ya bırakın konu başlığı bile abes.
derdi milleti kandırması.
olay bumu yani. bunun içinmi konu açılmalı yoksa oğluma hasrretim özleminden uyuyamıyorum diyemi. amaa derdimiz millete yalan söylemek olmuş.acaba sahtekar mıymış.
BEN çocuğumu hiç düşünmüyorum da
sadece aman elalem ne der diye düşünüyorum öyle mi ... hayır öyle diğil hiç diğil
ben bu acımı bu güne kadar hep içimde yaşadım
her derdimi her sıkıntımı burda paylaştım ama bu derdimi hep içimde yaşadım içime attım
taa ki burda ki arkadaşlar soruncaya dek
söyleyemedim ve söylemediğim gibi bişey de yapamadım
yapamadım bende çol mutlu değilim zaten bu durumdan
kimsiniz beni bu şekilde suçluyosunuz ha
ha diyeceksinizki yorumlara saygı duymayı bilmiyosan konu açma
duymuyorum arkadaş
siz oğlum için benden daha mı çok üzülüyosunuz haa
siz mi her gece allaha dua ediyosunuz görebilmek için
siz mi sabahlara kadar hıçkıra hıçkıra ağlayıp avaz avaz bağırıyosunuz
siz mi günde bi tomar ilaç kullanıyosunuz
hanginizin 21 yaşında saçları bembeyaz oldu
hanginiz
benim anam babam yok bacı yok haa var ama yok
hiç umrunda olmadım onların
diyeceksiniz ki sende aynını çocuna yapıyon
öyle diğil
ne biliyosunuz ki benim hakkımda atıp tutuyonuz
hayatıma devam etmek mi suç
orospumu olaydım daha mı iyiydi
birinin metresimi olaydım
çok para kazanırdım gider görürdüm hatta dava açıp alabilirdimde oğlumu
ben ayrıldığımda işe başladım ilk defa kendi paramı kazandım onu da kuruşuna kadar verirdim evdekilere
aç ve yürüyerek giderdim işe
benim öyle beni kollayan besleyen büyüten koruyan kollayan bi ailem olmadı bacı
belki o yüzdendir bende nasıl seveceğimi saracağımı bilemeyişim
ne yapam eşim bunun için parasına kıyamıyo
bende çalışamıyorum çünkü iki küçük çocuğum var
durum bundan ibaret
öfkemi mazur görün
aslında kendime ve kaderime isyanım
benim bir arkadaşım vardı. kızın annesiyle babası kız daha 1 yaşındayken boşanmış. ablasıda var bu kızın. anne bunlarıı babada bırakıyor.almanyaya gidiyor evleniyor. izi yokYav zaten kadında vicdan, merhamet olsa annelik içgüdüsü olsa en başından böyle bir şeyi kabul eder mi şimdi de haliyle yavrusunun değil elalemin derdine düşecek özne burada çocuk değil ki bu kadın için hiç bir zaman amaç evlilik yapıp paçayı kurtarmak rahat bir yaşam sürmek.
benim bir arkadaşım vardı. kızın annesiyle babası kız daha 1 yaşındayken boşanmış. ablasıda var bu kızın. anne bunlarıı babada bırakıyor.almanyaya gidiyor evleniyor. izi yok
çok yeni anneyi bulmuşlardı tanıştığımda. telefonunu falan. anlattığı şu. ablasıyla aramışlar.
kadından şöyle bir cevap geliyor. beni bir daha aramayın. benim tek çocuğum var. buradaki eşimden olan oğlum. beni rahatsız etmeyin. ve telefonu kapatıyor.
anne olmak o çocuğu doğurmaktan öte bir şey. o annelik duygusu her anne olanda olamıyor maalesef.
