Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

beni de öyle bi afaganlar basıyo bu ara
ama sonra nasıl üzüleceğimi bildiğim için dur diyorum kendime aptallaşma

Ama canım senin saçlar artık düz gibiydi zaten en son. Sen kestirme zaten o kadar uzatmışken

Benim ön taraf çene hizasında yani zaten kısa görünüyo

Ama canım senin saçlar artık düz gibiydi zaten en son. Sen kestirme zaten o kadar uzatmışken

Benim ön taraf çene hizasında yani zaten kısa görünüyo

ondan sonra röfle saçımı bozdu diye kestim biraz ama şimdi eskisinden de güzel pekmezim du bakalım
öndeki kısa kısımları da diğer saçıma dahil ettiğim gün zafer benimdir
daha yolum var anlayacağın hala uzatma maratonum devam ediyor

Ben bi 3 4 yıl sonra bugün de yine buralarda sürünüyo olucam sanırım xayxcım

Senin yolun az kaldı artık

tamam sinameki bitsin o sırada watsonstan bakarım dax 2 günde bir mi yapıyosun nasıl yapıyosunn

Kızlaar saçlarımı küt kestiresim var çok fena :26:

Kestirsem mi:44:
kestirmee bak ben bi hışımla hevesle kestirdm şmdi uğraşıyorum

beni de öyle bi afaganlar basıyo bu ara
ama sonra nasıl üzüleceğimi bildiğim için dur diyorum kendime aptallaşma
saçmalamayınn okadar emek verdiniz iyice uzasınnn boyu sonra küt model
yaptırırsınız :))

yok kız ne 3 4yılı bikaç aya senin de saçların mis gibi uzamış olucak
sadece biraz daha dişimizi sıkmamız gerekiyor

Aaaah ah nerde bikaç ay canım ya. Daxa da alışmasın saçlarım diye 1 ay yapıp biraz ara vermeyi düşünüyorum. Ara verince de daha çok uzayacak o süre :44:

Ben de bi hışımla kestirmiştim şimdi yırtınıyorum canım ama akıllanmamışım demek ki

Daxı da aslında haftada en az 2 3 kez yapmak gerekiyo sanırım. Ben de artık hep banyo yapmadan 3 4 saat önce yapıyorum. Başka türlü düzenli yapamıyodum çünkü. 2 günde 1 yapıyorum işte.

3 parmağımla alıyorum (ama çok almıyorum öyle daldırmıyorum yani az bi miktar alıyorum) o krem gibi zaten eline değince çözülmeye başlıyo yağ şeklini alıyo. Onu diplere yediriyorum masaj yaparak güzelce. Sonra topluyorum saçlarımı. O kuyruğa da sürüyorum kırıklara Öyle bekletip yıkıyorum sonra da

tamam bende banyolardan önce yaparım :)) önce sinamekim bitsinnn 1 hafta 2 hafta ara veririm sonra onu alırım banyolardan önce yaparım :))

Selam kızlaar bende geldim aranıza bu kürü sadece bir ay düzenli yaptım sonra yapmadım dört cm uzamıstı o bir ayda :) Şimdi tekrar baslayacağım

Selam kızlaar bende geldim aranıza bu kürü sadece bir ay düzenli yaptım sonra yapmadım dört cm uzamıstı o bir ayda :) Şimdi tekrar baslayacağım

Hoşgeldin yabancı

tamam bende banyolardan önce yaparım :)) önce sinamekim bitsinnn 1 hafta 2 hafta ara veririm sonra onu alırım banyolardan önce yaparım :))

Yap canım yap

Kızlar hepinize sesleniyorum regl dönemlerinizde bakım yapıyo musunuz:26: :44:

Yarın yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım :26:

hoş geldiin :)) başla bakalım kokmaya hazır mısın :)))
Hoşgeldin yabancı

Yap canım yap

ben yaptım bir ya da iki kere canım ama uzamaya etkili olmuyomuş sanırım :S

Kızlaar yazmayı unuttum.

Dün Fiytonun ısırganlısını aldım aktardan. Onu kullanmaya başlarım heralde 1 haftaya kadar. İçeriğine baktım da biotin varmış. Ben önceden almış olduğum Biotini yarım bırakmıştım.

Acaba onu ezsem de bu Fiytonun değil de sonra kullanacağım şampuanın içine karıştırsam mı ki :44:

Ya da öyle vücuduma değer ben takarım şimdi tüylenme yapar mı yapmaz mı diye. Hapları ezip suyla karıştırıp saç diplerime fıs fıslı şişeyle mi sıksam :26:

bu dax sekıllendırıcı olan mı hanı erkek kuaforlerınde kullanılıyo baya ben anlayamadım yardımcı olurmusunuz

bu dax sekıllendırıcı olan mı hanı erkek kuaforlerınde kullanılıyo baya ben anlayamadım yardımcı olurmusunuz

Yok o Wax

Dax dediğim Dax super Gro diye bi ürün. Saç uzatmaya güçlendirmeye yardımcı dökülmeyi engelleyen yağ karışımı. Ama kutuda. Krem gibi kıvamlı. Watsons veya Gratislerden bulabilirsiniz

Hoşgeldin yabancı

Yap canım yap

Ahaha yabancı haa sorarım oğlum bunu

hoş geldiin :)) başla bakalım kokmaya hazır mısın :)))

ben yaptım bir ya da iki kere canım ama uzamaya etkili olmuyomuş sanırım :S

Yok ya benimki kokmuyo bemix yerine bephantene kullanıyorum ben çünkü bemix kokusundan tiksiniyorum resmen

valla canım bilmiyorum o yüzden bi fikir veremiyorum. ama bence vücuduna deydirmeden yap
bende gittim badem yağı ve bemiks aldım yine bu da bitsin bırakıyorum artık :))) dax a geçerimm bittikten 1-2 hafta sonraa. watsons realde yokmuş yaa. gratistede varmıymışş daxx :))) demin ordaydım neyse bakarım yine :)) ağda aldım haha ordanda. gratise girince bişi almadan çıkamıyorum yaa.
Ahaha yabancı haa sorarım oğlum bunu

Yok ya benimki kokmuyo bemix yerine bephantene kullanıyorum ben çünkü bemix kokusundan tiksiniyorum resmen
he anladım canım tamam ozaman :)) ben bukadar katlandım biraz daha katlanıcam kkokuya alıştım zaten

Az sonra bakım yapıcam saçıma kızlar siz haftada bir mi yapıyorsunuz bu kürü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…