Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Aynen ben de sürekli topluyorum

Kat verdirme bence o zaman toplamak da sıkıntı oluyo ordan çıkıyo burdan fırtıyo filan sorun yani

Banyodan sonra saçların ıslakken ya ör saçlarını ya da kısım kısım al bük rasta yapar gibi kendi etrafında dola onu da dişli tokayla başının tepesine tuttur. Sonra kurusun öyle sonra da aç o bükülü yerleri çok güzel oluyo

Gece yatarken yapıp sabah açıp düzeltip öyle çıkardım evden. Biraz kabarma oluyo ama saçların hafif nemliyken açarsan o da olmuyo

aynen bakıcam :) ben görüntüde bakınıyorum uzamış gbi geliyor mutlu oluyorum bakalım 2 hafta sonra foto çeker koyarımm tekrarr

Bekliyoruz foto

Ben bakınca hiç uzamış gibi hissetmiyorum ya hem katlı hem dalgalı hem v olunca

bekleyin gelecek

benim saçım kuru ince telli boyalı yani yıpranmaya çok müsait :/ o yüzden o süre içinde bende ne düzleştirici ne maşa yaptım ama yinede biraz yıpranmıştı. güneşti maskeydi falan.. koku çok kötü bende ilk başlarda alısamamıştım sanki yıkasamda o kokuyu alıyordum ama mecbur katlanıyordum :)

alışıyoruz ya:) bi bakıyoruz bitmiş bilee.. uzasınlarr upuuzun olsunlarr

hşbulduk canım.....1 hafta sinameki kürü yapıyorsam 2.hafta havuç kürü yapıyorum ......gerçi son 1 aydır havuç kürünü yapmıyordum bu akşam tekrardan yaptım saçlarımı hem yumuşak hem besliyor hemde uzatmaya yardımcı oluyor tavsiye ederim....
Havuç suyu ile saçlarınızın uzaması artık çok kolay :

Malzemeler:

'''''''' 2 tane orta boy havuç

'''''''' 1 tane yumurta

'''''''' 3 su bardağı su
'''''''' Havuçlar rendelenir.

'''''''' 3 su bardağı su kaynatılır.

'''''''' Ardından rendelenmiş havuçlar kaynayan suya koyulur.

'''''''' Su 25-30 dk kaynatılır.

'''''''' Sonra su süzülerek yumurtayla çırpılır.

Uygulama:

'''''''' Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.

'''''''' Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.

Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlar a kavuşacaktınız..

Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir.

Zaten 1 hafta sonunda aldığınız sonuçlara göre uygulamaya devam edersiniz.

Bu turp ve havuç suyunu çok övüyolar ya.

Ah içinde yumurta olmasa hemen yaparım da yumurta bozuyo işte işi:26:

Hiç sevmiyorum o kokuyu :120:

Bugün, yarın ve 18 Mayıs 12:32 ye kadar bakım, kesim ve boya için en uygun tarihlermiş

Hem Daxlanıp hem biraz kesiyim kendim uçlardan

Sinamekilerinizi bu günlerden birinde yapın bence

bende okudum birkaç yerde çok yumuşatıyomuş ilk yapımdan itibarenn çokta öven var iyimiş :)) bitsin hepsini yapıcam ben kızlar hepsi ilgi çekici

Bu turp ve havuç suyunu çok övüyolar ya.

Ah içinde yumurta olmasa hemen yaparım da yumurta bozuyo işte işi:26:

Hiç sevmiyorum o kokuyu :120:
bemikstende mi kötü kokuyo
Bugün, yarın ve 18 Mayıs 12:32 ye kadar bakım, kesim ve boya için en uygun tarihlermiş

Hem Daxlanıp hem biraz kesiyim kendim uçlardan

Sinamekilerinizi bu günlerden birinde yapın bence

öyle mi yapsak acaba :S:26:

bakııın ne buldum ilk kestrdiğimdeki boyu buu kızlarrr 12 eylülde kestirmiştim sanırım tam hatırlamıyorum ekimde olabilir

1 2 yıldır ne zaman bi sorum olsa cevabını hep bu siteden buldum ama sadece okuyucu olarak takip ederken artık dayanamadım ve üye oldummm :)
saçlarım çok yıpranmıştı ve renginden bi türlü memnun olamıyodum artık kendi saçlarıma kavuşmak istyorum dedim ve omzumdan biraz aşağıda küt kestirdim ve uzatma serüvenim başladı :) her yerde sinameki kürünü okudum ve bende başlamaya karar verdim. pazartesi günü 3.kürümü yaptım dip boyam pek belli olmuyoken artık fark var 3 seferde etkisini göstermeye başladı bu kür :) ama ayrıca aktarın tavsiyesiyle entele otu şampuanı ve mecitefendinin saç bakım yağını aldım.saçlarımda biraz kuruluk var ve malesef ki rengindede açılma ama sırf kendi saç rengim çıksın diye katlanıyorum bunlara.herkese tavsiye ediyorummm :)

