Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence midesine de bir kimlik çıkarsın.
O nasıl yemek anlayışıdır.
En çok da kola şişesinde bıraktığı bir çay bardağı kolaya takıldım.Lutfetmiş hanımefendi.
Yenen ve içilenin lafı edilmez ama cidden olayı baska yere taşımış artık.
Daha görgülü,edepli, çocuğunuza bişeyler katabilecek başka bir bakıcı bulun.

Tövbe kız ne kadar pasifsin.Canim sen iyi misin?Ben o anda işine son verirdim o anda!Ben çocuğumun ne söyleyip ne söyleyemeyecegini bilirim ya!Ya oraya gelip benim cikarasim geldi.Yolla gitsin şunu yemek derdine düşmüş sun ev elden gidiyo ev vvvv

El ele verip bakıcıyı gönderelim hatta bir de bir forum var çok faydalı konular işleniyor falan diye bahsedin burdan açsın okusun fal taşı gibi açılır gözleri

Sen sesini cikarmamaya devam et.Yuzde yüz ya çocuklar uyuyunca eve birini alıyor yada evine götürüyor bu kadar net söylüyorum.
Kameralarım gelecek bugün takıcam daha önce de varmış da ben pek bakamıyordum sanıyordu,yine bakamayacağımı düşünüp hatalarına devam edebilir o yüzden yarından itibaren izlerim görürüm ne işler çevirdiğini..

Son düzenleme:
Bismillah

Bacım yemek derdine düşmüşlüğüm yok sadece o davranışı diğerlerine göre daha sık yapıyor tuhafsıyorum ayrıca ne söylediysem eşim kız bilinçsiz biraz sen de vesveselesin dedi hem bunlar hem de şuan her şeyi denemiş biri olarak başkasını da bulmadan çıkaramam..Bütün sayfaları okuduysanız şuan çok sıkışmış vaziyette olduğumu anlardınız ya da kim ister çocuğuna yan bakan birine bile bırakmayı çocuklara dün sandalye çıkarmış balkona (kendi sandalyeleri) onu görünce sesim hiç yükselmediği kadar yükseldi “ne yapıyorsun delirdin mi atarlar kendilerini haberin var mı ?” Dedim kız “çocuklar istedi ben de ağlatmak istemedim” deyince ben kendime kızdım belki gerçekten kız bilinçsiz sonucunda nolacağını bilmeden hareket etti...Kafam allak bullak..Tek çarem olsa ben tanımadığım birine değil çocuklarımı çiçeğimi emanet etmem

Hala kamera diyor ya konu sahibi gerçekten sizde normal değilsiniz

Hala kamera diyor ya konu sahibi gerçekten sizde normal değilsiniz
Yahuu siz de okuyun yazdıklarımı ben De şuan çıkaramam çocuklarımı bırakabileceğim kimse yok,Geçici çözümlerle bugüne kadar geldik izin hakkım yok kreş yok komşuyu denedik akrabalardan bakacak kimse yok... eee

VallA ben bakıcı olsam yiyemezdim o kadar başkasının evinde.Düşüncesiz sanırım biraz.Nasıl söylenir böyle bir şeyde muamma

Konuyu takip etmek adina geldim.

Bu işi yapan başka kimse mi yok memlekette?
Köküne kıran mi girdi?
Yoldan tanımadığınız birini çevirseniz daha iyi bakar.
Çocuğunuzu sizden daha çok düşünecek değiliz ama umarım bişeyler için geç kalmassınız..

siz anlattiica ben burda cıldırıyorum. 2.5 yasindaki bebek annesi gitti diye kin gütmez resmine tükürmez ki tükürmehi bilmeyen bi bebek. Resmen sizden sogutmaya Calisiyo . insallah odaniza girip dd kiyafetlerinizi ic csmasirlarinizi denememistir. Dikkat edin de esinize de göz koymasjn oyle igren
Kendinizi rahatlatmaya calısiyosunuz elinizden geleni yaptınız diye ama karsinjzda sigara icen( ki asssla gunde 1 tane degildir adim kadar eminim) , surekli yatak odaniza giren(ne kadar fazlaysa cocuklar ablanin odasi diyor), cantasini bir gyzel sisiren,buzluktaki ete corege kadar konan, cocugunuz icin agliyo resminize tukuruyo diyen biri var . Hicbir cocuk annesi ise gittigi yalniz biraktigi icin kin güdüp resmine tükürmez aglar sizlar. Bariz belli kiz tukur annenin resmine dedi .Siz dua edin ki ic camasirlarinizi ,kiyafetlerinizi giymis olnasin . Giyim tarzini da degistirmis askililar taytlar masallah . Ben ne olursa olsun bahane uretip sadece gecrn soyle yapti boyle yapti diye surekli sikayet etmekle yetinmenize anlam veremedim . ckcuklariniz yukardakileri yapan bir kadinin elinde. soguktan kardan kistan daha onemlidir bunlar. bence kameradan sonra korkar bir sey yapamaz ama rn ufak bir seyini gordugunuzde isine son verin elle tutulur hicbir tarafi yok.

Kız getir ben bakacak ya vallahi Benim kızlar büyük birini bulana kadar bakayım.Ah yakın olsak vallahi kendi evlatlarım gibi bakarim

Çocuklar bu yaşta yalan söylemez düne kadar odama girmez anne ile babanın odası derlerdi şimdi ablanın odası diyorlar neden anlamıyorum
Bu tek başına yeterli bir sebep işten çıkarmanız için

İş arkadaşlarımın içinde karadenizlisi iç anadolulusu kaldığım memleketin yerlisi Bursalısı vs vs hepsinden var onlar bile benim ne kadar aradığımı bulamadığımı insanların iş beğenmediğini gördüler benden duydular hepsi de “ keşke annemiz burda olsa annemiz yapsa” dediler...İnsanlar evet bu memlekette çocuk bakmak istemiyor ya da fazla zenginler bilmiyorum

Benim arkadaşımın bakıcısı da böyleymiş. Trençkotu evden kaybolmuş, çocuklara aldığı olgunlaşmamış avokadoları çantasına atmış götürmüş vs. Var böyleleri

Ne kadar ucret aliyor ?
Eger az aliyorsa ikizlere baktigini dusunerek yedigini ictigini kendine hak goruyordur .
Ama baştan ücreti konuştuk,tekstilde çalıştım asgari ücret ve yemek dediler ama vermediler 3 aylık maaşım içerde kaldı o yüzden siz bana düzenli maaşımı bi de yol paramı verin ne verirseniz razıyım dedi..bizde 1.5 veriyoruz +yol parası +2 öğün yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…