Ne gibikıskanç birine de benziyor açıkçası...ona özellikle terlik koymama göstermeme rağmen odama girip odamdan terliğimi alıp giyiyor..Bunun gibi küçük birkaç şey fark ettim de genç kız deyip çok da takılmıyorum..aramızda çok yaş farkı da yok sanırım ondan.
Kreşte uyur yavrularAracımız yok maalesef iyileri 40 dk 1 saat uzakta..onun içinde erkenden uyanmamız uyandırmamız lazım çocukları,çok küçükler kıyamadık ne bileyim
Konu sahibinin giysilerini giyip odada zaman mi geciriyor,tovbe yarabbiAklıma ne geldi.Olur ya içeri girip,karıştırıyor falan olmasın.Cekmeceleri,giysileri,özel eşyaları.Cocuklarda yabancılık cekmeyip onunda girdiğini görünce öyle diyorlardir.Birde bura benim odam falan diyormus çocuklara, tovbeeee .
Bu nedir Allah askina bazi insanlar bakici olunca evin sahibi oldum sanıyolar heralde okuyunca sinirlerim attı. Insanda biraz ar olur ya.Valla ben sana bir şey diyeyim mi, sen incinmesin diyorsun ama karşı taraf seni enayi olarak görüyor :) (genelleme yapıyorum, sen derken)
Seninki gibi bir bakıcı da bende vardı. Ama benimki daha vahimdi sanırım. Çünkü kendisi yiyor, çocuğun önüne bir kuru ekmek koyuyor, sonra da ay bu çocuk da yemiyor diyip kaldırıyordu!!!
Kendimi bildim bileli evden kahvaltı yapmadan çıkmam. Bakıcı varken de kahvaltı yapıp öyle çıkıyordum. O da tam kahvaltıya oturacağımız esnada geliyordu. Daha erken oturamıyorduk bir türlü. E kahvaltıyı gören kadına da yeme denmiyor, masaya oturuyor çocuğa yediriyor vs (başta böyleydi tabii). Eşim de biraz fazla düşüncelidir. Kadına ısrarla kahvaltı yapın diyordu. Sonuç ne oldu biliyor musun? Oğlumu 2 hafta aç bıraktı!!! (Kahvaltıda 18 aylık çocuğa yedirmesi gerekirken kendi tıkınıyordu, sonra da ay bu yemiyor diyip kaldırıyordu) Eve hediye gelen 1 kilo tatlıyı iki günde bitirdi (eşim tadına bile bakamadı), ben bir iki tane anca yiyebildim, oğluma aldığımız çikolatayı yemiş (ayda yılda bir eşimin alacağı tutmuş), ARKADAŞIMIN BANA HEDİYE YAPTIĞI, HABERİMİN BİLE OLMADIĞI TATLIYI AÇIP YEMİŞ. Görünce şok olmuştum. Baktım dolapta birazı yenmiş tatlı var. Bir de utanmadan ben yedim demişti soruncasonra da tatlıyı beğenmemiş ki bir daha ellemedi. Ama sevdiği bir yemek olursa hiç bize sormuyordu bile siz de yiyecek misiniz diye (o sadece çocuğa yemek yapıyordu, öğle yemeğine geliyorduk biz ve kendimiz yapıyorduk), yiyordu yiyebildiği kadar. Daha ne bileyim çok şey var.
Kısacası açgözlü insanla gerçekten çok zor. Bir şekilde uyarman lazım. Çöp öğütücü gibi her şeyi tıkınması çok büyük görgüsüzlük. İmkanın varsa eğer başka birini bulmaya çalış. Emin ol zaman geçtikçe çok çok daha kötü oluyor.
