resmen kandırıyorum herkesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bana bu yuvanın neresinin güzel olduğunu söylermisiniz
sen sesini çıkar bak nasılda ortalık karışıyor o iyi dediğin eşin
nasılda bi canavara dönüşüyor

canım konu başka yerlere doğru gidiyo ama neyse kısaca evliliğimden bahsedeyim
eşim memur,işten eve evden işe
kötü huyu yok
kötü arkadaşlıkları da yok
yemez yedirir
giymez giydirir
evine çok düşkün çok hemde
mükemmel bir baba
bana karşı bazen ilgisiz oluyo evet bu doğru birazda cimri
ama kim mükemmel söyler misin
dört dörtlük insan var mı
ben ondan çok şey öğrendim
beni annem ve babamdan daha çok sever bundan eminim
bana yuvasını açtı
tanıştığımız gün dedi ki ikimizde yaralıyız bi yara daha almayalım dedi
cadı bir kızım ve dünyalar tatlısı bir oğlum var
onlar olmasaydı hayatta nasıl kalıcaktım hiç bilmiyorum
he kavgalarımız olur küstüğümde oldu
ama hangi ailede olmaz ki

evet oğlumun özlemi içimde çok büyük bür yara
hiç birşey bu özlemi bana unutturamaz
ama benimde bir şekilde hayatta kalmaya ihtiyacım var

canım cevabın için teşekkürler öncelikle
ama oğlumun hayatında olmamamı dert etmiyorum gibi algıladın sanırım
tabiki dert ediyorum canım
ama insan bazı şeyleri içinde yaşar
kimseye belli etmez
evet ben kendi ablama ve canım kadar sevdiğim kız kardeşime bile hiç anlatmam bu derdimi kimseyle paylaşmam
ne eşimle ne dostumla ne kardeşimle
çok büyük ağır bir yük ama tek başıma sessizce içimde yaşarım
burada da arkadaşlar sorduğundan cevap verdim

sanırım haklısın

zaten kendi hayatın için vicdansız kayınvalidene 'evet' demişsin düşünmüşsün kendini. o değilde seni herkesten çok seviyorsa eşin evladından ayrı kalmana asla gönlü razı olmazdı.

kendisinin 2.evliliği ama sen ayıp ettin değilmi bir daha evlenmekle, dul oğullarına kız oğlan kız aldılar sözde !
yazıklar olsun böyle zihniyete...

ne diyeyim minareyi çalan kılıfına geçirmiş yol almış ama o yol yol değil, insan bir yerde tökezler...

yakışmamış bunlar...

NOT : TÜM BU YALANLAR DÖNECEKKEN EŞİNİN MANİ OLMASI SENDEN UTANMAMASI (Kİ UTANMASALAR GİZLENEMEZLERDİ) GEREKMEZMİZDİ? EŞİNİ VE KENDİNİ SORGULAMALISIN...

Son düzenleme:

canım burada yanlış anlaşılma oldu sanıyorum
ben oğlumu konu komşu laf eder diye gidip görmemezlik yapmıyorum ki
tabi ki kimse yavrumdan önemli diğil
ben maddi açıdan gidemiyorum dedim
oğlumun babasıda zaten lanet pisliğin teki
benden intikam almak için oğlumu kullanıyo
eşim bu konuda bencillik yapıyo kendi çocuğunu alıyo yazları
tamamda şu an yapabilecek bişeyim yok n eyapayım
bebişler daha çok küçük biraz daha büyüsün babanneye falan bırakıp yada babaya bilemiyorum
durumuzda düzelirse giderim inşallah diye hayal ediyorum ama daha bu hayalimden eşime bahsetmedim

Nasıl bir insansınız anlayamıyorum Geceleri başınızı yastığa huzur içinde koyabiliyor musunuz.Sanırım siz koyuyorsunuz da ya oğlunuz kıyamam ben ona her gece sizi düşünüyordur özlüyordur.16 yaşında evlendirildiniz ama o günler geçmiş de kaldı sizin için acısını oğlunuz bir ömür yaşayacak.Emin olun ki büyüdüğün de sizden nefret edecek.Benim 2 tane çocuğum var.herşeyden herkes den daha kıymetli eşimden bile......Kusura bakmayın ama görmemenize gitmediğinize kılıf uydurmayın gitmek isteyen yolunu bulur merdiven temizler dışarıya örgü vs. işler parasını biriktirir gider.Şu hayatta hepimiz imtihandayız.Evlatlarımız rabbimizin emaneti onları asla bırakmamamız ve büyütmemiz gerekli siz imtihanınızı kaybediyorsunuz.ALLAH'ın size verdiği emanete hıyanetlik ediyorsunuz.O çocuğun ahı yerde kalmaz bunu unutmayın........

