kalkayımda süreyim birazOlabilir canım şampuanın içine de katabilirsin belki güzel kokuyor diyorlar canım..
bende akşam yıkayımda serum falan süreyim :)kalkayımda süreyim birazhem bakım yapmıyorum diye sıkılıyordum
sürdüm çok durmam zaten yıkarım birazdanbende akşam yıkayımda serum falan süreyim :)
yarın kesin düzleştiriyorum saçlarımıı canımm akşama atarım foto en geç perşembe fotoğraf burada olur :)))Adore ne güzel uzamış saçlarınn
yarın kesin düzleştiriyorum saçlarımıı canımm akşama atarım foto en geç perşembe fotoğraf burada olur :)))
:) belki de öyledir, ama birazda takınca kafaya oluyor :) şöyle bir mesele var evlliyken koku olayından dolayı zor :) eşiiniz kaçabilirÜşeniyorum ben bunları yapmaya. Nasıl uğraşıyorsunuz tebrik etmek lazım :) Bi de sanırım bekarken daha kolay. Daha çok zamanı oluyor insanın.
:) belki de öyledir, ama birazda takınca kafaya oluyor :) şöyle bir mesele var evlliyken koku olayından dolayı zor :) eşiiniz kaçabilir
Adore saclarnin onceki Halini merak ettm foto varmi frki anlamak icin:) suanda cok hos duruyor saclarn sadece sinamekimi yaptn Ve nekdr zamab oldu[/QUO
Yarın koyarım resmi bulduğumda baya fark var gerçekten ,sinemaki yaptım birkaç aydır ondan öncede turplu kürü kullandım şampuanımda da yağlar var bu şekilde uzadı ama az bele inmesi gerek canım.Bu arada 5-6 ay oldu sanırım emin değilim :)
:) belki de öyledir, ama birazda takınca kafaya oluyor :) şöyle bir mesele var evlliyken koku olayından dolayı zor :) eşiiniz kaçabilir
:))) eşe de bağlı biraz ozaman :)) ben evli değilimde kokuyo ya ondan dedimbenim abim sürekli söylüyodu eşinizi düşünemiyorum. bu arada şampuana hangi yağlar ??
anladım :) tamam :)) teşekkür edeeriim :13:yok canım kokmazdı zaten koksa bilirim ben, Bu arada şampuanımda çam terebentin,susam yağı,rendelenmiş sarımsak koyuyorum canım..
Eki Görüntüle 723982 Eki Görüntüle 723983 canlarım buyrun :) şimdi ilk fotoda düzleştrilmemiş biliyorum ama az çok anlaşılır :) saçlarımın uçları baaya güçsüz gözüküyor kestiricem ama biraz daha uzasın tatilden sonra mı yaptırsam diyorum :) fikirlerinizi bekliyorumm
ya bilmiyorum fotoğrafta öyle göründü gözümee sen tarihleri ver kestiririm :) azcık ucundann ama tatil felan geçse mi diyorum yıprancak ya. kırık yok gibi bencegüçsüzden kastın kırk vs ise hiç vakit kaybetme ve koşa koşa git kestirmeye. o zarar verir çünkü. kırık yoksa hiç kestirme, saç maskeleri var onlardan yapabilirsin . maskeler büyük marketlerde satılır, şampuan reyonunda.
ya bilmiyorum fotoğrafta öyle göründü gözümee sen tarihleri ver kestiririm :) azcık ucundann ama tatil felan geçse mi diyorum yıprancak ya. kırık yok gibi bencebilemedim yaa yok yok
tamam canım zaten kesimden acele yolunmalar var biliyorsunyarın öğle 1-2 gibi gelir tüm tarihleri yenilerim sayfamda canım. sende ona göre yap kesimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?