Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Adore saclarnin onceki Halini merak ettm foto varmi frki anlamak icin:) suanda cok hos duruyor saclarn sadece sinamekimi yaptn Ve nekdr zamab oldu

Üşeniyorum ben bunları yapmaya. Nasıl uğraşıyorsunuz tebrik etmek lazım :) Bi de sanırım bekarken daha kolay. Daha çok zamanı oluyor insanın.

Üşeniyorum ben bunları yapmaya. Nasıl uğraşıyorsunuz tebrik etmek lazım :) Bi de sanırım bekarken daha kolay. Daha çok zamanı oluyor insanın.
:) belki de öyledir, ama birazda takınca kafaya oluyor :) şöyle bir mesele var evlliyken koku olayından dolayı zor :) eşiiniz kaçabilir

:))) eşe de bağlı biraz ozaman :)) ben evli değilimde kokuyo ya ondan dedim benim abim sürekli söylüyodu eşinizi düşünemiyorum. bu arada şampuana hangi yağlar ??

:))) eşe de bağlı biraz ozaman :)) ben evli değilimde kokuyo ya ondan dedim benim abim sürekli söylüyodu eşinizi düşünemiyorum. bu arada şampuana hangi yağlar ??

yok canım kokmazdı zaten koksa bilirim ben, Bu arada şampuanımda çam terebentin,susam yağı,rendelenmiş sarımsak koyuyorum canım..

canlarım buyrun :) şimdi ilk fotoda düzleştrilmemiş biliyorum ama az çok anlaşılır :) saçlarımın uçları baaya güçsüz gözüküyor kestiricem ama biraz daha uzasın tatilden sonra mı yaptırsam diyorum :) fikirlerinizi bekliyorumm

güçsüzden kastın kırk vs ise hiç vakit kaybetme ve koşa koşa git kestirmeye. o zarar verir çünkü. kırık yoksa hiç kestirme, saç maskeleri var onlardan yapabilirsin . maskeler büyük marketlerde satılır, şampuan reyonunda.

ya bilmiyorum fotoğrafta öyle göründü gözümee sen tarihleri ver kestiririm :) azcık ucundann ama tatil felan geçse mi diyorum yıprancak ya. kırık yok gibi bence bilemedim yaa yok yok

ya bilmiyorum fotoğrafta öyle göründü gözümee sen tarihleri ver kestiririm :) azcık ucundann ama tatil felan geçse mi diyorum yıprancak ya. kırık yok gibi bence bilemedim yaa yok yok

yarın öğle 1-2 gibi gelir tüm tarihleri yenilerim sayfamda canım. sende ona göre yap kesimini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…