Dost arkadaş bulursunuz ama sevgisini yitirdiğiniz oğlunuzu bir daha bulamazsınız......

haklısın canım çok haklısın keşke hayatımı istediğim gibi yaşayabilseydim
inan ki daha önce yaşadığım şeylerin hiçbirini tercih etmezdim
keşke
keşke
hayatımda devam etmek istemem yanlış mı doğru mu
bir değil on çocumda olsa o herifle asla aynı ortamın havasını bile solumam
çocuğumu yanıma da almzdım zira zaten benim gidecek yerim yok
hem o maddi olarak rahat olduğunda çocuğumda rahat eder dedim o zamanlar
şimdi olsa öyle dermiyim
hemde öyle pislik lanet insanlar ki boşanırken güya anlaşmalı boşandık
bide bana hep diyoduki ailesi sık sık gel çocuk özler sık sık ara sesini duysun zaten yazın yollarız
onlar sadece bileziklerimi istediler ben tamam dedim yeter ki oğlumu benden ayırmasınlar
çok safım yaa
onların tuttuğu avukata güvendim
bilezikleri verdim zaten hiç gözümde yoklar
yeterki oğlumu istediğim zaman göreyim dedim

çok haklısın sorguluyorum canımda

BEN çocuğumu hiç düşünmüyorum da
sadece aman elalem ne der diye düşünüyorum öyle mi ... hayır öyle diğil hiç diğil
ben bu acımı bu güne kadar hep içimde yaşadım
her derdimi her sıkıntımı burda paylaştım ama bu derdimi hep içimde yaşadım içime attım
taa ki burda ki arkadaşlar soruncaya dek

söyleyemedim ve söylemediğim gibi bişey de yapamadım
yapamadım bende çol mutlu değilim zaten bu durumdan
kimsiniz beni bu şekilde suçluyosunuz ha
ha diyeceksinizki yorumlara saygı duymayı bilmiyosan konu açma
duymuyorum arkadaş
siz oğlum için benden daha mı çok üzülüyosunuz haa
siz mi her gece allaha dua ediyosunuz görebilmek için
siz mi sabahlara kadar hıçkıra hıçkıra ağlayıp avaz avaz bağırıyosunuz
siz mi günde bi tomar ilaç kullanıyosunuz
hanginizin 21 yaşında saçları bembeyaz oldu
hanginiz
benim anam babam yok bacı yok haa var ama yok
hiç umrunda olmadım onların
diyeceksiniz ki sende aynını çocuna yapıyon
öyle diğil
ne biliyosunuz ki benim hakkımda atıp tutuyonuz
hayatıma devam etmek mi suç
orospumu olaydım daha mı iyiydi
birinin metresimi olaydım
çok para kazanırdım gider görürdüm hatta dava açıp alabilirdimde oğlumu
ben ayrıldığımda işe başladım ilk defa kendi paramı kazandım onu da kuruşuna kadar verirdim evdekilere
aç ve yürüyerek giderdim işe
benim öyle beni kollayan besleyen büyüten koruyan kollayan bi ailem olmadı bacı
belki o yüzdendir bende nasıl seveceğimi saracağımı bilemeyişim

ne yapam eşim bunun için parasına kıyamıyo
bende çalışamıyorum çünkü iki küçük çocuğum var
durum bundan ibaret
öfkemi mazur görün
aslında kendime ve kaderime isyanım

Az önce açtığınız diğer konulara baktım da lütfen çocuğunuzu görememenizin nedeni olarak parasızlığı bahane etmeyin netten elbise almak için,mutfak için seramik almak için konular açmışsınız.ben olsam çuval giyerim mutfağımın tezgahı dökülsün onlara harcayacağıma oğlumu görmek için yol parası yaparım.Bir konunuz da ise herşey mutsuzluklar beni buluyor yazmışsınız işte onun nedeni oğlunuzun ahı......Sizi kınamıyorum ama inanın ki oğlunuzun durumuna çok üzüldüm şu dünyada en büyük acı bir insanın annesini görememesi ona yıllardır sarılaması kollarında uyuyamaması.........İnancınız nedir bilemem ama ben sizi bilgilendirmek için yazıyorum birkaç tane hadis
"Erkek çocuk nimet, kız çocuk ise hasenedir; yüce Allah nimetin hesabını sorar, haseneye ise mükâfat verir.
"- Resulullah (s.a.a) buyurmuştur:
"Çocuklara sevgi ve şefkatle davranmayanlar ve büyüklere saygı göstermeyenler bizden değildir."
Cocuk, cennet nimetlerinden biridir

Cocuk kokusu, cennet kokularindandir

Her agacin bir meyvasi vardir Gonulun meyvasi da cocuktur

Cocuklarinizi cok opun, her öpmekte Cennetteki dereceniz yukselir

Cocuk sevgisi, Cehennem atesine karsi perdedir

Cocuklara iyilik etmek, Sirati gecmeye sebeptir Onlarla beraber yiyip icmek, Cehennemden kurtulustur

