Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

bnde bugün alıcam bemikslerimiii hemen yapıcamm akşaaaammmm cuma akşamı mı yapsam cumartesi bi yere çkmıyorum kokuyo diyo ya herkes
karar veremedm

yap yap :) ama dışarı çıkıcaksan bence cuma yap cumartesi çıkmıyomuşsun :))) kokuyo çünkü . gerçi benm şuan iyi dün yapmama rağmen :)))

Günaydın canım :)) Allah korusun yaa boşamaz boşamaz :)) uzasın beğenir dahada çok.
lavanta yağı felan diyodu akrepcik bi deene istersen canım. kuaföründen aldığını merak ettimm ne işe yarıyoor nasıl yapılıyorr??
oo başla bencede :)) eşin demesin bu kilo aldı :)) ama çok kasma sağlıklı yaşa torunlarını okşa şaka bi yana spora yazılabilirsin :)) biz gidiyoruz kankimle

aynen o zaman ertesi gün dışarı çıkmayacağım bigün yapıyım da ilaç gbi kokmıyım ortalıkta

aynen canım kendine göre ayarla gününü

saç uçlarımda çok kırılmış
anneme dedim dün sen alıver uçlarından kuaföre gidince iyice kesiyolar diye tmm dedi
kestirmicem diye inat etmiştim ama çok fenalar uzamasını da engeller böyle çatal çatal olmuşlar

güvendiğin kuaför varsa git aldır bence ama yoksa annene yaptır cidden. . bencede engeller

güvendiğin kuaför varsa git aldır bence ama yoksa annene yaptır cidden. . bencede engeller

işte yokk ki her kuaför aynı değil mi kes ucundan diyosun aaa bi kesiyo kısacık bi de kıvırcığım zaten omuzlarıma geliyo hemen acaba kendm alablr miyim ucundan yamuk kesersem diye korkuyorum banyoya giricem hazır birazdan

saçı besleyen bi maskeymiş internette araştırdım biraz net bir bilgi bulamadım ama internet satış fiyatı 60 tl filandı sanırım akşam bakar söylerim sana
spora yazılmak istiyorum tatlım bende ama biraz masraflarımız var 1 kaç ay kadar sonrasında inşallah kuzum yaa birazdan döncem sana :)

tamam bekliyorum :))
istanbulda kartal tarafında felansan hasan doğana yazılabilrsin 2.5 aylık 15 tl :) haftada 2 günn :)) ben gidiyorum

selam kızlar nasılsınız ben resim çektim koyim dedim yaza kadar inşallah bele uzatacağım..

kızımmmm zaten uuzunn :)) süper saçlarınn. ama sana hak veriyorum bende öyleydim kestirmeden önce bir türlü uzun gelmiyordu doyamıyoruz saçlarımızaa

önlerim katlı önden kısa görünüyor canım arkada bele gelmesi lazım var daha canım :) bana uzun gelmiyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…