Anneniz ya da kvniz yok muKeşke ücretsiz izin hakkım olsa alırdım ben de ama yokaileler uzakta hala şimdiye kadar baktı o da evlendi,kreş deseniz bir tane yakınımızda var o da hijyenik değil çocuklar enfeksiyondan hastanede yatar ilk günden..
Ne gibikıskanç birine de benziyor açıkçası...ona özellikle terlik koymama göstermeme rağmen odama girip odamdan terliğimi alıp giyiyor..Bunun gibi küçük birkaç şey fark ettim de genç kız deyip çok da takılmıyorum..aramızda çok yaş farkı da yok sanırım ondan.
İnanın kreş bu durumdan daha iyi, iyice tembihlersiniz hijyen konusunda dikkat ederler. En kötü ihtimalle uzak da olsa servisi olan kreşleri araştırın. Zira bahsettiğiniz şeyler iğrençKeşke ücretsiz izin hakkım olsa alırdım ben de ama yokaileler uzakta hala şimdiye kadar baktı o da evlendi,kreş deseniz bir tane yakınımızda var o da hijyenik değil çocuklar enfeksiyondan hastanede yatar ilk günden..
Benim de evimin yakınında sadece bir kreş var. Araştırdım başka yerde kreş buldum, sabah bırakıp akşam aldık. İlla evin yanındakine vermek zorunda değilsinizYakınımızda bir tane kreş var o da hiç hijyen değildi
Çocuklar bu yaşta yalan söylemez düne kadar odama girmez anne ile babanın odası derlerdi şimdi ablanın odası diyorlar neden anlamıyorumYakında kocanıda yerbenden soylemesi dikkat et ayartmasın
Kalabalik ortam cocugun cok sik hastalanmasina neden olabiliyorYakınımızda bir tane kreş var o da hiç hijyen değildi
Aracımız yok maalesef iyileri 40 dk 1 saat uzakta..onun içinde erkenden uyanmamız uyandırmamız lazım çocukları,çok küçükler kıyamadık ne bileyimBenim de evimin yakınında sadece bir kreş var. Araştırdım başka yerde kreş buldum, sabah bırakıp akşam aldık. İlla evin yanındakine vermek zorunda değilsiniz
O kadari yese kedi Garfield gibi yerinden kalkamaz benceBu bana da mantikli geldi. Insan o kadar seyi bir gunde tek basina nasil yer ki?
Umarim bakiciniza referans olmamissinizdir. Vicdansiz kadin
İşten çikarırken dediniz inş. Bunları ay çok uyiz ya
ya eve götürüyor ya da birisini çağırıyor eve.Bu bana da mantikli geldi. Insan o kadar seyi bir gunde tek basina nasil yer ki?
Acil başka birini bulun, anlattıklarınız çok can sıkıcı. Çocuklar kreşe gitse çok daha iyi olur aslında, bu kızın çocuklarınıza da iyi baktığını düşünmüyorum.OoooDün fark ettim çantası çok şiş ve her zamankinden daha büyük bir sırt çantasıydı..hatta akşam et yemeği yapacaktım etlerin azaldığını bariz fark ettim de günahını da almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?