Yok yahu bu kirlettiğini de temizlemiyorYani şimdi o kolayı filan da çocuğun yanında içiyor muhtemelen. Bir de o kadar yemek yiyecek vakti nasıl buluyor ben bazen 3 gibi ancak kahvaltı yapabiliyorum akşam başım ağrıyor düşünüyorum su içmemiş oluyorum gün boyu unutuyorum. Kadın silip süpürüyormuş resmen. Öyle tepsi tepsi tatlı filan olan yerde ben de çocuk bakarım yani. Hem karnını doyur tatlını pastanı böreğini ye kolanı iç bir de üstüne para al güzel iş bence. Bilmiyorum konu yemek olunca da nasıl söylenir kırılmayacak şekildeyaptığın şeylerden bir tabak hazırlayıp eşime tatlı yapmıştım bunu da senin için ayırdım canın tatlı isterse yersin desen. Kalan kısmını da streçle folyoyla kapatıp biraz dolabın arka tarafına koysan belki anlar. Arkadaşımın bakıcısı var bırak hazır yemeği yemeyi anlaşmadıkları halde akşama birkaç çeşit yemek bile yapıyor öyle basit yemekler de değil dolma filan.
Bu bana da mantikli geldi. Insan o kadar seyi bir gunde tek basina nasil yer ki?Yuhh bir gunde 13 tane sekerpare nasil yenir ? Bence evine goturuyor baska aciklamasi olamaz
OoooGoturmedigine emin misiniz?
Benzer Bir durum yaşadım. Götürüyordu. Çok sonra anladım. Inanın minnacık çantaya buzdolabı poşetine koyup götereceği aklımın ucundan geçmezdi ki, götürdükleri bende sulu yemekleride içeriyordu
Evet götürüyor kesinlikle. O kadar şeyi yese ölürOoooDün fark ettim çantası çok şiş ve her zamankinden daha büyük bir sırt çantasıydı..hatta akşam et yemeği yapacaktım etlerin azaldığını bariz fark ettim de günahını da almak istemiyorum
OoooDün fark ettim çantası çok şiş ve her zamankinden daha büyük bir sırt çantasıydı..hatta akşam et yemeği yapacaktım etlerin azaldığını bariz fark ettim de günahını da almak istemiyorum
Götürüyor dur arkadaşım. 13 şekerpare yenir miBaşka birisini bulmaya bak o zaman, buzluktaki böreğe kadar çıkarıp yiyen kadın bi gün çocuğu da yer Allah muhafaza
E bu da hırsızlık artık yani.. başka adı var mı? Bugün yemek yarın başka bir şey..OoooDün fark ettim çantası çok şiş ve her zamankinden daha büyük bir sırt çantasıydı..hatta akşam et yemeği yapacaktım etlerin azaldığını bariz fark ettim de günahını da almak istemiyorum
Yaa o varken acin buzlugu orda olduguna cok emin oldugunuz bisey icin nereye gitti ya sen yemek falan mi yaptin dun burdaydi nereye gider falan deyinOoooDün fark ettim çantası çok şiş ve her zamankinden daha büyük bir sırt çantasıydı..hatta akşam et yemeği yapacaktım etlerin azaldığını bariz fark ettim de günahını da almak istemiyorum
Ben de buzluğa çörek atmıştım eşim istedikçe çıkarıp fırında ısıtır getiririm Çayın önüne,onu da görmüş çıkarmış yemişti dün
Arkadaşım işini hakkıyla yapanlar var. Onlara bal şeker olsun. Ben şimdiki gelen ablaya ac al diyorum. Almıyordu geçen gün tavır yaptim. Sen bana emanetsin olmaz dedim. Açmış bir elma almış. Oda dolabın en uçunca duranYuhhh bu ne!! Bende gidiyorum benimki kısa süreli ama suyumu bile evden getiriyorum.cay kahve tezgaha benim için koyuyorlar onu bile içmem hatta mutfağa bile gerekmedikce girmem asla
İyi de bu hirsizlik yanliz , cocuklarinizi bir hirsiza mi emanet ediyorsunuz??OoooDün fark ettim çantası çok şiş ve her zamankinden daha büyük bir sırt çantasıydı..hatta akşam et yemeği yapacaktım etlerin azaldığını bariz fark ettim de günahını da almak istemiyorum
Kızarsa bebeğe zarar verir belkiYaa o varken acin buzlugu orda olduguna cok emin oldugunuz bisey icin nereye gitti ya sen yemek falan mi yaptin dun burdaydi nereye gider falan deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?