Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

dediğin bloga bakacağım, dolunay epilasyonunu akrepcik den öğrendim ben :) etkili olduğunu bende düşünüyorum başlıyacağım nisandakinde şuan büyüme fazındayız

saçlarımın avuç avuç elime geldiği dönemde eczacımın önerisiyle medobiocomplex-k diye bir kapsül kullanmıştım. ilaç demek istemedim çünkü kimyasal içermiyor. 10 günden sonra başlıyor etkisini göstermeye. önce zayıflamış saçlarınızı döküyor daha sonra diplerden yeni saçlar çıkmaya başlıyor ve saçlar hızlı uzuyor. saça verdiği parlaklık ve sağlık da cabası. tırnaklarım da sertleşmişti epey. 3 ay boyunca günde 2 kapsül kullanıyorsunuz. ben bir ay kullanmıştım. sonra da bi daha saç dökülme sorunu yaşamadım. 2 yıl önce 6o tl civarıydı fiyatı.
ciddi anlamda dökülme sorunu olan varsa kesinlikle tavsiye ederim.

dediğin bloga bakacağım, dolunay epilasyonunu akrepcik den öğrendim ben :) etkili olduğunu bende düşünüyorum başlıyacağım nisandakinde şuan büyüme fazındayız

Evet şu an büyüyen fazdayız. Saç bakımları çok etkili

Canım tüyleri aldım. Temizlenen bölgeye sürdüm 10 dakika da masaj yaptım. Yıkamadım. Zaten o yağı vücut emiyo tamamen

Bence de ağda batığa bire bir Epilatörden oluyodu zaten benim batıklarım ama hamam otu yağıyla arttı.

teşekkür ederiz tavsiyen için :) peki bunun diğer bölgelerdeki tüylere etkisi oldumu acaba ? dökülme sorunum biraz vardı ama azaldı bioblas vs. kullandığımdan beri tekrar başlarsa düşüneceğim :) ama önerebileceğim tanıdıklarım var sağol bilgi için :)

evet yarın yapacağım kürümü :)) saç bakım zamanıııı canım saçlarım

kullanayım ben onuu bir merak ettim :)) hep yıkanıyor yazmışalrda ondan kafam karıştı gerçi haklısn mantksız sonuçta emiyor vücutt :)

rica ederim :) bunu bir arkadaşım daha sormuştu bana. diğer tüylere etkisi olduysa da ben hissetmedim yani gözle görülür bir şey olmadı :130:

O yağlı durma hissi rahatsızlık verir ya bazılarına o yüzden yıkıyolardır

Sitesinde de 10 dakikadan sonra rahatsız olursanız yıkayabilirsiniz yazıyo zaten. Artık o sana kalmış

Yarın 17.49'a kadar kesim boya için de çok uygun.

Ben de azıcık kırpayım kırıklarımı

rica ederim :) bunu bir arkadaşım daha sormuştu bana. diğer tüylere etkisi olduysa da ben hissetmedim yani gözle görülür bir şey olmadı :130:
anladım canım sağol :)))

deneyip göreceğim :)) kırp bakalımmm da dikkat et :))

Artık yarın olsa daaa 2. kürümü yapsaammmmmm :))) geçen hafta bugün yaptımda, kurs var diye yapmıyorum bugün ama yapasım varrr kızlarr :))

canım bişey sormak istiyorm bnde de var sinemaki bikaç hafta önce yapmıştım ama bepantenle yapmştım evde o vardı
bemiks kokuyo saçta çok demişti bi arkadaş terüddüt ettim koku var mı ? öğreneblr miym acaba

öncelikle merhaba bemiks koku yapıyor, ben menekşede koydum ama çok fazla etki etmedi koku konusunda, gerçi birazda psikolojik bana çok geliyodu ama çevremden çok kokmadığını söylediler çok dibinden koklayınca tabiki var bi ilacımsı koku :)

hmm sağol canım :)
başka kürler denedin mi turplu kür de çok iyi geliyor diye okudum bnde taktım hazirana kdar hızlı uzatcak bi çözüm bulmalıyım

hmm sağol canım :)
başka kürler denedin mi turplu kür de çok iyi geliyor diye okudum bnde taktım hazirana kdar hızlı uzatcak bi çözüm bulmalıyım
şöyle söyliyim daha önce barcelino kullandım ozaman çok kısa değildi saçım ama uzatıyodu, bi ara bikaç kere zeytinyağı ısıtıp sürüp havluya sarmıştım ama az yaptım etkisini pek hatırlamıyorum. kestirdiğimden beri bu küre başladım daha yeni :) diğer arkadaşlar çok denemişler okuyabilirsin :) seçenek bol ama ben bunu devam ettirmeyi düşünüyorum şimdilik etkili olduğuna inanıyorumm . bitiminde barcelino ya geri dönebiliriimm
yarın ikinci kürümü yapacağımm:115:

hadi hayırlısı inş uzar
bnde pazartesi bemiks alıp başlarım diğerleri evde mevcut sadece bemiks yok malum haftasonu eczaneler kapalı
hazirana kdar belimize gelir umalım saçlarımızzz

hadi hayırlısı inş uzar
bnde pazartesi bemiks alıp başlarım diğerleri evde mevcut sadece bemiks yok malum haftasonu eczaneler kapalı
hazirana kdar belimize gelir umalım saçlarımızzz
inşallah canımm upuzunn saçlarımızla ooh bende yarın yapacağım :)) yapınca yaz bizee :) biraz kaşıntı yapablir veya dökülmen olabilir (ölü saçları atıyormuş başta ) bende kaşıntı yaptı uzadığından mı bilemedim :)) belki de psiklojik takmış olabilirim :18:

bence uzatmayı kafaya takmayın. kendiliğinden uzar. biraz bitkisel bakım yeterli bence

yapmıştım zaten 3 kür falan ama bepantenle işte ne dökülme yaptı ne de kaşıntı acaba bemiksi mi yapıyor kaşıntıyı ve döküntüyü
yazarm bundan snra başlayım da inş uzatııırrrrr

saçımın uzunluğu bu 1. ayın 23ünde başlamıştım fotoyu çekmiştim tabi bi farklılık yok
biraz daha uzasın istiyorum kıvırcık olduğu için bele gelsin yani

uçlarına da gliserin skıyorum gliss şişesine koydum her gece skıyodum bayadır ihmal ettim bu geceden itibaren devammm kestirmicem inat ettim 1 hafta falan kullandm gliserini baya fayda etti toparladı uçlarını suyla karıştırdım tabi ki
1çay bardağı suya bi kapak gliserin kattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…