Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

canım garnier nin kahve tonlarındaki boyalarına bakabilirsin
nosunu hatırlamıyorum ama kolay bulursun zaten.. benim de boyadığım bi renkti bu
yalnız o resimdeki saçta ışıltılar görüyorum eğer öyle bişi düşünüyosan
kumral renk boyayla karıştırabilirsin

evet canım ışıltılar var ya tam bu tondaki kahveyi yakalamak istiyorum o yüzden iyi araştırmam gerek 1 kez boyucam için ,saçları yıpratmamak gerek :)

evet canım ışıltılar var ya tam bu tondaki kahveyi yakalamak istiyorum o yüzden iyi araştırmam gerek 1 kez boyucam için ,saçları yıpratmamak gerek :)

canım dediğim gibi koyu kahve ve kumral alıp
kumralın yarısını eklersen boyana bu renge kavuşursun diye düşünüyorum
benim istemeden elde ettiğim bi renkti bu çünkü
ama gene de istersen bi kuaföre uğra ona da sor inşallah istediğin renk olur
hatta boyadıktan sonra önlere yada bikaç tutama kumralı sürebilirsin
hem boyanın hepsine de karıştırmamış olursun
bu arada yıpranma olmaması için boyadan 1saat önce hindistancevizi yağı sür derim daha iyi olur

Olmazsa böyle yapıyım ben ya çok açık bir kahve istemiyorum saçımda okadar renk boya varki karman kuruşuk vallahi kapanması gerek önümüzdeki hafta boyıcam pazartesi falan , hindistancevizi yağı alıyım aktardan , bu arada yıkamıcam dimi canım sürcem yağı sonra boya dimi :44:

canım saçının nemli olması iyi olur kru saça da sürebilirsin tabi ama
elinle ıslat saçını öyle uygula yağı 1saat sonra da boyayı
inşallah istediğin bi tonu bulursun
boyadıktan sonra foto ekle ama merak ederim saçını

7. kurumu yapacagim biraz sonraaaa, bu sefer icine menekse ve hint katmadm sadece badem yagi sinameki ve bemiks var :))) daha cok kokucammmmm....

Canım bu topik çok hareketsiz çok sessiz yaaa

Ben sabah Daxlanıcam yine

8 günlük uzamayı yazarım. Olduysa tabi

canım bişey sorcam bu dax ın kokusu nasıl bide nerden alıyosun ??

ya kızlar şimdi bu sinameki işe yarıyo uzadı gibi görünüşte öyle geldi bana yani fotoyu bitince atıcam da bittikten sonra uzun süre ara mı vereyim etki etmez mi başka bişi diyosunuz ?? yaz geldi nerdeyse iyice uzasın istiyorum temmuzda tatil felan var yani zaten bişi yapamıcam. şuan saçım ıslak mesela göğsümün biraz üstüne geliyo önü biraz daha uzun kesiminde yani çok fark yok gerçi arkayla. yaa ben bu kesimede çok alışkın değilim ondan tuhaf geliyo birzda kestirene kadar hep v şeklindeydi. şimdi küt modelden uzadığı için değişik geliyo v ye çevirsem kısalır o yüzden ellemiyorum :)) ay çok biriktirmişim amma yazdım he

canımcım biz diğer topikteki kızlarla bi karar aldık kürün orjinali de öyle aslında
12yada 15kür yapıp sonra 1ay kadar ara vericez istersen sen de öyle yap
çünkü hepimiz 8yapıp 2hafta ara verdik ve 2.turda hiçbir verim alamadık arada dahil
o yüzden 2 3ay boyunca küre devam edip sonra ara vericez
bu arada dax nette var canım kokusu yok sanırım yada ağır değil diye biliyorum

ben 12 ye devam ettiriyorum ozaman demiştim sana :)) bi ara çıkıp bemiks ve badem yağı almalıyım :)) ozaman haziran 9 unda 12. yi yapıyorum sonra tatil zaten ara vermiş olurum hemde saçlarım iyice rahatlar. sence o sırada yapabilceğim bişi varmı atıyorum ara sıra badem yağı mı sürsem ne dersin ya da tamamen bırakayım mı ? 1-2 ay ??
hımmm merak ettm acaba o mu daha etkili bu mu insan başka şeyleri duyunca hemen yapmak istiyor sanki daha çabuk uzucakmış gibi :))