hoş geldin canıımm, iyi uzatmalar :)) kür etkili. fotoğraflara baktınmı bilmiyorumda benmki baya uzamış gerçi normalde hızlı uzar çok yavaş değil ama daha da hızlandırmak için kürü yapıyorum 2 kür daha yapıp bitiricem :) bak havuç kürüde iyi diyorlar bir deneyebilirsin. daxta öylee

saol canımm :) evet evet baktım tüm sayfaları tek tek okudum zaten kür gerçekten çok iyi bnm hızlı bi çekilde 7 parmak fln uzamasına ihtyacım var o yüzden yapabildiğim kadar yapcam sanırım :)) saçlarım sapsarı olmaz umarım açıla açıla
havuç kürünü duymuştum daxı yeni duyuyorum aslnda denemeyi istedm ama çok fazla şeyi bi arada yapmayada korktum doğrusu bi süre ara verip belki onlarıda denerim önce şu kürde iki ayım bi dolsun :)

benimde uzamasına ihtiyacım var ama kaşınıyorum kestiresim geliyo duruyorumm. normal rengi ne senin ? benm siyaha yakındı açıldı biraz ve de boyasızım yani. bende bitsin denicem daxıı

benimde uzamasına ihtiyacım var ama kaşınıyorum kestiresim geliyo duruyorumm. normal rengi ne senin ? benm siyaha yakındı açıldı biraz ve de boyasızım yani. bende bitsin denicem daxıı

Dayan dayan biraz kestrmek içn bile gtsen kuaföre onlar fazlasını keser boşa gider o kadar emek benm kendı rengim koyu küllü kumral cnm ama şu anda kahverengi boya var güneşin altında turuncu olan ve nefret ettğm bi renk ama ne yaptıysam kurtulamadm bu turunculuktan bide sinameki gitgide garip bi renge dönştryo arkardaşlarm saçlarnı mı boyattın diye soruyolar hatta o derece şimdide dipten kendi rengini çıkartıp uçlarına krepe balyaj attırmak istyrm.ama önümde bayaaaaa uzun bi yol var gbi

dayanıyorum :)) sende boyada varmış açar canım genelde söylüyorlar açtığını.. boyasız saçı bile açabiliyo düşün ya da bana öyle geliyo ama bence açıldı saçımın rengi :))) sabrret biraz daha yaptırırsın :))

Çiğ yumurta kokusu ya sası sası böyle ıyyy :120:

Bemiksi bin kere tercih ederim yani

Yap yap bi zararı olmaz 2 kat etkiliymiş bugünlerde

Hoşgeldiin

Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz Uzasalar rahatlicaz ama yok isteyince uzamayacakları tutar

Sinameki etkili gerçekten baya güzel uzatıyo. Ama rengi açılıyo. Benim doğal rengim koyu kestane gibiydi aradan turunculuklar kızıllar filan çıkmaya başlamıştı sonlara doğru

baktınmıı resmee ilk kestirdiğim zamanınkini attım amma kısaymışşş
açıyo cidden

Son düzenleme:
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz Uzasalar rahatlicaz ama yok isteyince uzamayacakları tutar

Sinameki etkili gerçekten baya güzel uzatıyo. Ama rengi açılıyo. Benim doğal rengim koyu kestane gibiydi aradan turunculuklar kızıllar filan çıkmaya başlamıştı sonlara doğru [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
benim sadece uçlarında boya var en son geçen sene mart ayında boyatmıştım ve kendi saçımın rengini doğal yolla açmak istiyorum ve kürleri yaptıkçada açılıyor .....zaten beyaz tenli sarışınım:)) iyice sarımsı olsun doğal sarı ne güzel:)))) saçlarınıızı kür yaparken kesinlikle boyamayın bırakın kendi haline :)

baktınmıı resmee ilk kestirdiğim zamanınkini attım amma kısaymışşş
açıyo cidden

Baktım baktım. Uzamış yine baya o günden bugüne

Ben de ilk kestirdiğim zamanki fotolara bakıyorum da bildiğin kulağımın 1 parmak altındaymış. ne cesaret gittim öyle kestirdim saçı hala anlamıyorum

benim sadece uçlarında boya var en son geçen sene mart ayında boyatmıştım ve kendi saçımın rengini doğal yolla açmak istiyorum ve kürleri yaptıkçada açılıyor .....zaten beyaz tenli sarışınım:)) iyice sarımsı olsun doğal sarı ne güzel:)))) saçlarınıızı kür yaparken kesinlikle boyamayın bırakın kendi haline :)[/QUOTE]

Ben sinamekiyi bitirip gidip boyattım saçı hemen İlk boyamı böyle yapmış oldum

Uzadı gitti şimdi baya diplerim var biraz daha uzasınlar ombre olcak daha boyatmam

Valla sarı mı olur ne renk olur bilemiyorum ama umarım isediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…