Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Ahaha yabancı haa sorarım oğlum bunu

Yok ya benimki kokmuyo bemix yerine bephantene kullanıyorum ben çünkü bemix kokusundan tiksiniyorum resmen

Soooor

Nerde saçların kız uzadı mıı

Canım ya sana Watsons dedim ama sonradan emin olamadım acaba Gratis miydi ki diye. Aynı gün peş peşe girmiştim de ikisine de. Kusuruma bakma valla :26:

Ben de artık üşenmeye isteksiz isteksiz yapmaya başladım ama 26sına kadar bırakmak yok. Mecbur yapıcam

Bakalım şu Dax uygulamam bitsin de mecalim olursa Biotin işini düşünücem

sessiz sedasız bi köşeden kürü okudum üşenmedim yaptım 3. haftam ve sonuç gözle görülür biçimde var hemde saçlarımı onardı röfle yanıklarım vardı onlarda baktım mısır püskülü durumundan kaşmir yumuşaklığına gelmişler.. devam edicem pazartesi4. haftam olcak 8. hafta sonunda resimde eklicem ... :)) ama bepantenle yaptı arkadaşım onda bnm gbi etki göstermedi bemix kesinlikle işe yarıyor...

:) sorun değil canım benim :))) gratise bakıcam ben sana haber veririm. üşenme üşenme :))) bu arada benim yakın arkadaşım saçlarını dün küt kestirdi :)) ama çok yakıştı bencee çok özendim tekrar mı kestirsem diyorum ama yok yani o kokuyu çektimm kestirmem. bide onun düz saçları daha hoş duruyor benim dalgalı lüleli kabarıyo kısada

sessiz sedasız :)))) kolay gelsin bacım, var etkisi cidden bende bemiks kullanıyorum hadi azimle devamm :))

Eveet foto koycam bi ara :))

Tamam bekliyorum haberini :)

Ayy evet ya benim saçlar da öyle kabarır değişik şekilsiz şemalsiz bi hal alır Ben de şu an vazgeçmiş gibiyim kestirme fikrinden

İki günde bir yapınca artık bıktım canım ya. Çok çabuk sıkılan bi yapım var malesef

Eveet foto koycam bi ara :))

Koy balım koy

bende sıkılırım :) ama okadar uğraştım deysin bari diyerek avutuyorum kendimi

Ölçtün mü hiç canım foto filan çektin mi

Ben de Daxlandım akşama yıkayacağım

canım ölçmedim ama foto çekip koymuştum burayaa, şuan kafamda 6 da yaptım kürüü 1saat sonra yıkarımm. bu arada uygularken ovarak uyguluyorum bir saat masaj yapmama gerek yok dimi ya xayx'ciğim 12 yap daha etkili olur demişti. 8 yaptm son bemiks almıştım onu açtım ama 2 tane gitti abimede uyguladımda kalanlarıda yapıp bırakıcam yani 2 kez daha yaparım sanırımmm.

Valla ben ovmuyodum da masaj da yapmıyodum Fıslayıp toplayıp bone geçiriyodum üstüne

Tur bitince mi çekeceksin 2.fotoyu balım :26:

Ben 10 kür yapmıştım. 5ten sonra fark etmeye başlıyomuş uzaması onun için daha uzun yapın diyolar ama bilemiyorum

Farklı yaptım ben. 8 hafta yaptım sonra 2 hafta ara verip 9.yu yaptım. Sonra tekrar 2 hafta ara verip 10.yu yaptım. Ara vermeseymişim daha iyi olacakmış ama sanki

:) iyi bari rahatladım.. bitince çekeyim diyorum :))) benimde 10 olucak sanırım tek farkı arasız olucak :) gerçi 5 ten sonra 1 hafta yapamamıştım şehir dışında olduğum için ama olsun o sayılmaz bu arada gratisteki kıza ayaküstü dax sordum yok dedi bidahakine kendim iyice bakıcam

Bence de kendin bak canım ya bazen başlarından savmak için yok diyolar

Ben dayanamıyorum valla haftada bir ölçüp biçiyorum sürekli İyi dayanıyosun sen

Faydası olur ya illa ki. Hiç yapmamaktan iyidir

Bence de kendin bak canım ya bazen başlarından savmak için yok diyolar

Ben dayanamıyorum valla haftada bir ölçüp biçiyorum sürekli İyi dayanıyosun sen

Faydası olur ya illa ki. Hiç yapmamaktan iyidir

aynen bakıcam :) ben görüntüde bakınıyorum uzamış gbi geliyor mutlu oluyorum bakalım 2 hafta sonra foto çeker koyarımm tekrarr

merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3aydır saç uzatmak için uğraşıyorum ve yaptığım bakımlardan gayet memnunum resimlerdede görüldüğü üzere son 1 aydır uzama görülüyor 3 ay önce 10-15 cm daha kısaydı şuanda gayet iyi...saçlarınıza gerek duymadıkça fön veya düzleştirme yapmayın.....ayda 1 kere 2 cm kadar saçınızı kestirin hergün yıkyamazsanızda 2 günde 1 yıkayın...

yaptığım bakımlar.......
sinameki kürü
havuç kürü
haftada 1 saf zeytinyağını çok az ısıtıp sürüyorum
ve şampuana sarımsak -çam terebentin ve 3-4 damlada badem yağı kullanıyorum
ayrıca duştan sonra saçıma çam terebentin ve badem yağı sürüyorum 2 sonra yıkıyorum ....umarım herkesin saçı istediği kıvama gelir..

Eklentiler

• $333.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $Untitled-1.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 33

merhaba canım öncelikllee hoş geldiin.. havuç kürü nasıl yapılıyor ? merak ettimm. bilgilerin için teşekkürler :) bunların hepsini beraber mi yaptın? yoksa birini bir süre o bitince diğerini şeklindemii

bir kaç ay önce 1.5 ay kadar haftada 1 olmak uzere bende yapmıştım bu kürü fayda etti evet ama rapunzel gbi olmadim sacım zaten kısa degildi ekstra uzun olsun diye yapmıştım 2kat daha hızlı uzuyo ama bakım amaçlı yapmayı dusunuyorsanız baska bisey deneyin derim cunku sacimi mahvetmisti boyaliydi benim saclarim rengini acti ama boyle puskul puskul garip bişey oldu :$ tekrar boyayıp bakım yapmak zorum
da kaldım :)

hmmm anladım canım saç yapın nasıl senin kuru mu? boya olmadığı için sorun olmadı saçımda pek. tek sorun kokuydu bir de kaşıntıydı kaşıntı geçti kokuda artık alıştımsanırım :)) bitmek üzere zaten benim

ya bu uzatma işi cidden zor o ara boyda saça napsan bilemiyosun topla topla topla sinir oldum gidip kat verdiresim var böyle yandan yandan. düzleştirmek istemiyorum. hem kırılmasın diye hemde normalde saçlarm v şeklindeydi düzken iyi duruyoduda, şmdi küt ya böyle zaten kabarık dahada geniş duruyo düzleştirince dümdüz kalmıyo zaten dalgalıda olduğun içiiinn.. pöf kararsız kaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…