Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

sinemaki nasıl bişey nasıl kullanıyorsunuz nerde satılıyor?cevap verirmisiniz

soooooon kürümü bugün yaptım canlarım, 1-2 tane daha yaparım sanıyordum ama son 1tane bemiks kalmıştı onuda eşit böldüm 1.5 koymuş oldum :) şuan saçımda kür. daha da yapmıyacağım şişemi felan attım çöpee artık yeter bu kokuuu... başka şeylerleee devam ederiiz :))

Ben sinamekiyi bitirip gidip boyattım saçı hemen İlk boyamı böyle yapmış oldum

Uzadı gitti şimdi baya diplerim var biraz daha uzasınlar ombre olcak daha boyatmam

Valla sarı mı olur ne renk olur bilemiyorum ama umarım isediğin gibi olur
[/QUOTE]

yapmışız bi delilik işte :)))

ayda zaten saç 1 cm uzuyor..ayda 2 cm kestirirsen hiç uzamaz aksine kısalır..ayrıca ilk ve son saçının uzunluk açısından bi fark yok..aradan 5 ay geçmiş normaldir bu kadarcık uzaması..ben hiç bir şey yapmadığım halde sadece yıkar çıkarım ucuz şampuanla ve saçım kuru olduğu halde seninkinden çabuk uzuyor..

Hadi hayırlı olsun ve geçmiş olsun

Benim de son 8 günüm Daxta. Tabi şimdilik. Bilmiyorum güzel bi uzama olmadıysa daha devam ederim

yapmışız bi delilik işte :)))[/QUOTE]

Aynen öyle olmuş malesef

3 ayda 10-15 cm uzadığı yazıyo orda. Bence gayet güzel bi uzama. Ayda 3-5 cm

son yüklediğim fotoya bakarsan 1 aylık foto ve resimlerdende olabilir ama ben kendim farkedebiliyorum ben ilk kürüme şubat ayında başladım 3 ay oldu yani ilk hali olan resmim olsaydı paylaşırdım ama malesef ilk ve son haliyle aradaki fark çok hele geçn sene bu aylardaki fotoma bakıyorum da baya uzamış geçen sene omuzlarımdan kısaydı düşün artık herkesin saç tipi cilt tipi farklıdır kimi çabuk uzar kimi tez uzar benim saç tipim çabuk uzayanardan olduğu içinde vitaminde takviye yapınca uzamada hızlanıyor inatcı saçlar içinde kürlerin faydası büyüktür...oyüzden seninki benden uzun yada kısa çabuk uzar çabuk uzamaz v.s polemiğine gerek yok...

Hadi hayırlı olsun ve geçmiş olsun

Benim de son 8 günüm Daxta. Tabi şimdilik. Bilmiyorum güzel bi uzama olmadıysa daha devam ederim

yapmışız bi delilik işte :)))

Aynen öyle olmuş malesef
[/QUOTE]

canım valla bıraktım iyikide bıraktm hala kokuyu söyleyen var sinir bozucu bide sıcak terliyoruz pişiyoruz koku dahada dışa çıkıyor bence sinir bozucu

Valla bence gayet güzel uzamış fark edilir bi uzama var yani. Özellikle saçının yan tarafları baya uzamış.

Ben de böyle sonuç alsam keşke yaptığımdan

Aynen öyle olmuş malesef

canım valla bıraktım iyikide bıraktm hala kokuyu söyleyen var sinir bozucu bide sıcak terliyoruz pişiyoruz koku dahada dışa çıkıyor bence sinir bozucu [/QUOTE]

Evet yazın öyle kokulu kürler kötü olur ya buram buram koku gelir sıcakladıkça

İyi ki de havalar soğukken yapmışım En son Şubatın ilk haftası yapıp bitirdim işte ben. Gerçi onun da hasta etme durumu var ama olsun

