Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneniz ya da kvniz yok mu

Yeme diyemezsiniz çok zor ya işten çıkarırsınız yada yiyecekleri yatak odanıza saklarsınız...

İnanın kreş bu durumdan daha iyi, iyice tembihlersiniz hijyen konusunda dikkat ederler. En kötü ihtimalle uzak da olsa servisi olan kreşleri araştırın. Zira bahsettiğiniz şeyler iğrenç ne münasebet yatak odasına girmek vs. ki ben bakıcı almak zorunda kalsam bile banyo tuvalet hariç her yere kamera koyarım. Gerçekten insanlara güven olmuyor. Bence siz yarın kıza “Yatak odasına çocuklar da sen de girme orası benim özel alanım ben oraya akrabalarımı bile sokmuyorum eşim çok rahatsız oldu, hiç hoşlanmaz başkasının girmesinden Ayrıca bu yaptığım kek/börek de misafirlerim gelecek onlar için burada” diyin. Biraz surat yaparsanız anlayacaktır. Anlamazsa da bence siz bir an önce başkasını bulun.

Benim de evimin yakınında sadece bir kreş var. Araştırdım başka yerde kreş buldum, sabah bırakıp akşam aldık. İlla evin yanındakine vermek zorunda değilsiniz
Aracımız yok maalesef iyileri 40 dk 1 saat uzakta..onun içinde erkenden uyanmamız uyandırmamız lazım çocukları,çok küçükler kıyamadık ne bileyim

Umarim bakiciniza referans olmamissinizdir. Vicdansiz kadin

Yok ya ne olacağım. Açgözlü kadın, ayrılırken tartışmalı ayrıldık zaten (sürekli facebook instagram geziyordu, o esnada da çocuk ilgi için yalvarıyordu). Biz gene de alması gerekenin 2 katı para verdik, hakkı geçmesin diye. Ama o bizden alması gerekenin 3 katını istedi o kadar açgözlüydü. İlk maaşını tam almasına rağmen yarım aldığını iddia etti falan filan. Ne kendi hakkımı ne de oğlumun hakkını helal ediyorum. Haram olsun hepsi.

Sıcak ev yemegi yemesini anlayabilirim ama abur cubura kadar girmesk biraz ayıp ya. Insan atıstirmalarini cerezini gelmeden alır bir marketten ayip diye birsey var. Biraz abartmis sanki buldukca yemiste yemis

Diğer mesajlarını okudum da iş sadece yemek işi değil iyi bir bakıcı bulmak evet zor iş ama lütfen başka bakıcı bul. Eğer kamera yoksa da evine kamera taktır. Benim evimde kamera var, ona rağmen neler neler yaptı bakıcı. Bir de çocukların 2.5 yaşındaymış, kreşe de verebilirsin. Oğlum 27 aylık, bakıcı bulması aşırı zor olduğu için kreşe verdim artık. Son gelen bakıcıdan da memnun kalmadım çünkü. Arada da tanıdık vardı. Kadına ona rağmen bizi mağdur edip 3 hafta çalışmasına rağmen tam maaş istedi güler misin ağlar mısın. Ayrıca yatak odanı neden kilitlemiyorsun?

Acil başka birini bulun, anlattıklarınız çok can sıkıcı. Çocuklar kreşe gitse çok daha iyi olur aslında, bu kızın çocuklarınıza da iyi baktığını düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…