kız benim kafa güzel bu aralar kusura bakma kim nasıl yapıyo unuttum valla
canımcım aslında arada saç diplerine çok şey uygulama diycem ama
ben de yerimde durmadım bak eğer sarımsaktan çekinmiyorsan sarımsaklı zeytinyağı uygula saçına
o çok iyi ya da yılanyağı olabilir yalnız yılanyağının kuralı var ona göre yapmak lazım
uçlara ne istersen sür valla daha iyi sinameki yapmadığın süre içinde korumuş olursun saçlarını
hindistanceviziyağı bademyağı bunları kullanabilirsin
doakozmetikte fiyatları da iyi shea butter ve hin.cev.yağı al bence ordan
diğer yağlardan da var bakabilirsin

ya bunun kokusu yeter valla bir de sarımsakla uğraşmayayım :))) doa kozmetiğe bakacağım ama genelde burdan aktardan alıyorum ben bemikside almaya gittiğimde :)) tamam bende duramam yaparım :)) alıcam onları da sağol canım :)))

rica ederim canımmm
ama sarımsaktan kaçma derim aynı dk etki ediyor desem yeridir çünkü
kokusu için lavantayı durulama suyu yapıp kullanabilirsin ben öyle yapıyorum bi iki seferdir
saçlarımı da gürleştiriyor bilgin olsun canımcım

Canım Daxı kokusu sinamekiden sonra çok güzel geliyo bana valla

Gerçekten rahatsız edici bir koku değil. Hafif zaten sürerken duyuyosun sadece sonra gelmiyo benim burnuma hiç. Ama güzel kokusu Watsonstan almıştım ben.

Aman diyim elletme saçlarını Benim saçlarım V şeklinde. Bi de katlar da var. Benim de bu sıralar gidip küt kestirme isteği var içimde felaket bi yoğunlukta :44::44:

Küt saç uzunluğunu çok güzel gösteriyo. Benimkinden kısa olduğu halde küt modelli olduğu için daha uzun görünen saçlar var etrafımda Bu aralar ona taktım. Kestirsem mi ne yapsam off :26:

Ha bi de sinameki benim saçlarımı haftada 1 cm uzatmadı canım. Dax uzattı ama bakalım devam eder umarım böyle etki etmeye

Dene bence Daxı da. Zahmetli değil kutudan alıp saçına sürüyosun. Aktı koktu derdi yok. Banyoda saçımdan arındı derdi de yok. Gayet kolay çıkıyo saçtan.

Son düzenleme:
hımmm sarımsağıda tatil dönüşü düşünebilirim ozaman :)))) sana sorucam nasıl olucağını yapılıcağını karar verdiğimde :))) lavanta hımmm sinamekiden sonra da yapsak olur mu

oof şimdi bunu da yapasım geliyo yaa daxxx watsons a gidince bakayım ben ona bir. şimdi ikinize sesleniyorum 12. kürüm dolunca bırakıcam ya sinamekiyi. tatile gidicem 4 hafta sonrasında. sizce dax ı yapayım mı napayım ne zaman yapayım yapılışıda kolay diyorsun canım sen :) kokusuda çok yokmuş.

v şeklinde uzun saçta güzel duruyor , kütte dediğin gibi uzunluğu belli ediyor :)) iyice uzasında sonra düşünürüm v yi
şuan bütün kürleri yapasm var

hımmm sarımsağıda tatil dönüşü düşünebilirim ozaman :)))) sana sorucam nasıl olucağını yapılıcağını karar verdiğimde :))) lavanta hımmm sinamekiden sonra da yapsak olur mu
olmamı şekerim dilediğin zaman son bi durulama suyu olarak kullan
hatta çayını filan da yap iç muhakkak

Yap bence canım dediğim gibi kokusu yok aktı akmadı derdi yok. Çok kolay yani. Ama serin bi yerde muhafaza et de kutusunda erimesin

Aynen ya benim de hergün saçlarımı yağlayasım geliyo Ama tabi sonra da yapısını yağlandırırsam ya bakım derdi biter de hergün yağlanırsa saçlarım diye korkup vazgeçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…