Evet yazın öyle kokulu kürler kötü olur ya buram buram koku gelir sıcakladıkça

İyi ki de havalar soğukken yapmışım En son Şubatın ilk haftası yapıp bitirdim işte ben. Gerçi onun da hasta etme durumu var ama olsun
[/QUOTE]

bende artık koku çıkana kadar hergün yıkarım saçıımı :))) senin ne kadar da çıktı o koku :)) xayxcim dayanamazsın yaparsın diyo ama o kokuyu birdha istemeyebilirim :))

bende artık koku çıkana kadar hergün yıkarım saçıımı :))) senin ne kadar da çıktı o koku :)) xayxcim dayanamazsın yaparsın diyo ama o kokuyu birdha istemeyebilirim :))[/QUOTE]

Kürüm bitti ertesi gün hemen boyattığım için saçlarımda boyanın kokusu kaldı canım daha ağır bastı boya kokusu

Bemix kokusu gitsin diye beklemedim yani

Ya Daxtan sonra sinamekinin saçımı baya döktüğüne kanaat getirdim ben. Sanırım yapmayacağım tekrar :44: Zaten boya da var rengini değiştirir :26:

26 Mayısta Dax sürmeyi bitirmeyi en azından 1 ay kadar ara vermeyi düşünüyodum ama ya 18 Hazirana ya da 26 Hazirana kadar devam etmeye karar verdim :13:

26 Mayısta Dax sürmeyi bitirmeyi en azından 1 ay kadar ara vermeyi düşünüyodum ama ya 18 Hazirana ya da 26 Hazirana kadar devam etmeye karar verdim :13:

devam et et :) iyice uzasın, kokusuda iyiymiş onun ben koku çıksın diye gün sayıyorum şimdide. yani evdekiler ben alıştık kokuya okadar gelmiyoda , başkaları alıyo bakalım ne zaman arınıcak. saçlaırn mis gibi şampuan kokuyo markası ne günlerini özledimmmm haha

Aldın mı sen Daxı

Edeim canım ya zaten her fotom farklı açıdan ne olmuş ne bitmiş anlayamadım bi türlü

Önümdeki 1 ay boyu hep aynı açıdan çektireyim de anlarım o zaman

Ayy evet ya evdekilerin tepkisi ilk zamanlar çok komik oluyo annem yanına yaklaştırmıyodu beni Sonra alıştı gitti

Çıkar zamanla kokusu. Koku çıkana kadar hindistan cevizi yağı sürebilirsin çok güzel kokuyo Veya güzel kokulu herhangi bir yağ

almadım henüz alıcam moladayım şuan, bende foto çekincemde düzleştiripmi çekeyim tam boyunu görün ? normalde dalggalı çünkü lüle dalga karışık.. çektir bakalım :)) anneme kokuyomu diyorm yok diyo alıştı iyice ama abim üff ne biçim kokuyo diyo onada yaptm bikaç kere de onun saçlarn kısacık olduğundan çok belli olmuyo koku. banyodan sonramı süreyim azcık, yoksa fısfıslı şişeye suylamı karştırayım yoksa banyodan öncemi :13:

Düz çek düz

Valla Hindistan cevizi yağı diplere sürünce dökülmeyi azaltıyo uçlara sürünce kırıklara iyi geliyo. Menekşe yağı mesela o lüleleri daha belirgin güzel bi hale getiriyo. Hindistan cevizi yağı süreceksen banyodan önce diplere uçlara sür Ama menekşe süreceksen suyla karıştırıp biraz fısfıslı şişeyle uçlarına sık Sen bilirsin yani

sağol bacımm tamam yapacağım, bu arada gratise bidaha sordum burdakinde yok başka mağazasına gidince yine sorcam başka nerden bulabilirim acaba daxx:118:

sağol bacımm tamam yapacağım, bu arada gratise bidaha sordum burdakinde yok başka mağazasına gidince yine sorcam başka nerden bulabilirim acaba daxx:118:

Ne demek

Bilmiyorum ki valla hiç nerden bulabilirsin :44:

Ben ya Watsonstan ya da Gratisten almıştım işte emin olamıyorum tam olarak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…