Annem başka ilde ve okuyan kardeşlerim var evde kv de de yaşlı hasta bakamıyor,2 hafta denedik yapamadı kadıncağız ben götürmedim bi daha ona.Anneniz ya da kvniz yok mu
Ben de dusundum de dile getiremedim,hani olur ya filmlerde,ev sahibini saygiyla ugurlayip sonra da ooh siz yasayin biz surunelim,bize reva mi bee diye cemkirenler,giysilerini giyip salinanlar,daha da var da aklima gelen neyse...Valla benim aklima cok daha baska seyler de geliyo da neyse.konu sahibinin yerinde olsam bu kizi evime asla sokmazdim.kiz niyeti bozmus belli
Kilitleme olayı aklıma geldi ancak ayıp olur dedimDiğer mesajlarını okudum da iş sadece yemek işi değiliyi bir bakıcı bulmak evet zor iş ama lütfen başka bakıcı bul. Eğer kamera yoksa da evine kamera taktır. Benim evimde kamera var, ona rağmen neler neler yaptı bakıcı. Bir de çocukların 2.5 yaşındaymış, kreşe de verebilirsin. Oğlum 27 aylık, bakıcı bulması aşırı zor olduğu için kreşe verdim artık. Son gelen bakıcıdan da memnun kalmadım çünkü. Arada da tanıdık vardı. Kadına ona rağmen bizi mağdur edip 3 hafta çalışmasına rağmen tam maaş istedi güler misin ağlar mısın. Ayrıca yatak odanı neden kilitlemiyorsun?
Ne meselaValla benim aklima cok daha baska seyler de geliyo da neyse.konu sahibinin yerinde olsam bu kizi evime asla sokmazdim.kiz niyeti bozmus belli
Ona var dedik ama yok,açıkçası alıp her yere koyamayacağım için bir de alıp her saat bakamayacağım için almak manasız geldi,sonuçta referanslı (halası eşimin iş arkadaşı referans dediğim o,kefil oldu kıza) bi de çocuklarımız sevmezse gelme deriz dedik kendimizce..ee çocuklar sevince almadık da artık kamerayı...Ama bu birkaç şeyden sonra istettim yarın gelir takarımEvde kamera yok mu.belki misafirleri falan geliyordur. Belki eve goturuyordur. Kamera koyun bence. Surekli yemek yiyip çocukları ihmal ediyor mu bakin. Findik fistik bunlari cocuklairn yabinda yiyor mu. Bu da tehlikeli cocuklar agzina atar falan. Bana guven vermedi yemesi hadi neyse de.
Ya aklıma şu da geldi bak , bebeğin bıngıldağına iğne batırıp uyutan bakıcı vardı bi ara. Çocuklarınızı farklı yollarla uyutuyor olabilir eve başka insanlar çağırıyor olabilir. Bir an önce evden gönderin. Göndermeden kamera taktırıp ne yaptığın bakın herhangi bi durum varsa polise ihbar edin. Siz kovarsınız başkasına musallat olur yoksaNe mesela
Off bilemiyorumAnlattığınız davranışları sergileyen birine çocuklarınızı nasıl emanet edebiliyorsunuz???
Kreş uzak, erken uyandırmaya kıyamıyoruz demişsiniz ama daha güvenli olur diye düşünüyorum en azından.
Ben kızım 6 aylıktan itibaren çalışıyordum ve sabah 6’da kızımı da uyandırıp buz gibi soğuklarda yola düşüyorduk hep beraber..çok şükür bişey de olmadı kızıma, gözüm arkada kalmadı en azından, sıkı sıkı giydirdim.
Yatak odanıza falan girmesi olayından ben bile tırstım, kamera da yok evinizde muhtemelen..gerçekten nasıl bırakıyorsunuz çocuklarınızı bu kadına
Kızın halası yeğeninin nasıl çalıştığını bilemez bence, genç kız para kazansın diye düşünmüştür. Onların önceliği siz değilsiniz. Bu yönden düşünün ve Siz tedbirinizi kendiniz alın. Kamera iyi olur gelmesi gecikirse de işten bir şekilde 1-2 saat erken gelip eve baskın yapın. Insallah bir abartmışızdır, kız güzel güzel bakıyodur çocuklarınıza.Ona var dedik ama yok,açıkçası alıp her yere koyamayacağım için bir de alıp her saat bakamayacağım için almak manasız geldi,sonuçta referanslı (halası eşimin iş arkadaşı referans dediğim o,kefil oldu kıza) bi de çocuklarımız sevmezse gelme deriz dedik kendimizce..ee çocuklar sevince almadık da artık kamerayı...Ama bu birkaç şeyden sonra istettim yarın gelir takarım
BilemiyorumKonu sahibinin giysilerini giyip odada zaman mi geciriyor,tovbe yarabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?