Kızlaar saçlarımı küt kestiresim var çok fena :26:
Kestirsem mi:44:
beni de öyle bi afaganlar basıyo bu ara
ama sonra nasıl üzüleceğimi bildiğim için dur diyorum kendime aptallaşma
Ama canım senin saçlar artık düz gibiydi zaten en son. Sen kestirme zaten o kadar uzatmışken
Benim ön taraf çene hizasında yani zaten kısa görünüyo
ondan sonra röfle saçımı bozdu diye kestim biraz ama şimdi eskisinden de güzel pekmezim du bakalım
öndeki kısa kısımları da diğer saçıma dahil ettiğim gün zafer benimdir
daha yolum var anlayacağın hala uzatma maratonum devam ediyor
Ben bi 3 4 yıl sonra bugün de yine buralarda sürünüyo olucam sanırım xayxcım
Senin yolun az kaldı artık
tamam sinameki bitsin o sırada watsonstan bakarım daxYap bence canım dediğim gibi kokusu yok aktı akmadı derdi yok. Çok kolay yani.Ama serin bi yerde muhafaza et de kutusunda erimesin
Aynen ya benim de hergün saçlarımı yağlayasım geliyoAma tabi sonra da yapısını yağlandırırsam ya bakım derdi biter de hergün yağlanırsa saçlarım diye korkup vazgeçiyorum
kestirmee bak ben bi hışımla hevesle kestirdm şmdi uğraşıyorumKızlaar saçlarımı küt kestiresim var çok fena :26:
Kestirsem mi:44:
saçmalamayınn okadar emek verdiniz iyice uzasınnn boyu sonra küt modelbeni de öyle bi afaganlar basıyo bu ara
ama sonra nasıl üzüleceğimi bildiğim için dur diyorum kendime aptallaşma
yok kız ne 3 4yılı bikaç aya senin de saçların mis gibi uzamış olucak
sadece biraz daha dişimizi sıkmamız gerekiyor
tamam sinameki bitsin o sırada watsonstan bakarım dax2 günde bir mi yapıyosun nasıl yapıyosunn
kestirmee bak ben bi hışımla hevesle kestirdm şmdi uğraşıyorum
saçmalamayınn okadar emek verdiniz iyice uzasınnn boyu sonra küt model
yaptırırsınız :))
Aaaah ah nerde bikaç ay canım ya. Daxa da alışmasın saçlarım diye 1 ay yapıp biraz ara vermeyi düşünüyorum. Ara verince de daha çok uzayacak o süre :44:
Ben de bi hışımla kestirmiştim şimdi yırtınıyorum canım ama akıllanmamışım demek ki
Daxı da aslında haftada en az 2 3 kez yapmak gerekiyo sanırım. Ben de artık hep banyo yapmadan 3 4 saat önce yapıyorum. Başka türlü düzenli yapamıyodum çünkü. 2 günde 1 yapıyorum işte.
3 parmağımla alıyorum (ama çok almıyorum öyle daldırmıyorum yani az bi miktar alıyorum) o krem gibi zaten eline değince çözülmeye başlıyo yağ şeklini alıyo. Onu diplere yediriyorum masaj yaparak güzelce. Sonra topluyorum saçlarımı. O kuyruğa da sürüyorum kırıklaraÖyle bekletip yıkıyorum sonra da
Selam kızlaar bende geldim aranıza bu kürü sadece bir ay düzenli yaptım sonra yapmadım dört cm uzamıstı o bir ayda :) Şimdi tekrar baslayacağım
tamam bende banyolardan önce yaparım :)) önce sinamekim bitsinnn 1 hafta 2 hafta ara veririm sonra onu alırım banyolardan önce yaparım :))
hoş geldiin :)) başla bakalım kokmaya hazır mısın :)))Selam kızlaar bende geldim aranıza bu kürü sadece bir ay düzenli yaptım sonra yapmadım dört cm uzamıstı o bir ayda :) Şimdi tekrar baslayacağım
ben yaptım bir ya da iki kere canım ama uzamaya etkili olmuyomuş sanırım :SHoşgeldin yabancı
Yap canım yap
Kızlar hepinize sesleniyorum regl dönemlerinizde bakım yapıyo musunuz:26: :44:
Yarın yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım :26:
hoş geldiin :)) başla bakalım kokmaya hazır mısın :)))
ben yaptım bir ya da iki kere canım ama uzamaya etkili olmuyomuş sanırım :S
Valla ben de yaptım bugün durmadım
Çok üşenerek de olsa yaptım yani uzayıp uzamaması ona kalmış artık
Kızlaaar selam
Naptığımı anlatayım diye girdim
24 Nisan, 26 Nisan, 28 Nisan, 30 Nisan ve 2 Mayıs tarihlerinde Dax sürdüm saçlarıma.
26 Nisanda ölçmüştüm. Bugün yine ölçtüm. Malesef boyunda pek değişiklik yok. Katlarımda var mı yok mu onu öğrenebilmek için saçlarımın kurumasını bekliyorum
Bu hafta değişiklik olmasa da 1 ay boyu bu şekilde 2 günde 1 sürmeyi düşünüyorum. Kararlıyım
bu dax sekıllendırıcı olan mı hanı erkek kuaforlerınde kullanılıyo baya ben anlayamadım yardımcı olurmusunuz
Hoşgeldin yabancı
Yap canım yap
Kızlar hepinize sesleniyorum regl dönemlerinizde bakım yapıyo musunuz:26: :44:
Yarın yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım :26:
hoş geldiin :)) başla bakalım kokmaya hazır mısın :)))
ben yaptım bir ya da iki kere canım ama uzamaya etkili olmuyomuş sanırım :S
valla canım bilmiyorum o yüzden bi fikir veremiyorum. ama bence vücuduna deydirmeden yapKızlaar yazmayı unuttum.
Dün Fiytonun ısırganlısını aldım aktardan. Onu kullanmaya başlarım heralde 1 haftaya kadar. İçeriğine baktım da biotin varmış. Ben önceden almış olduğum Biotini yarım bırakmıştım.
Acaba onu ezsem de bu Fiytonun değil de sonra kullanacağım şampuanın içine karıştırsam mı ki :44:
Ya da öyle vücuduma değer ben takarım şimdi tüylenme yapar mı yapmaz mı diye. Hapları ezip suyla karıştırıp saç diplerime fıs fıslı şişeyle mi sıksam :26:
he anladım canım tamam ozaman :)) ben bukadar katlandım biraz daha katlanıcam kkokuyaAhaha yabancı haa sorarım oğlum bunu
Yok ya benimki kokmuyo bemix yerine bephantene kullanıyorum ben çünkü bemix kokusundan tiksiniyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?