BEN çocuğumu hiç düşünmüyorum da
sadece aman elalem ne der diye düşünüyorum öyle mi ... hayır öyle diğil hiç diğil
ben bu acımı bu güne kadar hep içimde yaşadım
her derdimi her sıkıntımı burda paylaştım ama bu derdimi hep içimde yaşadım içime attım
taa ki burda ki arkadaşlar soruncaya dek
söyleyemedim ve söylemediğim gibi bişey de yapamadım
yapamadım bende çol mutlu değilim zaten bu durumdan
kimsiniz beni bu şekilde suçluyosunuz ha
ha diyeceksinizki yorumlara saygı duymayı bilmiyosan konu açma
duymuyorum arkadaş
siz oğlum için benden daha mı çok üzülüyosunuz haa
siz mi her gece allaha dua ediyosunuz görebilmek için
siz mi sabahlara kadar hıçkıra hıçkıra ağlayıp avaz avaz bağırıyosunuz
siz mi günde bi tomar ilaç kullanıyosunuz
hanginizin 21 yaşında saçları bembeyaz oldu
hanginiz
benim anam babam yok bacı yok haa var ama yok
hiç umrunda olmadım onların
diyeceksiniz ki sende aynını çocuna yapıyon
öyle diğil
ne biliyosunuz ki benim hakkımda atıp tutuyonuz
hayatıma devam etmek mi suç
orospumu olaydım daha mı iyiydi
birinin metresimi olaydım
çok para kazanırdım gider görürdüm hatta dava açıp alabilirdimde oğlumu
ben ayrıldığımda işe başladım ilk defa kendi paramı kazandım onu da kuruşuna kadar verirdim evdekilere
aç ve yürüyerek giderdim işe
benim öyle beni kollayan besleyen büyüten koruyan kollayan bi ailem olmadı bacı
belki o yüzdendir bende nasıl seveceğimi saracağımı bilemeyişim
ne yapam eşim bunun için parasına kıyamıyo
bende çalışamıyorum çünkü iki küçük çocuğum var
durum bundan ibaret
öfkemi mazur görün
aslında kendime ve kaderime isyanım
Derdi çeken bilir
çekmeyen ne bilsin
bu ne yaa demekki isteyince tamam dedirtebiliyormuşsunuz. Siz aman eşim küser kavga olur ara bozulur diye konuyu bile açmamışsınız adama ki bunuda yazmıssınız burda. Adamda suç yok siz çocuğum diye yakasına yapışmazsanız adam da banane elin çocuğundan der.CANIM o almk istediğim elbise 10 liraydı
mutfaktaki serramiklerse gerçekten dökülmüştü
biz evlenirken hiç bişey alamadık evimizi yeni yeni düzüyoruz
neyse bunları geçelim
az önce ağlaya zırlaya gittim eşimin yanına yalvar yakar tamam dedi ilk fırsatta götürücek beni bakalım
Sevgili konu sahibi arkadaşım, gördüğün gibi burda da konu deşildikçe deşiliyor, eski evliliği saklama konun evladını neden görmüyorsun? nasıl onu bırakıp evlendin?'e doğru kaymış, Biz insanoğlu meraklıyız, lafta hepimiz özel hayat deriz ama elimize geçtimi de didik didik eder, bize göre doğru neyse onu savunur karşımızdakini acımasızca eleştiririz, bu sanal ortamda böyleyken gerçek yaşamda kaç katıdır sen düşünsenin konuna gelirsek, eşime söylemedim ama söylersem onlara ne der gibisinden yazmışsın bende eşine katılıyorum ,bu senin özel hayatın en yakın arkadaşın can arkadaşın bile olsa nasıl ki yatak odanı anlatmıyorsun bunu da anlatmamalısın,utandığın için değil keza utanılacak birşeyde yok ama kimsenin ağzı torbada değil, bugün iyi niyetle biliyormusun bu benim 2. evliliğim dersin, karşındaki üzülür ah vah eder , nasıl oldu noldu vs.. sonra bir bakmışsın ki o canım dediğin arkadaşın düşman olmuş sağda solda senin dedikodunu yapıyor bine bin katarak,..buna hazırmısın? düşünsene kardeşim dediğin kadının bir gün arkandan zaten 2. evliliği bide çocuğu varmış iyi biri olsa çocuğu bırakmaz dediğini duysan ne hissedersin?sanki seninle o günleri yaşamış gibi sanki çekilenleri o çekmiş gibi kolayca acımasız vijdansız ilan edilsen?? bence hiç gereği yok ,bazı şeyler bizim özelimizdir öyle de kalmalı diye düşünüyorum,eşin ve ailesi biliyor ya yeter.. herkes ne kadar dürüst acaba ve ayrıca bu yalancılık ve dürüstlük kıstası değildir özel yaşam kıstasıdır. düşüncem bu yönde ..
Düşünüyorum düşünüyorum bu konuyu aklım almıyor.
İlkokuldayken okul nedeniyle 1 ay amcamda kalmıştım da her gece yastığa sarılıp hungur hungur ağlamıştım. Annesi olmayanın kimsesi olmaz.
O cocuk orda ne halde kim bilir? Annesi de gelmiş burda elalem 2. Evliliğim olduğunu bilmiyor diyor.....
Allah kimseyi sasirtmasin
konunun devamını okumamıştım.demekki oğlunu görmüyormuştun ki kaynananın dediklerini kabul etmişsin.yorum yapanlara kızıp bir de atarlanmışsın
neyse iyiki arkadaşlar seni kızdıracak yorum yapmış,bak onlar sayesinde eşinle konuşabilmişsin
inşallah o ilk fırsat çok yakın bir zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?