Eki Görüntüle 723982 Eki Görüntüle 723983 canlarım buyrun :) şimdi ilk fotoda düzleştrilmemiş biliyorum ama az çok anlaşılır :) saçlarımın uçları baaya güçsüz gözüküyor kestiricem ama biraz daha uzasın tatilden sonra mı yaptırsam diyorum :) fikirlerinizi bekliyorumm
donuste kestiricem sanırım azcık tatilde yıpransında iyice toptan giderMüthiş uzamış canım benim
Valla kestirme konusunda ne diyim bilmiyorum :44:
Güneşten sıcaktan yıpranacak zaten ama kestirmezsen de kırılıp kopup kısalabilir :44:
Sen bilirsin
Eki Görüntüle 659252
sinameki kürü: 1 tutam sinameki, bir çay bardağı suda kaynatılıcak. süzülüp ılındıktan sonra içine bir kapak tatlı badem yağı+ bir bemiks ampul koyulcak. (benim saçım kuru olduğu için menekşe yağı ekledim, hint yağıda aynı ve uzzamaya, etkiliymiş onuda eklemeyi düşünüyorum. ilk kürümü birazdan yapıcam) hadi hayırlısı
:) paylaş canım bekliyoruz :))bunu denemek istiyorum bir an önce... etkilerini sizinle paylasıcam
hoşgeldin canım. finallerim vardı yazamadım :) napıyorsunuzz neler yapıyorsunuz saç uzatmak içiiin :) değişik değişikkk:))) varmı farklı bişilerrr yeni keşiflerTunaydın ben geldimm :)
:) paylaş canım bekliyoruz :))
hoşgeldin canım. finallerim vardı yazamadım :) napıyorsunuzz neler yapıyorsunuz saç uzatmak içiiin :) değişik değişikkk:))) varmı farklı bişilerrr yeni keşifler
sanırım 2 haftadır bşi yapmıyorum
Vallahi pek değişik bir şey yapmıyorum sadece şampuanımda yağlar var aynı yıka kurut serum sür kür yok :) bakalım artık kışa uzar bele kadarvallahi sende varsa değişik paylaş canım :)
hadi hayırlı olsunn :) çabuk çabuk uzasınnBugünden itibaren ben de bu pis kokulu sinamekiye dalip oldum
Dax aldımmm beeenn :))))
Bugünden itibaren ben de bu pis kokulu sinamekiye dalip oldum
sağol canım :)) valla başladım dün
Hadi hayırlı olsun Trollcüm
Ben de yazmıyorum ama devam hala her banyodan önce Dax sürüyorum 4 saat kadar bekletiyorum.
Değişiklik yaptım ama. Saçlarım katlı ve V kesim biliyosunuz zaten artık
Temmuz ya da Ağustos gibi kestirip katlardan ve V kesimden kurtulmak istiyorum. Bu yüzden de o katların acil uzaması lazım ki kestirince kısacık kalmasın, başladığım yere dönmek istemiyorum.Ben de artık sadece katlara sürüyorum Daxı. Uçlara da Hindistan cevizi yağı
Bi 5 gün kadar yapamayabilirim evde olmayacağım için. O zaman da biotinleri kırıp suyla karıştırıp diplere sürmeyi düşünüyorum :44: Deneyelim bakalım onu da
Gazan mübarek olsun
sağol canım :)) valla başladım dünama iyi durulayamadımmı naptım sabah kalktğımdan hayatımda ilk defa saçlarım yağlı gibiydi bende v kesime dönebilirim :) ağustosta filan :)) küt istemiyorum alışkın değilimm.. bende 2 günde bir yaparım :) çok sıvı değil ya diplere çok yediremiyo gibi hhissediyorum
Canım kutudan alıp önce parmaklarımda erimesini bekliyorum ben biraz. Sonra sürüyorum. Hiç durulayamama sorunu yaşamadım bugüne kadar
Ben de alışkın değilim hiç küteAma artık şu saçlarımın önleri de uzun olsun istiyorum. Hep böyle kısa kendimi bildim bileli
şampuana yağ koyan var, dax kullanıyorum şuan. barcelino var ama hepsi birden çok yorar saçlarına fazla gelmesiinAn itibarı ile sinameki kürüne başlamış durumdayım. Hadi gazam mübarek olsuntelefondan bakiyorum her sayfayi takip edemiyorum sinameki haric ne
Yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim :) şimdiden teşekkür ederim :)
şampuana yağ koyan var, dax kullanıyorum şuan. barcelino var ama hepsi birden çok yorar saçlarına fazla gelmesiin
şimdiden uyarayım boyan akıcak haberin olsun.. çam terebentin bana iyi gelmemişti saçlarım kuru benimde ama boyalı değil.. :) az az dok masaj yapa yapa yedir.. sonra poşetleSampuana çam terebentini koyuyorum baska bisey koymaya korkuyorum cok kuru saclarim boya yuzunden. Bide bu sinamekiyi kafamda durduramiyorum akti her yanima :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?