ya bu uzatma işi cidden zor o ara boyda saça napsan bilemiyosun topla topla topla sinir oldumgidip kat verdiresim var böyle yandan yandan. düzleştirmek istemiyorum. hem kırılmasın diye hemde normalde saçlarm v şeklindeydi düzken iyi duruyoduda, şmdi küt ya böyle zaten kabarık dahada geniş duruyo düzleştirince dümdüz kalmıyo zaten dalgalıda olduğun içiiinn.. pöf kararsız kaldm
aynen bakıcam :) ben görüntüde bakınıyorum uzamış gbi geliyor mutlu oluyorumbakalım 2 hafta sonra foto çeker koyarımm tekrarr
Aynen ben de sürekli topluyorum
Kat verdirme bence o zaman toplamak da sıkıntı oluyo ordan çıkıyo burdan fırtıyo filan sorun yani
Banyodan sonra saçların ıslakken ya ör saçlarını ya da kısım kısım al bük rasta yapar gibi kendi etrafında dola onu da dişli tokayla başının tepesine tuttur. Sonra kurusun öyle sonra da aç o bükülü yerleri çok güzel oluyo
Gece yatarken yapıp sabah açıp düzeltip öyle çıkardım evden. Biraz kabarma oluyo ama saçların hafif nemliyken açarsan o da olmuyo
benim lüle lüle oluyo saçlarımın uçları kendiliğindende, sorun kuru saç tipim olduğundan el müdahalesiz biraz kötü görünüyo gibi geliyo.kısa dahada kabarıyo zatenn
Bekliyoruz foto
Ben bakınca hiç uzamış gibi hissetmiyorum ya hem katlı hem dalgalı hem v olunca
bekleyin gelecek
hmmm anladım canım saç yapın nasıl senin kuru mu? boya olmadığı için sorun olmadı saçımda pek. tek sorun kokuydu bir de kaşıntıydı kaşıntı geçti kokuda artık alıştımsanırım :)) bitmek üzere zaten benim
benim saçım kuru ince telli boyalı yani yıpranmaya çok müsait :/ o yüzden o süre içinde bende ne düzleştirici ne maşa yaptım ama yinede biraz yıpranmıştı. güneşti maskeydi falan.. koku çok kötü bende ilk başlarda alısamamıştım sanki yıkasamda o kokuyu alıyordum ama mecbur katlanıyordum :)
hşbulduk canım.....1 hafta sinameki kürü yapıyorsam 2.hafta havuç kürü yapıyorum ......gerçi son 1 aydır havuç kürünü yapmıyordum bu akşam tekrardan yaptım saçlarımı hem yumuşak hem besliyor hemde uzatmaya yardımcı oluyor tavsiye ederim....merhaba canım öncelikllee hoş geldiin.. havuç kürü nasıl yapılıyor ? merak ettimm. bilgilerin için teşekkürler :) bunların hepsini beraber mi yaptın? yoksa birini bir süre o bitince diğerini şeklindemii
bende okudum birkaç yerde çok yumuşatıyomuş ilk yapımdan itibarenn çokta öven var iyimiş :)) bitsin hepsini yapıcam benhşbulduk canım.....1 hafta sinameki kürü yapıyorsam 2.hafta havuç kürü yapıyorum ......gerçi son 1 aydır havuç kürünü yapmıyordum bu akşam tekrardan yaptım saçlarımı hem yumuşak hem besliyor hemde uzatmaya yardımcı oluyor tavsiye ederim....
Havuç suyu ile saçlarınızın uzaması artık çok kolay :
Malzemeler:
'''''''' 2 tane orta boy havuç
'''''''' 1 tane yumurta
'''''''' 3 su bardağı su
'''''''' Havuçlar rendelenir.
'''''''' 3 su bardağı su kaynatılır.
'''''''' Ardından rendelenmiş havuçlar kaynayan suya koyulur.
'''''''' Su 25-30 dk kaynatılır.
'''''''' Sonra su süzülerek yumurtayla çırpılır.
Uygulama:
'''''''' Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
'''''''' Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.
Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlar a kavuşacaktınız..
Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir.
Zaten 1 hafta sonunda aldığınız sonuçlara göre uygulamaya devam edersiniz.
bemikstende mi kötü kokuyoBu turp ve havuç suyunu çok övüyolar ya.
