Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yahu bu kirlettiğini de temizlemiyor

Simdi kolanin zararlı oldugunu bildigimiz halde biz de 2.5 lt bi gunde supuruyoruz (neyse ki sekersiz ). Ama o bi tarafa diger tum yemeklerin dibini gorme olayi bana da normal gelmedi. Cunku evi degil bir nevi is yeri orasi. Nasil soylenir bilemiyorum ama bir sekilde uyarmak sart.

Goturmedigine emin misiniz?
Benzer Bir durum yaşadım. Götürüyordu. Çok sonra anladım. Inanın minnacık çantaya buzdolabı poşetine koyup götereceği aklımın ucundan geçmezdi ki, götürdükleri bende sulu yemekleride içeriyordu

Oooo Dün fark ettim çantası çok şiş ve her zamankinden daha büyük bir sırt çantasıydı..hatta akşam et yemeği yapacaktım etlerin azaldığını bariz fark ettim de günahını da almak istemiyorum

Evet götürüyor kesinlikle. O kadar şeyi yese ölür

Ama bu kadar güvenilmez birisi bebekle kalmamali

Kadını işten çıkartmak için geç kalmak üzeresiniz...

E bu da hırsızlık artık yani.. başka adı var mı? Bugün yemek yarın başka bir şey..

Yuhhh bu ne!! Bende gidiyorum benimki kısa süreli ama suyumu bile evden getiriyorum.cay kahve tezgaha benim için koyuyorlar onu bile içmem hatta mutfağa bile gerekmedikce girmem asla

Yok deve diyesim geldi çok özür dilerim . Kirilsada konuşun yani bence maddi olarakta size maaş dışında bir Külfet bu cidden hesap ettiğimizde sizin normal alisverinizin 2 katına çıkması demek ne anladım ben bu işten .bence konuşmak en iyisi yediginde gözüm yok ama ben çalışıyorum yarına kalsın dediğim şeyi bile yemek abartı falan deyin. Ay şok olduk ya .kaç yaşında bu kadın ?

Yaa o varken acin buzlugu orda olduguna cok emin oldugunuz bisey icin nereye gitti ya sen yemek falan mi yaptin dun burdaydi nereye gider falan deyin

Yuhhh bu ne!! Bende gidiyorum benimki kısa süreli ama suyumu bile evden getiriyorum.cay kahve tezgaha benim için koyuyorlar onu bile içmem hatta mutfağa bile gerekmedikce girmem asla
Arkadaşım işini hakkıyla yapanlar var. Onlara bal şeker olsun. Ben şimdiki gelen ablaya ac al diyorum. Almıyordu geçen gün tavır yaptim. Sen bana emanetsin olmaz dedim. Açmış bir elma almış. Oda dolabın en uçunca duran

İyi de bu hirsizlik yanliz , cocuklarinizi bir hirsiza mi emanet ediyorsunuz??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…