bnde bugün alıcam bemikslerimiii hemen yapıcamm akşaaaammmm cuma akşamı mı yapsam cumartesi bi yere çkmıyorum kokuyo diyo ya herkes
karar veremedm
GÜNAYDIN KIZLAR.....
eşim beni bu bemiksin kokusu yüzünden boşamassa iyidir :)))
saçlarıma çok iyi geldiği kesinde içine öyle birşey koymalıyım ki o koku gitsin yaww
bugünde kuaförümden aldığım saç maskemi yapıcam adını unuttum... cuma yine bemiksli bakım günüm....
birde bugün rejime başladım artık dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime evleneli 8 ay oldu 9 kg aldım buna da bir son vermem gerekir
yap yap :) ama dışarı çıkıcaksan bence cuma yap cumartesi çıkmıyomuşsun :))) kokuyo çünkü . gerçi benm şuan iyi dün yapmama rağmen :)))
Günaydın canım :)) Allah korusun yaaboşamaz boşamaz :)) uzasın beğenir dahada çok.
lavanta yağı felan diyodu akrepcik bi deene istersen canım. kuaföründen aldığını merak ettimm ne işe yarıyoor nasıl yapılıyorr??
oo başla bencede :)) eşin demesin bu kilo aldı :)) ama çok kasma sağlıklı yaşa torunlarını okşaşaka bi yana spora yazılabilirsin :)) biz gidiyoruz kankimle
aynen o zaman ertesi gün dışarı çıkmayacağım bigün yapıyım da ilaç gbi kokmıyım ortalıkta
aynen canımkendine göre ayarla gününü
saç uçlarımda çok kırılmış
anneme dedim dün sen alıver uçlarından kuaföre gidince iyice kesiyolar diye tmm dedi
kestirmicem diye inat etmiştim ama çok fenalar uzamasını da engeller böyleçatal çatal olmuşlar
güvendiğin kuaför varsa git aldır bence ama yoksa annene yaptır cidden.. bencede engeller
işte yokk ki her kuaför aynı değil mi kes ucundan diyosun aaa bi kesiyo kısacık bi de kıvırcığım zaten omuzlarıma geliyo hemenacaba kendm alablr miyim ucundan yamuk kesersem diye korkuyorum banyoya giricem hazır birazdan
yamuk olmasın bide ya, annen yapsın
yap yap :) ama dışarı çıkıcaksan bence cuma yap cumartesi çıkmıyomuşsun :))) kokuyo çünkü . gerçi benm şuan iyi dün yapmama rağmen :)))
Günaydın canım :)) Allah korusun yaaboşamaz boşamaz :)) uzasın beğenir dahada çok.
lavanta yağı felan diyodu akrepcik bi deene istersen canım. kuaföründen aldığını merak ettimm ne işe yarıyoor nasıl yapılıyorr??
oo başla bencede :)) eşin demesin bu kilo aldı :)) ama çok kasma sağlıklı yaşa torunlarını okşaşaka bi yana spora yazılabilirsin :)) biz gidiyoruz kankimle
canım öyle oluyor da, bu sefer okadar kokmadı :) 2. kürümü dün yaptım ilk yaptığımda berbattı şimdi okadar kokmadı iyiyim :))
2. kür dediğin ikinci defa yapıyorsun dimi ? zaten sonra kokucak canım eğer öyleyse benimde ilklerde hiç burnuma gelmiyordu yedi sekiz kuaför bile dedi ne yaptın sacına dıye dayanılmıcak gıbı degıl tabıde cıkmaması sactan kötu
tamam bekliyorum :))saçı besleyen bi maskeymiş internette araştırdım biraz net bir bilgi bulamadım ama internet satış fiyatı 60 tl filandı sanırım akşam bakar söylerim sana
spora yazılmak istiyorum tatlım bende ama biraz masraflarımız var 1 kaç ay kadar sonrasında inşallah kuzum yaa birazdan döncem sana :)
canım öyle oluyor da, bu sefer okadar kokmadı :) 2. kürümü dün yaptım ilk yaptığımda berbattı şimdi okadar kokmadı iyiyim :))
2. kür dediğin ikinci defa yapıyorsun dimi ? zaten sonra kokucak canım eğer öyleyse benimde ilklerde hiç burnuma gelmiyordu yedi sekiz kuaför bile dedi ne yaptın sacına dıye dayanılmıcak gıbı degıl tabıde cıkmaması sactan kötu
evet 2. defa :) ilk yaptığımda fena kokuyodu şuan okadar yoğun değil :) umarım kalıcı olmaz kokusuuu :S
tamam bekliyorum :))
istanbulda kartal tarafında felansan hasan doğana yazılabilrsin 2.5 aylık 15 tl :) haftada 2 günn :)) ben gidiyorum
evet 2. defa :) ilk yaptığımda fena kokuyodu şuan okadar yoğun değil :) umarım kalıcı olmaz kokusuuu :S
ahh şekerler o koku gitmiyor sadece burnumuz o kokuya alışıyorsunuz.....
uzasındaa katlanırızz :))tamam bekliyorum :))
istanbulda kartal tarafında felansan hasan doğana yazılabilrsin 2.5 aylık 15 tl :) haftada 2 günn :)) ben gidiyorum
ahh şekerler o koku gitmiyor sadece burnumuz o kokuya alışıyorsunuz.....
selam kızlar nasılsınız ben resim çektim koyim dedim yaza kadar inşallah bele uzatacağım..Eki Görüntüle 667700
kızımmmm zaten uuzunn :)) süper saçlarınn. ama sana hak veriyorum bende öyleydim kestirmeden önce bir türlü uzun gelmiyordudoyamıyoruz saçlarımızaa
önlerim katlı önden kısa görünüyor canım arkada bele gelmesi lazım var daha canım :) bana uzun gelmiyor yani
vaovböyle olmasını istiyorum canım :))
vaovolur ama zamanla önce uzadıkça katlarını düzlemen lazım :) ben küt gibi kestirdiğim için heryer eşit şuan bi kahkül kısmı kısa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?