Pisboğaz bakıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de buzluğa çörek atmıştım eşim istedikçe çıkarıp fırında ısıtır getiririm Çayın önüne,onu da görmüş çıkarmış yemişti dün

Aracı olan kişiye yüzeysel anlatır lokmasını saymışım gibi anlatır diye çekiniyorum açıkçası

bizimki de öyleydi bir kere nutella almıştık hafta son hic açmadık hafta ici kahvaltı yapamadık hafta sonu bi yiyelim dedik dibini gördük:)))) bir de bana demez mi ose başlayalı 5 kilo aldım:))) bir de bebeği uyutunca kendisi de bir güzel uyuyordu ben işten gelip temiz bıraktığım evi dağınık buluyordum ben boğaza çok takilmiyordum da ev islerine hic eljni surmemesi beni deli ediyordu

Umarim bakiciniza referans olmamissinizdir. Vicdansiz kadin

yere batsın öyle nefs ya.. ne alakası var, kadıncağız çalışıyor işten geliyor kocasına çocuklarına hazırlıyor köyden özel yumurta falan alıyor.ona bakarsanız bu kadar ayılık da kul hakkı ona bakarsanız... iki ekmek nedir dolaptaki kolayı dibe indirmek nedir?boşansın da semerini yesin

Aracı olan kişiye yüzeysel anlatır lokmasını saymışım gibi anlatır diye çekiniyorum açıkçası
Evi tamtakır kuru bakır hale getirmesi mi daha rahatsız edici sizi etrafta anlatması mı?
Anlatırsa siz de olan-biteni anlatırsınız.
Bu durumu hoşgörecek kaç kişi çıkar?
Aynı şeyi benim yardımcım yapsa ben uyarırım.

Başlığı görüpte ayıplamaya gelenlerdendim taaa kii yazdıklarınızla bir insan evladı ne kadar yiyebilir soruma cevap olana kadar :)))
Dikkat edin çocukları da yemesin
Şaka bir tarafa bir şekilde uyarın yada göremeyeceği yerlere kaldırın abur cuburları diğerleri içinde en mantıklısı arkadaşların dediği gibi onunkileri ayırmak..

Buzdolabın bir bölümüne ayırın eşinize kendinize o hafta yetecekleri
Yada çerez şudur budur mutfakta bir dolaba ayırın
Açıkça söyleyin
Ben öalışan biriyim bunları tüm hafta yemek için yapıyorum deyin .
Yadaaaaaa
Yemek pasta börek listesi verin bunları yap deyin .
Yapamam derse löp löp yiyorsun dersiniz

İşten çikarırken dediniz inş. Bunları ay çok uyiz ya

Yani şimdi o kolayı filan da çocuğun yanında içiyor muhtemelen. Bir de o kadar yemek yiyecek vakti nasıl buluyor ben bazen 3 gibi ancak kahvaltı yapabiliyorum akşam başım ağrıyor düşünüyorum su içmemiş oluyorum gün boyu unutuyorum. Kadın silip süpürüyormuş resmen. Öyle tepsi tepsi tatlı filan olan yerde ben de çocuk bakarım yani. Hem karnını doyur tatlını pastanı böreğini ye kolanı iç bir de üstüne para al güzel iş bence. Bilmiyorum konu yemek olunca da nasıl söylenir kırılmayacak şekilde yaptığın şeylerden bir tabak hazırlayıp eşime tatlı yapmıştım bunu da senin için ayırdım canın tatlı isterse yersin desen. Kalan kısmını da streçle folyoyla kapatıp biraz dolabın arka tarafına koysan belki anlar. Arkadaşımın bakıcısı var bırak hazır yemeği yemeyi anlaşmadıkları halde akşama birkaç çeşit yemek bile yapıyor öyle basit yemekler de değil dolma filan.

Ben dediğiniz gibi karnını doyurduğu şeylere söylenmiyorum ki gördüğü ne var ne yok dibine kadar yemesine sinirleniyorum,misal eşime dün yaptığım şekerpare tatlısının yarısını dün yemişti ben de saydım acaba yanlış mı hatırlıyorum diye,10 tane dün akşam kaldı eşim dün gece yemek istemedi getirmedim bugün okuldan geldim fırını açtım baktım yerinde yeller esiyor 10 tansini ayrıca 3 tane de ayrı tabakta vardı hepsini yemiş 2-3-5 tane yese yine nefstir derim anlarım ama bitirene kadar yemesi kusura bakmayın abest.Sonuçta biz de yerden toplamıyoruz parayı.

Bu ne rahatlık insan misafirliğe gittiği yerde bile çekinir kaldı ki orası senin iş yerin. Ben çok beğendiğim yemeğin bile ikinci tabağını istemeye çekiniyorum kadındaki kafaya bak hele. Bence açık açık söyleyin bu şekilde olmaz aylık yeme içme için ayırdığın bütçe kadının bakıcı masrafını geçecek nerdeyse. 2.4 litre kola bile 6 7 lira artık piyasanın farkındasınızdır. Aylık market alışverişi 1000 lirayı geçiyor valla

Benim bir yakinim boyle.Misafirlige gelince cok zorlaniyorum..Cok zor. Helal hos olsun da hersey ozellikle gida cok pahali bu devirde.Mutfak masrafin kaca katlanir.Dur demezsen devami gelir.Guzel bir dille dolayli da olsa anlat.y

Yuhh bir gunde 13 tane sekerpare nasil yenir ? Bence evine goturuyor baska aciklamasi olamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…