:)) ben v şeklinde seviyorum iyice uzasın yaptırabilirim :)) bakalım duruma göreaynen ama ben işte v şeklinde kestirmiştim o yüzden şimdi uzasın diye uğraşıyorum :)
Ayy bütün topiklere bakıyorum herkes kürlerle bakımlarla meşgul
Ben de öööyle oturuyorum
Bugün Dax süreyim bari dedim bomboş oturmaktan iyidir
:13::13::13:
bakiyorum da herkezin saci zaten uzun( ben sizin yaninizda kel aynak gibi kaldim yaaa
sirtimu biraz gecse yeticek sirtimi diyorun omuzlarimi gecsin accik yeter :))
dün ne güzel bakım yapıcaktım saçıma(
eve gittim bir halsizlik baş dönmesi istifra vs... ayyy çok kötü oldum ondan maskemde kaldı öylece bu akşam bir sorun olmazsa yapıcam kararlıyım
sizler naptınız??
ay canımm geçmiş olsunn.. kendine dikkat ett neden oldu acaba , herkes hasta oluyo kendinize dikkat edin
maskeyi yaparsın sen iyi olda o yapılır canımm
bende bişi yapmadım dinlenmeye bıraktım, evdeyim toplamıyorumda açık açık duruyo havalansın iyicekokulardan
karıştırmışsın herşeyiii yine iyi dayanmış vücudunnayy sorma tatlım yaa pazar günü evde dip bucak temizlik yaptım perde halı koltuk sil süpür yıka terledim sanırım birde dün ayıptır söylemesi yoğurtla balık yedim sonrasında elma sirkesi su soda vs içtim sanırım kendimi her yerden zehirledim bugünde bir mayhoşum ki sorma gitsin. ama dün akşama göre bayaa iyiyim....
saçı toplamamak gerekiyor diye biliyorum fakat benim saç tipim kabaran bi yapısı olduğu için işe gelirken mecburen topluyorum... bu akşam halledicem ama maskemi....
karıştırmışsın herşeyiii yine iyi dayanmış vücudunn( dikkat et kendinee.. iyi oll sen bize lazımsınnn :))
benimde kabarıyo banyodan çıktığım gibi kalamıyorum kuruduğu an bonus :)) ya elimle kıvırcıklarını düzelticem şuan ki gibi :)) ya da düzleştircem hiçbiri olmassa toplucam .) hllett :)) bakımm bakımm bakım :) uzayacak o saçlar. eğer foto çekebilrsem şuann kestirdğim zaman bi fotom vardı ikisini koyucam bakalım :)
BEKLİYORUM canım fotograflarını :))
bende mayıs ayında koycam resimleri eski yeni halini şuan farketmiyor çünkü hiç
uzayacak o saçlar o kadarrrrrr..... yaz sonu muhteşem saçlı kızlar olucazz
dün ne güzel bakım yapıcaktım saçıma(
eve gittim bir halsizlik baş dönmesi istifra vs... ayyy çok kötü oldum ondan maskemde kaldı öylece bu akşam bir sorun olmazsa yapıcam kararlıyım
sizler naptınız??
Eki Görüntüle 669017
pek belli olmuyor sanırım ama ama baya fark var gerçekteçekim yerleri ve ışıkları farklı olduğundan değişik çkmş
Eneeee geçmiş olsun ya:26: Dikkat et kendine
Hastayken bile maske kür düşünür olduk artık nası taktıysak kafaya
Belli olmuyo muu
Gayet de belli oluyo canım uzadığıKıvırcık olduğu halde hem de
Çok güzel uzamış
Ben yarın yine daxlanmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 669017
pek belli olmuyor sanırım ama ama baya fark var gerçekteçekim yerleri ve ışıkları farklı olduğundan değişik çkmş
Eneeee geçmiş olsun ya:26: Dikkat et kendine
Hastayken bile maske kür düşünür olduk artık nası taktıysak kafaya
Belli olmuyo muu
Gayet de belli oluyo canım uzadığıKıvırcık olduğu halde hem de
Çok güzel uzamış
havalardan sanırım tatlım ondan birşey yapmak gelmiyordur içinden ... ama istesende istemesende bakımlarını ihmal etme canım .. bak baya yol almışsın saçlarında uzamaya başlamış küstürme saçlarını bakımlarını ihmal etmeben bu ara bişi yapmak istemiyorumneden bilemedm ama bi yorgunluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?