Az sonra bakım yapıcam saçıma kızlar siz haftada bir mi yapıyorsunuz bu kürü ?
Ahaha yabancı haa sorarım oğlum bunu
Yok ya benimki kokmuyo bemix yerine bephantene kullanıyorum ben çünkü bemix kokusundan tiksiniyorum resmen
valla canım bilmiyorum o yüzden bi fikir veremiyorum. ama bence vücuduna deydirmeden yap
bende gittim badem yağı ve bemiks aldım yinebu da bitsin bırakıyorum artık :))) dax a geçerimm bittikten 1-2 hafta sonraa. watsons realde yokmuş yaa. gratistede varmıymışş daxx :))) demin ordaydım neyse bakarım yine :)) ağda aldım haha ordanda. gratise girince bişi almadan çıkamıyorum yaa.
he anladım canım tamam ozaman :)) ben bukadar katlandım biraz daha katlanıcam kkokuyaalıştım zaten
Soooor
Nerde saçların kız uzadı mıı
Canım ya sana Watsons dedim ama sonradan emin olamadım acaba Gratis miydi ki diye. Aynı gün peş peşe girmiştim de ikisine de. Kusuruma bakma valla :26:
Ben de artık üşenmeye isteksiz isteksiz yapmaya başladım ama 26sına kadar bırakmak yok. Mecbur yapıcam
Bakalım şu Dax uygulamam bitsin de mecalim olursa Biotin işini düşünücem
sessiz sedasız :))))sessiz sedasız bi köşeden kürü okudum üşenmedim yaptım 3. haftam ve sonuç gözle görülür biçimde var hemde saçlarımı onardı röfle yanıklarım vardı onlarda baktım mısır püskülü durumundan kaşmir yumuşaklığına gelmişler.. devam edicem pazartesi4. haftam olcak 8. hafta sonunda resimde eklicem ... :)) ama bepantenle yaptı arkadaşım onda bnm gbi etki göstermedi bemix kesinlikle işe yarıyor...
Soooor
Nerde saçların kız uzadı mıı
Canım ya sana Watsons dedim ama sonradan emin olamadım acaba Gratis miydi ki diye. Aynı gün peş peşe girmiştim de ikisine de. Kusuruma bakma valla :26:
Ben de artık üşenmeye isteksiz isteksiz yapmaya başladım ama 26sına kadar bırakmak yok. Mecbur yapıcam
Bakalım şu Dax uygulamam bitsin de mecalim olursa Biotin işini düşünücem
:) sorun değil canım benim :))) gratise bakıcam ben sana haber veririm. üşenme üşenme :))) bu arada benim yakın arkadaşım saçlarını dün küt kestirdi :)) ama çok yakıştı benceeçok özendim tekrar mı kestirsem diyorum ama yok yani o kokuyu çektimm kestirmem. bide onun düz saçları daha hoş duruyor benim dalgalı lüleli kabarıyo kısada
sessiz sedasız :))))kolay gelsin bacım, var etkisi cidden bende bemiks kullanıyorum hadi azimle devamm :))
Eveet foto koycam bi ara :))
Tamam bekliyorum haberini :)
Ayy evet ya benim saçlar da öyle kabarır değişik şekilsiz şemalsiz bi hal alırBen de şu an vazgeçmiş gibiyim kestirme fikrinden
İki günde bir yapınca artık bıktım canım ya.Çok çabuk sıkılan bi yapım var malesef
Koy balım koy
bende sıkılırım :) ama okadar uğraştım deysin bari diyerek avutuyorum kendimi
Evett emeğimiz boşa gitmesin
bugün 8. kürümü yapacağımm :)))
Ölçtün mü hiç canım foto filan çektin mi
Ben de Daxlandım akşama yıkayacağım
canım ölçmedim ama foto çekip koymuştum burayaa, şuan kafamda 6 da yaptım kürüü 1saat sonra yıkarımm. bu arada uygularken ovarak uyguluyorum bir saat masaj yapmama gerek yok dimiya xayx'ciğim 12 yap daha etkili olur demişti. 8 yaptm son bemiks almıştım onu açtım ama 2 tane gitti abimede uyguladımda kalanlarıda yapıp bırakıcam yani 2 kez daha yaparım sanırımmm.
Valla ben ovmuyodum da masaj da yapmıyodumFıslayıp toplayıp bone geçiriyodum üstüne
Tur bitince mi çekeceksin 2.fotoyu balım :26:
Ben 10 kür yapmıştım. 5ten sonra fark etmeye başlıyomuş uzaması onun için daha uzun yapın diyolar ama bilemiyorum
Farklı yaptım ben. 8 hafta yaptım sonra 2 hafta ara verip 9.yu yaptım. Sonra tekrar 2 hafta ara verip 10.yu yaptım. Ara vermeseymişim daha iyi olacakmış ama sanki
:) iyi bari rahatladım.. bitince çekeyim diyorum :))) benimde 10 olucak sanırım tek farkı arasız olucak :) gerçi 5 ten sonra 1 hafta yapamamıştım şehir dışında olduğum için ama olsun o sayılmazbu arada gratisteki kıza ayaküstü dax sordum yok dedi bidahakine kendim iyice bakıcam
Bence de kendin bak canım ya bazen başlarından savmak için yok diyolar
Ben dayanamıyorum valla haftada bir ölçüp biçiyorum sürekliİyi dayanıyosun sen
Faydası olur ya illa ki. Hiç yapmamaktan iyidir
merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3aydır saç uzatmak için uğraşıyorum ve yaptığım bakımlardan gayet memnunum resimlerdede görüldüğü üzere son 1 aydır uzama görülüyor 3 ay önce 10-15 cm daha kısaydı şuanda gayet iyi...saçlarınıza gerek duymadıkça fön veya düzleştirme yapmayın.....ayda 1 kere 2 cm kadar saçınızı kestirin hergün yıkyamazsanızda 2 günde 1 yıkayın...
yaptığım bakımlar.......
sinameki kürü
havuç kürü
haftada 1 saf zeytinyağını çok az ısıtıp sürüyorum
ve şampuana sarımsak -çam terebentin ve 3-4 damlada badem yağı kullanıyorum
ayrıca duştan sonra saçıma çam terebentin ve badem yağı sürüyorum 2 sonra yıkıyorum ....umarım herkesin saçı istediği kıvama gelir..
bir kaç ay önce 1.5 ay kadar haftada 1 olmak uzere bende yapmıştım bu kürü fayda etti evet ama rapunzel gbi olmadim sacım zaten kısa degildi ekstra uzun olsun diye yapmıştım 2kat daha hızlı uzuyo ama bakım amaçlı yapmayı dusunuyorsanız baska bisey deneyin derim cunku sacimi mahvetmisti boyaliydi benim saclarim rengini acti ama boyle puskul puskul garip bişey oldu :$ tekrar boyayıp bakım yapmak zorum
da kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?