yapmıştım zaten 3 kür falan ama bepantenle işte ne dökülme yaptı ne de kaşıntı acaba bemiksi mi yapıyor kaşıntıyı ve döküntüyü
yazarm bundan snra başlayım da inş uzatııırrrrr
düzleştrince baya uzun gözükür saçınn, ama düzleştirmemek lazım tabiEki Görüntüle 666194
saçımın uzunluğu bu 1. ayın 23ünde başlamıştım fotoyu çekmiştim tabi bi farklılık yok
biraz daha uzasın istiyorum kıvırcık olduğu için bele gelsin yani
hıı onuda duymuştum onarıyo dimi :) zaten kuru kullanmak zararlıymış suyla kullanmak lazımmışuçlarına da gliserin skıyorum gliss şişesine koydum her gece skıyodum bayadır ihmal ettim bu geceden itibaren devammm kestirmicem inat ettim 1 hafta falan kullandm gliserini baya fayda etti toparladı uçlarını suyla karıştırdım tabi ki
1çay bardağı suya bi kapak gliserin kattım
olabilir bemiksten kaynaklı :) inş uzatıırr :) bencedee
düzleştrince baya uzun gözükür saçınn, ama düzleştirmemek lazım tabibenimde dalgalı saçım foto koymuştum önceki sayfalarda ama toka felan düzelttim bi süre öyle çektimde koydum :)) uzayınca güzel duruyorlar ya :) başla bakalım yeniden :) hep beraber uzatalım. 8 hafta yapıp 2 hafta ara vercem öyle yapılıyormuş sanırım, birde 2 devrede hafta da 2 yapın denmiş ama emin değilimm:44::44::44::44:
hıı onuda duymuştum onarıyo dimi :) zaten kuru kullanmak zararlıymış suyla kullanmak lazımmış
ben baya biyerlere baktımda öyle gördüm ama ben normal devam ederim sanırım :) evet bak şuan kısa hafif biişiler yapmadan kabarık duruyo kıvırcık hali uzasa öyle olmaz daha hoş durur. öyleydi çok özledm saçlarmı benim bide lüle lüle oluyo elimlede düzeltiyorum güzel oluyo maşalı sanıyolar :))evet ama düzleştirmek de zararlı işte kıvırcıklığı toplasın istiyorum uzasın da güzel gözüksün istiyorum böyle bi işime yaramıyoyok bn onu hiç duymadım 8 hafta da 2 hafta ara vermeyi bliyorum ama 2. defasında 2 defayı duymadm bilindik yoldan şaşmamak gerek
evet onarmıştı uçlarını nemi hapsettiği için iyi oluyor başlıyım bu gece fısfısım odamda aynanın yanında duruyor hiç tenezzül edip sıkmıyorum üşengeçliğin bu kadarı ama artık yok istikrar lazım mı ki düzelsin uzasın saçlar
ben baya biyerlere baktımda öyle gördüm ama ben normal devam ederim sanırım :) evet bak şuan kısa hafif biişiler yapmadan kabarık duruyo kıvırcık hali uzasa öyle olmaz daha hoş durur. öyleydi çok özledm saçlarmı benim bide lüle lüle oluyo elimlede düzeltiyorum güzel oluyo maşalı sanıyolar :))
bende kuru diye fısfıs şişeme su bir kapak menekşe ve badem yağı koydum taramadan onu sıkıyorum :) kürümede destek hem :) istikrarrr lazım !!
kesinlikle hadi bakalım beraber saç uzatıyoruz
Günaydın kızlarr, nasılsınız bakalımm??:13: Bugüüün 2. kür günüümmmm akşama doğru yapacağımm :))
haydi hayırlısı :)
2. Kürümü yapıyorummm :)kaşıntı beni öldiriyir :18::18::18:
ya bu bemikstenmidir nedir kafam ilaç gibi kokuyor :))))) tek sorunum oo bu kürdekii :)) adım eczacıya çıktı..
Nerde bizim bayanlarrrrhuuuhuhuuu kürümü yaptımmm 2 buçuk saat oldu 1 buçuk saat sonra yıkayacağımm pazarr diye gezmelere gittiniz tabiii unuttunuz burayı nerde benimm saç uzatma kardeşleriimm :13:
evet o bemiks kokusu ve cıkmıcak sacından bı kac aymaalesef ben sırf o koku yuzunden sadece bır tur yaptım bıraktım
gez gez oh :) 1 kereden bişey olmaz :) benimde yapasım varda tutuyorum kendimi :) olmadı fön çektiririm daha az zarar veriyormuş ya sözde :))
SElam canım,evvet gezme günü gezilir yaniii :) gezdimm gezdim geldimm valahi dayanamadım saçımı düzleştirdim ya .s napim haftada 1 yapıyorum canım
mantık hatunlarız bizzBen mantık hatun gıt kuaföre arkaları kısalık önleri uzun bırakan sac modelini kestirdim..
Kel yanaklara dondüm..bende bemıx e vıtamını bepanten badem yağ karışımı yapıyorum 1 ay oldu
Uzadı galiba sımdı sınemakiyide deniyecegım Haziran'a kadar 10 cm uzasın bariiii;(((36:
küre başla canım sen iiyi gelir diye düşünüyorumm yaza kadar uzasınn şunlarrr yemişim yazı hemen uzasın :)) özledim uzun saçlarımııSabah sabah üsenmedimm yataktan kalktığım gıbı resmi çekip koydum yardımmmm edinnnnnnnnn
kızlar merhaba, haftasonu kürü sinameki kürünü yaptım,
saçları uzatırmı bilmem ama yumuşacık yaptığı kesin, boyalı saçıma krem kullanmadım
evet canım yummuşatıyo :)) umarım uzatıcakdaabu arada annem boya yaparken boyanın içine bir kapak badem yağı koyuyor o da iyi geliyor bilginize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?