Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Müthiş uzamış canım benim

Valla kestirme konusunda ne diyim bilmiyorum :44:

Güneşten sıcaktan yıpranacak zaten ama kestirmezsen de kırılıp kopup kısalabilir :44:

Sen bilirsin

bunu denemek istiyorum bir an önce... etkilerini sizinle paylasıcam

:) paylaş canım bekliyoruz :))

hoşgeldin canım. finallerim vardı yazamadım :) napıyorsunuzz neler yapıyorsunuz saç uzatmak içiiin :) değişik değişikkk:))) varmı farklı bişilerrr yeni keşifler

Vallahi pek değişik bir şey yapmıyorum sadece şampuanımda yağlar var aynı yıka kurut serum sür kür yok :) bakalım artık kışa uzar bele kadar vallahi sende varsa değişik paylaş canım :)

Vallahi pek değişik bir şey yapmıyorum sadece şampuanımda yağlar var aynı yıka kurut serum sür kür yok :) bakalım artık kışa uzar bele kadar vallahi sende varsa değişik paylaş canım :)
sanırım 2 haftadır bşi yapmıyorum dax bulamadım bi türlü bu haftada bulamazsam barcelino alıcam :)

Dax aldımmm beeenn :))))

Hadi hayırlı olsun Trollcüm

Ben de yazmıyorum ama devam hala her banyodan önce Dax sürüyorum 4 saat kadar bekletiyorum.

Değişiklik yaptım ama. Saçlarım katlı ve V kesim biliyosunuz zaten artık

Temmuz ya da Ağustos gibi kestirip katlardan ve V kesimden kurtulmak istiyorum. Bu yüzden de o katların acil uzaması lazım ki kestirince kısacık kalmasın, başladığım yere dönmek istemiyorum. Ben de artık sadece katlara sürüyorum Daxı. Uçlara da Hindistan cevizi yağı

Bi 5 gün kadar yapamayabilirim evde olmayacağım için. O zaman da biotinleri kırıp suyla karıştırıp diplere sürmeyi düşünüyorum :44: Deneyelim bakalım onu da

Bugünden itibaren ben de bu pis kokulu sinamekiye dalip oldum

Gazan mübarek olsun

sağol canım :)) valla başladım dün ama iyi durulayamadımmı naptım sabah kalktğımdan hayatımda ilk defa saçlarım yağlı gibiydi bende v kesime dönebilirim :) ağustosta filan :)) küt istemiyorum alışkın değilimm.. bende 2 günde bir yaparım :) çok sıvı değil ya diplere çok yediremiyo gibi hhissediyorum

Canım kutudan alıp önce parmaklarımda erimesini bekliyorum ben biraz. Sonra sürüyorum. Hiç durulayamama sorunu yaşamadım bugüne kadar

Ben de alışkın değilim hiç küte Ama artık şu saçlarımın önleri de uzun olsun istiyorum. Hep böyle kısa kendimi bildim bileli

benim saçları çok kuru belki ondan öyle geldi ama bilmiyorum bende öyle yaparım biraz daha bekleyip sürerim. dne bakalım nasıl olcakk :) bana tuha geldi koca kafa olmuşum gibi

An itibarı ile sinameki kürüne başlamış durumdayım. Hadi gazam mübarek olsun telefondan bakiyorum her sayfayi takip edemiyorum sinameki haric ne
Yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim :) şimdiden teşekkür ederim :)

şampuana yağ koyan var, dax kullanıyorum şuan. barcelino var ama hepsi birden çok yorar saçlarına fazla gelmesiin

Sampuana çam terebentini koyuyorum baska bisey koymaya korkuyorum cok kuru saclarim boya yuzunden. Bide bu sinamekiyi kafamda durduramiyorum akti her yanima :))
şimdiden uyarayım boyan akıcak haberin olsun.. çam terebentin bana iyi gelmemişti saçlarım kuru benimde ama boyalı değil.. :) az az dok masaj yapa yapa yedir.. sonra poşetle bonele

Boya sorun degil krepe balyaj var zaten de dedigin gibi yaptim ay her yanim sapsari olduuuuu bide pis koktum evli olunca hos olmuyo :s
Insallah buna deger senin ne kadar zamanda ne kadar uzadi? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…