Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

olabilir bemiksten kaynaklı :) inş uzatıırr :) bencedee

Eki Görüntüle 666194
saçımın uzunluğu bu 1. ayın 23ünde başlamıştım fotoyu çekmiştim tabi bi farklılık yok
biraz daha uzasın istiyorum kıvırcık olduğu için bele gelsin yani
düzleştrince baya uzun gözükür saçınn, ama düzleştirmemek lazım tabi benimde dalgalı saçım foto koymuştum önceki sayfalarda ama toka felan düzelttim bi süre öyle çektimde koydum :)) uzayınca güzel duruyorlar ya :) başla bakalım yeniden :) hep beraber uzatalım. 8 hafta yapıp 2 hafta ara vercem öyle yapılıyormuş sanırım, birde 2 devrede hafta da 2 yapın denmiş ama emin değilimm:44::44::44::44:

hıı onuda duymuştum onarıyo dimi :) zaten kuru kullanmak zararlıymış suyla kullanmak lazımmış

evet ama düzleştirmek de zararlı işte kıvırcıklığı toplasın istiyorum uzasın da güzel gözüksün istiyorum böyle bi işime yaramıyo yok bn onu hiç duymadım 8 hafta da 2 hafta ara vermeyi bliyorum ama 2. defasında 2 defayı duymadm bilindik yoldan şaşmamak gerek

hıı onuda duymuştum onarıyo dimi :) zaten kuru kullanmak zararlıymış suyla kullanmak lazımmış

evet onarmıştı uçlarını nemi hapsettiği için iyi oluyor başlıyım bu gece fısfısım odamda aynanın yanında duruyor hiç tenezzül edip sıkmıyorum üşengeçliğin bu kadarı ama artık yok istikrar lazım mı ki düzelsin uzasın saçlar

ben baya biyerlere baktımda öyle gördüm ama ben normal devam ederim sanırım :) evet bak şuan kısa hafif biişiler yapmadan kabarık duruyo kıvırcık hali uzasa öyle olmaz daha hoş durur. öyleydi çok özledm saçlarmı benim bide lüle lüle oluyo elimlede düzeltiyorum güzel oluyo maşalı sanıyolar :))

bende kuru diye fısfıs şişeme su bir kapak menekşe ve badem yağı koydum taramadan onu sıkıyorum :) kürümede destek hem :) istikrarrr lazım !!

Son düzenleme:

kesinlikle hadi bakalım beraber saç uzatıyoruz

Günaydın kızlarr , nasılsınız bakalımm??:13: Bugüüün 2. kür günüümmmm akşama doğru yapacağımm :))

Nerde bizim bayanlarrrr huuuhuhuuu kürümü yaptımmm 2 buçuk saat oldu 1 buçuk saat sonra yıkayacağımm pazarr diye gezmelere gittiniz tabiii unuttunuz burayı nerde benimm saç uzatma kardeşleriimm :13:

ya bu bemikstenmidir nedir kafam ilaç gibi kokuyor :))))) tek sorunum oo bu kürdekii :)) adım eczacıya çıktı..

evet o bemiks kokusu ve cıkmıcak sacından bı kac ay maalesef ben sırf o koku yuzunden sadece bır tur yaptım bıraktım

Nerde bizim bayanlarrrr huuuhuhuuu kürümü yaptımmm 2 buçuk saat oldu 1 buçuk saat sonra yıkayacağımm pazarr diye gezmelere gittiniz tabiii unuttunuz burayı nerde benimm saç uzatma kardeşleriimm :13:

SElam canım,evvet gezme günü gezilir yaniii :) gezdimm gezdim geldimm valahi dayanamadım saçımı düzleştirdim ya .s napim haftada 1 yapıyorum canım

Ben mantık hatun gıt kuaföre arkaları kısalık önleri uzun bırakan sac modelini kestirdim..
Kel yanaklara dondüm..bende bemıx e vıtamını bepanten badem yağ karışımı yapıyorum 1 ay oldu
Uzadı galiba sımdı sınemakiyide deniyecegım Haziran'a kadar 10 cm uzasın bariiii;(((36:

Sabah sabah üsenmedimm yataktan kalktığım gıbı resmi çekip koydum yardımmmm edinnnnnnnnn

Eklentiler

• $image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 88
  • $image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 54
kızlar merhaba, haftasonu kürü sinameki kürünü yaptım,
saçları uzatırmı bilmem ama yumuşacık yaptığı kesin, boyalı saçıma krem kullanmadım

evet o bemiks kokusu ve cıkmıcak sacından bı kac ay maalesef ben sırf o koku yuzunden sadece bır tur yaptım bıraktım

canım öyle oluyor da, bu sefer okadar kokmadı :) 2. kürümü dün yaptım ilk yaptığımda berbattı şimdi okadar kokmadı iyiyim :))

SElam canım,evvet gezme günü gezilir yaniii :) gezdimm gezdim geldimm valahi dayanamadım saçımı düzleştirdim ya .s napim haftada 1 yapıyorum canım
gez gez oh :) 1 kereden bişey olmaz :) benimde yapasım varda tutuyorum kendimi :) olmadı fön çektiririm daha az zarar veriyormuş ya sözde :))

mantık hatunlarız bizz canımız sıkılıyo gidip kestiriyoruz sonra uzatmak için bin dereden su getiriyoruz ne olucak sonumuz bilemedim :))
Sabah sabah üsenmedimm yataktan kalktığım gıbı resmi çekip koydum yardımmmm edinnnnnnnnn
küre başla canım sen iiyi gelir diye düşünüyorumm yaza kadar uzasınn şunlarrr yemişim yazı hemen uzasın :)) özledim uzun saçlarımıı

kızlar merhaba, haftasonu kürü sinameki kürünü yaptım,
saçları uzatırmı bilmem ama yumuşacık yaptığı kesin, boyalı saçıma krem kullanmadım

evet canım yummuşatıyo :)) umarım uzatıcakdaa bu arada annem boya yaparken boyanın içine bir kapak badem yağı koyuyor o da iyi geliyor bilginize :)

evet canım yummuşatıyo :)) umarım uzatıcakdaa bu arada annem boya yaparken boyanın içine bir kapak badem yağı koyuyor o da iyi geliyor bilginize :)

bnde bugün alıcam bemikslerimiii hemen yapıcamm akşaaaammmm cuma akşamı mı yapsam cumartesi bi yere çkmıyorum kokuyo diyo ya herkes
karar veremedm

GÜNAYDIN KIZLAR.....
eşim beni bu bemiksin kokusu yüzünden boşamassa iyidir :)))
saçlarıma çok iyi geldiği kesinde içine öyle birşey koymalıyım ki o koku gitsin yaww
bugünde kuaförümden aldığım saç maskemi yapıcam adını unuttum... cuma yine bemiksli bakım günüm....
birde bugün rejime başladım artık dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime evleneli 8 ay oldu 9 kg aldım buna da bir son vermem gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…