Cennetteki "Sevinc sarayi"na, ancak cocuklari sevindirenler girer

Evladiniza ikram edin, nasil ana-babanizin sizde hakki varsa, evladinizin da sizde hakki vardir

CANIM o almk istediğim elbise 10 liraydı
mutfaktaki serramiklerse gerçekten dökülmüştü
biz evlenirken hiç bişey alamadık evimizi yeni yeni düzüyoruz
neyse bunları geçelim
az önce ağlaya zırlaya gittim eşimin yanına yalvar yakar tamam dedi ilk fırsatta götürücek beni bakalım

Gerçekleri duymak zorunuza gitti sanırım duygu sömürüsü yaparak vicdanınızı susturamazsınız.Ne ekerseniz onu biçeceksiniz haberiniz olsun.....

Ben sizi kırmak istemiyorum ama inanın bana çok üzüldüm.Evlatlarımız herşeyden önemli eşiniz öğretmen maaşı var askeri ücretle geçinen aileler de var bunu da düşünün kimseye muhtaç değilsiniz ayrıca kızınız içinde üzüldüm rabbim şifa versin.Ben evlat konusunda hassasım

kaynanan bunları söylediğinde diyemedin mi,peki anne oğlumu ne yapacağız.geldiği zamanlarda başkalarına nasıl açıklayacağız,diye.

bence arkadaşlarını değil,oğlunu düşün

konu sahibesi kusura bakma ama oğlunu bir evlilik için feda etmişsin. . annelik bu olmamalı. oğluna ben tanımadan üzüldüm sen onu yok saymışsın.
biri kalkıp yok say diyecek hangi anne evet der. yırtar ortalığı.
sana seçim yaptırılmış ya koca yada oğlun diye. ve seçimini yapmışsın.
o çocuğu düşünmemişsin. anneye hasret ,anne sevgisi arayan onun sıcaklığını isteyen bir çocuk var ama varken onu yok sayan bir anne de.
düşünsene evine gitmek değil sesini duymak için bile telefonla arayamıyor. çünkü yanında onu bilmeyen biri her an olabilir.ömürü boyunca buna hasret yaşayacak. ölene kadar.
ama diğer tarafın çocuğu babayla görüşebiliyor. eve gelebiliyor. deseydiniz bakalım o kv ye oda görüşmesinn . çıngar çıkardı.. hem eşiniz hemde kv niz tarafından. ama siz bunu kabul edince onlarında işine gellmiş bu. sanki oğlunuz sonradan çıktı. bilerek evlenmiş eşiniz.
çok üzüldüm çocuğa. ve size inanılmaz kızdım.

Son düzenleme:

konunun devamını okumamıştım.demekki oğlunu görmüyormuştun ki kaynananın dediklerini kabul etmişsin.yorum yapanlara kızıp bir de atarlanmışsın

neyse iyiki arkadaşlar seni kızdıracak yorum yapmış,bak onlar sayesinde eşinle konuşabilmişsin
inşallah o ilk fırsat çok yakın bir zamandır

İkinci eşler ve kv ler , etraf ve elalem yüzünden bir kenara atılan ne çok evlat var.
Yazık çok yazık.
Annesinin yeni eşine ve ondan olan çocuklarına sarılıp ,kendisini bir kenaraattığını düşünen ne çok çocuk var.
Bir yanı hep kırık dökük, hep öfkeli hep kızgın.
Bunu nasıl yapabiliyorsunuz çocuğunuza anlamadım.
Nasıl yıllarca yok sayabildiniz.
Yol parası nedir ki?
Bende olsam sizi kabul etmem kusura bakmayın,beni yok sayanı yok sayarım.
Muhtemelen çocuğunuzda bunu yapacak.

Son düzenleme:

Eşinizi sevdiğiniz kadar acaba çocuğunuzu seviyor musunuz şu yazdıkalrınızdan sonra hiç sanmıyorum . Kendi yavrsunu terk edebilen insandan da ben her şeyi beklerim açıkçası .Resmen kendini yavrunuzu bir erkeğe değişmişsiniz yazık diyorum başka da bir şey demiyorum.

Bırak Allah aşkına arkadaşım kadının öyle üzgün müzgün bir durumu yok paçayı kurtarmış yeni bir evlilik yapmış rahata kavuşmuş kendi hayatını yaşıyor çocuk mu o da ne kedi yavrusu sanki koy kapının önüne biri baksın. Bizim bildiğimiz anlamda bir annenin vicdanı buna elverir mi sizce ?

ya bırakın konu başlığı bile abes.
derdi milleti kandırması.
olay bumu yani. bunun içinmi konu açılmalı yoksa oğluma hasrretim özleminden uyuyamıyorum diyemi. amaa derdimiz millete yalan söylemek olmuş.acaba sahtekar mıymış.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…