızım 6 aylıktan itibaren çalışıyordum ve sabah 6’da kızımı da uyandırıp buz gibi soğuklarda yola düşüyorduk hep beraber..çok şükür bişey de olmadı kızıma, gözüm arkada kalmadı en azından, sıkı sıkı giydirdim.
Yatak odanıza falan girmesi olayından ben bile tırstım, kamera da yok evinizde muhtemelen..gerçekten nasıl bırakıyorsunuz çocuklarınızı bu kadına

Konu sahibinin giysilerini giyip odada zaman mi geciriyor,tovbe yarabbi

Bu nedir Allah askina bazi insanlar bakici olunca evin sahibi oldum sanıyolar heralde okuyunca sinirlerim attı. Insanda biraz ar olur ya.

Valla benim aklima cok daha baska seyler de geliyo da neyse.konu sahibinin yerinde olsam bu kizi evime asla sokmazdim.kiz niyeti bozmus belli
Ben de dusundum de dile getiremedim,hani olur ya filmlerde,ev sahibini saygiyla ugurlayip sonra da ooh siz yasayin biz surunelim,bize reva mi bee diye cemkirenler,giysilerini giyip salinanlar,daha da var da aklima gelen neyse...

Kilitleme olayı aklıma geldi ancak ayıp olur dedim fazla iyi niyetliyim sanırım,bi de çocuklar kapalı kapı görünce odada olduğumuzu düşünüp ağlarlar diye kapıları kapatmıyoruz hiç

Ona var dedik ama yok,açıkçası alıp her yere koyamayacağım için bir de alıp her saat bakamayacağım için almak manasız geldi,sonuçta referanslı (halası eşimin iş arkadaşı referans dediğim o,kefil oldu kıza) bi de çocuklarımız sevmezse gelme deriz dedik kendimizce..ee çocuklar sevince almadık da artık kamerayı...Ama bu birkaç şeyden sonra istettim yarın gelir takarım

Ya aklıma şu da geldi bak , bebeğin bıngıldağına iğne batırıp uyutan bakıcı vardı bi ara. Çocuklarınızı farklı yollarla uyutuyor olabilir eve başka insanlar çağırıyor olabilir. Bir an önce evden gönderin. Göndermeden kamera taktırıp ne yaptığın bakın herhangi bi durum varsa polise ihbar edin. Siz kovarsınız başkasına musallat olur yoksa

Ooo ben de cok ugrastim bu olaylarla. Ne kadar gicik oldugunu bilirim. Bu durumda soyle diyceksin. Xxx canim sen kendine yemek pisirebilirsin, hatta sen pisir borek kek dolabimizda dursun. Yumurtalar organik .olanlari bix kendimiz de yemiyoruz sadece bebek icin getiriyorum falan. Ve bir tarFtanda başkasına baksan iyi olur. Bozukuuolar cunku

Yaptıklarını kişi sayısına göre böl herkes hakkını istediği zaman yesin de

Off bilemiyorum kız gidince benimkiler peşinden ağlıyor bu da bnm için yeterince çekici bir durumdu..Ama şimdi düşünüyorum yaptıkları cidden hiç akıl alır gibi değil..Geçen geldim evde straplez şeritli bi atlet vardı üstünde..ilk geldiğinde tişört giyen kız değildi sanki,altında da tayt..sonuçta evdesin kim için ne için böyle giyindin..ama bişey demedim banane..Ama içime de dert oldu acaba eşimin önce gelebileceğini mi düşündü diye

Kızın halası yeğeninin nasıl çalıştığını bilemez bence, genç kız para kazansın diye düşünmüştür. Onların önceliği siz değilsiniz. Bu yönden düşünün ve Siz tedbirinizi kendiniz alın. Kamera iyi olur gelmesi gecikirse de işten bir şekilde 1-2 saat erken gelip eve baskın yapın. Insallah bir abartmışızdır, kız güzel güzel bakıyodur çocuklarınıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…