Ah içinde yumurta olmasa hemen yaparım da yumurta bozuyo işte işi:26:
Hiç sevmiyorum o kokuyu :120:
Bugün, yarın ve 18 Mayıs 12:32 ye kadar bakım, kesim ve boya için en uygun tarihlermiş
Hem Daxlanıp hem biraz kesiyim kendim uçlardan
Sinamekilerinizi bu günlerden birinde yapın bence
1 2 yıldır ne zaman bi sorum olsa cevabını hep bu siteden buldum ama sadece okuyucu olarak takip ederken artık dayanamadım ve üye oldummm :)
saçlarım çok yıpranmıştı ve renginden bi türlü memnun olamıyodum artık kendi saçlarıma kavuşmak istyorum dedim ve omzumdan biraz aşağıda küt kestirdim ve uzatma serüvenim başladı :) her yerde sinameki kürünü okudum ve bende başlamaya karar verdim. pazartesi günü 3.kürümü yaptım dip boyam pek belli olmuyoken artık fark var 3 seferde etkisini göstermeye başladı bu kür :) ama ayrıca aktarın tavsiyesiyle entele otu şampuanı ve mecitefendinin saç bakım yağını aldım.saçlarımda biraz kuruluk var ve malesef ki rengindede açılma ama sırf kendi saç rengim çıksın diye katlanıyorum bunlara.herkese tavsiye ediyorummm :)
hoş geldin canıımm, iyi uzatmalar :)) kür etkili. fotoğraflara baktınmı bilmiyorumda benmki baya uzamışgerçi normalde hızlı uzar çok yavaş değil ama daha da hızlandırmak için kürü yapıyorum 2 kür daha yapıp bitiricem :) bak havuç kürüde iyi diyorlar bir deneyebilirsin. daxta öylee
saol canımm :) evet evet baktım tüm sayfaları tek tek okudum zaten kür gerçekten çok iyibnm hızlı bi çekilde 7 parmak fln uzamasına ihtyacım var o yüzden yapabildiğim kadar yapcam sanırım :)) saçlarım sapsarı olmaz umarım açıla açıla
havuç kürünü duymuştum daxı yeni duyuyorum aslnda denemeyi istedm ama çok fazla şeyi bi arada yapmayada korktum doğrusu bi süre ara verip belki onlarıda denerim önce şu kürde iki ayım bi dolsun :)
benimde uzamasına ihtiyacım var ama kaşınıyorum kestiresim geliyoduruyorumm. normal rengi ne senin ? benm siyaha yakındı açıldı biraz ve de boyasızım yani. bende bitsin denicem daxıı
Dayan dayan biraz kestrmek içn bile gtsen kuaföre onlar fazlasını keser boşa gider o kadar emekbenm kendı rengim koyu küllü kumral cnm ama şu anda kahverengi boya var güneşin altında turuncu olan ve nefret ettğm bi renk ama ne yaptıysam kurtulamadm bu turunculuktan bide sinameki gitgide garip bi renge dönştryo arkardaşlarm saçlarnı mı boyattın diye soruyolar hatta o derece şimdide dipten kendi rengini çıkartıp uçlarına krepe balyaj attırmak istyrm.ama önümde bayaaaaa uzun bi yol var gbi
bende okudum birkaç yerde çok yumuşatıyomuş ilk yapımdan itibarenn çokta öven var iyimiş :)) bitsin hepsini yapıcam benkızlar hepsi ilgi çekici
bemikstende mi kötü kokuyo
öyle mi yapsak acaba :S:26:
1 2 yıldır ne zaman bi sorum olsa cevabını hep bu siteden buldum ama sadece okuyucu olarak takip ederken artık dayanamadım ve üye oldummm :)
saçlarım çok yıpranmıştı ve renginden bi türlü memnun olamıyodum artık kendi saçlarıma kavuşmak istyorum dedim ve omzumdan biraz aşağıda küt kestirdim ve uzatma serüvenim başladı :) her yerde sinameki kürünü okudum ve bende başlamaya karar verdim. pazartesi günü 3.kürümü yaptım dip boyam pek belli olmuyoken artık fark var 3 seferde etkisini göstermeye başladı bu kür :) ama ayrıca aktarın tavsiyesiyle entele otu şampuanı ve mecitefendinin saç bakım yağını aldım.saçlarımda biraz kuruluk var ve malesef ki rengindede açılma ama sırf kendi saç rengim çıksın diye katlanıyorum bunlara.herkese tavsiye ediyorummm :)
baktınmıı resmee
Çiğ yumurta kokusu ya sası sası böyle ıyyy :120:
Bemiksi bin kere tercih ederim yani
Yap yap bi zararı olmaz 2 kat etkiliymiş bugünlerde
Hoşgeldiin
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuzUzasalar rahatlicaz ama yok isteyince uzamayacakları tutar
Sinameki etkili gerçekten baya güzel uzatıyo. Ama rengi açılıyo. Benim doğal rengim koyu kestane gibiydi aradan turunculuklar kızıllar filan çıkmaya başlamıştı sonlara doğru
baktınmıı resmeeilk kestirdiğim zamanınkini attım amma kısaymışşş
açıyo cidden
benim sadece uçlarında boya var en son geçen sene mart ayında boyatmıştım ve kendi saçımın rengini doğal yolla açmak istiyorum ve kürleri yaptıkçada açılıyor .....zaten beyaz tenli sarışınım:)) iyice sarımsı olsun doğal sarı ne güzel:)))) saçlarınıızı kür yaparken kesinlikle boyamayın bırakın kendi haline :)[/QUOTE]Hepimiz aynı yolun yolcusuyuzUzasalar rahatlicaz ama yok isteyince uzamayacakları tutar
Sinameki etkili gerçekten baya güzel uzatıyo. Ama rengi açılıyo. Benim doğal rengim koyu kestane gibiydi aradan turunculuklar kızıllar filan çıkmaya başlamıştı sonlara doğru[/COLOR][/I][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?