Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Ben de ilk sayfaları eşeledim bakımıştım

Gayet güzel uzamış. Valla cidden baya uzamış yani bi de saçlarını yan tarafına alıp çekmişsin fotoyu

Gözün aydın diyim ne diyim çok güzel uzamış

Düz ve arkadan çekilmiş halini de isterizz

kokuyu çekmeme deymiş :))) hemende durmaz sanırım uzaması yeni bıraktım sonuçta :)) sağol canımmm hepimizin daha da uzar inşallah :))
düz ver arkadan çekilmiş halini çok yakında :)))

kokuyu çekmeme deymiş :))) hemende durmaz sanırım uzaması yeni bıraktım sonuçta :)) sağol canımmm hepimizin daha da uzar inşallah :))
düz ver arkadan çekilmiş halini çok yakında :)))

Hem de nasıl değmiş

Benim o kokuyu çekmeme değmemiş hiç

İnşallah inşallah

Gerçekten cok iyi uzamış sinemaki harici neler yapiyosnuz .off benmkide uzasn yaaa:O
ay gerçekten mi :)) valla sinameki yaptım tek :)) uzar inşallah canım

Değsin tabi inşallah da ne biliyim senin sonucu görünce ben boşa uğraşmışım dedim yani

ya gerçekten okadar mı uzamışşş saçlarım dışardan daha farkediliyo demekki. bende düzleştirince anlarm artık :)) boşa değildir canım benm ya belki her kür herkese aynı etki etmez. bende de dax belki etkli olmaz

Kızlar ben geldim bayadır giremiyordum, vallahi saçlar boyalı düzleştirip fotoğraf çekip yarın veya pazartesi koyacağım buraya ..bu arada sinemakiye ara verdim ben hem saçlarımda boyalı dinlensin biraz :)

Kızlar ben geldim bayadır giremiyordum, vallahi saçlar boyalı düzleştirip fotoğraf çekip yarın veya pazartesi koyacağım buraya ..bu arada sinemakiye ara verdim ben hem saçlarımda boyalı dinlensin biraz :)

hoş geldin canım, düzleştirde koy bakalım :)) bende yapıcamda sıcaktan yapamıyorum. bende bitirdim sinamekiyi :)

hoş geldin canım, düzleştirde koy bakalım :)) bende yapıcamda sıcaktan yapamıyorum. bende bitirdim sinamekiyi :)

Boyayacağım demiştimya boyadım sonra sinemakimi yaptım saçlarımın boyası aktı biraz son 1 tane kalmıştı kürüm yapmadım ara verdim işte sadece yıkıyorum bakım yapıyorum serum falan, canım saçların gerçekten görmeyeli uzamış maşallah vallahi ilk resimlere göre vallahi benimde bele yaklaştı ama önlerim kısa malesef yazda geldi oldu napalım artık

zaten sinameki açıyo saçı boyasız saçı bile açıyo, birde boya kesin akar. serum iyidir şimdilik boyanı kullan güzelce sonra belki yaparsın yine :) sağol canım :) sevindm siz böyle diyince :) biraz ara verdm kokusu gitsin dax barcelino filan yaparım :)

Sinemaki bitti acaba turplu kürü uygulasammı diye düşünüyorum ama bilmiyorum ya ,Ha bu arada birde daxdan bahsetmişsiniz ben sordum sert birşeymiş nasıl uzatıyor saçı merak ediyorum gerçekten canım baya bi faydasını gördünmü peki >:)

canım o senin sorduğun wax sanırım saç şekillendirici olanı söylemişler sana. bu dax supergro saç bakımı için :) . bu arada turplu suyu bilmiyorum canım yapsan mı yapmasan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…