hmm anladım canım benim...öptüm seni
ay gerçekten mi :)) valla sinameki yaptım tek :)) uzar inşallah canım
ya gerçekten okadar mı uzamışşş saçlarımdışardan daha farkediliyo demekki. bende düzleştirince anlarm artık :)) boşa değildir canım benm ya belki her kür herkese aynı etki etmez. bende de dax belki etkli olmaz
Kızlar ben geldim bayadır giremiyordum, vallahi saçlar boyalı düzleştirip fotoğraf çekip yarın veya pazartesi koyacağım buraya ..bu arada sinemakiye ara verdim ben hem saçlarımda boyalı dinlensin biraz :)
Sinemaki bitti acaba turplu kürü uygulasammı diye düşünüyorum ama bilmiyorum ya,Ha bu arada birde daxdan bahsetmişsiniz ben sordum sert birşeymiş nasıl uzatıyor saçı merak ediyorum gerçekten canım baya bi faydasını gördünmü peki >:)
selam arkadaşlar bende bu kürü kullanmaya karar verdim saçlarıma iki kere acıcı sürüldü ve cok yıprandı zaten uzamayan saçlarım dahada kısaldı .. bende araştırırken sinameki kürüne denk geldim bugün uygulamaya başladım. genelde saçlarım en fazla omuz hizzasına kadar uzayıp duruyor hiç belime kadar uzatmak istiyorum umarım yararı olur ..:)
Cidden o kadar uzamışSen her gün görüyosun ya fark edemezsin zaten öyle Düzleştir arkadan fotosunu çek, ilk hali ve son halini yan yana getir bak görürsün o zaman farkıı
Sanırım sinameki çok etki etmedi ya artık böyle düşünmeye başladımBugüne kadar uzattı sanıyodum meğer uzatmış gibi yapıyomuş
Şampuanıma havuç yağı ekleyeceğim. Bakalım havucun suyu uzatıyosa yağı da uzatır heralde
Canım saçlarını boyadıysan yapma zaten sinameki
Boyalı kullan biraz da sıkıldığında yaparsın. Akıtır zaten boyayı
Daxın kendi yapısı kalıp gibi yani sert dediğin katı olması sanırım :44:
Katı ama eline değince yağa dönüşüyo
Ben onu kullanıyorum da bi türlü aynı açıdan çektiremedim fotoğrafı anneme ne kadar uzattı bilemiyorum.:44:
canım yıpranan saçları olan arkadaşlarda çok iyi geldiğini söylüyor genelde, hafta da 1 uygulayacaksın :) benimki bitti. arkdaşlar uzadığını söylüyor düzleştirip çekicem tekrar foto :) uzar uzar benmde öyle çünküü dayanamayıp illa kestiriyodum. durmak lazım :))
havuç yağı işe yararsa söyle canım :) evet çekip bakıcam anca öyle kesin anlarım :) gerçi ben diyodum size ara ara uzadı gibi geliyo bana filan diye :) doğruymuş demekki :)) bugün düzleştircektim yine üşendm bide o koku tam gitmedi sanki düzleştirince daha da çıkıyo
Söylerim tabi söylemem mi
Sıcakta düzleştiriciyle uğraşmak çok zor oluyo valla haklısın
Bi de o kadar uğraşıp uzatıyosun düzleştirince hemen kırılcakmış gibi geliyo bana
selam canımm :) koy koy bekliyoruz :) öncesii sonrasıı ?? :)))Selam kızlar nerdesiniz :) ben bugün resim koycam bi bakın derim kızlar
selam canımm :) koy koy bekliyoruz :) öncesii sonrasıı ?? :)))
vaov vaov vaov diyorum baya bayaa uzun kii. benim bukadar olsa ne isterimmm dicem ama biz doyumsuzuz bende daha da uzasın derim sanırımVallahi başlarda koymuştum o var ta ilk halide diger pc de sonra koyarım onuda, şuanki halim var tek yeni çektim:)
vaov vaov vaov diyorum baya bayaa uzun kii. benim bukadar olsa ne isterimmm dicem ama biz doyumsuzuz bende daha da uzasın derim sanırım
maşallahVallahi önler kısa onlarında uzaması gerek :) arkalarım iyi gibi ama bele kadar istiyorum ya
maşallahtam istediğin gibi olur umarım canım ama çok beğendimmmm darısı başıma ama dediğim gbi sinameki uuuzun süre yapmayı düşünmüyorum çünkü hem yaz geldi koku çok zor şimdi tatile matil o kokuyla duramam. :) barcelino ya da dax :)
rengi hoş duruyor :) düzleştiriyim diyorum o koku burnuma geliyor
İnşallah canım ya bu arada saçımı koyu kahveye boyadım gölgede siyah gibi duruyor güneşte koyu kahve olduğu belli oluyor tam istediğim gibi olmadı ama güzel oldu yakıştı bana :) canım sinemaki bitti bakalım artık ,düzleştiriyorum haftada 1 kere gene iyi uzadı canım :)
ya şey düşünüyorum menekşe yağım vardı onla badem yağı karıştırıp sürsemmi biraz beklese hem menekşe yağının kokusu iyi gelir
psikolojik olabilir :)) bende de gliss in var canım ama ona da bakayım :)) menekşe yağı olayını yapsamm mı senceEvet aslında koku hiç yok sanamı öyle geliyor ne :) Ben hiç birşey sürmüyorum elidorun co-creatıons durulanmayan bakım spreyi var sarı renginde dışı ,ben kullanıyorum çok güzel kokuyor vallahi dene istersen yumuşacıkda yapıyor bir bak istersen canım
psikolojik olabilir :)) bende de gliss in var canım ama ona da bakayım :)) menekşe yağı olayını yapsamm mı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?